zipperant Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 καλησπέρα, έχει πάρει κανένας hdmi καλωδιο? το συνδέουμε στην TV και βλέπουμε το κινητό μας σε μεγάλη οθόνη, ή είναι απλά για να βλέπουμε τις φωτό μας? επίσης κανενα link για καλώδιο hdmi? http://www.ebay.co.uk/itm/Micro-HDMI-cable-HD-Video-Cable-Sony-Ericsson-Xperia-Arc-S-Neo-Neo-V-Pro-/160710470077?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccesories_MobilePhoneDataCables_JN&hash=item256b1729bd ορίστε φίλε μου το λινκ :-) στην περιγραφή λέει ότι είναι σαν να βλέπεις την οθόνη του κινητού PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 καλησπέρα, έχει πάρει κανένας hdmi καλωδιο? το συνδέουμε στην TV και βλέπουμε το κινητό μας σε μεγάλη οθόνη, ή είναι απλά για να βλέπουμε τις φωτό μας? επίσης κανενα link για καλώδιο hdmi? Οχι hdmi,Micro hdmi πρόσεξε έχουν διαφορά!Κάνε και μια αναζήτηση εδώ,και θα καταλάβεις έχει ξανασυζητηθεί αρκετές φορές. Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Σήμερα που άνοιξα το WiFi μου έβγαλε ειδοποίηση για την νέα έκδοση .062 Δεν προχώρησα μην χάσω το root και αυτό που έκανα ήταν να πάω Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - Υπηρεσίες που εκτελούνται - Όλα και στο Update center πάτησα Αναγκαστική διακοπή και έφυγε το εικονίδιο από την μπάρα των ειδοποιήσεων. 1. Αν θελήσω κάποια στιγμή να ενεργοποιήσω το Update center, πως γίνεται ; 2. Η Εκκαθάριση δεδομένων που είναι από κάτω , τί κάνει; Όταν το πάτησα λέει ότι "Όλα τα δεδομένα της εφαρμογής θα διαγραφούν.Αυτό περιλαμβάνει όλα τα αρχεία, τις ρυθμίσεις, τους λογαριασμούς, τις βάσεις δεδομένων και τα λοιπά" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Σήμερα που άνοιξα το WiFi μου έβγαλε ειδοποίηση για την νέα έκδοση .062 Δεν προχώρησα μην χάσω το root και αυτό που έκανα ήταν να πάω Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - Υπηρεσίες που εκτελούνται - Όλα και στο Update center πάτησα Αναγκαστική διακοπή και έφυγε το εικονίδιο από την μπάρα των ειδοποιήσεων. 1. Αν θελήσω κάποια στιγμή να ενεργοποιήσω το Update center, πως γίνεται ; 2. Η Εκκαθάριση δεδομένων που είναι από κάτω , τί κάνει; Όταν το πάτησα λέει ότι "Όλα τα δεδομένα της εφαρμογής θα διαγραφούν.Αυτό περιλαμβάνει όλα τα αρχεία, τις ρυθμίσεις, τους λογαριασμούς, τις βάσεις δεδομένων και τα λοιπά" Εγώ έχω διακόψει με το Titanium Backup το Update center καθώς και άλλες εφαρμογές και όταν θελήσω να τις χρησιμοποιήσω τις κάνω εκκίνηση. Έτσι δεν εμφανίζεται καθόλου το update. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 καλησπέρα, έχει πάρει κανένας hdmi καλωδιο? το συνδέουμε στην TV και βλέπουμε το κινητό μας σε μεγάλη οθόνη, ή είναι απλά για να βλέπουμε τις φωτό μας? επίσης κανενα link για καλώδιο hdmi? Καλησπερα φιλε. Εχω παρει micro-HDMI καλωδιο απο τοπλαισιο. 1.5 μετρο μηκος της D-Link (νομιζω). Παιζει αψογα και εχω και δει και ταινια κανονικα με τον BSPlayer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monte_9 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 χαζες ερωτησεις απο καποιον ασχετο (εμενα!) σχετικα με GPS σε κινητα. 1. Οι προδιαγραφες του SΕ Xperia Νeo V αναφερουν οτι διαθετει GPS. Αυτο σημαινει οτι (οπως και στις κλασσικες συσκευες GPS με κεραια) αν το βαλω στο τζαμι του αυτοκινητου μου σιγα σιγα θα αρχισει να "βλεπει" καποιους δορυφορους? Σωστα? 2. Αν ισχυουν τα παραπανω και με απενεργοποιημενα τα δεδομενα μεσω ιντερνετ (δεν εχω 3G και θα ειναι μαλλον δυσκολο να βρισκω συνεχεια ελευθερα wifi Gια να ειμαι συνδεδεμενος) θα πρεπει σε ανοικτο σχετικα μερος (π.χ. Λ. Ποσειδωνος) να βλεπω το σημαδι του οχηματος μου στο κεντρο καποιου ψηφιακου χαρτη της περιοχης (ασχετως ακριβειας). 3. Στο κινητο μου εχει εγκατεστημενα τα apps ΧΑΡΤΕΣ και ΠΛΟΗΓΗΣΗ. Αυτα κανουν γι αυτο το σκοπο? Σημ. προς το παρον δεν με ενδιαφερουν τα waypoints και τα routes, ουτε το online navigation. Απλα θελω να βλεπω που βρισκομαι οταν εχω χαθει σε καποια περιοχη. 4. Αν τα apps στο 3 κανουν για το σκοπο που θελω, τι παραπανω δινουν τα IGo (στι σαιτ της εταιρειας αναφερει μονο apps για iphone οχι android) ή το Sygic? Αν τα εγκαταστησω φτανει, ή θα πρεπει να εγκαταστησω και αλλα αρχεια με χαρτες? Υ.Γ.1. Τα ρωταω για να δω αν χρειαζεται να αγορασω καποιo app ή οχι Υ.Γ. 2. Ξερω οτι καπου εδω μεσα θα υπαρχει σχετικο θεμα αλλα δεν βρισκω πουθενα την ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ εντος του Θεματος σχετικα με το SE Neo V :O thx... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 χαζες ερωτησεις απο καποιον ασχετο (εμενα!) σχετικα με GPS σε κινητα. 1. Οι προδιαγραφες του SΕ Xperia Νeo V αναφερουν οτι διαθετει GPS. Αυτο σημαινει οτι (οπως και στις κλασσικες συσκευες GPS με κεραια) αν το βαλω στο τζαμι του αυτοκινητου μου σιγα σιγα θα αρχισει να "βλεπει" καποιους δορυφορους? Σωστα? 2. Αν ισχυουν τα παραπανω και με απενεργοποιημενα τα δεδομενα μεσω ιντερνετ (δεν εχω 3G και θα ειναι μαλλον δυσκολο να βρισκω συνεχεια ελευθερα wifi Gια να ειμαι συνδεδεμενος) θα πρεπει σε ανοικτο σχετικα μερος (π.χ. Λ. Ποσειδωνος) να βλεπω το σημαδι του οχηματος μου στο κεντρο καποιου ψηφιακου χαρτη της περιοχης (ασχετως ακριβειας). 3. Στο κινητο μου εχει εγκατεστημενα τα apps ΧΑΡΤΕΣ και ΠΛΟΗΓΗΣΗ. Αυτα κανουν γι αυτο το σκοπο? Σημ. προς το παρον δεν με ενδιαφερουν τα waypoints και τα routes, ουτε το online navigation. Απλα θελω να βλεπω που βρισκομαι οταν εχω χαθει σε καποια περιοχη. 4. Αν τα apps στο 3 κανουν για το σκοπο που θελω, τι παραπανω δινουν τα IGo (στι σαιτ της εταιρειας αναφερει μονο apps για iphone οχι android) ή το Sygic? Αν τα εγκαταστησω φτανει, ή θα πρεπει να εγκαταστησω και αλλα αρχεια με χαρτες? Υ.Γ.1. Τα ρωταω για να δω αν χρειαζεται να αγορασω καποιo app ή οχι Υ.Γ. 2. Ξερω οτι καπου εδω μεσα θα υπαρχει σχετικο θεμα αλλα δεν βρισκω πουθενα την ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ εντος του Θεματος σχετικα με το SE Neo V :O thx... Οι χάρτες της google χρειάζονται δεδομένα για να λειτουργήσουν. Μπορείς να επιλέξεις κάποιο από τα προγράμματα που αναφέρεις (igo,sygic,copilot κ.α.) και για το καθένα από αυτά να κατεβάσεις τους αντίστοιχους χάρτες.:) Η αναζήτηση είναι πάνω δεξιά στο θέμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Εγώ έχω διακόψει με το Titanium Backup το Update center καθώς και άλλες εφαρμογές και όταν θελήσω να τις χρησιμοποιήσω τις κάνω εκκίνηση. Έτσι δεν εμφανίζεται καθόλου το update. :) Έχω το Titanium Backup το απλό και δεν μπορώ να κάνω διακοπή, γίνεται λέει μόνο στην Donate έκδοση. Τεσπα το θέμα είναι ότι εγώ έκανα Αναγκαστική διακοπή όπως λέω πιο πάνω. Αν κλείσω το κινητό και το ανοίξω και πάλι, ενεργοποιήται αυτόματα και το Update center ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Έχω το Titanium Backup το απλό και δεν μπορώ να κάνω διακοπή, γίνεται λέει μόνο στην Donate έκδοση. Τεσπα το θέμα είναι ότι εγώ έκανα Αναγκαστική διακοπή όπως λέω πιο πάνω. Αν κλείσω το κινητό και το ανοίξω και πάλι, ενεργοποιήται αυτόματα και το Update center ; Δοκίμασε αυτή την εφαρμογή.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 1. Οι προδιαγραφες του SΕ Xperia Νeo V αναφερουν οτι διαθετει GPS. Αυτο σημαινει οτι (οπως και στις κλασσικες συσκευες GPS με κεραια) αν το βαλω στο τζαμι του αυτοκινητου μου σιγα σιγα θα αρχισει να "βλεπει" καποιους δορυφορους? Σωστα? 2. Αν ισχυουν τα παραπανω και με απενεργοποιημενα τα δεδομενα μεσω ιντερνετ (δεν εχω 3G και θα ειναι μαλλον δυσκολο να βρισκω συνεχεια ελευθερα wifi Gια να ειμαι συνδεδεμενος) θα πρεπει σε ανοικτο σχετικα μερος (π.χ. Λ. Ποσειδωνος) να βλεπω το σημαδι του οχηματος μου στο κεντρο καποιου ψηφιακου χαρτη της περιοχης (ασχετως ακριβειας). 3. Στο κινητο μου εχει εγκατεστημενα τα apps ΧΑΡΤΕΣ και ΠΛΟΗΓΗΣΗ. Αυτα κανουν γι αυτο το σκοπο? Σημ. προς το παρον δεν με ενδιαφερουν τα waypoints και τα routes, ουτε το online navigation. Απλα θελω να βλεπω που βρισκομαι οταν εχω χαθει σε καποια περιοχη. 4. Αν τα apps στο 3 κανουν για το σκοπο που θελω, τι παραπανω δινουν τα IGo (στι σαιτ της εταιρειας αναφερει μονο apps για iphone οχι android) ή το Sygic? Αν τα εγκαταστησω φτανει, ή θα πρεπει να εγκαταστησω και αλλα αρχεια με χαρτες? . 1,2) Σωστά 3) Τα προγράμματα που αναφέρεις χρησιμοποιούν data οπότε δεν σου κάνουν. 4) Τα προγράμματα όπως το iGo εκτός του να δείχνουν το στίγμα σου σού κάνουν και πλοήγηση. Το πλεονέκτημά τους είναι ότι κάνουν αποκλειστική χρήση του GPS δέκτη χωρίς χρήση ιnternet. Άρα χωρίς κίνδυνο χρεώσεων. Ναι χρειάζεσαι επιπλέον χάρτες. Δες εδώ Αν κλείσω το κινητό και το ανοίξω και πάλι, ενεργοποιήται αυτόματα και το Update center ; Ναι. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mparkoulis Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 (edited) χαζες ερωτησεις απο καποιον ασχετο (εμενα!) σχετικα με GPS σε κινητα. 1. Οι προδιαγραφες του SΕ Xperia Νeo V αναφερουν οτι διαθετει GPS. Αυτο σημαινει οτι (οπως και στις κλασσικες συσκευες GPS με κεραια) αν το βαλω στο τζαμι του αυτοκινητου μου σιγα σιγα θα αρχισει να "βλεπει" καποιους δορυφορους? Σωστα? 2. Αν ισχυουν τα παραπανω και με απενεργοποιημενα τα δεδομενα μεσω ιντερνετ (δεν εχω 3G και θα ειναι μαλλον δυσκολο να βρισκω συνεχεια ελευθερα wifi Gια να ειμαι συνδεδεμενος) θα πρεπει σε ανοικτο σχετικα μερος (π.χ. Λ. Ποσειδωνος) να βλεπω το σημαδι του οχηματος μου στο κεντρο καποιου ψηφιακου χαρτη της περιοχης (ασχετως ακριβειας). 3. Στο κινητο μου εχει εγκατεστημενα τα apps ΧΑΡΤΕΣ και ΠΛΟΗΓΗΣΗ. Αυτα κανουν γι αυτο το σκοπο? Σημ. προς το παρον δεν με ενδιαφερουν τα waypoints και τα routes, ουτε το online navigation. Απλα θελω να βλεπω που βρισκομαι οταν εχω χαθει σε καποια περιοχη. 4. Αν τα apps στο 3 κανουν για το σκοπο που θελω, τι παραπανω δινουν τα IGo (στι σαιτ της εταιρειας αναφερει μονο apps για iphone οχι android) ή το Sygic? Αν τα εγκαταστησω φτανει, ή θα πρεπει να εγκαταστησω και αλλα αρχεια με χαρτες? Υ.Γ.1. Τα ρωταω για να δω αν χρειαζεται να αγορασω καποιo app ή οχι Υ.Γ. 2. Ξερω οτι καπου εδω μεσα θα υπαρχει σχετικο θεμα αλλα δεν βρισκω πουθενα την ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ εντος του Θεματος σχετικα με το SE Neo V :O thx... Εγω εχω εγκαταστησει το Sygic. Απ τα καλυτερα gps προγραμματα που κυκλοφορουν! Πολυ ευκολο, πολυ ευχρηστο, πολυ ομορφο και λειτουργικο. Με φωνητικη καθοδηγηση και στα Ελληνικα! Και κατι που μου εκανε εντυπωση. Δεν χρειαζεται ενεργη συνδεση δεδομενων για να μπορεσει να λειτουργησει! Edited January 27, 2012 by Mparkoulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Εγω εχω εγκαταστησει το Sygic. Απ τα καλυτερα gps προγραμματα που κυκλοφορουν! Πολυ ευκολο, πολυ ευχρηστο, πολυ ομορφο και λειτουργικο. Με φωνητικη καθοδηγηση και στα Ελληνικα! Και κατι που μου εκανε εντυπωση. Δεν χρειαζεται ενεργη συνδεση δεδομενων για να μπορεσει να λειτουργησει! Γιατί σου κάνει εντύπωση; Όλα τα GPS έτσι λειτουργούν (εκτός από διάφορα έξτρα που προσφέρουν και απαιτούν internet) ή τουλάχιστον τα NDrive και Dont Panic που έχω δοκιμάσει. Υ.Γ. Θύμισε μου να σου στείλω ένα PM αργότερα πάνω σε κάτι που είχες ρωτήσει. Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 [ATTACH]23640[/ATTACH] το πρόβλημα που αναφέρω με τα μωβ που εμφανίζονται στην λήψη φωτογραφίας το βράδυ με φλας φαίνεται στην εικόνα. Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα? πως διορθώθηκε? το έκανα αναβάθμηση αλλά τίποτα... είναι σίγουρο ότι δεν έχει σκονιτσα μπροστα η καμερα; Για σκουπησε την και τραβηξε παλι με φλας. Να μην εχει πολλα χνουδακια. Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mparkoulis Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Γιατί σου κάνει εντύπωση; Όλα τα GPS έτσι λειτουργούν (εκτός από διάφορα έξτρα που προσφέρουν και απαιτούν internet) ή τουλάχιστον τα NDrive και Dont Panic που έχω δοκιμάσει. Υ.Γ. Θύμισε μου να σου στείλω ένα PM αργότερα πάνω σε κάτι που είχες ρωτήσει. Απλα επειδη οτι ειχα χρησιμοποιησει εως τωρα σε κινητο, παντα χρειαζοταν καποια (εστω και μικρη σε διαρκεια και δεδομενα) συνδεση.. Παρολα αυτα, ειναι πολυ ομορφο τζι πι ες, και μου αρεσε περισσοτερο απ το ndrive! Ο φιλος αν εχει την δυνατοτητα ας τα δοκιμασει και τα δυο και ας αποφασισει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 είναι σίγουρο ότι δεν έχει σκονιτσα μπροστα η καμερα; Για σκουπησε την και τραβηξε παλι με φλας. Να μην εχει πολλα χνουδακια. Ναι μια χαρά είναι πεντακάθαρη και τελικά υπάρχει και στα βίντεο αυτή η σκιά και πάντα μιλάω για λήψη με φλας. Πήγα στην έρικσον στην Δωδεκανήσου και διαπίστωσαν ότι όντως υπάρχει πρόβλημα αλλά θα τους το πάω την Δευτέρα για να το χω το σκ PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupusunicus Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 (edited) Κατέβασα κι εγω το 2x Battery Saver μετα απο τα καλα σου λογια. Τι ρυθμίσεις εχεις κανει; Το δουλεύεις παράλληλα και με άλλα αντίστοιχα προγράμματα οπως advanced task killer, autokiller memory optimizer κλπ; Ναι το δουλεύω μαζί με το Easy Task Killer(προς το παρόν). Ρυθμίσεις: Enable app ON, Toggle options>advanced options>force close bg data ON Αυτά! Και default να το αφήσεις δουλεύει μια χαρά. καλησπέρα, έχει πάρει κανένας hdmi καλωδιο? το συνδέουμε στην TV και βλέπουμε το κινητό μας σε μεγάλη οθόνη, ή είναι απλά για να βλέπουμε τις φωτό μας? επίσης κανενα link για καλώδιο hdmi? Edited January 27, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossss Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Γεια σας παιδια..Αυτη η καρτα μνημης ειναι καλη? ->http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=41DA6DA3685B374C8A5A1613139C3895&pa=52E008E9C72637498367ED210108AE11 Επισης καμια θηκη να προτεινετε αλλα μονο απο ελλαδα? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Δοκίμασε αυτή την εφαρμογή.:) Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. 2. Η Εκκαθάριση δεδομένων που είναι από κάτω , τί κάνει; Όταν το πάτησα λέει ότι "Όλα τα δεδομένα της εφαρμογής θα διαγραφούν.Αυτό περιλαμβάνει όλα τα αρχεία, τις ρυθμίσεις, τους λογαριασμούς, τις βάσεις δεδομένων και τα λοιπά" Αν πατήσω το Εκκαθάριση δεδομένων, τι θα χάσω ; Υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργεί κάτι στο update center στην συνέχεια ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Αν πατήσω το Εκκαθάριση δεδομένων, τι θα χάσω ; Υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργεί κάτι στο update center στην συνέχεια ; αν θυμαμαι καλα τιποτα δεν χανεις. Πρεπει να το ειχα πατησει για να μου φυγει η ειδοποιηση για τη νεα εκδοση που εχω στη μπαρα. Και να το χασεις, update center ειναι, θα τα ξαναβρει. Αυτη ειναι η δουλεια του. Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Αν πατήσω το Εκκαθάριση δεδομένων, τι θα χάσω ; Υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργεί κάτι στο update center στην συνέχεια ; δεν χανεις τιποτα...απλα οταν ξανασυνδθεις με ιντερνετ θα ξαναβγει:) Καλησπερα φιλε. Εχω παρει micro-HDMI καλωδιο απο τοπλαισιο. 1.5 μετρο μηκος της D-Link (νομιζω). Παιζει αψογα και εχω και δει και ταινια κανονικα με τον BSPlayer. λινκ για το καλωδιο? Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 λινκ για το καλωδιο? Εγώ πήρα αυτό :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Να προτεινω μια εφαρμογη που μπορει να σας γλυτωσει απο μερικες αλλες εφαρμογες και περιεχει 8 πραγματακια: φακος χαρακας αντιστροφη μετρηση χρονομετρο πυξιδα αλφαδι αριθμομηχανη μεγεθυντικος φακος εδω https://market.android.com/details?id=com.digital_and_dreams.android.swiss_army_knife#?t=W251bGwsMSwxLDUwMSwiY29tLmRpZ2l0YWxfYW5kX2RyZWFtcy5hbmRyb2lkLnN3aXNzX2FybXlfa25pZmUiXQ.. Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κάποιον : Εντελώς ξαφνικά δεν λειτουργούσε η οθόνη - έδειχνε την "αρχική σελίδα" αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα , ούτε επανεκκίνηση SEUS και δεν χρειάζεται ούτε Πλαίσιο ούτε αντιπροσωπεία. Πρόβλημα software είναι και το λύνεις εύκολα μόνος σου. Χθες ετοιμάστηκα για να περάσω ξανά το λειτουργικό και λίγο πριν ξεκινήσω έκανε πάλι τα ίδια ... Ξεκίνησα σύμφωνα με τις οδηγίες , μου έβγαλε μύνημα οτι δεν χρειάζεται αναβάθμιση γιατί έχει την τελευταία έκδοση , ξαναέκανα εγκατάσταση (πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες ) και τίποτα . Σήμερα το πήγα στο service center στην Αγία Ελεούσα και μου είπαν την Τρίτη θα είναι έτοιμο . Τουλάχιστον η κοπέλα που παρέλαβε τη συσκευή είδε οτι πράγματι η οθόνη έχει πρόβλημα ... Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Εσυ με την οθονη εγω με την καμερα Δεν λειπουν τα προβληματα.... PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Sorry για το offtopic(?). Καποιο add στο dolphin για να μη φαινονται οι διαφημισεις? Οπως πχ στο mozilla στον υπολογιστη υπαρχει το Adblock plus.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts