Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ από χτες έχω εγκατεστημένη αυτή την AOSP: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2108632. Είναι ταχύτατη. Η ελεύθερη RAM κυμαίνεται από τα 200ΜΒ (ναι 200MB :blink:) εως τα 140ΜΒ! 4.1.2 με Fusion 4.4 Kernel. Η μπαταρία μετά από 10 ώρες έχει χάσει 7%! (και αν είχα καλύτερο σήμα ίσως να ήταν και καλύτερα). Βέβαια η αλήθεια είναι ότι μου λείπουν τα καλούδια και οι ευκολίες της CM10, αλλά έχω πάθει πλάκα με την ταχύτητα και την αμεσότητα του κινητού, ειδικά σε συνδυασμό με την τελευταία έκδοση του Nova Launcher. Να δω πόσο θα αντέξω, πριν ξαναγυρίσω στην αγαπημένη μου CM10 :lol:

Η AOSP θέλει ξεκλειδωμενο bootloader;

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

θα πω τι δεν μ αρέσει εμένα!

1) δεν μ αρέσει ο launcher!

2) η μπαταρία έχει θέμα από 37 πάει στο 1 και κλείνει

3) κολλάει λίγο σε κάθε εφαρμογή μέχρι να ανοιξει

Θα γυρίσω στην ultimate

Για το "2" αλλαξα σημερα ρομ, ειχα την slim bean και μετα το 40% εκλεινε..., κατα τα αλλα ηταν σχετικα καλη,αλλα δεν την συνιστω. τωρα εβαλα super jelly bean 2.5 και για την ωρα ολα πανε καλα. για να δουμε...

Η AOSP θέλει ξεκλειδωμενο bootloader;

ναι θελει ξεκλειδωτο... γενικα οπου βλεπεις να μην προτεινουν stock kernel, αλλα custom, συνηθως ειναι για ξεκλειδωτο bootloader

Edited by xristos9298

Εγώ κατέληξα ότι σαν την ultimate καμία άλλη!! θα την βάλω σε λίγο να ησυχασω

+άπειρο

Σας παρακολουθω τοσες μερες που φαγατε το σκαλωμα σας και δοκιμασατε τα παντα και χαιρομαι που δεν εγινα το πειραματοζωο παλι :lol: Η μονη που μου κινησε την περιεργεια ειναι η UHD 3.02 και η Zelly Cream αλλα επειδη περιμενω το N4 μου δεν εκανα τιποτα!Μαλλον θα περασω παλι ομως την Ultimate 2.0 η οποια κατ'εμε ειναι η καλυτερη και με τα καταλληλα mods δλδ Xperia Z Launcher και Sepajr 7,1 Sustem UI το δινω στη γυναικα και αρχιζει νεα καριερα!

P.s. Οποιος αλλαξε πλαστικα ας στειλει ενα pm να ρωτησω κατι που θελω σχετικα με την οθονη.

η 3.0.2 εχει καλη διαχειριση σχετικα σε ολα!

EDIT: δειτε το εξης τρελο, θυμαστε πριν μερες που λεγαμε για το χωρο στο system που ηταν λιγος, τωρα που ξανα περασα εφαρμογες, που εκανα ολα τα σχετικα ωστε να ειναι το τηλ μου στα μετρα μου, δειτε πως ειναι τωρα και πως ηταν πριν!! Περιεργο;;;

Πώς το κατάφερες αυτό, πες μου κι εμένα. Εγώ έχω περάσει πάνω από εβδομήντα εφαρμογές έχει τιγκάρει όλο το partition και πλέον άρχισα να γεμίζω την εσωτερική. Φυσικά /system έχω κάπου 7% ελεύθερα περίπου 32mb,αλλά το κατάφερα σβήνοντας κάποιες εφαρμογές. Πάντως το θέμα είναι πως στην 3 το παλικάρι σε σχέση πάντα με την 2.0.3 έχει βάλει πολλά που ήταν της Stock. Αν τα βγάλει κάποιος τότε θα έχει πολλή έλευθερο χώρο.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Πώς το κατάφερες αυτό, πες μου κι εμένα. Εγώ έχω περάσει πάνω από εβδομήντα εφαρμογές έχει τιγκάρει όλο το partition και πλέον άρχισα να γεμίζω την εσωτερική. Φυσικά /system έχω κάπου 7% ελεύθερα περίπου 32mb,αλλά το κατάφερα σβήνοντας κάποιες εφαρμογές. Πάντως το θέμα είναι πως στην 3 το παλικάρι σε σχέση πάντα με την 2.0.3 έχει βάλει πολλά που ήταν της Stock. Αν τα βγάλει κάποιος τότε θα έχει πολλή έλευθερο χώρο.

η 3.0.2 εχει καλη διαχειριση σχετικα σε ολα!

EDIT: δειτε το εξης τρελο, θυμαστε πριν μερες που λεγαμε για το χωρο στο system που ηταν λιγος, τωρα που ξανα περασα εφαρμογες, που εκανα ολα τα σχετικα ωστε να ειναι το τηλ μου στα μετρα μου, δειτε πως ειναι τωρα και πως ηταν πριν!! Περιεργο;;;

Ρε gyus εχετε φαει ασκοπο σκαλωμα...Αυτο το ειχα περιεργεια και εγω πριν απο καμια 100 σελιδες στην τοτε 2.0.Σε καθε νεα custom rom οτι βαζει μεσα ο εκαστοτε dev στο system αποθηκευεται...Π.χ. το walkman του ThilinaC το Xperia Z Theme το camera mod με το HDR ολα αυτα που ειναι σε .zip στο /system αποθηκευονται.Αφου η νεα εκδοση τα εχει ολα αυτα λογικο ειναι να ειναι μικρος ο χωρος του system μετα το install.Αν και απο οτι ειδα στο changelog γραφει οτι διορθωθηκε το bug με το /system storage...Απο κει και περα γιατι σκατε τοσο πολυ?Χωρος αποθηκευσης ειναι και αυτος και μαλιστα αχρησιμοποιητος.Εγω μετα απο καθε νεα εφαρμογη παω στο TB και βλεπω ποιες μπορουν να μπουν στο system οπως π.χ. το Google Play και το σουταρω κατευθειαν εκει.Φορτωνει γρηγοροτερα και δεν πιανει και χωρο στην internal.

P.S. Κανα Screenshot απο 3.0.2 εχουμε?

P.S.1 Το link2SD ειπαμε δε δουλευει με Suave Kernel.Αν το δοκιμασω με τον stock θα γινει?Εχει κανεις το αρχειακι .bat που ειχει φτιαξει καποιος εδω μεσα που τα εκανε ολα αυτοματα και αν ναι δουλευει ακομα?

θα πω τι δεν μ αρέσει εμένα!

1) δεν μ αρέσει ο launcher!

2) η μπαταρία έχει θέμα από 37 πάει στο 1 και κλείνει

3) κολλάει λίγο σε κάθε εφαρμογή μέχρι να ανοιξει

Θα γυρίσω στην ultimate

Εδώ υπάρχουν οδηγίες για την εγκατάσταση της CM http://forum.cyanogenmod.org/topic/63781-tutoneoneo-v-how-to-install-cyanogenmod-10/ . Αυτές έχω ακολουθήσει και εγώ και δεν έχω τα προβλήματα 2,3 που αναφέρεις και ειδικά με τον fusion kernel το κινητό πάει σφαίρα χωρίς OC και στα παιχνίδια που κολλούσαν στην Ultimate (temple run για παράδειγμα). Να σκεφτείς έχω μόνιμα πάνω από 120 mb ram και χωρίς να έχω βγάλει τίποτα από τις εφαρμογές που είχε η CM εξ αρχής! Για το 3 μπορείς να περάσεις άλλον launcher από το Play Store, εγώ έβαλα Nova και είναι πάρα πολύ καλός. Το μυστικό είναι να περάσεις την stock .587 πρώτα γιατί στην αρχή την είχα βάλει πάνω στην Ultimate και είχε κάποια θεματάκια αλλά αν φλασάρεις την .587 θα είσαι κομπλέ.

Edited by yiannis_volos
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Κάνε δοκιμή και πες μου, και αν δοκιμάσεις και την άλλη rom πες μου πάλι εντυπώσεις και οδηγίες για να την δοκιμάσω και εγώ.

Εγώ κατέληξα ότι σαν την ultimate καμία άλλη!! θα την βάλω σε λίγο να ησυχασω

Είχα βάλει την ultimate 3.0.2 μου την έδωσε γιατί είχα μονιμα ram κάτω από 100mb.δοκίμασα την zelly cream δεν με ενθουσίασε με τις μαμά εφαρμογές η ram ήταν μόνιμα 110 με 120 που να τη φορτωνα κιόλας...γύρισα αμέσως στην 2.0.3 ultimate...σκέφτομαι να κάνω απόπειρα πάλι για την 3.0.2 αν και δε νομίζω να αλλάξει κτ με τη ραμ...

Δοκιμαστε αυτην εδω εχει ενα θεμα με το ξυπνητηρι αλλα γενικα δεν με εχει απογοητευεσει...Smart Xperia™ROM JB/ICS_

Βάλε greenify! Κλείνει τις εφαρμογές που χεις επιλέξει να μην λειτουργούν από πίσω! Εμένα είναι στο 80-100 αλλά δεν βλέπω να κολλάει το κινητό! 40 εφαρμογές περίπου!

Το δοκίμασα φίλε κ αυτό...μου τη δίνει όμως που στην ουσία είναι σαν να έχει κλειστές τις εφαρμογές.πχ viber όταν έχω ανοιχτό το ίντερνετ μου έρχονται τα μηνύματα οπότε μου στέλνουν όταν το βαλα στο greenify όμως δεν μου ερχόντουσαν παρά μόνο όταν άνοιγΑ την εφαρμογή εγώ...

Ρε gyus εχετε φαει ασκοπο σκαλωμα...Αυτο το ειχα περιεργεια και εγω πριν απο καμια 100 σελιδες στην τοτε 2.0.Σε καθε νεα custom rom οτι βαζει μεσα ο εκαστοτε dev στο system αποθηκευεται...Π.χ. το walkman του ThilinaC το Xperia Z Theme το camera mod με το HDR ολα αυτα που ειναι σε .zip στο /system αποθηκευονται.Αφου η νεα εκδοση τα εχει ολα αυτα λογικο ειναι να ειναι μικρος ο χωρος του system μετα το install.Αν και απο οτι ειδα στο changelog γραφει οτι διορθωθηκε το bug με το /system storage...Απο κει και περα γιατι σκατε τοσο πολυ?Χωρος αποθηκευσης ειναι και αυτος και μαλιστα αχρησιμοποιητος.Εγω μετα απο καθε νεα εφαρμογη παω στο TB και βλεπω ποιες μπορουν να μπουν στο system οπως π.χ. το Google Play και το σουταρω κατευθειαν εκει.Φορτωνει γρηγοροτερα και δεν πιανει και χωρο στην internal.

Τι εννοείς κάνε τι πιο λιανά, μα στην αρχή δεν κάνεις format system; οπότε όλα θα έπρεπε να έχουν σβηστεί........

αν το έχει κανείς root

αν μπορεί αν ανεβάσει τον ήχο

Bingo

ευχαριστω

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Το δοκίμασα φίλε κ αυτό...μου τη δίνει όμως που στην ουσία είναι σαν να έχει κλειστές τις εφαρμογές.πχ viber όταν έχω ανοιχτό το ίντερνετ μου έρχονται τα μηνύματα οπότε μου στέλνουν όταν το βαλα στο greenify όμως δεν μου ερχόντουσαν παρά μόνο όταν άνοιγΑ την εφαρμογή εγώ...

Μα αυτός είναι ο σκοπός του.μη βάλεις το viber σε hibernated βάλε κάποιες εφαρμογές που δε θες να τρέχουν.Εγώ έβαλα το facebook,το eweatherhd κ το what'sapp δηλαδή αυτά που δε θέλω να τρέχουν χωρίς λόγο

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

καλησπέρα παιδιά. μετά από φλασαρισμα του κινητού και πέρασμα τις 2,3 όπως λέει ο οδηγός του σίτε δεν μπορώ να μπω με τίποτα στο λογαριασμό μου στην googlie για να κάνω συγχρονισμό. εχω δοκιμάσει να αλαξω κωδικούς να μπω από gmail, youtube αλλά τίποτα μου λέει λάθος στοιχειά και τα λοιπά. η επιλογές μεταφορά δεδομενων και ενεργοποιηση αυτοματου συχρονισμου ειναι κλικαρισμενες. επι μια βδομαδα προσπαθω αλλα τιποτα.... καμια λυση? ευχαριστω.

Τι εννοείς κάνε τι πιο λιανά, μα στην αρχή δεν κάνεις format system; οπότε όλα θα έπρεπε να έχουν σβηστεί........

Πως θα σβηστουν ολα παλικαρι μου?Και τοτε η Rom τι θα εχει μεσα αερα κοπανιστο?Η 587 απο μονη της χωρια να αφαιρεσεις κατι εχει ελευθερα 150mb...Βαλε βγαλε τα διαφορα apps και mods και βγαζεις την διαφορα.Σου ξαναειπα μονο το walkman πιανει χονδρικα κανα 60αρι mb..Υπολογισε και τα υπολοιπα και καταλαβαινεις που πανε τα mb.

εχω μια βδομαδα την 3.0.2 και δεν εχω θεμα με την ραμ, γυρω στα 140-150 κυμαινετε, και στο ζορι παει στα 110, δεν μου εχει παει παρακατω, και του εχω βαλει 50+ εφαρμογές.

το μονο αρνυτικο που εχω βρει ειναι που δνε παιζει βιντεο η μαμα εφαρμογη, και την εβγαλα και εβαλα αλλη.

οσο για την μπαταρια, δεν εχω δει καμια αλλαγη, το ιδιο τρωει με την μαμα ericsson καθως κανω την ιδια χρηση οπως πριν

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π.

Πως θα σβηστουν ολα παλικαρι μου?Και τοτε η Rom τι θα εχει μεσα αερα κοπανιστο?Η 587 απο μονη της χωρια να αφαιρεσεις κατι εχει ελευθερα 150mb...Βαλε βγαλε τα διαφορα apps και mods και βγαζεις την διαφορα.Σου ξαναειπα μονο το walkman πιανει χονδρικα κανα 60αρι mb..Υπολογισε και τα υπολοιπα και καταλαβαινεις που πανε τα mb.

Από όλα όσα είπες το παλικάρι κρατάω, δηλαδή με λίγα λόγια πρέπει να σβήσουμε με κάποιο Explorer ότι θεωρούμε περιττό, για να ελευθερωθεί η μνήμη.

Ποσο πιστευετε οτι μπορει να πουληθει 10 μηνων αριστο και κομπλε συσκευασια αποδειξη κτλ ?

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Από όλα όσα είπες το παλικάρι κρατάω, δηλαδή με λίγα λόγια πρέπει να σβήσουμε με κάποιο Explorer ότι θεωρούμε περιττό, για να ελευθερωθεί η μνήμη.

Οχι με καποιον explorer, με Titanium αφου πρωτα παιρνεις backup πριν σβησεις κατι.Το παλικαρι στο χαλαρο το ειπα no offence :)

Ξεκινάς από 150 στο χαλαρό και πέφτεις μέχρι εκεί που σε παίρνει! Αν δεν έχει γρατσουνιές και τέτοια! Μην ξεχνάς ότι δεν υπάρχει στην ελληνική αγορά! Κι αν υπάρχει δεν πουλιέται στα 200 όπως το πείραμε!

Απο ποσο ξεκιναει?Νταξει ρε παιδια μη το ξεφτιλισουμε κιολας.Και εγω το γουσταρω το κινητακι μας αλλα πλεον δε πιανει τοσα.Ολοκαινουριο εκανε πριν 18 μηνες 199 ευρω δε γινεται να το ξεκινας 150...Νομοι της αγορας ειναι αυτοι...Πανω απο 100 εγω δεν εδινα με τπτ.

Καλησπέρα σε οολους και απο εμενα. μετά απο καιρό χρειαζομαι βοηθεια γιατι σημερα έπαθα το εξης

καποια στιγμη - παιζοντας ενα παιχνδι ( μαυρη η ωρα) το κινητό κόλλησε ( η μπαταρία στα τελειωματα περιπου στο 15%)

αφου δεν επιανε τπτ καταληξαμε στην κλασσικη λυση της μπαταριας.

εν συνεχεία δεν ανοιγε - το θεωρησα λογικο οτι ειχε τελειωσει εντελως η μπαταρια και μετα απο συνδεση στο φορτιστη και λιγη ώρα κατάφερα να το ανοιξω.

το προβλημα παρουσιαστηκε οταν δεν μπορουσε να συνδεθει στο pc companion λεγοντάς μου οτι θα πρεπει να εχει προσβαση στη μνημη του τηλεφωνου και να ελεγξω την καρτα sim κ μηπως ειναι δεν ειναι κλειδωμενη. τπτ απο τα δυο ομως δεν συνεβαινε το κινητο λειτουργουσε κανονικά κατα τα άλλα .

ψαχνωντας να δω τι κ πως ανάκληψα οτι δεν αναγνωριζει καθολου την καρτα μνημης.

η καρτα μνημης δεν πρεπει να ειναι το προβλημα διοτι στο pc που δοκιμασα την αναγνωρίζει μια χαρα , ενω μια παλαιοτερη καρτα μνημης που έβαλα στο κινητο κ δοκιμασα πάλι ειχε τα ιδια αποτέλεσματα. μηπως έχει κανεις καμια ιδεα πως μπορει να λυθει το προβλημα αυτό

ευχαριστώ

Καλησπέρα σε οολους και απο εμενα. μετά απο καιρό χρειαζομαι βοηθεια γιατι σημερα έπαθα το εξης

καποια στιγμη - παιζοντας ενα παιχνδι ( μαυρη η ωρα) το κινητό κόλλησε ( η μπαταρία στα τελειωματα περιπου στο 15%)

αφου δεν επιανε τπτ καταληξαμε στην κλασσικη λυση της μπαταριας.

εν συνεχεία δεν ανοιγε - το θεωρησα λογικο οτι ειχε τελειωσει εντελως η μπαταρια και μετα απο συνδεση στο φορτιστη και λιγη ώρα κατάφερα να το ανοιξω.

το προβλημα παρουσιαστηκε οταν δεν μπορουσε να συνδεθει στο pc companion λεγοντάς μου οτι θα πρεπει να εχει προσβαση στη μνημη του τηλεφωνου και να ελεγξω την καρτα sim κ μηπως ειναι δεν ειναι κλειδωμενη. τπτ απο τα δυο ομως δεν συνεβαινε το κινητο λειτουργουσε κανονικά κατα τα άλλα .

ψαχνωντας να δω τι κ πως ανάκληψα οτι δεν αναγνωριζει καθολου την καρτα μνημης.

η καρτα μνημης δεν πρεπει να ειναι το προβλημα διοτι στο pc που δοκιμασα την αναγνωρίζει μια χαρα , ενω μια παλαιοτερη καρτα μνημης που έβαλα στο κινητο κ δοκιμασα πάλι ειχε τα ιδια αποτέλεσματα. μηπως έχει κανεις καμια ιδεα πως μπορει να λυθει το προβλημα αυτό

ευχαριστώ

προσπαθησε επαναφορα με seus και πες μας αποτελεσματα

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Ξέρεις πόσο έχει στην κοινη αγορά όταν ξεκίνησε; 290 μόνο στην Ελλάδα είχε 200 κι αυτό μόνο η Vodafone και το πλαίσιο! Στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και μη άγγιζε το πόσο που σου λέω!

Οπότε αν είναι άριστο λειτουργεί άψογα ούτε μια γρατσουνιά γιατί να το σκοτώσει έτσι απλά;;;

EDIT: Εδω ειναι μερικα μεταχειρισμενα neo v! Οριστε αλλο ενα απο το ricardo! και εδω ποσο πουληθηκε αλλο neo v και βλεπεις ημερομηνια που λεει ετσι;;; Το νοεμβρη του 12 ;) δηλαδη πριν 4 μηνες!!! Οριστε κι απο το eBay Οποτε για ξανα σκεψου την κοστολογηση ;) Ολα ειναι απο 160-135

Υ.Γ. Δες ποσο εχει στο eBay το ολοκαινουριο 273 ευρω ;)!!! Γιατι λοιπον να το δωσει 100 οταν μπορει να κερδισει αλλα 50 και 60 και οσα μπορει τελος παντων

Υ.Γ2. Επισης οι νομοι της αγορας λενε οταν κατι ειναι σπανιο ή δεν πουλιεται πια, ειναι και ακριβο!!!

Σας ευχαριστω και τους 2 ,ειναι πραγματικα αγρατζουνιστο ,το ειχα παρει για μενα αλλα το εδωσα στην γυναικα και πηρα το S ..αα μην ξεχασω ειναι και rooted ,+20 ευρω χρεωση :p:lol:

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Ξέρεις πόσο έχει στην κοινη αγορά όταν ξεκίνησε; 290 μόνο στην Ελλάδα είχε 200 κι αυτό μόνο η Vodafone και το πλαίσιο! Στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και μη άγγιζε το πόσο που σου λέω!

Οπότε αν είναι άριστο λειτουργεί άψογα ούτε μια γρατσουνιά γιατί να το σκοτώσει έτσι απλά;;;

EDIT: Εδω ειναι μερικα μεταχειρισμενα neo v! Οριστε αλλο ενα απο το ricardo! και εδω ποσο πουληθηκε αλλο neo v και βλεπεις ημερομηνια που λεει ετσι;;; Το νοεμβρη του 12 ;) δηλαδη πριν 4 μηνες!!! Οριστε κι απο το eBay Οποτε για ξανα σκεψου την κοστολογηση ;) Ολα ειναι απο 160-135

Υ.Γ. Δες ποσο εχει στο eBay το ολοκαινουριο 273 ευρω ;)!!! Γιατι λοιπον να το δωσει 100 οταν μπορει να κερδισει αλλα 50 και 60 και οσα μπορει τελος παντων

Υ.Γ2. Επισης οι νομοι της αγορας λενε οταν κατι ειναι σπανιο ή δεν πουλιεται πια, ειναι και ακριβο!!!

290 ΔΕΝ ειχε ΠΟΤΕ στην Ελλαδα.Απο 199 ξεκινησε κατευθειαν και το εφερε αποκλειστικα η Vodafone.Δεν με νοιαζει ποσο μπορει να το πουλησε καποιος και ποσο μπορει να το αγορασε ο καθε Χ Υ ασχετος(μαλλον ανενημερωτος) αγοραστης.Υπαρχουν νομοι της αγορας οπως υπαρχουν και οι τιμες που ζητας και οι τιμες που θες να πουλησεις.Και ποιο ειναι το συλλεκτικο ρε συ πλακα κανεις τωρα?Για τεχνολογια μιλαμε και η τεχνολογια εξελισσεται.Δεν ειναι δα και το πρωτο Smartphone με android ουτε το τελευταιο.Καλο χρυσο και αγιο αλλα μη λεμε και ο,τι θελουμε.Εδω ολοκληρα SIII και Note II εχασαν 200 ευρω της αρχικης τους τιμης και το Neo V που ειναι της σειρας μοντελο θα χασει 49 ευρω σε 18 μηνες με αλλα 15 Xperia μοντελα απο πισω του?Τι ειναι ο Chuck Norris των κινητων?

Αυτο ακριβως σου εγραψε πιο πανω ο φιλος ,οτι 199Ε ειχε μονο στην χωρα μας ελεω βοντα κι οτι σε αλλες χωρες ξεκινουσε απο τα 290..

Ας ληξει εδω ..τα συμπερασματα μου τα εβγαλα ,ευχαριστω και παλι

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Αυτο ακριβως σου εγραψε πιο πανω ο φιλος ,οτι 199Ε ειχε μονο στην χωρα μας ελεω βοντα κι οτι σε αλλες χωρες ξεκινουσε απο τα 290..

Ας ληξει εδω ..τα συμπερασματα μου τα εβγαλα ,ευχαριστω και παλι

Δλδ με αυτη τη λογικη σας αν καποιος το πηρε 290 απο εξωτερικο το πουλαει ευκολα εδω 220 γιατι 1ον το πηρε απο εξωτερικο και 2ον ειναι συλλεκτικο κομματι γιατι δεν βγαινει πλεον....Τι να πω...Μαλλον δε γνωριζετε στοιχειωδη πραγματα εμποριου..

Εννοειται ληγει εδω γιατι πολυ off topic βγηκαμε.

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...