Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω δοκιμασει ολες τις rom...

με διαφορα η καλυτερη και πιο σταθερη ειναι η Xperia Ultimate HD™ ROM v 2.1.

Και με τον μαμα launcher αλλα και με τον adw launcher που την δουλευω εγω,το κινητο πεταει.

να ειστε καλα!!

Εγω να παραθεσω τις εμπειριες ( κακες μαλον ) της τελευταιας εβδομαδας με τα συνεχη updates για την JS που κυκλοφορησαν

στο xda απο τον δημιουργο τους

1) Καταρχήν να ξεκινησω ότι παρολο που εχω περασει καμποσες Rom κτλ ,για μια ακομη φορα παιδευτηκα στο να περασω ta updates

και φυσικα χειροκινητα μια και το ota update δεν δουλεψε ποτε του ! ,περιττο να αναφερω ότ για να τα καταφερω χρειαστηκαν 2-3 φορες ,ευτυχώς ειχα προνοησει και πηρα backup με το titanium τις εφαρμογούλες μου !

2) Με την JS 7.4 (kernel .587 & suave v6) ήμουν απολύτως ικανοποιημενος με μπολικη διαθεσιμη ram ( ~184 ΜΒ) ,αποδοση μπαταριας ( ~2μερες),αποκριση οθονης κτλ

3) βαζοντας την 8.0 αρχισαν τα οργανα ,lag ,ram<=130ΜΒ,1μερα μπαταρια κτλ ,αρχιζω τα Updates mexri to 8.3 που ειμαι τωρα που καπως εστρωσε αλλά εξακολουθω να εχω ram<=145MB τωρα ,1+μερα μπαταρια και ψιλοκολληματα στο λεγομενο jeloscreen ( ξεκλειδωμα οθονης ..) ,απ'οτι βλεπω βγαζει συνεχεια updates ( εφτασε 8.5 τωρα) προφανως γιατι αρκετοι διαμαρτυρηθηκαν ,εμενα όταν του ανεφερα σε Pm με ειρωνευτηκε ..

ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗ JS ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ ,και ευκαιριας δοθεισης την βδομαδα ,θα περασω την utlimate :happy:

Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επιτέλους βγήκε η αναβάθμιση για το δικό μου. Την πέρασα πριν λίγο. Ολα δουλεύουν μια χαρά, έχει γίνει πιο γρήγορο και εύχρηστο.

Το Navigon είναι καλό πρόγραμμα παιδιά? Δεν έχω γνώση περί προγραμμάτων πλοήγησης.

Για μένα το καλύτερο!!! Αυτό έχω και δουλεύει άψογα με μεγάλη λεπτομέρεια.

Ρε παιδιά να ρωτήσω...στην Ultimate HD στις ρυθμίσεις/On Screen Navigation Buttons κατάφερε κανείς να τα ενεργοποιήσει?? Μήπως κάνω κάτι λάθος???Δεν το έχω καταφέρει και μάλλον θα το κάνω manual.Ας απαντήσει όποιος ξέρει...

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

New FTF 6.1.1.B.1.54 FOR XPERIA U

http://talk.sonymobile.com/thread/59859?tstart=0

:)

ok δουλεύει τέλεια!!!

το δεύτερο part τί είναι; ξέρει κανείς;

Ποιον kernel με την Ultimate HD; Γιατί αυτοί που προτείνει είναι για το ARC/S...

Εγώ έχω τον suave 15 με κανονική χρήση βγάζει 2 μέρες το 3G το χρησημοποιώ όποτε το χρειάζομαι, με αρκετή χρήση του καθε βράδυ πάει για καύσιμα.

Ποιον kernel με την Ultimate HD; Γιατί αυτοί που προτείνει είναι για το ARC/S...

Νομιζω γραφτηκε και απο άλλα παιδια αλλά εγω θα κρατησω τον Kernel Suave v6 που εχω τωρα..

Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

Μια ερωτησουλα ρε παιδιά,επειδή δεν έχω ξανά δουλέψει android,περνοντας αύριο το κινητό τι πρέπει να πρώτο κάνω;εννοώ το βάζω πρίζα κατευθείαν ;κάνω κάτι άλλο;είδα ότι έχει βγει αναβάθμιση...την κάνω;συγνώμη για τα τόσο ίσως "αστεία"ερωτήματα μου αλλά σας είπα...δεν έχω ιδεα

Ρε παιδιά να ρωτήσω...στην Ultimate HD στις ρυθμίσεις/On Screen Navigation Buttons κατάφερε κανείς να τα ενεργοποιήσει?? Μήπως κάνω κάτι λάθος???Δεν το έχω καταφέρει και μάλλον θα το κάνω manual.Ας απαντήσει όποιος ξέρει...

Ξέρει κανείς να απαντήσει???

Παιδες σας εχω αναγκη..

Καλησπερα καταρχην..πηγα να κανω install την cwm και πρεπει να εγινε καποια μαλ@κια..

απο την στιγμη που το ανοιξα ξανα,μου εβαλε το κινητο σε κατασταση ασφαλης λειτουργιας..

Σας παρακαλω πειτε μου τι να κανω !!!

ενταξει την βρηκα την λυση..

απλα δεν επιασε το cwm και με σκετο volume down σε περναει σε ασφαλη λειτουργια και με volume up στο επαναφερει

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Μια ερωτησουλα ρε παιδιά,επειδή δεν έχω ξανά δουλέψει android,περνοντας αύριο το κινητό τι πρέπει να πρώτο κάνω;εννοώ το βάζω πρίζα κατευθείαν ;κάνω κάτι άλλο;είδα ότι έχει βγει αναβάθμιση...την κάνω;συγνώμη για τα τόσο ίσως "αστεία"ερωτήματα μου αλλά σας είπα...δεν έχω ιδεα

Βασικά αναψε το, κάνε λογαριασμό Google μπες στο Google play και κανε ότι αναβάθμιση σου γράψει... Φτιάξει το Facebook twitter και ότι άλλο έχεις και γενικά σκαλισε μέχρι να σβήσει μόνο του απο μπαταρία και κανε μια καλή φόρτιση για 10 ώρες.... Μετά κάνε ό,τι θες :-)

Ούτε καν, το κινητό μόλις φορτίσει είναι έτοιμο δεν χρειάζονται ούτε 5 ούτε 10 ώρες. Όταν φορτίσει το βγάζεις απ' το ρεύμα
nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1

Καλησπερα ξανα..

Θα σας βαλω εναν πρωινο γριφο..

περασα την ultimate ολα πολυ καλα μεχρι εδω!!

ερωτηματα:1)εχασα το cwm και το ξαναπερασα αλλα δεν εγινε τιποτα!!!

2)custom kervel (οπως Suave Kernel v6 )μπορω να περασω με κλειδωμενο μπουτλαντερ?

3)πως ξεκλειδωνω το μπουτ χωρις καλωδια και ας ειναι πιο δυσκολο?

4)με την ultimate μπορω να εχω 2-3-4 προγραμματα "σε αναμονη" και να τα εναλλασω η ειναι περιπτωση της JB? και αν γινεται πως?αν καταλαβαινετε τι λεω...(οπως στο pc που εχεις ιντερνετ,καποιο παιχνιδι,και εναν φακελο ανοικτα)

5)η JB αξιζει να περαστει?

Καλησπερα ξανα..

Θα σας βαλω εναν πρωινο γριφο..

περασα την ultimate ολα πολυ καλα μεχρι εδω!!

ερωτηματα:1)εχασα το cwm και το ξαναπερασα αλλα δεν εγινε τιποτα!!!

2)custom kervel (οπως Suave Kernel v6 )μπορω να περασω με κλειδωμενο μπουτλαντερ?

3)πως ξεκλειδωνω το μπουτ χωρις καλωδια και ας ειναι πιο δυσκολο?

4)με την ultimate μπορω να εχω 2-3-4 προγραμματα "σε αναμονη" και να τα εναλλασω η ειναι περιπτωση της JB? και αν γινεται πως?αν καταλαβαινετε τι λεω...(οπως στο pc που εχεις ιντερνετ,καποιο παιχνιδι,και εναν φακελο ανοικτα)

5)η JB αξιζει να περαστει?

1) Εκκινεις το κινητο με πατημενο το power & volume up

2)Πρεπει να κανεις unlock bootloader πρωτα

3) εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1560613

4)ναι ,εξαρταται και απο το ποση ram εχεις ελευθερη ,αλλά ναι

5)εχει τα + αλλά και τα - ριξε μια ματια στο νημα ,έχουμε γραψει σχετικά αρκετα πραματα :)

Καλημέρα παιδία..!

Νέος στο forum και θα ήθελα να ρωτήσω αν θα έχω κάποιο πρόβλημα εάν rootάρω το Xperia U. Θέλω να μάθω αν υπάρχει περίπτωση να χαλάσει το κινητό ή να πάθει κάτι μη αναστρέψιμο.! Υπάρχει τρόπος να το ξεrootάρω αν θελήσω.; Θα χάσω τα αρχεία μου;

Παιδες σας εχω αναγκη..

Καλησπερα καταρχην..πηγα να κανω install την cwm και πρεπει να εγινε καποια μαλ@κια..

απο την στιγμη που το ανοιξα ξανα,μου εβαλε το κινητο σε κατασταση ασφαλης λειτουργιας..

Σας παρακαλω πειτε μου τι να κανω !!!

ενταξει την βρηκα την λυση..

απλα δεν επιασε το cwm και με σκετο volume down σε περναει σε ασφαλη λειτουργια και με volume up στο επαναφερει

1) Εκκινεις το κινητο με πατημενο το power & volume up

2)Πρεπει να κανεις unlock bootloader πρωτα

3) εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1560613

4)ναι ,εξαρταται και απο το ποση ram εχεις ελευθερη ,αλλά ναι

5)εχει τα + αλλά και τα - ριξε μια ματια στο νημα ,έχουμε γραψει σχετικά αρκετα πραματα :)

σε ευχαριστω αδερφε..τελικα το κινητο λεει "ναι" για τον μπουτ και αμεσα θα γινει μεχρι το βραδυ !!!

το cwn δεν λειτουργει και παλι,θα προσπαθησω με τον νεο κερνελ αμα περασει

Για όσους έχουν την UltimateHD να μην περάσουν την αναβάθμιση ΟΤΑ 2.0.1 γιατί ψιλοκολλάει μετά ενώ με την 2.0 πάει καλύτερα και από GB!!!!
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, δεν χαλάει. Όταν κάνεις root δεν χάνεις τίποτα. Μπορείς να κάνεις unroot κάνοντας επαναφορά του κινητό σου με το SEUS ή το PC Companion. Κατά την επαναφορά ενδέχεται να χάσεις αρχεία οπότε πάντα backup.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Σύνδεσα σήμερα το κινητό με τον υπολογιστή για να δώ αν βγήκε το update .54 αλλά ακόμα το .10 έχει.

Για τα Xperia P και Sola βγήκε εχθές.

Υ.Γ. Απορώ πως υπάρχει ακόμα και σήμερα κόσμος που προτείνει να αφήνεις το κινητό να φορτίζει περισσότερο από τον χρόνο που χρειάζεται για να φτάσει 100%. Αφού 'κλείνει' αυτόματα ο φορτιστής από το κύκλωμα φόρτισης που υπήρχε ακόμα και σε κινητά με NiMH! (Όπως τα περισσότερα ασύρματα τηλέφωνα με ΑΑ και ΑΑΑ των 1,2V...).

Σύνδεσα σήμερα το κινητό με τον υπολογιστή για να δώ αν βγήκε το update .54 αλλά ακόμα το .10 έχει.

Για τα Xperia P και Sola βγήκε εχθές.

Αν εχεις ηδη την ICS, μπορεις και μεσω κινητου να κανεις το update.

For Xperia U, Xperia go and Xperia sola users – if you’ve already upgraded to ICS, you’ll receive a notification in your phone and be able to download it over-the-air.

αξιότιμοι συνφορουμιτες,

σημερα περασα με τοflashtool την νεα εκδοση που εβαλαν πιο πανω τα παιδια. ολα καλα αλλα... οταν πηγα να κανω root την συσκευη δεν δουλεψε, το δοκιμασα 2-3 φορες και μου δειχνει 'root hack did not work". υπαρχει καποιος αλλος τροπος για root ή για να ξεφορτωθώ εφαρμογές της έκδοσης που δειχνουν κλειδωμενες;

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...