Mimh_chios Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) το χ8 ειναι πολυ κατωτερο απο το λαιβ...εγω θα ελεγα να πας σε sole πιο live? sole οπως? Edited August 30, 2012 by Mimh_chios Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veliouras Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 ευχαριστώ για την απάντηση αλλά εγώ το μόνο που μπόρεσα να απενεργοποιήσω είναι το recomended κάτι του facebook. παιζει κάτι άλλο και το έχω χάσει; μάλλον έχεις δίκιο πάντως, η ics θα λύσει αρκετά θέματα, την είδα σε ενα xperia s και μου άρεσε πολύ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Παιδιά όσοι έχετε πρόβλημα με το bluetooth κοιτάξτε για καμιά third-party εφαρμογή από το play. Και αν θυμάμαι καλά υπάρχει και μία που έχει widget που μπορείς να το χεις για πάντα on. Δεν μπορώ να σας προτείνω κάποια εφαρμογή γιατί δεν χρησιμοποιώ bluetooth. Αν εννοείς αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1480273 θα την δοκιμάσω! Με ποιον kernel ακριβώς; γιατί λέει "experimental-lite are recommended" Βάλε από εδώ τον κερνελ. Κοίτα άμα θες τον lite ή τον full. Εγώ θέλω τον full γιατί χρησιμοποιώ usb-otg. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Ρε παίδες θέλω βοήθεια, έχω ένα κινητάκι με σπασμένη την οθόνη του και ο χρήστης που το είχε έκανε αποθήκευση της επαφές του μέσα στο κινητό και όχι στο gmail. Πως μπορώ να τις πάρω τις επαφές και να τις μεταφέρω στο gmail; Ευχαριστώ. www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Στη διαδρομή που βλέπετε (Κάρτα μνήμης / DCIM/.thumbnails), σχηματίζεται ένα μεγάλο αρχείο thumbdata. Προσπαθώντας να βρω πιο πρόγραμμα δημιουργεί αυτό το αρχείο, το έσβησα, άνοιξα πάλι την Xperia συλλογή και ξαναδημιουργήθηκε. Οκ, το περίεργο όμως είναι ότι όλες οι φωτό που έχω, δεν πιάνουν πάνω από 180mb, ενώ χώρια των thumbnails που βλέπετε και στο φάκελο, δημιουργείται ένα τεράστιο για τα δεδομένα των φωτό μου thumbdata. Κακή υλοποίηση απ το software; Θα θελα τη γνώμη σας Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis270 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Παιδιά καμιά γνώμη για τον καλύτερο browser στο market; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) Αν μπαίνεις με wifi τοτε dolphin. Αν μπαίνεις με πακέτο data τότε opera. Edited August 30, 2012 by highpriest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulge Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Τελευταια μου εμφανιζει συνεχεια το μηνυμα οτι "ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΛΙΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ" Το περιεργο ειναι οτι , ολα τα προγραμματα που εχω εγκαταστησει τα εχω βαλει στην καρτα μνημης 8G που αγορασα αλλα και παλι μου δειχνει ελευθερη μνημη 40,62 ΜΒ. Δηλαδη ποσι μνημη πρεπει να εχει ελευθερη για να μην εμφανιζει αυτο το μηνυμα ξερει κανεις? Nikos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Στη διαδρομή που βλέπετε (Κάρτα μνήμης / DCIM/.thumbnails), σχηματίζεται ένα μεγάλο αρχείο thumbdata. Προσπαθώντας να βρω πιο πρόγραμμα δημιουργεί αυτό το αρχείο, το έσβησα, άνοιξα πάλι την Xperia συλλογή και ξαναδημιουργήθηκε. Οκ, το περίεργο όμως είναι ότι όλες οι φωτό που έχω, δεν πιάνουν πάνω από 180mb, ενώ χώρια των thumbnails που βλέπετε και στο φάκελο, δημιουργείται ένα τεράστιο για τα δεδομένα των φωτό μου thumbdata. Κακή υλοποίηση απ το software; Θα θελα τη γνώμη σας Είναι το αρχείο που φροντίζει για την δημιουργία και την εμφάνιση των μικρογραφιών των φωτογραφιών σου. Εγώ έχω δυο τέτοια αρχεία συνολικού μεγέθους 300ΜΒ. Αν προσέξεις μέσα στο φάκελο .thumbnails υπάρχουν όλες οι φωτό σου σε μικρότερο μέγεθος οπότε καταλαβαίνεις για ποιο λόγο τα μεγέθη ξεφεύγουν. Το αν είναι κακή υλοποίηση ή όχι δεν ξέρω αν πρέπει να το πούμε αλλά σίγουρα δεν το λες και ιδανική. Τελευταια μου εμφανιζει συνεχεια το μηνυμα οτι "ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΛΙΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ" Το περιεργο ειναι οτι , ολα τα προγραμματα που εχω εγκαταστησει τα εχω βαλει στην καρτα μνημης 8G που αγορασα αλλα και παλι μου δειχνει ελευθερη μνημη 40,62 ΜΒ. Δηλαδη ποσι μνημη πρεπει να εχει ελευθερη για να μην εμφανιζει αυτο το μηνυμα ξερει κανεις? Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο όριο. Φαντάζομαι ότι από τα 50 και κάτω θεωρείται λίγη. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulge Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο όριο. Φαντάζομαι ότι από τα 50 και κάτω θεωρείται λίγη. Και τι πρεπει να κανω για να διορθωθει?φοβαμαι μην σβησω καποιο προγραμμα που εχει αναγκη το τηλεφωνο για να λειτουργει..Αφου τα προγραμματα που κατεβασα απο το μαρκετ τα εχω εγκαταστησει στην καρτα μνημης και παλι καταλαμβανουν καποιο χωρο στην μνημη τηλεφωνου?Υπαρχει καποια λυση ή αρχιζω ανεξελεγκτα και σβηνω ?? Edited August 30, 2012 by toulge Nikos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Τα προβληματα ειναι 2. 1ον οτι καθε φορά που γινεται η συνδεση πρεπει να βαζω τον κωδικο (1234). 2ον για να γινει η συνδεση πρεπει να την ξεκινησω εγω, δηλ. να παω στο μενου του bt να βρω την συσκευη και να ζητησω συνδεση. Μηπως υπάρχει καποια εφαρμογη που το ξεπερνα αυτό; Γεια σου Γιάννη. Έχεις το Leon mk2 pro facelift ; Έχω το πρόβλημα με το ΒΤ από το Δεκέμβριο που το πήρα το κινητό και ποτέ δεν μπόρεσα να συνδέσω το ΒΤ του αυτοκινήτου με το αυτοκίνητο. Συνδέεται με μισό λεπτό, ακούς το γκλουν γκλουν όταν συνδέεται και μετά απόσυνδέεται. Και ξανά πάλι από την αρχή. Αυτό το έκανε από την 2.3.4 ακόμα και έπειτα από πλήρες φορμάτ, δλδ τελείος καινούργιο σαν να βγήκε από το εργοστάσιο. Ακόμα και στην 4.0.4 ICS που έχω τώρα δεν έχω βρει λύση και το μόνο που κατάλαβα είναι ότι ίσως να θέλει κάποια αναβάθμιση στην SEAT το firmware του ΒΤ τους αυτοκινήτου. 'Αστα μεγάλη πίκρα είναι το μόνο πράγμα που έχω σπαστεί από το κινητό. Κατα τα άλλα είναι τέλειο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Και τι πρεπει να κανω για να διορθωθει?φοβαμαι μην σβησω καποιο προγραμμα που εχει αναγκη το τηλεφωνο για να λειτουργει..Αφου τα προγραμματα που κατεβασα απο το μαρκετ τα εχω εγκαταστησει στην καρτα μνημης και παλι καταλαμβανουν καποιο χωρο στην μνημη τηλεφωνου?Υπαρχει καποια λυση ή αρχιζω ανεξελεγκτα και σβηνω ?? Root και μετά αρχίζεις και ξηλώνεις. Δες τον Οδηγό επιβίωσης για νέους χρήστες Android ανάλογα την έκδοση που έχεις. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Τελευταια μου εμφανιζει συνεχεια το μηνυμα οτι "ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΛΙΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ" Το περιεργο ειναι οτι , ολα τα προγραμματα που εχω εγκαταστησει τα εχω βαλει στην καρτα μνημης 8G που αγορασα αλλα και παλι μου δειχνει ελευθερη μνημη 40,62 ΜΒ. Δηλαδη ποσι μνημη πρεπει να εχει ελευθερη για να μην εμφανιζει αυτο το μηνυμα ξερει κανεις? Απλά χρησιμοποίησε το Link2SD για να εγκαθιστάς στην κάρτα μνήμης τις εφαρμογές σου και όχι απλά να τις μεταφέρεις...έχει τεράστια διαφορά!!!! Ορίστε και ένα link λεπτομερέστατο για το πως θα το κάνεις ακριβώς...πίστεψέ με θα σωθείς!!! http://www.xperiablog.net/2011/12/12/link2sd-guide-never-worry-about-internal-memory-limits-again/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Γεια σου Γιάννη. Έχεις το Leon mk2 pro facelift ; Έχω το πρόβλημα με το ΒΤ από το Δεκέμβριο που το πήρα το κινητό και ποτέ δεν μπόρεσα να συνδέσω το ΒΤ του αυτοκινήτου με το αυτοκίνητο. Συνδέεται με μισό λεπτό, ακούς το γκλουν γκλουν όταν συνδέεται και μετά απόσυνδέεται. Και ξανά πάλι από την αρχή. Αυτό το έκανε από την 2.3.4 ακόμα και έπειτα από πλήρες φορμάτ, δλδ τελείος καινούργιο σαν να βγήκε από το εργοστάσιο. Ακόμα και στην 4.0.4 ICS που έχω τώρα δεν έχω βρει λύση και το μόνο που κατάλαβα είναι ότι ίσως να θέλει κάποια αναβάθμιση στην SEAT το firmware του ΒΤ τους αυτοκινήτου. 'Αστα μεγάλη πίκρα είναι το μόνο πράγμα που έχω σπαστεί από το κινητό. Κατα τα άλλα είναι τέλειο. Καλησπερα, (δεν θυμαμαι το ονομα σου αλλα τα λεγαμε συχνα στο SEATNET, ειμαι σαν Giannis εκει) Εχω το AUDI Α4 με το "μεγαλο" το ηχοσυστημα (rns-e το ονομαζει η AUDI,) εχει GPS κτλ. Σε εμενα οταν συνδεεται παραμενει κανονικά συνδεδεμενο, αλλα για να συνδεθει θελει την παραπανω διαδικασια που περιεγραψα. Οσο για το δικο σου καλο ειναι να κανεις μια αναβαθμιση στη SEAT το λειτουργικο του ηχοσυστηματος. Μπορει να βοηθησει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Βάλε από εδώ τον κερνελ. Κοίτα άμα θες τον lite ή τον full. Εγώ θέλω τον full γιατί χρησιμοποιώ usb-otg. Τον Experimental ή τον άλλον; Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Τον Experimental ή τον άλλον; Η μόνη διαφορά είναι στα Governors. Βάλε τον experimental. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Τελευταια μου εμφανιζει συνεχεια το μηνυμα οτι "ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΛΙΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ" Το περιεργο ειναι οτι , ολα τα προγραμματα που εχω εγκαταστησει τα εχω βαλει στην καρτα μνημης 8G που αγορασα αλλα και παλι μου δειχνει ελευθερη μνημη 40,62 ΜΒ. Δηλαδη ποσι μνημη πρεπει να εχει ελευθερη για να μην εμφανιζει αυτο το μηνυμα ξερει κανεις? Απλά χρησιμοποίησε το Link2SD για να εγκαθιστάς στην κάρτα μνήμης τις εφαρμογές σου και όχι απλά να τις μεταφέρεις...έχει τεράστια διαφορά!!!! Ορίστε και ένα link λεπτομερέστατο για το πως θα το κάνεις ακριβώς...πίστεψέ με θα σωθείς!!! http://www.xperiablog.net/2011/12/12/link2sd-guide-never-worry-about-internal-memory-limits-again/ Όπως σου είπε ήδη ο φίλος από πάνω, η καλύτερη επιλογή (εφόσον έχεις μεγάλη κάρτα SD και είναι class 8-10) είναι να κάνεις ένα ext partition και να μεταφέρεις τις εφαρμογές σου. Με τον τρόπο που τις μεταφέρεις τώρα, ένα μέρος αυτών παραμένει στην internal μνήμη του κινητού σου. Για την ιστορία, κάποτε είχα ακούσει πως το android επιτρέπει έναν ορισμένο αριθμό εφαρμογών να εγκατασταθούν στο κινητό. Έψαξα λίγο και απ' ότι κατάλαβα αυτό ισχύει κατά το ήμισυ. Και εξηγώ: οι εφαρμογές εγκαθίστανται στην διαδρομή /data/data της μνήμης του τηλεφώνου. Εκεί, υπάρχει ένα όριο των 150MB. Μόλις πέσει ο ελεύθερος χώρος στα 15MB τότε εμφανίζεται το γνωστό-εκνευριστικό μήνυμα. Τώρα το κατά πόσο ισχύει αυτό δεν ξέρω, έχει όμως μια βάση. Btw, σκέφτομαι να πάρω μια 16άρα, μιας και η 8άρα μου φαίνεται αρκετά μικρή πλέον και επίσης είμαι σχεδόν 99% σίγουρος πως δεν είναι class 10 (όπως αναφέρει ο κατασκευαστής). Με βάση αυτά λοιπόν, μια SanDisk στα ~14€ είναι καλά; :p Υ.Γ. Καλό και ζεστό χειμώνα. Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Πλάκα κάνεις???? Τέλεια είναι!!!! Θα πάρω και εγώ μία μου φαίνεται!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Τα προβληματα ειναι 2. 1ον οτι καθε φορά που γινεται η συνδεση πρεπει να βαζω τον κωδικο (1234). 2ον για να γινει η συνδεση πρεπει να την ξεκινησω εγω, δηλ. να παω στο μενου του bt να βρω την συσκευη και να ζητησω συνδεση. Μηπως υπάρχει καποια εφαρμογη που το ξεπερνα αυτό; Εντελως ενημερωτικά ακριβως τα ιδια προβληματα εμφανιζονται και με iphone 4G που το δοκιμασα πριν λιγο. Μαλιστα στο iphone απο οτι καταλαβα, το bluetooth παραμενει παντα ορατο (δεν υπάρχει καμια επιλογη για κατι αλλο). Αρα το θεμα ειναι καθαρα του RCD του αμαξιου. Εχω δοκιμασει καποιες εφαρμογες χωρις αποτελεσμα μεχρι στιγμης, εχει κανεις να προτεινει καμια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Καλησπερα, (δεν θυμαμαι το ονομα σου αλλα τα λεγαμε συχνα στο SEATNET, ειμαι σαν Giannis εκει) Εχω το AUDI Α4 με το "μεγαλο" το ηχοσυστημα (rns-e το ονομαζει η AUDI,) εχει GPS κτλ. Σε εμενα οταν συνδεεται παραμενει κανονικά συνδεδεμενο, αλλα για να συνδεθει θελει την παραπανω διαδικασια που περιεγραψα. Οσο για το δικο σου καλο ειναι να κανεις μια αναβαθμιση στη SEAT το λειτουργικο του ηχοσυστηματος. Μπορει να βοηθησει. Κατάλαβα Γιάννη, απλά με μπέρδεψε το nickname. ;) Άρα δεν είναι η ίδια περίπτωση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) Μπορεί κάποιος με stock 4.0.4 να επιβεβαιώσει ότι δουλεύει κανονικά η μπροστά κάμερα; Εμένα μετά την αναβάθμιση μου την εμφανίζει με παράσιτα, όπως και σε πολλούς άλλους στο εξωτερικό απ' ότι διαβάζω. Edited August 30, 2012 by Arachtos διόρθωση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulge Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) Όπως σου είπε ήδη ο φίλος από πάνω, η καλύτερη επιλογή (εφόσον έχεις μεγάλη κάρτα SD και είναι class 8-10) είναι να κάνεις ένα ext partition και να μεταφέρεις τις εφαρμογές σου. Με τον τρόπο που τις μεταφέρεις τώρα, ένα μέρος αυτών παραμένει στην internal μνήμη του κινητού σου. Για την ιστορία, κάποτε είχα ακούσει πως το android επιτρέπει έναν ορισμένο αριθμό εφαρμογών να εγκατασταθούν στο κινητό. Έψαξα λίγο και απ' ότι κατάλαβα αυτό ισχύει κατά το ήμισυ. Και εξηγώ: οι εφαρμογές εγκαθίστανται στην διαδρομή /data/data της μνήμης του τηλεφώνου. Εκεί, υπάρχει ένα όριο των 150MB. Μόλις πέσει ο ελεύθερος χώρος στα 15MB τότε εμφανίζεται το γνωστό-εκνευριστικό μήνυμα. Τώρα το κατά πόσο ισχύει αυτό δεν ξέρω, έχει όμως μια βάση. Btw, σκέφτομαι να πάρω μια 16άρα, μιας και η 8άρα μου φαίνεται αρκετά μικρή πλέον και επίσης είμαι σχεδόν 99% σίγουρος πως δεν είναι class 10 (όπως αναφέρει ο κατασκευαστής). Με βάση αυτά λοιπόν, μια SanDisk στα ~14€ είναι καλά; :p Υ.Γ. Καλό και ζεστό χειμώνα. Ευχαριστω για την απαντηση. Πως κανω partition οπως ειπες για να μεταφερω εκει τα προγραμματα που εγκαθιστω?Ειναι ευκολο ή μπορει να κανω καμια ζημια στο κινητο? Απλά χρησιμοποίησε το Link2SD για να εγκαθιστάς στην κάρτα μνήμης τις εφαρμογές σου και όχι απλά να τις μεταφέρεις...έχει τεράστια διαφορά!!!! Ορίστε και ένα link λεπτομερέστατο για το πως θα το κάνεις ακριβώς...πίστεψέ με θα σωθείς!!! http://www.xperiablog.net/2011/12/12/link2sd-guide-never-worry-about-internal-memory-limits-again/ Αυτο μπορει να γινει τωρα που εχω ήδη εγκαταστησει καποια προγραμματα και παιχνιδια ή πρεπει να τα σβησω και να τα ξαναεγκαταστησω απο την αρχη?? Edited August 30, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Nikos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Μαλλον θα μεινω με την παλια 2.3.4 http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Btw, σκέφτομαι να πάρω μια 16άρα, μιας και η 8άρα μου φαίνεται αρκετά μικρή πλέον και επίσης είμαι σχεδόν 99% σίγουρος πως δεν είναι class 10 (όπως αναφέρει ο κατασκευαστής). Με βάση αυτά λοιπόν, μια SanDisk στα ~14€ είναι καλά; :p Δες και αυτη http://www.ebay.co.uk/itm/SANDISK-MOBILE-ULTRA-CLASS-10-32GB-MICRO-SDHC-SD-32G-MEMORY-UHS-I-U1-ANDROID-APP-/320941731034?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item4ab99e2cda#ht_2523wt_952 :) Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 πιο live? sole οπως? το sole ειναι οτι πρεπει λεω για το xperia live walkman ;) Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο όριο. Φαντάζομαι ότι από τα 50 και κάτω θεωρείται λίγη. οταν ειχα την μικρη καρτα των 2 γιγα οταν ειχα 75mb ελευθερα παντως το pc companion μου εβγαζε προυδοποιηση τι πρεπει να κανω για να διορθωθει?φοβαμαι μην σβησω καποιο προγραμμα που εχει αναγκη το τηλεφωνο για να λειτουργει..Αφου τα προγραμματα που κατεβασα απο το μαρκετ τα εχω εγκαταστησει στην καρτα μνημης και παλι καταλαμβανουν καποιο χωρο στην μνημη τηλεφωνου?Υπαρχει καποια λυση ή αρχιζω ανεξελεγκτα και σβηνω ?? παντα μενει 1 με 2 μεγκαμπαιτ στο τηλεφωνο Απλά χρησιμοποίησε το Link2SD για να εγκαθιστάς στην κάρτα μνήμης τις εφαρμογές σου και όχι απλά να τις μεταφέρεις...έχει τεράστια διαφορά!!!! Ορίστε και ένα link λεπτομερέστατο για το πως θα το κάνεις ακριβώς...πίστεψέ με θα σωθείς!!! http://www.xperiablog.net/2011/12/12/link2sd-guide-never-worry-about-internal-memory-limits-again/ δεν θελει ρουτ ομως? Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts