veliouras Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 καλημερα. εχω αλλη μια ερωτηση: ποιες εφαρμογες τρεχουν στο παρασκηνιο και μπορω να τις διακοψω χωρις να παθει λαλα το κινητο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Αν κανω το τελευταιο update (εχω την 4.0.4) θα χασω το root?Αξιζει να το κανουμε η μπα? Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 καλημερα. εχω αλλη μια ερωτηση: ποιες εφαρμογες τρεχουν στο παρασκηνιο και μπορω να τις διακοψω χωρις να παθει λαλα το κινητο; Μην το ψαχνεις.... αυτο το κανει μονο του το android. Αν μπεις στη διαδικασια να σταματας εφαρμογες που τρεχουν αυτες θα ανοιγουν παλι. Περιμενε την ics που εκει υπαρχει επιλογη να απενεργοποιησεις καποιες και να μην τρεχουν καθολου. π.χ εχω απενεργοποιησει οτι εχει σχεση με facebook και οτι αλλο με αφηνε απο κοινωνικα δικτυα.... Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 (edited) παιδια 239 εχει το neo v? ιο λιγο δν ηταν? επισης δν κυκλοφορει πια? :( http://www.skroutz.gr/s/386029/Sony-Ericsson-Xperia-Neo-V.html Edited August 29, 2012 by Mimh_chios Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomagios Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Παιδιά γειά σας κι από εμένα. Διαβάζω αρκετά συχνά το forum αλλά δεν έχω ποστάρει αρκετά. Έχω το NeoV εδώ και κανά 8μηνο όπως το πήρα απο Vodafone με 2.3.4 δεν το έχω πειράξει καθόλου όυτε καν root δεν είμαι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.Από χθες διαπίστωσα πως όταν πατάω το μεσαίο πλήκτρο για να ανοίξει, το scroll που κάνεις με το δάχτυλο για να ξεκλειδώσει δεν είναι τόσο ομαλό.χρειάζεται να το κάνω 2-3 φορές για να πιάσει.Κάποιες φορές πίανει και με την μία. Θέμα μνήμης δεν πιστεύω να είναι γιατί έχει συνέχεια απο 195 μέχρι 160 ΜΒ free. Τι μπορεί να φταιεί??Δεν θέλω να κάνω αναβάθμιση γιατί δουλέυει μια χαρά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vroom Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Από χθες διαπίστωσα πως όταν πατάω το μεσαίο πλήκτρο για να ανοίξει, το scroll που κάνεις με το δάχτυλο για να ξεκλειδώσει δεν είναι τόσο ομαλό.χρειάζεται να το κάνω 2-3 φορές για να πιάσει.Κάποιες φορές πίανει και με την μία. Αυτό ακριβώς πόσταρα προχτές! Το ίδιο πρόβλημα στο ίδιο περίπου διάστημα χρήσης. Μόνο που εγώ έχω δει ότι όταν σκρολάρω πιο αργά, πιάνει καλύτερα. Υπάρχει άλλος τρόπος ξεκλειδώματος ή απάντησης σε κλήση; I (still) Sing the Body Electric: http://bodyelec.wix.com/restart Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 εγω παρατηρησα οταν παω να σηκωσω κληση δεν πιανει καθολου κολλαει...τοτε κλεινω την οθονη κλεινει και ο ηχος και το ξανα ανοιγω και δουλευει κανονικα βεβαια τωρα το δικο μου ειναι νομιζω ενα 500αωρο ανοικτο περιπου Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 παιδια 239 εχει το neo v? ιο λιγο δν ηταν? επισης δν κυκλοφορει πια? :( http://www.skroutz.gr/s/386029/Sony-Ericsson-Xperia-Neo-V.html Αν θυμάμαι καλά στα 200 το έφερε αποκλειστικά η voda κ το πλαίσιο Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Αν θυμάμαι καλά στα 200 το έφερε αποκλειστικά η voda κ το πλαίσιο Ακριβώς. Στις άλλες χώρες πουλιέται πιο ακριβά. Όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν στην Ελλάδα. Υ.Γ. Το πλαίσιο από τη voda το παιρνε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Αυτό ακριβώς πόσταρα προχτές! Το ίδιο πρόβλημα στο ίδιο περίπου διάστημα χρήσης. Μόνο που εγώ έχω δει ότι όταν σκρολάρω πιο αργά, πιάνει καλύτερα. Υπάρχει άλλος τρόπος ξεκλειδώματος ή απάντησης σε κλήση; Κάντε εγκατάσταση την rom πάλι.Ή αλλιώς χρησιμοποιήστε πρόγραμμα σαν το cache cleaner από το android market.Ίσως αν κάνετε και wipe data και cache απο το cwm να διορθώσει αλλά θα χάσετε όλα τα στοιχεία σας γι'αυτό κάντε ένα backup τα μηνύματα σας,ημερολόγιο,επαφές,οι εφαρμογές δε σβήνονται.Όλα αυτά όμως πρέπει να είσαι root.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 οταν εχω ανοιχτο το gprs και παω να κανω μια κληση η με παρει καποιος τηλεφωνο ..κλεινει το gprs και ανοιγει μολις τελειωσω την ομιλια..συμβαινει σε αλλον αυτο? http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 (edited) Αν θυμάμαι καλά στα 200 το έφερε αποκλειστικά η voda κ το πλαίσιο δηλαδη δε βγαινει πια η βγαινει? Ακριβώς. Στις άλλες χώρες πουλιέται πιο ακριβά. Όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν στην Ελλάδα. Υ.Γ. Το πλαίσιο από τη voda το παιρνε. δεν βγαινει πια δηλαδη? :( Edited August 29, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulge Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Καλησπερα, Μια ερωτηση απο ενα κατοχο του τηλεφωνου..Τελευταια μου εμφανιζει συνεχεια το μηνυμα οτι εχει απομεινει λιγος ελευθερος χωρος αποθηκευσης παρολο που τα περισσοτερα προγραμματα (για να μην πω ολα οσα μου επιτρεπει) τα εχω μεταφερει στην καρτα 8G που εχω βαλει. Πηγα στην διαχειριση εφαρμογων αλλα δεν ξερω τι αλλο πια πρεπει να κανω για να μην εμφανιζει αυτο το μηνυμα.. Καμια γνωμη?? Απο την στιγμη που τα εχω μεταφερει ολα στην καρτα τι προβλημα υπαρχει και μου δειχνει ελευθερη μνημη μονο 30,38 ΜΒ ????? Nikos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 και αλλα καταστηματα το φερανε...κοτσοβολος πχ κλπ Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 και αλλα καταστηματα το φερανε...κοτσοβολος πχ κλπ σιγουρα? γιατι με επιασε η καρδια μου μηπως δε βγαινει :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 σιγουρα? γιατι με επιασε η καρδια μου μηπως δε βγαινει :( δεν λεω για τωρα...λεω για οταν κυκλοφορουσε τωρα και εγω νομιζω οτι το σταματησανε...αφου στο σκρουτζ δεν βγαζει κατι Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulge Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 σιγουρα? γιατι με επιασε η καρδια μου μηπως δε βγαινει :( Κανε πετρα την καρδια σου και προσπαθησε να το ξεπερασεις.. :) Nikos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 (edited) Κανε πετρα την καρδια σου και προσπαθησε να το ξεπερασεις.. :) κριμα :( γιατι το σταματησαν? μηπως ξερει κανεις αν το Sony Xperia Tipo ειναι καλο? Edited August 29, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 (edited) Γιατι απο τοτε που βγηκε εχνουν βγαλει καμμια 10ρια καινουρια μοντελα....;) κριμα :( γιατι το σταματησαν? μηπως ξερει κανεις αν το Sony Xperia Tipo ειναι καλο? 1000 φορες να παρεις το Live with Walkman...το μονο *καλο* του Tipo ειναι οτι εχει 2Gb εσωτερικη μνημη αλλα με 800ρι επεξεργαστη....:( http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Sony-Ericsson-Xperia-Live-Black-1253-7324.htm Edited August 29, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 (edited) 1000 φορες να παρεις το Live with Walkman...το μονο *καλο* του Tipo ειναι οτι εχει 2Gb εσωτερικη μνημη αλλα με 800ρι επεξεργαστη....:( http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Sony-Ericsson-Xperia-Live-Black-1253-7324.htm του χ8 που εχω δηλαδη ειναι καλυτερος ο επεξεργαστης απ ολα? ειπα να παρω κατι καινουριο οχι παλιο :P Edited August 29, 2012 by Mimh_chios Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Οχι το Χ8 σου εχει 600ρι επεξεργστη δεν υποστηριζει multitouch και πολλα αλλα....σε σχεση με το tipo το tipo ειναι καλυτερο αλλα το live ειναι καλυτερο και απο τα 2 σε σχεση επιδοσεων..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Οχι το Χ8 σου εχει 600ρι επεξεργστη δεν υποστηριζει multitouch και πολλα αλλα....σε σχεση με το tipo το tipo ειναι καλυτερο αλλα το live ειναι καλυτερο και απο τα 2 σε σχεση επιδοσεων..;) ναι κοιτα δε θα παιζω και ps3 ε το κινητο :P ειπαμε :P δε τα φορτονω και πολυ τα κινητα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 το χ8 ειναι πολυ κατωτερο απο το λαιβ...εγω θα ελεγα να πας σε sole Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Αρχιζω να πιστευω οτι δεν υπάρχει αναβάθμιση τελικα...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 καλησπερα, εχω το κινητο περιπου 1 1/2 μηνα και εχω το εξης θεμα: Στο αμαξι εχω ενσωματωμένο bluetooth. Με ενεργοποιημενο το bluetooth κανονικά στο κινητο, δεν με προτρεπει να συνδεθει με το αμαξι. Οταν το κανω εγω μου ζηταει καθε φορα κωδικο και τον οποιο τον εισαγω και επειτα επιτυνχανεται η συνδεση. Παλαιοτερα με το Nokia (6300i) που ειχα δεν συναντησα κανενα προβλημα, μολις εβαζα εμπρος το αμαξι η συνδεση γινοταν αυτοματα απο μονη της. Υπάρχει κατι που πρεπει να κανω; Τα προβληματα ειναι 2. 1ον οτι καθε φορά που γινεται η συνδεση πρεπει να βαζω τον κωδικο (1234). 2ον για να γινει η συνδεση πρεπει να την ξεκινησω εγω, δηλ. να παω στο μενου του bt να βρω την συσκευη και να ζητησω συνδεση. Μηπως υπάρχει καποια εφαρμογη που το ξεπερνα αυτό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts