Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πιο προγραμμα χρησιμοποιηται για να απενεργοποιησετε τα προγραμματα που ανοιγουν κατα την εκκινηση?

επεισης στη χρηση μπαταριας βλεπω τους χαρτες να μου τρωνε 8% χωρις να το εχω ανοιξει ποτε.. ξερει κανεις?

Το autostarts, και πραγματικά με έχει σώσει, αν και ένας άλλος φίλος του φορουμ αντιμετωπίζει προβλήματα με το εν λόγω πρόγραμμα.

Όσον αφορά τους χάρτες, απεγκατέστησέ τους, και αν θέλεις πλοήγηση βάλε άλλο πρόγραμμα που δε χρησιμοποιεί και δεδομένα δικτύου απαραίτητα για τη λειτουργία του.

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αυτο προσπαθω εδω και λιγο, αλλα απο τη στιγμη που δεν ειμαστε rooted πως θα περασουμε το CWM?!!!

Φλασαρεις την 42 μεσω flashtool την κανεις ροοτ βαζεις cwm και ινσταλ. Εγω το εκανα . Δειτε pics.

http://img.tapatalk.com/5b8c7618-d6ef-c4ba.jpghttp://img.tapatalk.com/5b8c7618-d703-57f8.jpg

Sent from my MT11i using Tapatalk

Just in love with my Sole :)

Το autostarts, και πραγματικά με έχει σώσει, αν και ένας άλλος φίλος του φορουμ αντιμετωπίζει προβλήματα με το εν λόγω πρόγραμμα.

Όσον αφορά τους χάρτες, απεγκατέστησέ τους, και αν θέλεις πλοήγηση βάλε άλλο πρόγραμμα που δε χρησιμοποιεί και δεδομένα δικτύου απαραίτητα για τη λειτουργία του.

εχει autostarts kai autostart (root). ποιο ειναι?

εχει autostarts kai autostart (root). ποιο ειναι?

Το πρώτο που αναφέρεις, εδώ δηλ:

https://market.android.com/details?id=com.elsdoerfer.android.autostarts&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmVsc2RvZXJmZXIuYW5kcm9pZC5hdXRvc3RhcnRzIl0.

Φλασαρεις την 42 μεσω flashtool την κανεις ροοτ βαζεις cwm και ινσταλ. Εγω το εκανα . Δειτε pics.

Sent from my MT11i using Tapatalk

Ωραίος φίλε μου, καλορίζικη η αναβάθμιση!

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

Απ'ότι κατάλαβα, είναι για όσους βρίσκονται σε χαμηλότερη έκδοση από .62, έτσι ώστε να πάνε στην .62 και να είναι ρουτ, και όχι για όσους έχουν ήδη κάνει την αναβάθμιση...

αυτο προσπαθω εδω και λιγο, αλλα απο τη στιγμη που δεν ειμαστε rooted πως θα περασουμε το CWM?!!!

Έχω δώσει οδηγίες λίγες σελίδες πίσω για downgrade με το flashtool σε .42 και root, cwm κλπ.

Πραγματικά όμως παρά τις οδηγίες που λέτε για root σε 62 έχετε υπόψην πως χωρίς flashtool και με κλειδωμένο bootloader είναι αδύνατο να περαστεί νέος kernel. Επομένως μιλάνε για αναβάθμιση firmware κρατώντας όμως τον ίδιο kernel της .42 κάτι που δεν έχει νόημα, όλα τα Bugfixes είναι στον Kernel.

Εγώ τρέχω το Auto TaskManager που έχει root permissions για να σκοτώνει κάποια.

Το πρώτο που αναφέρεις, εδώ δηλ:

https://market.android.com/details?id=com.elsdoerfer.android.autostarts&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmVsc2RvZXJmZXIuYW5kcm9pZC5hdXRvc3RhcnRzIl0.

Ωραίος φίλε μου, καλορίζικη η αναβάθμιση!

Ευχαριστω. Οποιος δε θελει μπορει να περιμενει καμια βδομαδα, ο doomlord θα βγαλει ροοτ για.την .62 ;-)

Sent from my Xperia Neo V

χτες πήρα στα χέρια μου μια καρτούλα 16gb class10

τι κάνω ώστε να τη χρησιμοποιήσω κρατώντας παράλληλα όποιες εγκαταστάσεις έχουν γίνει στη "παλιά" πλέον κάρτα;

απλό copy-paste αρκεί; υπάρχουν τίποτα κρυφοί φάκελοι;

μέτρον άριστον

χτες πήρα στα χέρια μου μια καρτούλα 16gb class10

τι κάνω ώστε να τη χρησιμοποιήσω κρατώντας παράλληλα όποιες εγκαταστάσεις έχουν γίνει στη "παλιά" πλέον κάρτα;

απλό copy-paste αρκεί; υπάρχουν τίποτα κρυφοί φάκελοι;

Εγώ πάντως που έκανα αντιγραφή και μετά επικόλληση στη νέα κάρτα είχα κάποια θέματα με τις εφαρμογές που είχα περάσει στην SD.Οπότε σου προτείνω αν έχεις περασμένες εφαρμογές στην παλιά κάρτα,πριν κάνεις οτιδήποτε πρώτα πέρνα τις εφαρμογές στο τηλ.και μετά αντιγραφή και επικόλληση στη νέα.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Εγώ πάντως που έκανα αντιγραφή και μετά επικόλληση στη νέα κάρτα είχα κάποια θέματα με τις εφαρμογές που είχα περάσει στην SD.Οπότε σου προτείνω αν έχεις περασμένες εφαρμογές στην παλιά κάρτα,πριν κάνεις οτιδήποτε πρώτα πέρνα τις εφαρμογές στο τηλ.και μετά αντιγραφή και επικόλληση στη νέα.

είχες αντιγράψει τα κρυφά αρχεία και τους κρυφούς φακέλους; (αυτούς που ξεκινάνε από τελεία) ;

μέτρον άριστον

είχες αντιγράψει τα κρυφά αρχεία και τους κρυφούς φακέλους; (αυτούς που ξεκινάνε από τελεία) ;

Αντέγραψα τα πάντα,στην καινούρια κάρτα,αλλά πάλι είχα θέμα.Ευτυχώς είχα το titanium και επανέφερα ότι δεν έβρισκε.Τέλος όλα καλά.Αν έχεις titanium pro που μπορείς να επαναφέρεις ότι έχεις διαγράψει τότε δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Εγώ το έχω,είναι ακριβώς όπως στο βίντεο.Απλά τα σπάει.Το έχω δείξει σε κάποιους φίλους με Iphone και ζαλιστηκαν

αν μπορεις ανεβασε καμια φωτογραφια απο το κινητο να δουμε...παρουσιαζει τιποτα κολληματα στην λειτουργία? στο neo v το εβαλες ετσι δεν ειναι?

αν μπορεις ανεβασε καμια φωτογραφια απο το κινητο να δουμε...παρουσιαζει τιποτα κολληματα στην λειτουργία? στο neo v το εβαλες ετσι δεν ειναι?

Ναι σε Neo V το έχω βάλει,επειδή δεν έχω φορτώσει με χαζομάρες το τηλ.και ταυτόχρονα έχω διαγράψει και κάποια προγράμματα δεν έχω δει καμία σημαντική διαφορά.Θα προσπαθήσω να ανεβάσω και καμία φώτο.

διαβάζοντας τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν για το μη μυημένο στην μεταφορά αρχείων σε νέα sd κάρτα ρωτάω το εξής:

Αν υποθέσουμε ότι αφαιρούμε την συγκεκριμένη κάρτα και φορμάρουμε μια νέα εξαρχής! Υπάρχουν κάποια αρχεία που βρίσκονται εκεί από την εργοστασιακή υλοποίηση;;; Με άλλα λόγια η κάρτα 2gb sd που βρίσκεται στο κινητό εμπεριέχει αρχεία που είναι απαραίτητα για την λειτουργία του;

Αν όχι τσαμπα φοβόμαστε αφού τις όποιες εφαρμογές μπορούμε να τις ξαναπεράσουμε εύκολα. Το θέμα είναι τι γίνεται όταν αυτές είναι αναγκαίες...βλέπω ότι μια απλή αντιγραφή δεν φτάνει:confused:

Παίδες καλησπέρα!Τα φώτα σας plz...

