NilosGr Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Πες το και σε εμάς... ;) I can only write about personal stuff, about my point of view. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourkofagos90 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 εντωμεταξυ πρεπει να σταματησε να πουλιεται το κινητο μας,απο την βονταφον τουλαχιστον...τωρα 2-3 μερες δεν υπαρχει καν στην ιστοσελιδα... Nokia 3310,Nokia 3510i,Nokia 6820,SE K700,Motorola SLVR L7,SE W700,SE K770,LG GT505,HTC Wildfire,SE Xperia neo V,LG Optimus L9 II,Samsung Galaxy S3 Neo,Xiaomi Redmi 4X,Honor Play,Xiaomi Redmi Note 9 Pro,Apple iPhone 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Μάλον την συσκευή την έχει μόνο *Ισχύει για νέα σύνδεση στα προγράμματα Vodafone Unlimited 50 και άνω με 24μηνη διάρκεια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Καλημέρα παιδιά! Εμένα μου ήρθε ενημέρωση για αναβάθμιση κανονικά μέσω companion. Ίσως την κάνω μια από αυτές τις μέρες.. Έχω το εξής πρόβλημα! Ανοίγω το wi fi και δεν εμφανίζεται η κεραιουλα καθόλου, ούτε αχνά ούτε τπτ... Και δεν βλέπει καν τα δίκτυα που είχα αποθηκευμένα και χρησιμοποιούσα... Βοήθεια? [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lothar Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Καλησπέρα, Έχετε υπόψη σας κανένα μαγαζάκι να πάω να μου αλλάξουν τη πρόσοψη στο neov? Την πρόσοψη την εχω, την είχα αγοράσει από το internet αλλά ποτέ δε το επιχείρησα να το κάνω μόνος μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Καλησπέρα, Έχετε υπόψη σας κανένα μαγαζάκι να πάω να μου αλλάξουν τη πρόσοψη στο neov? Την πρόσοψη την εχω, την είχα αγοράσει από το internet αλλά ποτέ δε το επιχείρησα να το κάνω μόνος μου. Ρίξε μια ματιά εδώ Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vroom Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Ρε παιδιά, το έχει άλλος αυτό; Τις τελευταίες βδομάδες, το ξεκλείδωμα του κινητού δε γίνεται τόσο εύκολα όσο παλιότερα. Σαν να έχει χάσει ευαισθησία η οθόνη στο σημείο που σέρνεις από αριστερά προς δεξιά. Καμιά ιδέα; Εναλλακτικά, χρησιμοποιεί κανείς κάποιο app για το ξεκλείδωμα; I (still) Sing the Body Electric: http://bodyelec.wix.com/restart Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourkofagos90 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Μάλον την συσκευή την έχει μόνο *Ισχύει για νέα σύνδεση στα προγράμματα Vodafone Unlimited 50 και άνω με 24μηνη διάρκεια παντως απο τις συσκευες το εχουν βγαλει...βλακειες τοτε,θελει και συνδεση τωρα...οσοι το πηραμε το πηραμε,οι υπολοιποι...:p Nokia 3310,Nokia 3510i,Nokia 6820,SE K700,Motorola SLVR L7,SE W700,SE K770,LG GT505,HTC Wildfire,SE Xperia neo V,LG Optimus L9 II,Samsung Galaxy S3 Neo,Xiaomi Redmi 4X,Honor Play,Xiaomi Redmi Note 9 Pro,Apple iPhone 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Καλημέρα παιδιά! Εμένα μου ήρθε ενημέρωση για αναβάθμιση κανονικά μέσω companion. Ίσως την κάνω μια από αυτές τις μέρες.. Έχω το εξής πρόβλημα! Ανοίγω το wi fi και δεν εμφανίζεται η κεραιουλα καθόλου, ούτε αχνά ούτε τπτ... Και δεν βλέπει καν τα δίκτυα που είχα αποθηκευμένα και χρησιμοποιούσα... Βοήθεια? Κανείς βοήθεια?? [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Υπάρχει περίπτωση να έρθει αναβάθμιση μέσω OTA; ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Ντάξει παιδιά το αναβαθμισα στην 4 και ικΑ ξακΑ με το δίκτυο. [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisastra Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Ντάξει παιδιά το αναβαθμισα στην 4 και ικΑ ξακΑ με το δίκτυο. το ικΑ ξακΑ τι ειναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Mάλλον εννοεί: και μπήκα και συνδέθηκα ξανά με το δίκτυο :D Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djno9284 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Ρε παιδιά εσείς που αναβαθμίσετε τώρα σε τι έκδοση το κάνατε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenten77 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=20188 εδω εχει ολες της αναβαθμησης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirK Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Καλησπέρα! Το Νeo V μου δεν μπορεί να κάνει σύνδεση στο internet μέσω 3G. Το είχα πάει στο service της Sony-Ericsson κ το πρόβλημα λύθηκε. Μετά από ένα μήνα όμως μου εμφανίζει ξανά το ίδιο πρόβλημα. Κάποια λύση για να μην αναγκαστώ να το ξαναπάω? Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Καλησπέρα! Το Νeo V μου δεν μπορεί να κάνει σύνδεση στο internet μέσω 3G. Το είχα πάει στο service της Sony-Ericsson κ το πρόβλημα λύθηκε. Μετά από ένα μήνα όμως μου εμφανίζει ξανά το ίδιο πρόβλημα. Κάποια λύση για να μην αναγκαστώ να το ξαναπάω? Ευχαριστώ! επαναφορα με seus Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Καλησπέρα και πάλι μετά από κάμποσες μέρες απουσίας! Μόλις επέστρεψα από 14-ήμερο road trip σε 11 χώρες της Ευρώπης. Ένα θα πω μόνο: το κινητάκι το Ξ Ε Π Α Τ Ω Σ Α!!! Επι 14 μέρες το GPS ήταν διαρκώς ανοιχτό με το iGo να οδηγεί εντός και εκτός πόλεων, κλήσεις, μηνύματα, WiFi, μουσική, ραδιόφωνο, μετατροπέας νομισμάτων, προγράμματα ταξιδιωτικών οδηγών, skype, browsing, έλεγχος email με Κ9, yahoo, gmail, φωτογραφίες, LapseIt, βίντεο. Θα μπορούσα να γράφω ώρες τα πόσα άλλα έκανε το κινητό αλλά δεν έχει νόημα. Το συμπέρασμα είναι ότι για να καταλάβεις τι εστί smartphone θα πρέπει να βρεθείς στο δρόμο. Εκεί πραγματικά καταλαβαίνεις τις δυνατότητές τους. Το κινητό ανταποκρίθηκε σχεδόν άριστα μιας και με όλα αυτά που πέρασε έκανε μόνο ένα restart (κι αυτό σε άσχετη στιγμή) και πραγματικά αποτελεί μια από τις τίμιες αγορές. Η αλήθεια όμως (για να λέμε τα πράγματα και με το όνομά τους) είναι ότι η συσκευή την χρειάζεται λίγη μνήμη παραπάνω ενώ αν θέλουμε να πάμε ακόμα ένα βήμα παραπέρα τότε πάμε σε δυο πυρήνες. Όπως και να έχει με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο με βάση τα όσα βασανιστήρια της έκανα οπότε άριστα ως γενική βαθμολογία! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mictsan Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 zxr καλωσόρισες πισω! εκανες το τελεταιο update? αν ναι πες εντοπίσεις και δώσε καμια οδηγία για rooting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Έχω μείνει στην 4.0.3. Για την 4.0.4 (αν εννοείς αυτή) υπάρχει οδηγός για να κάνεις root. :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Έχω μείνει στην 4.0.3. Για την 4.0.4 (αν εννοείς αυτή) υπάρχει οδηγός για να κάνεις root. :) Καταρχην καλως ηρθες και παλι!Μια και σε πετυχαινω προχειρο γιατι εχασα και εγω επεισοδια λογω απουσιας,η 4.0.3. βελτιωθηκε εκει που ''πονουσε''?Τουλαχιστον εκει που ειχα παρατηρησει εγω,δλδ αδυναμο σημα Wifi, εκεινο το σπαστικο lagαρισμα στην ληψη video, και κρασαρισμα σε καποια gps π.χ. Sygic που χρησιμοποιω?Κατα τα αλλα καλο χρυσο και τιμιο το Neo V (ειδικα αφου μου βγηκε 15 ευρω με την επιδοτηση) αλλα συμφωνω απολυτα μαζι σου...Τα 320 mb ram δεν φτανουν ουτε για ζητω αν φορτωσεις εφαρμογες και ο μονοπυρηνος ωρες ωρες δειχνει να ζοριζεται...Εγω παντως σε 20ημερη αδεια το ευχαριστηθηκα πολυ...Gps στο φουλ,συνεχες browsing (ναναι καλα η Vodafone και το 1.5 GB τζαμπα :p ) ωραιες φωτο και βιντεο (ειναι απο τα δυνατα σημεια του) και πληρης θα ελεγα αξιοποιηση της ενοιας Smartphone.... Υ.Γ. Αξιζει το update σε ICS επιτελους????Αισθανομαι σαν ανθρωπος των σπηλαιων με την 2.3.4.042....:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Το GPS δεν κράσαρε αλλά ούτε και έχασε ούτε μια φορά το σήμα στα 7300 χλμ που έκανα!!! Το WiFi σε δυο περίπτωσεις αποσυνδέθηκε ωστόσο δεν με προβλημάτισε η ισχύς του. Τα βίντεο, τουλάχιστον όταν τα βλέπω στον υπολογιστή, δεν έχουν κάποιο lag. Τονίζω ότι έχω περασμένα τα tweaks. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Μπορούμε να περάσουμε τη νέα αναβάθμιση χωρίς να χάσει το ροοτ; Αν όχι έχουμε οδηγίες για ροοτ στη νέα έκδοση; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Μπορούμε να περάσουμε τη νέα αναβάθμιση χωρίς να χάσει το ροοτ; Αν όχι έχουμε οδηγίες για ροοτ στη νέα έκδοση; Λογικά η αναβάθμιση θα είναι με sus ή companion άρα κ στις 2 περιπτώσεις ναι το χάνεις. Οδηγίες δε ξέρω για τη νέα έκδοση αλλά ποντάρω ότι θα γινόμαστε root με κανα flashtool κ πέρασμα το προηγούμενο κερνελ κτλ κτλ,εκτός αν βγει easyroot. @zxr welcome back:D Πες μου ότι πηγες με το zxr να τρελαθώ:p:p:p Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Ο launcher Xperia Home είναι στα 26MB RAM πάνω κάτω, μεταβάλετε ανάλογα με τα widgets που έχεις στην home screen, ο launcher της ICS πιάνει λιγότερο η περισσότερο. Αν λιγότερο, να μου δώσει κάποιος το APK Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts