padodinamos Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 εχω ενα προβλημα... το κινητο ειναι κλειδωμενο και εχει σβησει και η οθονη. και χωρις λογο ενω ειναι κλειστη η οθονη, ξαφνικα ανοιγει η οθονη και μου βγαζει για να ξεκλειδωσω. δεν παταω τιποτα, ξανασβηνει η οθονη μετα απο λιγο. και μετα απο 20 δευτερολεπτα ξανανοιγει! και γινετε ολο το ιδιο... ξερει κανεις τι εχει γινει??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 εχω ενα προβλημα... το κινητο ειναι κλειδωμενο και εχει σβησει και η οθονη. και χωρις λογο ενω ειναι κλειστη η οθονη, ξαφνικα ανοιγει η οθονη και μου βγαζει για να ξεκλειδωσω. δεν παταω τιποτα, ξανασβηνει η οθονη μετα απο λιγο. και μετα απο 20 δευτερολεπτα ξανανοιγει! και γινετε ολο το ιδιο... ξερει κανεις τι εχει γινει??? Ας ρωτήσουμε τα κλασικά. 1.Έχεις το go locker; 2.Κάποιο live wallpaper; 3.Στο έκανε αυτό οταν πέρασες κάποια εφαρμογή; Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 1.go locker ειναι εφαρμογη? οχι δεν την εχω. 2.οχι δεν εχω. 3.προχθες περασα μερικες εφαρμογες και 2-3 παιχνιδια... χθες παρατηρησα το προβλημα αυτο αλλα μπορει το προβλημα να υπαρχει απο προχθες και να μην το ειχα παρατηρησει. για να απεγκαταστησω μια εφαρμογη και ενα παιχνιδι που εγκατεστησα και δεν μαρεσει τι θα πρεπει να κανω? και τελος το κλειδωμα οθονης ειναι με μοτιβο.(το εχω πρωτου εμφανιστει το προβλημα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1704268 Το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό; Λέει να το βάλω; Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 3.προχθες περασα μερικες εφαρμογες και 2-3 παιχνιδια... χθες παρατηρησα το προβλημα αυτο αλλα μπορει το προβλημα να υπαρχει απο προχθες και να μην το ειχα παρατηρησει. για να απεγκαταστησω μια εφαρμογη και ενα παιχνιδι που εγκατεστησα και δεν μαρεσει τι θα πρεπει να κανω? και τελος το κλειδωμα οθονης ειναι με μοτιβο.(το εχω πρωτου εμφανιστει το προβλημα) Ρυθμίσεις->εφαρμογές->διαχείριση εφαρμογών επιλεγεις την εφαρμογή κ απεγκατάσταση. Αλλιώς ανοίγεις το μενού κ κάτω δεξιά έχει μια επιλογή αν τη πατήσεις σου εμφανίζει Χ σε κάποιες εφαρμογές κ τη σβήνεις από κει.το μοτίβο νομίζω δε πρέπει να φταίει Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 ρε παιδια εαν περασουμε καποιο θεμα η καποιο διαφορετικο Boot Screen με recovery οπως π.χ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1476859 δεν μπορουμε να επανελθουμε παλι εαν δεν μας αρεσει? και αν ναι πως? δωστε τα φωτα σας παρακαλω πολυ!!! δεν γνωριζει κανενας ρε παιδια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 δεν γνωριζει κανενας ρε παιδια? Γι' αυτό λέμε "οτιδήποτε κάνουμε, πρώτα back up!". Αν πήρες (μέσω CWM εννοείται) το επαναφέρεις. Αν όχι... Ψάξε μήπως βρεις τα original αρχεία (αν τα δίνει κάπου στο συγκεκριμένο θέμα, ή κάπου αλλού στους XDA). Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Ρυθμίσεις->εφαρμογές->διαχείριση εφαρμογών επιλεγεις την εφαρμογή κ απεγκατάσταση. Αλλιώς ανοίγεις το μενού κ κάτω δεξιά έχει μια επιλογή αν τη πατήσεις σου εμφανίζει Χ σε κάποιες εφαρμογές κ τη σβήνεις από κει.το μοτίβο νομίζω δε πρέπει να φταίει οκ το εκανα, σε ευχαριστω πολυ! αμα συνεχισει θα ξαναενοχλησω :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 οκ το εκανα, σε ευχαριστω πολυ! αμα συνεχισει θα ξαναενοχλησω :rolleyes: Εδώ θα είμαστε:D Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisch Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Η διαδικασία που ακολούθησα είναι ακριβώς η παρακάτω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789 ευχαριστω πολυ...ειναι ασφαλης διαδικασια ή μπορει να δημιουργησει κανα προβλημα στο κινητο?δεν το εχω ροοτ το κινητο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Γι' αυτό λέμε "οτιδήποτε κάνουμε, πρώτα back up!". Αν πήρες (μέσω CWM εννοείται) το επαναφέρεις. Αν όχι... Ψάξε μήπως βρεις τα original αρχεία (αν τα δίνει κάπου στο συγκεκριμένο θέμα, ή κάπου αλλού στους XDA). σε ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 ευχαριστω πολυ...ειναι ασφαλης διαδικασια ή μπορει να δημιουργησει κανα προβλημα στο κινητο?δεν το εχω ροοτ το κινητο Αν ακολουθήσεις κατά γράμμα των οδηγό κανένα πρόβλημα!3φορές έχω κάνει τη διαδικασία κ ακόμη έχω κινητό:p:D Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 (edited) Είμαι σε ICS και τα βίντεο στο youtube εμφανίζονται HQ. Δεν θα έπρεπε να είναι HD ή πρέπει να κάνω κάτι; Edit: Αφήστε το, επιστρέφω σε GB. Ούτε η 4.04 με ικανοποίησε... Edited June 18, 2012 by yiannis_volos Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Καλησπέρα παιδιά η αναβάθμιση μου πάει σφαίρα κ είναι σούπερ όμορφο :-P Ένα ερώτημα μόνο κ ελπίζω να το αναφέρω στο σωστό post.. Υπάρχει κάποιο app που μπορεί να παίζει AVI η mp4 με εξωτερικούς υπότιτλους που θα έχω στο φάκελο; Η μήπως ζητάω πολλά; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά :-D http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Παιδιά πριν λίγο πέρασα στο κινητό την εφαρμογή Q5 USB Memory Manager από αυτόν τον οδηγό(βήμα 7). Δουλεύει άψογα! Συνέδεσα ένα φλασάκι και τα αναγνώριζε όλα νομίζω...Τώρα θέλω να δοκιμάσω να περάσω καμιά ταινία...αν δουλεύει χωρίς να κολλάει θα είναι τέλειο! Παιδιά πείτε μου και κάτι άλλο... 1)Τώρα είμαι με .42, αξίζει να πάω σε .62 ή δεν υπάρχουν διαφορές..? 2)Τι status bar μου προτείνετε να περάσω, γιατί το default είναι "κάπως"...Βασικά θέλω να έχει συντομεύσεις πάνω όπως ήταν αυτό που υπάρχει για ICS... Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Καλησπέρα παιδιά η αναβάθμιση μου πάει σφαίρα κ είναι σούπερ όμορφο :-P Ένα ερώτημα μόνο κ ελπίζω να το αναφέρω στο σωστό post.. Υπάρχει κάποιο app που μπορεί να παίζει AVI η mp4 με εξωτερικούς υπότιτλους που θα έχω στο φάκελο; Η μήπως ζητάω πολλά; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά :-D https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad&hl=el Εγώ αυτό έχω και είναι πολύ καλό και με υπότιτλους. Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 (edited) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad&hl=el Εγώ αυτό έχω και είναι πολύ καλό και με υπότιτλους. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση το δοκιμάζω ευθύς αμέσως :D Edit: τέλειο το app!! Ευχαριστώ κ πάλι!! Edited June 18, 2012 by linaki_gr http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisch Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Αν ακολουθήσεις κατά γράμμα των οδηγό κανένα πρόβλημα!3φορές έχω κάνει τη διαδικασία κ ακόμη έχω κινητό:p:D λεει για εκδοση 0,7 ενω τωρα υπαρχει η 0,8,0,6..υπαρχει κανα προβλημα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Έχει βγει cyanogenmod? Ο βασικός λόγος που θέλω κάτι τέτοιο είναι το theme chooser - θέλω να αλλάξω το skin σε ICS! Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 καλησπερα.... ειχα τη 4.0.3 και εβαλα με αυτον τον οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789 την 2.3. και πανω που νομιζα οτι ειμεινε το ευκολο ροοτ.... δεν μπορω να το κανω,.. μου βγαζει τα παρακατω.... να πηγε κατι λαθος στην εγκατασταση της 2.3 ? (το κινητο παντως δουλευε κανονικα οσο το ειδα με τη 2.3) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koul01_ Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 καλησπερα σε ολους.μολις μου ηρθε ειδοποιηση για αναβαθμιση σε 4.1.Β.0.431 αλλα ενω κατεβαινει το αρχειο δεν μπορει να το κανει εγκατασταση και μου λεει δοκιμαστε αργοτερα, μεσω ΟΤΑ ολα αυτα.τι πρεπει να κανω? να δοκιμασω ξανα? να πω οτι ειμαι root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 καλησπερα.... ειχα τη 4.0.3 και εβαλα με αυτον τον οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789 την 2.3. και πανω που νομιζα οτι ειμεινε το ευκολο ροοτ.... δεν μπορω να το κανω,.. μου βγαζει τα παρακατω.... να πηγε κατι λαθος στην εγκατασταση της 2.3 ? (το κινητο παντως δουλευε κανονικα οσο το ειδα με τη 2.3) Δοκίμασε πάλι,μήπως τη πρώτη φορά κάπου στράβωσε. καλησπερα σε ολους.μολις μου ηρθε ειδοποιηση για αναβαθμιση σε 4.1.Β.0.431 αλλα ενω κατεβαινει το αρχειο δεν μπορει να το κανει εγκατασταση και μου λεει δοκιμαστε αργοτερα, μεσω ΟΤΑ ολα αυτα.τι πρεπει να κανω? να δοκιμασω ξανα? να πω οτι ειμαι root Καλύτερα μέσω sus ή αν βγει στο pc companion καντην από κει. Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koul01_ Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 ναι αλλα ετσι δεν θα χασω το root? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Έχει κανείς κανένα full θέμα touchwiz ή ICS για gingerbread να φλασάρω μέσω CWM? Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 καλησπερα.... ειχα τη 4.0.3 και εβαλα με αυτον τον οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789 την 2.3. και πανω που νομιζα οτι ειμεινε το ευκολο ροοτ.... δεν μπορω να το κανω,.. μου βγαζει τα παρακατω.... να πηγε κατι λαθος στην εγκατασταση της 2.3 ? (το κινητο παντως δουλευε κανονικα οσο το ειδα με τη 2.3) Ελπίζω να δοκιμάζεις με αυτό να κάνεις root (αν είσαι δηλαδή στην 4.0.2.Α.0.62) Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts