Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια μεσα απο το recovery πατησα format system

Kαι τωρα δεν ανοιγει το τηλ,γραφει μονο μπροστα στην

οθονη Sony erricsson.

Τι να κανω για να το επαναφερω

Μεσω SEUS, δε γινεται κατι;;

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εκτός από πιστωτική υπάρχει άλλος τρόπος να αγοράσω εφαρμογές;

χρεωστική/προπληρωμένη

Xperia NEO V

ZOPO 980 2/32

ναι ,το πηρα σημερα με χαρτες,οδηγιες βιβλιαρακι ειναι και συνδεεσαι στο site της εταιριας με κωδικο που εχουν μεσα,και κατεβαζεις το .apk για setup δε το εχω κανει ακομα...... παντως εντυπωσιακο βιβλιαρακι που συνοδευει το πλοηγο...

να ρωτησω κατι παιδια: σε 2 βδομαδες θα αναβαθμιστουμε σε android 4.0 ?

και σε τι θα δουμε βελτιωσεις αραγε?

Samsung galaxy "Y"-Sony xperia neo v-Samsung Galaxy Ace-Mls IQtalk crystal -samsung galaxy pocket neo duos

Kυριως σε ταχυτητα.

Οσοι εχουν βαλει ICS στα κινητα τους, σχολιαζουν πως τα κανει πολυ πιο αμεσα και γρηγορα απο την Gingerbread..

να ρωτησω ακομα κατι βρε παιδια:

στο 3d panorama γιατι μεσα στο σπιτι με φωτα μου τα δειχνει σκοτεινα καπως....και μη πειτε για φλας..πρεπει ναναι ενεργοποιημενο αν δεχεται στο 3d......

Samsung galaxy "Y"-Sony xperia neo v-Samsung Galaxy Ace-Mls IQtalk crystal -samsung galaxy pocket neo duos

Παιδια μεσα απο το recovery πατησα format system

Kαι τωρα δεν ανοιγει το τηλ,γραφει μονο μπροστα στην

οθονη Sony erricsson.

Τι να κανω για να το επαναφερω

πρεπει να το εσβησες απο το clockworkmod. καταρχην θα πρεπει να περασεις στην καρτα sd τη rom που χρησιμοποιουσες (σε μορφη zip).ξαναμπες στο clockworkmod (power και επαναλαμβανομενα πατηματα στο volume - )καΙ επιλεγεις wipe data/factory reset αφου ολοκληρωθει wipe cache partition και στη συνεχεια επιλεγεις install zip from sd card>choose zip from sdcard και επιλεγεις το αρχειο (rom που εβαλες στην καρτα).μολις τελειωσει κανεις reboot

αν είχε παρει backup απο το clockworkmod λίγο πριν τα σβήσει όλα και έκανε τώρα επαναφορά,

θα ήταν όλα εκεί.. ???

πχ application ,settings ,περιεχόμενα sd,

και ειδικά τα εικονίδια θα ήταν στην θέση που τα είχες στο back up?

αν είχε παρει backup απο το clockworkmod λίγο πριν τα σβήσει όλα και έκανε τώρα επαναφορά,

θα ήταν όλα εκεί.. ???

πχ application ,settings ,περιεχόμενα sd,

και ειδικά τα εικονίδια θα ήταν στην θέση που τα είχες στο back up?

θα επανερχοντουσαν ολα!ολες οι εφαρμογες και οι ρυθμισεις που ειχε!το εχω δοκιμασει πολλες φορες.

θα επανερχοντουσαν ολα!ολες οι εφαρμογες και οι ρυθμισεις που ειχε!το εχω δοκιμασει πολλες φορες.

το cwm εχει advanced restore και μπορεις να κανεις restore μονο το system. αν το κανεις αυτο δε θα χασεις τιποτα. αν δεν ειχες backup τοτε κανε το εξης.

οπως εισαι παρε backup με το cwm. μετα περνα τη rom στην sd και καντη εγκατασταση κ υστερα κανε advanced restore μονο το data.

Ρε παιδιά οταν πάω να ξεκλειδωσω το τηλ κ μου εμφανίζει τη slide bar μου λέει αναζήτηση δικτύου ενώ είναι φουλ σήμα,αυτό το βγαζει για ελάχιστα δευτερόλεπτα..