Έχω κάνει όλα τα βήματα για Root και στο τέλος μου βγάζει

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=23490&stc=1&d=1326629998

..παρόλα αυτά δεν είμαι root :wacko:...Έβαλα και την V4 του Root tooll μήπως και ...αλλά πάλι τπτ..

Είμαι με 0.42 και δυστυχώς κάτι τρέχει...ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?? thnx

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=23490&stc=1&d=1326629998

..παρόλα αυτά δεν είμαι root :wacko:...Έβαλα και την V4 του Root tooll μήπως και ...αλλά πάλι τπτ..

Σίγουρα περιμενεις να τελειωσει ολη τη διαδικασία;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Σίγουρα περιμενεις να τελειωσει ολη τη διαδικασία;

μαλλον δεν περιμενει,πρεπει να περιμενεις να κανει ρεσταρτ και η συσκευη

μπορω να κανω snapshot την εικονα του υπολογιστη?δλδ οπως κανουμε και με το κινητο?

τι εννοεις ακριβως? μηπως εννοεις να κανεις την οθονη του κινητου?

τι εννοεις ακριβως? μηπως εννοεις να κανεις την οθονη του κινητου?

οπως κανουμε στο κινητο,αν μπορουμε να κανουμε το ιδιο στο pc

οπως κανουμε στο κινητο,αν μπορουμε να κανουμε το ιδιο στο pc

αν και off topic πατας print screen ανοιγεις το paint και κανεις paste

μαλλον δεν περιμενει,πρεπει να περιμενεις να κανει ρεσταρτ και η συσκευη

Τώρα το ξανακάνω αυτή την στιγμή που σας γράφω...Δεν βλέπω να κάνει restart η συσκευή δυστυχώς.Κάνει πάλι την διαδικασία τελειώνει με το root και καλά, κλείνει το παραθυράκι που σας έδειξα, κλείνει την παράθυρο των περιεχομένων της κάρτας...και τέλος...τπτ άλλο..

Άμα κρίνω από τα λεγόμενα των παιδιών restart έπρεπε να κάνει μέσα σε 1-2 λεπτά..

Τώρα το ξανακάνω αυτή την στιγμή που σας γράφω...Δεν βλέπω να κάνει restart η συσκευή δυστυχώς.Κάνει πάλι την διαδικασία τελειώνει με το root και καλά, κλείνει το παραθυράκι που σας έδειξα, κλείνει την παράθυρο των περιεχομένων της κάρτας...και τέλος...τπτ άλλο..

Άμα κρίνω από τα λεγόμενα των παιδιών restart έπρεπε να κάνει μέσα σε 1-2 λεπτά..

αμα στα εχει κανει κανει ολα αυτα λογικα εχει γινει και το ρουτ

δεν βλεπεις ενα εικονιδιο superuser?

αν κολλας εκει δοκιμασε ενα ρεσταρτ τον υπολογιστη. εμενα μια φορα μου ειχαν κολλισει τα Daemon tools & adb drivers και με ρεσταρτ επανηλθαν κανονικα..

Ανοιξα το PC Companion (εχω winXP service pack 3)με το τηλεφωνω συνδεδεμενο πατησα ενημερωση ,αλλα αφου γεμισε η πρωτη μπαρα,που σημαινει οτι κατεβασε την ενημερωση,οταν ειναι να την περασει στο τηλεφωνω μ βγαζει οτι απετυχε,ξερει κανεισ τι μπορει να φταιει?

Να πω οτι την αναβαθμιση την εκανα με ΟΤΑ μεσω του 3g.

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...