Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα βήματα σου τα πειργράφει το PC Companion. Μόλις απενεργοποιηθεί, αποσυνδέεις και το ξανά συνδέεις πατώντας ταυτόχρονα το back button.

οταν το κανεισ αυτο σου βγαζει καποιο μνμ μετα?γιατι εμενα δεν κανει τπτ.

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

To έκανα φίλε μου αυτό. Με την 2.3 όντως έτσι γινόταν. Στην 4.0 όμως δεν εμφανίζεται. Ή εγώ κάνω κάτι πολύ λάθος ή κάτι έχει αλλάξει.

εγω εχω την 4.0 την ελληνικη και οταν αλλαζω τα νουμερα για την απενεργοποιηση του αισθητηρα φωτεινοτητας μου εμφανιζει κανονικα μετα το .bak και το σβηνω... εχω βεβαια τον ES File Explorer...

Τα θεματα με το sygic λυθηκανε στην ICS?Επισης εγω εκανα downgrade στην .042 και εχω ενα θεμα...Ακολουθησα τα tweaks του lousou και ενω το κινητο εγινε σφεντονα πραγματικα (thnx lousou και zxr) δε μπορω να ενεργοποιησω τα data με τιποτα...Καλεσα vodafone για να μου στειλουν τις ρυθμισεις internet με sms στο κινητο αλλα μου βγαζει συνεχεια οτι δεν ειναι δυνατον να σταλουν οι ρυθμισεις του internet στο τηλεφωνο σας...Μιλησα και με εναν τσακαλο στη vodα και μου ειπε το εξης κουλο : ''Αφου εχετε φαγωθει και ξηλωνετα τα παντα απο τα κινητα σας μετα πως περιμενετε να λειτουργουν σωστα?'':lol:

Μου τι εστειλε με email αλλα παλι τπτ...Μηπως σβηστηκε κανα αρχειο και δεν επιτρεπει να μπει σε data το τηλεφωνο?ΑΑΑΑΑΑΑ και πως μπορω να ξαναβαλω την μαμα εφαρμογη των μυνηματων??

οταν το κανεισ αυτο σου βγαζει καποιο μνμ μετα?γιατι εμενα δεν κανει τπτ.

Όταν συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή και ανοίξεις το PC Companion αυτό επικοινωνεί με το κινητό. Αφού το δει σου λεει να βγάλεις το καλώδιο, να απενεργοποιήσεις το κινητό και στη συνέχεια με κρατημένο το back button να συνδέσεις πάλι το καλώδιο. Έτσι ξεκινάει η διαδικασία της αναβάθμισης.

εγω εχω την 4.0 την ελληνικη και οταν αλλαζω τα νουμερα για την απενεργοποιηση του αισθητηρα φωτεινοτητας μου εμφανιζει κανονικα μετα το .bak και το σβηνω... εχω βεβαια τον ES File Explorer...

Θα τον δοκιμάσω.

Τα θεματα με το sygic λυθηκανε στην ICS?Επισης εγω εκανα downgrade στην .042 και εχω ενα θεμα...Ακολουθησα τα tweaks του lousou και ενω το κινητο εγινε σφεντονα πραγματικα (thnx lousou και zxr) δε μπορω να ενεργοποιησω τα data με τιποτα...Καλεσα vodafone για να μου στειλουν τις ρυθμισεις internet με sms στο κινητο αλλα μου βγαζει συνεχεια οτι δεν ειναι δυνατον να σταλουν οι ρυθμισεις του internet στο τηλεφωνο σας...Μιλησα και με εναν τσακαλο στη vodα και μου ειπε το εξης κουλο : ''Αφου εχετε φαγωθει και ξηλωνετα τα παντα απο τα κινητα σας μετα πως περιμενετε να λειτουργουν σωστα?'':lol:

Μου τι εστειλε με email αλλα παλι τπτ...Μηπως σβηστηκε κανα αρχειο και δεν επιτρεπει να μπει σε data το τηλεφωνο?ΑΑΑΑΑΑΑ και πως μπορω να ξαναβαλω την μαμα εφαρμογη των μυνηματων??

Καλά πες του! Κάνε ένα repair μήπως και στρώσει.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Repair βαριεμαι να ξανακανω.Το μεσημερι αφου εχω και ρεπο θα κατσω να περασω παλι την ICS και θα ψαχτω μηπως βρω καμια ακρη με το sygic μονος μου γιατι την θεωρω την σημαντικοτερη εφαρμογη για μενα...Το wisepilot που εχει το κινητο μεσα εχει και πλοηγηση και ειναι και offline?

Repair βαριεμαι να ξανακανω.Το μεσημερι αφου εχω και ρεπο θα κατσω να περασω παλι την ICS και θα ψαχτω μηπως βρω καμια ακρη με το sygic μονος μου γιατι την θεωρω την σημαντικοτερη εφαρμογη για μενα...Το wisepilot που εχει το κινητο μεσα εχει και πλοηγηση και ειναι και offline?

με ποια έκδοση του sygic παλεύεις γιατί όλες οι οκτάρες (mobile maps 10 version 8.x) δεν έχουν πουθενά πρόβλημα.

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Καλησπερα!

Αφου το εχω ροοταρει εδω και μια βδομαδα το διαβολακι μεσα μου δεν με αφηνει να μεινω ετσι.... Οποτε λεω να προχωρησω σε unlocking του bootloader... Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν θελω να πειραξω hardware. Μπορει καποιος να μου πει τι θα χασω(με λεπτομερειες αν γινεται) αμα το κανω με τον Official τροπο της Sony (Ericsson)? :wacko:

Έχω απαντήσει επ'αυτού, δες εδώ, και διάβασε κι εδώ σχετικά

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

Ναι η απάντηση για την πλοήγηση, όχι για offline.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

παιδια μπηκα gmail μεσω του κινητου και αυτοματα μειωθηκε κατα 10 mb η μνημοη του κινητου..

πως την επαναφερω?? γινεται αμα τα διαγραψω να μην διαγραφουν απο το gmail γενικα??

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Ολα τελεια!!! Περασα ICS με companion, root σε 5 λεπτα και αρχισα κι εγω να βαζω χερι με τα tweats του ZXR!! Η αποριες τωρα...: Το αρχειο .bak που δημιουργειται το κραταμε? Τα tweaks για την φωτεινοτητα τι ακριβως κανουν? το κινητο εχει προεπιλογη αυτοματης φωτεινοτητας? εχουμε λιγοτερη καταναλωση μπαταριας μετα τα tweaks?(εχω ηδη αλλαξει τα νουμερα απλα ειμαι λιγο περιεργος). Διαβασα παραπανω οτι οι τιμες στο minfree δεν μενουν! Βρεθηκε λυση? να προχωρησω με τον οδηγο της εκδοσης 2.3? Edited by maximus20gr

Δύσκολο ηταν να βγάλουμε τα κομμάτια που υπήρχαν πίσω από το ακουστικό κ τη κάμερα.πρέπει να τα βγάλεις από τη κόλλα σιγά σιγά κ με προσοχή να τα κολλήσεις στη νέα πρόσοψη.με το touch όλα καλά δεν έχει κάτι δύσκολο,το βγάζεις από το κουμπωμα κ το ξαναβαζεις μετά

για να καταλαβω (επιδη εχουμε ρωτισει παλι)

θελω να παρω μια προσοψη και ΔΕΝ εχει τζαμακι...(και η δικια σου ετσι ηταν)?

το τζαμακι απο το δικο σου κινιτο (που εχει και το τατσ) ειναι κουμποτο? ή ειναι σαν ζελατινα?

συγκριτικά είναι πιο καλό από το arc s; (Πέρα από την 2πύρινη cpu κάτι άλλο και την μπροστινή κάμερα :P και την μικρότερη κάμερα του; )

- - - -

Όταν συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή και ανοίξεις το PC Companion αυτό επικοινωνεί με το κινητό. Αφού το δει σου λεει να βγάλεις το καλώδιο, να απενεργοποιήσεις το κινητό και στη συνέχεια με κρατημένο το back button να συνδέσεις πάλι το καλώδιο. Έτσι ξεκινάει η διαδικασία της αναβάθμισης.

Σε μενα οταν με κρατημένο το back button, συνδέω πάλι το καλώδιο δεν κανει απολυτος τίποτα.......

Ερώτηση προς τους πιο έμπειρους. Δοκίμασε κανείς να περάσει τα tweaks; Όταν γράψετε τις τιμές στο αρχείο minfree τις κρατάει;

Παρόλο που έχω γράψει τη γραμμή

"echo "6144,9216,12288,18432,21504,24576" > /sys/module/lowmemorykiller/parameters/minfree" 

στα hw_config.sh και build.prop μετά από restart δεν τις κρατάει.

Επίσης λεει ότι δημιουργείται ένα αρχείο .bak το οποίο δεν φαίνεται πουθενά...

Χρειάζονται και τα ομοιματικά η μόνο το echo και τα υπόλοιπα?

Επισης και εμενα δεν μου τα αλλαζει με root explorer.Υπαρχει περιπτωση να μπορουμε να συνδεθουμε με καποιο ftp προγραμμα οπως filezilla να δουμε τα αρχεια και να κανουμε αυτες τις αλλαγες στο pc και μετα πισω παλι?

Edited by mv_b

για να καταλαβω (επιδη εχουμε ρωτισει παλι)

θελω να παρω μια προσοψη και ΔΕΝ εχει τζαμακι...(και η δικια σου ετσι ηταν)?

το τζαμακι απο το δικο σου κινιτο (που εχει και το τατσ) ειναι κουμποτο? ή ειναι σαν ζελατινα?

Έτσι ήταν ακριβώς,χωρίς τζαμακι.όταν το βγαλα πρώτη φορά το τζαμακι είχε λίγη κόλλα γύρω γύρω,αλλά κουμπωσε πάλι χωρίς πρόβλημα ευτυχώς.αν επιχειρήσεις να το βγάλεις προσεχε γιατί η οθόνη μέσα σκονιζεται για πλάκα κ θέλει καλό καθάρισμα κάτι που δε το χω κάνει τέλεια..

Με τι τρόπο μπορώ να το καθαρίσω μέσα;καθαριστικό που βάζουμε στις οθόνες των P.C.;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Το τηλ. σβηνη μόνο του κατά την διαδικασία ελέγχου του PC Companion. Οι οδηγειες λένε να το σβήσουμε εμείς. Κάνω ότι λέει κατά γραμμα αλά δεν μπορώ να κάνω την αναβάθμιση. Καμιά ιδέα?

Πέρασα ICS (:X) και έκτοτε δεν τρέχει το EasyProfiles Pro v4.0.6. Μου εμφανίζει "Unfortunately, Easyprofiles has stopped". Απεγκατέστησα, ξαναεγκατέστησα, αποτέλεσμα το ίδιο. Πέρασα διάφορα άλλα schedulers, υποδεέστερα κατά τη γνώμη μου, και τρέχουν κανονικά όπως και όλες οι άλλες εγκατεστημένες στη συσκευή εφαρμογές.

Κάποιος που το χρησιμοποιεί ή έχει παρόμοιο μήνυμα με άλλα προγράμματα;

Καλησπέρα σε όλη την παρέα ,

Υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά με την κυκλοφορία του συγκεκριμένου κινητού ???

Εχω επιδότηση μέχρι τέλη του μήνα & το αναμένω εναγωνίως !!!

G_KOR

Το τηλ. σβηνη μόνο του κατά την διαδικασία ελέγχου του PC Companion. Οι οδηγειες λένε να το σβήσουμε εμείς. Κάνω ότι λέει κατά γραμμα αλά δεν μπορώ να κάνω την αναβάθμιση. Καμιά ιδέα?

κανε repair Με SUS

προτείνω σκέτο πανάκι για γυαλιά οράσεως ή ηλίου

Γιώργο δοκίμασα αλλά δε βγαίνουν τέλεια

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Βρήκα αυτό το tip στο διαδίκτυο: από την εφαρμογή "Ειδοποιήσεις" πατώντας κάτω αριστερά το ψηφιακό ρολογάκι σε πετάει σε μία οθόνη με digital ρολόι, ημερομηνία και θερμοκρασία. Αν πατήσεις το πάνω δεξιά εικονίδιο (μοιάζει σαν ήλιος) σου δείχνει πράσινη την ώρα και ημερομηνία, μετακινούνται και μοιάζει ότι είναι screensaver. Γλυτώνεις μπαταρία έτσι; Υπάρχουν μαζεμένα άλλα παρόμοια tips;

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...