Μάλλον χάνω κλήσεις έτσι

Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-4

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Ρε παιδιά οταν πάω να ξεκλειδωσω το τηλ κ μου εμφανίζει τη slide bar μου λέει αναζήτηση δικτύου ενώ είναι φουλ σήμα,αυτό το βγαζει για ελάχιστα δευτερόλεπτα..

Μάλλον χάνω κλήσεις έτσι

Μου συνέβαινε κι εμένα αυτό, όταν είχα επιλέξει στα δίκτυα το 3g. Μετά επέλεξα μόνο το 2g (GSM only) και τέλος τα προβλήματα αυτά.

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

Μου συνέβαινε κι εμένα αυτό, όταν είχα επιλέξει στα δίκτυα το 3g. Μετά επέλεξα μόνο το 2g (GSM only) και τέλος τα προβλήματα αυτά.

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση,θα το δοκιμάσω!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Να προσθέσεις επιπλέον ή να αφαιρέσεις δε γίνεται,go launcher κ κανεις ότι θες!

Φωτεινότητα παραπάνω κ γω ψάχνω να βρω αν γίνεται.

Αν δε σ'αρέσει η αυτόματη φωτεινότητα κατέβασε το disableauto brightness.

Νομίζω ότι ο ADW Launcher είναι ο καλύτερος πλέον και κάνει ΟΛΑ όσα κάνει ο Launcher Pro απλά είναι δωρεάν και Open source.

Υποστηρίζει επιπλέον οριζόντιο μενού και transparency στο συρτάρι. Έχει custom shortcuts και λίστ αμε όλα τα Activities και μπορείς να πάρεςις backup και να κάνεις restore τόσο τις ρυθμίσεις του όσο και όλ ατα πάνελς και widgets χωρίς τα προβλήματα του Launcher Pro.

Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Άπο Smart Dialers o Dialer One είναι ο ελαφρύτερος και αρκετά βολικός. Μετά νομίζω με διαφορά πάει ο ex Dialer που είναι λίγο πιο βαρύς αλλά έχει ένα Bug και δεν καθαρίζει το call log απ notification bar όταν ανοίγει.

lousou πάτα *#*#7378423#*#*

Thanx! Που να το θυμάσια απέξω αυτό τώρα...

Zxr το touchscreen Κολλάει συνήθως όταν το έχω στην πίσω τσέπη είτε με τα κουμπιά επάνω είτε κάτω.

Πάραυτα παρατήρησα ότι δεν το κάνει όταν βάζω το touchscreen προς τα έξω, δηλ να μην ακουμπάει στο σώμα μου.

Κατάφερα να τρέξω το Service menu με το τηλέφωνο κολλημένο και παρατηρώ ότι ζωγραφίζει μόνο σε ένα κεντρικό σημείο.

Όλο το τηλέφωνο κολλάει σα να είναι συνέχει απατημένο το touchscreen.

Αν παρόλα αυτά καταφέρω και το κάνω reboot είτε με εντολή από adb είτε από κάποιο widget είτε βγάζοντας τη μπαταρία τότε δουλέυει κανονικά.

Πιστεύω πως η παρατεταμένη πίεση της οθόνης αφής με ενδεχομένως την άσκηση φορτίου σε πολλαπλά σημεία, δημιουργεί λογισμικό πρόβλημα στο τηλ. Εφόσον επανέρχεται με reboot δε πρέπει να ναι Hardware. Θα το χρησιμοποιήσω ένα διάστημα σε εσωτερική θέση του μπουφάν για να δω πως θα πάει κ αν επιμείνει θα δοκιμάσω να αφαιρέσω screen protector και να κάνω data reset.

Θανξ!

lousou δεν είμαι 100% σίγουρος ότι είναι θέμα software επειδή επανέρχεται με restart, βγάλσιμο μπαταρίας κτλ.

H οθόνη είναι capasitive πράγμα που σημαίνει ότι όταν εσύ πατήσεις πάνω με κάτι αγώγιμο αποφορτίζονται οι πυκνωτές και η οθόνη "καταλαβαίνει" που έχεις πατήσει. Εν συνεχεία το ηλεκτροστατικό πεδίο επαναφορτίζει τους πυκνωτές αλλά από ότι φαίνεται σε σένα δεν συμβαίνει αυτό. Έτσι η οθόνη νομίζει ότι είναι πατημένη. Είναι λογικό να στρώνει όταν κάνεις restart επειδή ουσιαστικά κόβεις το ρεύμα, οι πυκνωτές χάνουν το φορτίο τους, αποφορτίζονται και στη συνέχεια επαναφορτίζονται από την αρχή.

Για αυτό σου είπα να ασκήσεις πίεση πάνω στην οθόνη ώστε να δεις αν θα συμβεί κάτι.

Από την άλλη μακάρι να είναι software γιατί λύνεται εύκολα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Άπο Smart Dialers o Dialer One είναι ο ελαφρύτερος και αρκετά βολικός. Μετά νομίζω με διαφορά πάει ο ex Dialer που είναι λίγο πιο βαρύς αλλά έχει ένα Bug και δεν καθαρίζει το call log απ notification bar όταν ανοίγει.

Πλέον αυτό το bug λύνεται κατεβάζοντας ένα μικρό patchάκι (σου το λέει ο Ex Dialer), αλλά εκτός αυτού και πριν από αυτό υπήρχε λύση, μετέτρεπες την εφαρμογή που θέλεις να καθαρίζει τα notifications σε system app μέσω του titanium backup, και είσαι κομπλέ.

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

lousou δεν είμαι 100% σίγουρος ότι είναι θέμα software επειδή επανέρχεται με restart, βγάλσιμο μπαταρίας κτλ.

H οθόνη είναι capasitive πράγμα που σημαίνει ότι όταν εσύ πατήσεις πάνω με κάτι αγώγιμο αποφορτίζονται οι πυκνωτές και η οθόνη "καταλαβαίνει" που έχεις πατήσει. Εν συνεχεία το ηλεκτροστατικό πεδίο επαναφορτίζει τους πυκνωτές αλλά από ότι φαίνεται σε σένα δεν συμβαίνει αυτό. Έτσι η οθόνη νομίζει ότι είναι πατημένη. Είναι λογικό να στρώνει όταν κάνεις restart επειδή ουσιαστικά κόβεις το ρεύμα, οι πυκνωτές χάνουν το φορτίο τους, αποφορτίζονται και στη συνέχεια επαναφορτίζονται από την αρχή.

Για αυτό σου είπα να ασκήσεις πίεση πάνω στην οθόνη ώστε να δεις αν θα συμβεί κάτι.

Από την άλλη μακάρι να είναι software γιατί λύνεται εύκολα.

Πάλι το κανε. Κολάει όλο το κιν και δε δουλεέυει μόνο το πάνω μέρος που καλύπτεται απ το notification bar.

Θα κάνω reset to defaults και βλέπουμε. Μακάρι να μην είναι τι να πω.. :(

Έχω το Neo V από τα τέλη Δεκεμβρίου, με SIM Cosmote και όλα καλα.

Πριν 3 βδομάδες περίπου έκανα μεταφορά του αριθμού σε WIND F2G, οπότε άλλαξα και την SIM.

To πρόβλημα:

Σήμερα είναι η 3η φορά που παρατήρησα ότι όταν μπαίνω σε ασανσερ (διαφορετικα ασανσερ σε διαφορετικές περιοχες) και χάνεται το σήμα (λογικό), όταν βγαίνω δεν επανέρχεται το σήμα, βγάζει το κίτρινο τριγωνάκι εκτός σύνδεσης. Πάω στο μενού να κάνω αναζήτηση δικτύου, δεν βρίσκει τίποτα. Το κλείνω, το ανοίγω και όλα καλά.

Τι μπορεί να φταίει;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

ναι ,το πηρα σημερα με χαρτες,οδηγιες βιβλιαρακι ειναι και συνδεεσαι στο site της εταιριας με κωδικο που εχουν μεσα,και κατεβαζεις το .apk για setup δε το εχω κανει ακομα...... παντως εντυπωσιακο βιβλιαρακι που συνοδευει το πλοηγο...

να ρωτησω κατι παιδια: σε 2 βδομαδες θα αναβαθμιστουμε σε android 4.0 ?

και σε τι θα δουμε βελτιωσεις αραγε?

ταχυτητα και εμφανιση

αυτα ειναι σχεδον σιγουρα

για αλλα αναμενουμε

να ρωτησω ακομα κατι βρε παιδια:

στο 3d panorama γιατι μεσα στο σπιτι με φωτα μου τα δειχνει σκοτεινα καπως....και μη πειτε για φλας..πρεπει ναναι ενεργοποιημενο αν δεχεται στο 3d......

και σε μενα συμβαινει δεν ξερω γιατι

Έχω το Neo V από τα τέλη Δεκεμβρίου, με SIM Cosmote και όλα καλα.

Πριν 3 βδομάδες περίπου έκανα μεταφορά του αριθμού σε WIND F2G, οπότε άλλαξα και την SIM.

To πρόβλημα:

Σήμερα είναι η 3η φορά που παρατήρησα ότι όταν μπαίνω σε ασανσερ (διαφορετικα ασανσερ σε διαφορετικές περιοχες) και χάνεται το σήμα (λογικό), όταν βγαίνω δεν επανέρχεται το σήμα, βγάζει το κίτρινο τριγωνάκι εκτός σύνδεσης. Πάω στο μενού να κάνω αναζήτηση δικτύου, δεν βρίσκει τίποτα. Το κλείνω, το ανοίγω και όλα καλά.

Τι μπορεί να φταίει;

ισως το σημα της εταιριας..εγω αυτο που κανω με το ασανσερ οταν δεν εχω σημα και βγαινω μετα και δεν εχει ερθει βαζω την πτηση και την βγαζω;)

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Δεν έχει λειτουργία που πιάνει και τα δυο δίκτυα;

Δηλαδή αν έχει 3g να προτιμά εκεινο και αν δεν έχει να γυρναει μονο του σε 2g. Αυτη η λειτουργία υπήρχε απο τα πρώτα 3g νοκια που ειχα το 2005. Δεν το βάζουν τωρα στα τηλέφωνα;

Μην μου λέτε τέτοια και το έχω παραγγείλει ήδη!:cry:

Δεν έχει λειτουργία που πιάνει και τα δυο δίκτυα;

Δηλαδή αν έχει 3g να προτιμά εκεινο και αν δεν έχει να γυρναει μονο του σε 2g. Αυτη η λειτουργία υπήρχε απο τα πρώτα 3g νοκια που ειχα το 2005. Δεν το βάζουν τωρα στα τηλέφωνα;

Μην μου λέτε τέτοια και το έχω παραγγείλει ήδη!:cry:

Σαφως και εχει :)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Ουφ!Ειπα κι εγω!

Γιατι αν θα έπρεπε να το έχω μονο 3g ή μονο 2g και να κάνω αλλαγές χειροκίνητα δεν λέει!

Αναλογα . Αν δεν χρησιμοποιεις συχνα το Mobile internet , καλυτερα να εχεις επιλογη μονο για 2g ;)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Αναλογα . Αν δεν χρησιμοποιεις συχνα το Mobile internet , καλυτερα να εχεις επιλογη μονο για 2g ;)

Το χρησιμοποιώ. Ποιος ο λόγος να πάρεις smartphone αν δεν χρησιμοποιείς ίντερνετ;

Όπως και αν έχει πάντως, καλό είναι να υπάρχει η επιλογή και όποιος θέλει ας το βάζει στο 2G.

Νομίζω ότι ο ADW Launcher είναι ο καλύτερος πλέον και κάνει ΟΛΑ όσα κάνει ο Launcher Pro απλά είναι δωρεάν και Open source.

Υποστηρίζει επιπλέον οριζόντιο μενού και transparency στο συρτάρι. Έχει custom shortcuts και λίστ αμε όλα τα Activities και μπορείς να πάρεςις backup και να κάνεις restore τόσο τις ρυθμίσεις του όσο και όλ ατα πάνελς και widgets χωρίς τα προβλήματα του Launcher Pro.

Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

O δωρεαν ADW Launcher που βλεπω στο μαρκετ εχει να ανανεωθει απο το 2010, ενω ο πιο προσφατος ειναι επι πληρωμη (Kαι αυτος βεβαια εχει να ανανεωθει απο τον Δεκεμβρη!!)

Ξερεις κατι που δεν ξερω; :p

Edited by nikchris

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...