Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ειναι custom recovery

Οταν ανοιγεις τη συσκευη και πατωντας το volume down τι βλεπεις?

αρχιζω να καταλαβαινω μετα απο εενα ψαξιμο, ομως τωρα δεν μπορω να το κανω αυτο οταν παω σπιτι γιατιειμαι στη δουλεια τωρα, αλλιως θα το κατεβασω ευχαριστω για τον χρονο σου φιλε μου

This is Sparta!!!:nagger:

Παιδιά είχε κανένας πρόβλημα σταθερότητας με τα τελευταία Cm Nightlies? Είμαι με lupus v3 kernel.
Mess With The Best,Die Like The Rest :shifty:

Παιδιά είχε κανένας πρόβλημα σταθερότητας με τα τελευταία Cm Nightlies? Είμαι με lupus v3 kernel.

Το είπες και μόνος σου. Nightlies είναι άρα έχουν προβλήματα σταθερότητας. Αλλιώς θα ήταν stable...

Υπάρχει κανένας τρόπος να το κάνουμε root ?

Όλο κ κάποιος τρόπος θα υπάρχει,εύκολος ή δύσκολος αλλα δε λες έκδοση κ firmware!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

αντε παλι... τι να μεταφρασω δλδ? το turn on your phone? μηπως το uncheck?

υπαρχει και το google μεταφραση. οπως πολυ σωστα ειπε πριν κανα 2 σελιδες ο mictsan

εδω ειναι φορουμ οχι τεχνικη εξυπηρέτηση της sony... και επιπλεον ουτε γραφειο μεταφρασεων...

βασιστειτε στην καλη διαθεση που δειχνουν καποιοι εδω μεσα και ακομα απανταν και απανταω και εγω στα ιδια και τα ιδια και προσπαθειστε και λιγο και μονοι σας και μην ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ.

Δεν βασιζόμαστε μόνο στην καλή διάθεση των χρηστών αλλά επιδιώκουμε και καλή διάθεση από άποψη κλίματος. Καταλαβαίνω ότι είναι εκνευριστικό όταν κάποιος περιμένει μασημένη τροφή, καταλαβαίνω ότι είμαστε άνθρωποι και ξεσπάμε αλλά είναι προτιμότερο να μην απαντήσετε καν. Δεν χρειάζεται να εκνευρίζεστε. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

εχω περασμενη την xperia ultimate HD 3.0.2 και το pc companion βλεπει το κινητο σαν xperia arc s

γιατι; ειναι φυσιολογικο αυτο;

εχω περασμενη την xperia ultimate HD 3.0.2 και το pc companion βλεπει το κινητο σαν xperia arc s

γιατι; ειναι φυσιολογικο αυτο;

Είναι φυσιολογικό μην αγχώνεσαι, και μένα έτσι λέει.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Καλημερα στην παρεα.μια ερωτηση...εχω custom rom περασμένη κ θελω να ξαναπάω σε stock ...δεν εχω ιδεα πως...υπαρχει καποιος τροπος; μεσω sony update center;κατεβαζοντας την στοκ κ περνωντας την μεσω recovery;οποια βοηθεια καλοδεχουμενη :o

Αν εχεις κλειδωμενο bootloader, κατεβαζεις το PC Companion ή το SEUS και θα κανει Update στην τελευταια stock.

Αν εχει ξεκλειδωτο Bootloader, πρεπει πρωτα να τον κλειδωσεις για να περαστει η stock.

Αν εχεις κλειδωμενο bootloader, κατεβαζεις το PC Companion ή το SEUS και θα κανει Update στην τελευταια stock.

Αν εχει ξεκλειδωτο Bootloader, πρεπει πρωτα να τον κλειδωσεις για να περαστει η stock.

Χμμμμμ Μάλιστα. ..κ πως κλειδωνω τον bootloader φιλε μου;

Όλο κ κάποιος τρόπος θα υπάρχει,εύκολος ή δύσκολος αλλα δε λες έκδοση κ firmware!
ICS είναι αλλά δεν γνωρίζω ακριβώς τον αριθμο έκδοσης γιατί είναι ενος φίλου μου !
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Είμαι σε Xperia Ultimate HD 3.0.2 στο flashtool στο flashboot mode και select karnel to flash πάω να επιλέγω LuPuS-ARC-STOCKv10-GB+ICS.img, αλλά στο log γράφει "23/014/2013 10:14:13 - INFO - Selected kernel (boot.img or kernel.sin): C:\Flashtool\firmwares\LuPuS-ARC-STOCKv10-GB+ICS.img

23/014/2013 10:14:13 - INFO - Flashing selected kernel

23/014/2013 10:14:13 - INFO - sending 'boot' (7808 KB)...

23/014/2013 10:14:13 - INFO - FAILED (remote: The Device must be rooted first)

23/014/2013 10:14:13 - INFO - finished. total time: 0.001s

23/014/2013 10:14:13 - INFO - FASTBOOT Output:

sending 'boot' (7808 KB)...

FAILED (remote: The Device must be rooted first)

finished. total time: 0.001s"

Τι κάνω λάθος??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Είμαι σε Xperia Ultimate HD 3.0.2 στο flashtool στο flashboot mode και select karnel to flash πάω να επιλέγω LuPuS-ARC-STOCKv10-GB+ICS.img, αλλά στο log γράφει "23/014/2013 10:14:13 - INFO - Selected kernel (boot.img or kernel.sin): C:\Flashtool\firmwares\LuPuS-ARC-STOCKv10-GB+ICS.img

23/014/2013 10:14:13 - INFO - Flashing selected kernel

23/014/2013 10:14:13 - INFO - sending 'boot' (7808 KB)...

23/014/2013 10:14:13 - INFO - FAILED (remote: The Device must be rooted first)

23/014/2013 10:14:13 - INFO - finished. total time: 0.001s

23/014/2013 10:14:13 - INFO - FASTBOOT Output:

sending 'boot' (7808 KB)...

FAILED (remote: The Device must be rooted first)

finished. total time: 0.001s"

Τι κάνω λάθος??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μηπως δεν εισαι root?

Μια ερώτηση, γιατί έχασα κάποιες εκατοντάδες σελίδες στην καθημερινή παρακολούθηση από ένα σημείο και μετά.

Για την έκδοση 4.0.4 ποιο root χρησιμοποιούμε; Εύκολη λύση υπάρχει;

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...