GodSaveDaOs Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Μου έρχονται τα μηνύματα πολλαπλές φορές ενώ οι/ο αποστολέας το στέλνει μία. Το κινητό συνεχίζει να τα λαμβάνει μόνο του, έχω περάσει την τελευταία έκδοση .587 και πάλι τα ίδια, και η πλάκα είναι ότι μου ξανά έρχεται το μήνυμα και μετά από αρκετά λεπτά, έχω βαρεθεί να σβήνω ίδια μηνύματα. Τι φταίει ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis270 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 θα συμφωνησω και γω μαζι σου φιλε μου για την Ultimate HD παρα πολυ καλη... καλυτερη απο την jelly sandwich 7.4 και 8.1 και εννοειται και απο την pureness 13, απλα μετα απο καμια βδομαδα χρησης ποσεξα οτι καποιες φορες τρεμοπαιζει η οθονη και σαν να πεφτει ηφωτεινοτητα στιγμιαια. Απο χθες παντως με την codename 9.3 δεν παρατηρησα αυτο το "τρεμοπαιγμα" της οθονης-φωτεινοτητας... Σε ποιους τομείς ειναι καλύτερη από την js?το βίντεο κολλάει καθόλου?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Τα αποθηκευμένα δίκτυα τα έσβησες; Αν ναι τότε μπορεί να φταίει το κανάλι του router. Τα σβησα αλλά τίποτα,το iPhone του ξαδέρφου μου το βρίσκει κανονικά το router Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Ενταξει αυτο το κινητο με δουλευει...καταφερα να περασω την JS 7.4 εκανα το update για την 8.0 και μετα που πηγα να κανω για την 8.1 το xparts μου λεει οτι δεν ειμαι ροοτ..δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Πήγα σήμερα στο σπίτι του ξαδέρφου μου κ πήγα να συνδεθώ στο WiFi του αλλά δε το έβρισκε καν,έκανα κ restart αλλά τίποτα.κάπου είχε αναφερθεί στο topic αλλά δε το βρήκα Είναι καθαρά θέμα καναλιών. Αν υπάρχει πρόσβαση στο router (από PC εννοώ), μπαίνεις στις ρυθμίσεις του router, βρίσκεις την κατηγορία Wi-Fi/Wireless (ή όπως αλλιώς μπορεί να το αναφέρει), βρίσκεις τις ρυθμίσεις για το Channel/SSID (ή όπως αλλιώς μπορεί να το αναφέρει) και αλλάζεις το Wi-Fi channel. Το 11 νομίζω είναι μια χαρά. Αν δεν μπορείς να το δεις, πολύ απλά αλλάζεις και πάλι κανάλι. Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) Ενταξει αυτο το κινητο με δουλευει...καταφερα να περασω την JS 7.4 εκανα το update για την 8.0 και μετα που πηγα να κανω για την 8.1 το xparts μου λεει οτι δεν ειμαι ροοτ..δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει... ΕDIT:σκαλωμα του κινητου, μετα απο ενα ρεσταρτ θυμηθηκε οτι ειμαι ροοτ, περασα την 8.1 και σκαλωσε στο αρχικο σονυ... με εχει εκνευρισει τοσο που θελω να το πεταξω απο το παραθυρο.. Πως γινετε σε ποσα φλασαρισματα να ακολουθω ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια βηματα και το κωλοκινητο οποτε θυμαται να τα περνει και οποτε θυμαται να κολλαει.... (Συγνωμη και παλι για το συνεχομενο ποστ ηθελα να κανω edit οπως φαινετε αλλα απο κεκτημενη ταχυτητα παταω στην παραθεση :/ Edit 2: Ξαναεκανα ΟΛΕΣ τις διαδικασιες απο την αρχη, φλασαρισμα με sus κλπ κλπ και φυσικα το κωλοτηλεφωνο κολησε στην αρχικη σονυ για ακομα μια φορα στην αναβαθμιση απο 8.0 σε 8.1... Edited November 21, 2012 by Aimar Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Λοιπον παιδες γεια χαρα...Θα κανω κατι ερωτησουλες και θα ηθελα απο τους γνωστες του θεματος να απαντησουν ειλικρινα και με το χερι στην καρδια :lol: Μετα απο αρκετους πειραματισμους καταφερα και εφερα το κινητακι μας εκει που το ηθελα.Δυστυχως ομως επειδη υπαρχει το καταραμενο μικροβιο της αλλαγης σκεφτομαι πολλα και διαφορα τα οποια θα σας αναλυσω και θελω την βοηθεια σας.Πολλα μπορει να σας φανουν αρκετα απλα αλλα αφου δεν τα εχω κανει για μενα δεν ειναι απλα!Παμε. 1.Ξεκλειδωμα bootloader.Επειδη ετσι και αλλιως δεν θα παρουμε αλλες official αναβαθμισεις νομιζω οτι ηρθε η ωρα να το κανω.Δεν θα μπω στην διαδικασια με τα καλωδια γιατι απλα βαριεμαι.Με τον official τροπο εκτος των DRM και του track id χανω κατι αλλο?Δε με νοιαζει η εγγυηση.Εφαρμογες σαν τo track id π.χ. Shazam soundhound θα δουλευουν?Κατι που ειχα ρωτησει και δεν πηρα απαντηση ηταν αν θα συνεχισει να δουλευει το SEUS.Οχι για να κανω update,αλλα σε περιπτωση που παω να περασω μια custom rom π.χ. Jellysandwich και κατι δεν παει καλα και κολλησει κλασσικα στο ανοιγμα στο λογοτυπο SONY,θα δουλευει το repair με SEUS??Και αν δεν δουλευει,με φλασαρισμα μιας stock rom με το flashtool δεν θα πρεπει λογικα να εχω το ιδιο αποτελεσμα? 2.Αφου ξεκλειδωσω bootloader μπορω να περασω custom kernel.Αξιζει?Εννοω ολοι οι developers υποσχονται καλυτερη διαχειριση μπαταριας,καλυτερη διαχειριση ram,overclocking και μηδενικα lags κλπ....Ισχυουν ολα αυτα ή παραμυθια?Το να ανεβασω τον επεξεργαστη στο 1,4 που προτεινουν ολοι θα κανει την συσκευη πιο γρηγορη σε web browsing,gaming κλπ...? 3.Σχεδον ολες οι custom rom που δοκιμασα δεν με ικανοποιησαν(παντα με κλειδωμενο bootloader).Ολες μου φανηκαν υπερβολικα ''αδειες'' και χωρις να προσφερουν κατι παραπανω...Με τα διαφορα tweaks κυριως του ZXR αλλα και διαφορα απο XDA π.χ. νεοι JB Adreno drivers ή camera fixes κλπ το εφτιαχνα και μονος μου καπως ετσι με την μονη διαφορα οτι δεν ονομαζοταν ξερω γω Fir3kost@s super duper ultra crazy Rom ας πουμε.Με custom kernels θα παρω το κατι παραπανω?Και λεγοντας κατι παραπανω δεν εννοω τρελα πραματα ουτε αριθμολαγνειες σε benchmarks κλπ.Εννοω σε καθημερινη χρηση.Οπως π.χ. για τα δικα μου δεδομενα θεωρω το στανταρ να τρεχουν Facebook,Yahoo k Gmail,weather widget,live wallpaper,3g watchdog και οταν θελω να μπορω να μπω gazzetta,στο myphone απο stock browser να ανοιξω ενα timewaster παιχνιδακι και να μη σερνεται,και να μην lagαρει γενικα ουτε να χρειαζομαι task killer για να κλεινω αβερτα εφαρμογες.Γιατι τουλαχιστον στο Neo V χρειαζεται task killer οσο και να προσπαθησα να μη το πιστεψω.Σε συσκευες με πανω απο 512 mb ram ισως και να μη χρειαζεται,αλλα στο δικο μας ειναι αναγκαιο και BTW κοιταξτε το Clean Master,ειναι ισως το καλυτερο στο ειδος του. 4.Μπορει να επιδιδομαι και σε κυνηγι μαγισσων αλλα τελικα αξιζουν ολα αυτα?Ειμαι ευχαριστημενος στο 90% απο το κινητακι μας και πλεον απλα θελω να πειραματιστω για το κατι παραπανω αλλα αυτο το κατι παραπανω να αξιζει πραγματικα.Καθε αποψη δεκτη και αν ειμαι σε λαθος ενοτητα τοτε κουνα το ρε mod :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasfab Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 θα συμφωνησω και γω μαζι σου φιλε μου για την Ultimate HD παρα πολυ καλη... καλυτερη απο την jelly sandwich 7.4 και 8.1 και εννοειται και απο την pureness 13, απλα μετα απο καμια βδομαδα χρησης ποσεξα οτι καποιες φορες τρεμοπαιζει η οθονη και σαν να πεφτει ηφωτεινοτητα στιγμιαια. Απο χθες παντως με την codename 9.3 δεν παρατηρησα αυτο το "τρεμοπαιγμα" της οθονης-φωτεινοτητας... Δεν εχω τέτοιο θεμα με την οθόνη ειναι οκ αν έννοιες το τρέμουλο ναι το έχει αλλά είναι απο τον αισθητήρα και το ειχα πάντα ακόμα και με την επίσημη gb και εμφανίζεται το σύμπτωμα σε δωμάτιο με λάμπα πυρακτώσεως. Σε ποιους τομείς ειναι καλύτερη από την js?το βίντεο κολλάει καθόλου?? για μένα πάντα είναι σε όλους ;-) Όσο για το βίντεο κανένα κόλλημα μα κανένα. Και στην εφαρμογή του τηλεφώνου ειναι τόσο άμεση που έχω να την δω να δουλεύει έτσι από εποχή gb 2.3.4 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Είναι καθαρά θέμα καναλιών. Αν υπάρχει πρόσβαση στο router (από PC εννοώ), μπαίνεις στις ρυθμίσεις του router, βρίσκεις την κατηγορία Wi-Fi/Wireless (ή όπως αλλιώς μπορεί να το αναφέρει), βρίσκεις τις ρυθμίσεις για το Channel/SSID (ή όπως αλλιώς μπορεί να το αναφέρει) και αλλάζεις το Wi-Fi channel. Το 11 νομίζω είναι μια χαρά. Αν δεν μπορείς να το δεις, πολύ απλά αλλάζεις και πάλι κανάλι. Οκ θα το κοιτάξω,ευχαριστώ πολύ:) Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 καταφερα τελικα κ εβαλα την ultimate μετα απο πολυ διαβασμα κ εδω και στο αλλο φορουμ (και ευχαριστω οσους μπηκαν στον κοπο να γραψουν) αλλα δεν βλεπω καμια τρομερη διαφορα.. αντιθετα τρωει παλι μπαταρια σαν τρελο? νομιζω εχει κ ενα θεματακι με το rotation της οθονης γινεται καθετη κ δυσκολευεται να την γυρισει νομιζω πως με το απλο root ηταν καλυτερα... μπορω να βαλω επιπλεον fixes και τι κανουν? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasfab Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 καταφερα τελικα κ εβαλα την ultimate μετα απο πολυ διαβασμα κ εδω και στο αλλο φορουμ (και ευχαριστω οσους μπηκαν στον κοπο να γραψουν) αλλα δεν βλεπω καμια τρομερη διαφορα.. αντιθετα τρωει παλι μπαταρια σαν τρελο? νομιζω εχει κ ενα θεματακι με το rotation της οθονης γινεται καθετη κ δυσκολευεται να την γυρισει νομιζω πως με το απλο root ηταν καλυτερα... μπορω να βαλω επιπλεον fixes και τι κανουν? Εγώ είμαι με kernel suave v15 και δεν έχω κανένα θέμα.και η ultimate hd 2.0 μου έκατσε κουτί. Μάλλον δεν σε θέλει αυτή η ρομ τι να κάνουμε.εμένα δεν μου έχει κάτσει καμιά ρομ εκτός από αυτή ακόμα και η fxp 146 που ήταν μακράν η γρηγορότερη ρομ σε αριθμούς δεν έλεγε μου έκανε συχνά επανεκκίνησης. Βάλε άλλον κερνελ μήπως και στρώση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Μόλις συσυνειδητοποίησα ότι δεν δουλευει καν η κάμερα κ μου κάνει όλο κ περισσότερα κόλπα το ροτεισον... Με ρώτησε στην εγκατάσταση να διαλέξω μεταξύ μιας σονυ κ κάτι άσχετο.Υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί η κάμερα ή σεους...? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 ΕDIT:σκαλωμα του κινητου, μετα απο ενα ρεσταρτ θυμηθηκε οτι ειμαι ροοτ, περασα την 8.1 και σκαλωσε στο αρχικο σονυ... με εχει εκνευρισει τοσο που θελω να το πεταξω απο το παραθυρο.. Πως γινετε σε ποσα φλασαρισματα να ακολουθω ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια βηματα και το κωλοκινητο οποτε θυμαται να τα περνει και οποτε θυμαται να κολλαει.... (Συγνωμη και παλι για το συνεχομενο ποστ ηθελα να κανω edit οπως φαινετε αλλα απο κεκτημενη ταχυτητα παταω στην παραθεση :/ Edit 2: Ξαναεκανα ΟΛΕΣ τις διαδικασιες απο την αρχη, φλασαρισμα με sus κλπ κλπ και φυσικα το κωλοτηλεφωνο κολησε στην αρχικη σονυ για ακομα μια φορα στην αναβαθμιση απο 8.0 σε 8.1... Πως εκανες την αναβαθμιση σε 8.1..? καποια λογικη εξηγηση θα υπαρχει παλι... Σε ποιους τομείς ειναι καλύτερη από την js?το βίντεο κολλάει καθόλου?? Γενικα εμεινα ευχαριστημενος... και ειδικα με την μπαταρια.. που ενω συνηθως βγαζω 2 μερες, με την ultimate εβγαλα ανετα 3 μερες.. με το βιντεο δεν παρατηρησα κανα προβλημα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 πηγα να κανω Update με το ιδιο ζιπ Ultimate απο το cwd και δεν ανοιγει καν.. και το seus λεει πως εχει το κινητο το τελευταιο λογισμικο.. καμια ιδεα πως να το γυρισω πισω να ανοιξει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 αν το sus δεν σου βγαζει καμια αλλη επιλογη για επιδιορθωση, τοτε δοκιμασε φλασαρισμα με flashtool... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 παιδια το κινητο πουλιεται ακομα? και αν ναι σε ποια τιμη και που μπορω να το βρω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 δυστυχως εχει καιρο που σταματησε... θα το βρεις μονο μεταχειρισμενο η αλλιως δες στο ebay Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 παιδια το κινητο πουλιεται ακομα? και αν ναι σε ποια τιμη και που μπορω να το βρω? γιατι να παρεις ενα κινητο που στον 1ο μηνα θα σου κολαει μολις λιγο το φορτωσεις οταν υπαρχουν νεα της σονυ,πολυ πιο γρηγορα (ειδικα λογω ραμ και ρομ..) και κοντα στα 200 ευρω? ενταξει ειναι ωραιο κινητο,αλλα παρε ενα Ρ μεταχειρισμενο. θα το ευχαριστηθεις πολυ καλυτερα. Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Τα σβησα αλλά τίποτα,το iPhone του ξαδέρφου μου το βρίσκει κανονικά το router iPhone; Μην αλλάζεις κανάλι, Αποκλήρωσε τον ξάδερφο!!! :p:p 4.Μπορει να επιδιδομαι και σε κυνηγι μαγισσων αλλα τελικα αξιζουν ολα αυτα?Ειμαι ευχαριστημενος στο 90% απο το κινητακι μας και πλεον απλα θελω να πειραματιστω για το κατι παραπανω αλλα αυτο το κατι παραπανω να αξιζει πραγματικα.Καθε αποψη δεκτη και αν ειμαι σε λαθος ενοτητα τοτε κουνα το ρε mod :p Μια χαρά είσαι παλικάρι μου! Αν θες απλά να παίξεις και να πειραματιστείς τότε μαζί σου. Κάντο! Αν το θες για να δεις το κάτι παραπάνω τότε δεν νομίζω ότι αξίζει. Ειδικά τώρα που όπως αναφέρεις είσαι 90% ικανοποιημένος πολύ δύσκολα θα φτάσεις στο 95% ή στο 97%. Ίσως και να το πετύχεις αλλά ο κόπος και χρόνος που θα χρειαστεί δεν αξίζει. Έπειτα είναι και το άλλο. Έχεις πειρορισμούς από το hardware. Τα 512ΜΒ μνήμης (300 κάτι για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους) δεν φτάνουν, κακά τα ψέματα. παιδια το κινητο πουλιεται ακομα? και αν ναι σε ποια τιμη και που μπορω να το βρω? Το κινητό είναι ίσως το καλύτερο value for money όλων των εποχών αλλά πλέον ίσως να αξίζει κάτι άλλο όπως λεει και το Νίκος. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyle4 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Καλημερα παιδια.. Απο τοτε που περασα την 0.587, το κινητο εχει τρελλαθει στο κολλημα.. :( Another day in paradise... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 γιατι να παρεις ενα κινητο που στον 1ο μηνα θα σου κολαει μολις λιγο το φορτωσεις οταν υπαρχουν νεα της σονυ,πολυ πιο γρηγορα (ειδικα λογω ραμ και ρομ..) και κοντα στα 200 ευρω? ενταξει ειναι ωραιο κινητο,αλλα παρε ενα Ρ μεταχειρισμενο. θα το ευχαριστηθεις πολυ καλυτερα. εχεις δικιο φιλε μου... αλλα το κινητο δεν προοριζεται για μενα.... βασικα ξαχνει ενας γνωστος μου που δεν μπορει να διαθεσει παραπανω απο 130 ευρω για (καινουργιο) κινητο και με android 4.0 και αντι να του προτεινω ενα καινουργιο πχ experia tipo η κανα lg l3 που ειναι στιν ιδια τιμη περιπου θυμηθηκα αυτο το κινητακι που ηταν πολυ καλο στα νιατα του και δεν εχει τπτ να ζηλευσει απο το tipo νομιζω.. γι αυτο ρωτησα αμα υπαρχει αφου μετα απο ψαξιμο δεν το βρηκα... αν εχετε να πρωτεινετε εσεις κατι μεχρι 130 εκπροσδεκτο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Πως εκανες την αναβαθμιση σε 8.1..? καποια λογικη εξηγηση θα υπαρχει παλι... Γενικα εμεινα ευχαριστημενος... και ειδικα με την μπαταρια.. που ενω συνηθως βγαζω 2 μερες, με την ultimate εβγαλα ανετα 3 μερες.. με το βιντεο δεν παρατηρησα κανα προβλημα... Κανονικα μεσω cwm τελως παντων θελησε την 2η φορα και μου περασε και την 8.1 και μετα την 8.2 χωρις προβλημα, και απο εχθες το απογευματακι εχω την JS 8.2... εχω την εντυπωση οτι η μπαταρια ομως κατεβηκε πολυ γρηγορα...θα το τσεκαρω ξανα σε πληρη φορτιση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papagp Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Θελοντας να δοκιμασω την Jelly Sandwith μετα την Xperia Ultimate HD γιατι δεν μου δουλευε η καμερα, εχω μεινει με κολλημα στο σημα της Sony, ενω οταν πηγαινω να κανω επαναφορα με SUS μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση λογισμικου και κλεινει. Υπαρχει τροπος να μπουταρω στο CWM να συνεχισω την εγκατασταση της Jelly Sandwith? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 εχεις δικιο φιλε μου... αλλα το κινητο δεν προοριζεται για μενα.... βασικα ξαχνει ενας γνωστος μου που δεν μπορει να διαθεσει παραπανω απο 130 ευρω για (καινουργιο) κινητο και με android 4.0 και αντι να του προτεινω ενα καινουργιο πχ experia tipo η κανα lg l3 που ειναι στιν ιδια τιμη περιπου θυμηθηκα αυτο το κινητακι που ηταν πολυ καλο στα νιατα του και δεν εχει τπτ να ζηλευσει απο το tipo νομιζω.. γι αυτο ρωτησα αμα υπαρχει αφου μετα απο ψαξιμο δεν το βρηκα... αν εχετε να πρωτεινετε εσεις κατι μεχρι 130 εκπροσδεκτο!! εγω γενικα ειμαι υπερ της αποψης να παιρνω κατι που να αξιζει.πχ αν θελω να κανω χρηση ιντερνετ και γενικα οχι μονο τηλ με ενα κινητο,τοτε αν ειχα 130 δε θα επαιρνα ανροιδ! ειναι απλα τα πραγματα,απο το να παρω κατι που δεν κανει αυτο που ειναι φτιαγμενο να κανει,προτιμω ειτε να μαζεψω λεφτα να παρω κατι καλυτερο ειτε να παρω κατι αλλο, ειτε τιποτα. αυτο θα συμβουλευα σε φιλο μου,παρα να το παρει και να παιζει με το ζορι,εκτος αν θελει οντως εντελως απλη χρηση. τουλαχιστον το συγκεκριμενο το εχει ο πατερας μου (ο οποιος ειναι ευχαριστημενος γιατι κανει μονο κλησεις και mail και λιγο viber) και ο κολλητος μου (ο οποιος θελει ιντερνετ,fb,μετοχες, κτλ , και εχει βαρεθει να του σερνεται και να φρικαρει τελειως.) κατα ταλλα,θα προτεινα μεταχειρισμενο lumia 800 (αφου καινουριο κανει 230 νομιζω, θα το βρει κανα150αρι φανταζομαι.και αξιζει απο το να παρει neo V ακομα και καινουριο. Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Θελοντας να δοκιμασω την Jelly Sandwith μετα την Xperia Ultimate HD γιατι δεν μου δουλευε η καμερα, εχω μεινει με κολλημα στο σημα της Sony, ενω οταν πηγαινω να κανω επαναφορα με SUS μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση λογισμικου και κλεινει. Υπαρχει τροπος να μπουταρω στο CWM να συνεχισω την εγκατασταση της Jelly Sandwith? απο το sus οταν σου λεει οτι εχεις το τελευταιο λογισμικο δεν σου εχει επιλογη "εγκατασταση" για να συνεχισεις? οπως εδω? http://i46.tinypic.com/29ql7h2.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts