vazos Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 καλημερα ηθελα να σε ρωτησω απλα τοποθετησε το usb με το κινητο στον Η/Υ και σου εκανε την ενημερωση ? εγω ειχα βαλει μονος την ICS(αλλα απο κατι λαθος που εκανα εγινε τουβλο το neo v),τo συνδεσα με το Pc Companion και επειδη το κινητο δεν ανοιγε να το δει ειχε επιλογη κατω δεξια το προγραμμα να κατεβασει το τελευταιο update αφου διαλεξεις πιο κινητο εχεις,επελεξα neo v και μου κατεβασε και εβαλε την Ics και οχι την μαμα την 2.3.4:) Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Περασα το AutoKiller Memory Optimizer! Διπλασιασα τις τιμες οπως δειχνει η εικονα! Θα υπαρξει προβλημα; Ποιες ειναι οι καλυτερες τιμες;;; Τι αλλο πρεπει να κανω; Οι εφαρμογες που δεν χρειαζονται πλεον θα κλεινουν μονες του; Τα 3 πρωτα πως τα αλλαξες; Μονο τα 3 τελευταια μ αφηνει . :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Εμένα γιατί δεν μου βγάζει την ICS με το PC Companion;:(:(:( οχι ακομα:( η μπαταρια με facebook χτες το βραδυ (λογο εορτης) τελειωσε..ωρες που ηταν ανοικτο 5 μερες και 3 ωρες;) Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gioren Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Παιδιά μάλλον ήρθε η ώρα ,Το σύνδεσα και τώρα κάνω αναβάθμιση σε ICS .Eίναι η επίσημη αφού με ενημέρωνε για τα καινούργια του ICS στα Ελληνικά ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 οχι ακομα:( η μπαταρια με facebook χτες το βραδυ (λογο εορτης) τελειωσε..ωρες που ηταν ανοικτο 5 μερες και 3 ωρες;) Και ο vazos γιατί λέει πιο πάνω ότι την έβαλε με το pc companion; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 παιδια εχω περασει την custom ics που εχει 1000αναφερθει εδω... τι πρεπει να κανω για να περασω την επισημη ελληνικη??? phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilez14 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 (edited) ΠΑΙΔΙΑ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΡΘΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΝΤΩΣ.ΣΥΝΔΕΣΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ PC COMPANION ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ICS .ΔΕΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΑΚΟΜΑ;ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ;;;ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ;; :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited April 23, 2012 by zxr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gioren Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 (edited) Παιδιά μάλλον ήρθε η ώρα ,Το σύνδεσα και τώρα κάνω αναβάθμιση σε ICS .Eίναι η επίσημη αφού με ενημέρωνε για τα καινούργια του ICS στα Ελληνικά ! Δεν ξέρω αλλα τελικά κάπου σκαλώνει αφού κάνει επανακινηση .Θα ενημερώσω αφου μου λεει να ξαναπροσπαθήσω . Μάλλον πρέπει να γονάτισε ο σερβερ.:lol: Edited April 23, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Δεν ξέρω αλλα τελικά κάπου σκαλώνει αφού κάνει επανακινηση .Θα ενημερώσω αφου μου λεει να ξαναπροσπαθήσω . Tα ίδια και σε μένα:mad::mad::mad::mad::mad::mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 παιδια εχω περασει την custom ics που εχει 1000αναφερθει εδω... τι πρεπει να κανω για να περασω την επισημη ελληνικη??? Nα περιμένεις λίγες μέρες, αν όχι ώρες! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Nα περιμένεις λίγες μέρες, αν όχι ώρες! ααα δεν χρειαζεται καποια επαναφορα?? θα μου την περασει πανω απο την ηδη περασμενη ics?? phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 (edited) ΠΑΙΔΙΑ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΡΘΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΝΤΩΣ.ΣΥΝΔΕΣΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ PC COMPANION ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ICS .ΔΕΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΑΚΟΜΑ;ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ;;;ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ;; ποοο..θα δοκιμασω μετααα:) αξιζει αφου ειναι η επισημη φιλε μου λαθος μου ααα δεν χρειαζεται καποια επαναφορα?? θα μου την περασει πανω απο την ηδη περασμενη ics?? με την επισημη απο οτι ξερω δεν χανεις τιποτα update:τσεκαρα και οντως ηρθε ελληνικη αναβαθμηση επιτελους :D Edited April 23, 2012 by giothesuper Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Μου ήρθε και σε μένα το παγωτάκι... αλλά ακόμη δεν το ενημέρωσα! αν γίνει το update μετά θα μπορώ να κάνω restore το backup μου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Καλή αναβάθμιση σε όλους μάγκες! Περιμένουμε εντυπώσεις!!! @gio τη μέρα της γιορτής σου! Μια χαρά δωράκι από τη Sony! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Ηρθε και επίσημα σε μένα!Αντε να δούμε! Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 οπως ειπα και πριν εχω την ics την επισημη που κυκλοφορουσε, η οποια ομως δεν ειναι η επισημη ελληνικη... το συνεδεσα με τον υπολογιστη και μου λεει οτι ειναι ενημερωμενο... τι πρεπει να κανω για να παρω την ελληνικη ενημερωση.... phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gioren Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Ενημερωσε κανείς τελικά ?Παντως εγώ οχι ακόμα !Προσπαθώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Εμεις που περασαμε πιο μπροστα το παγωτο και εχουμε ροοτ,cwm κτλ , χρειαζεται να φλασαρουμε την ελληνικη επισημη; :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 οπως ειπα και πριν εχω την ics την επισημη που κυκλοφορουσε, η οποια ομως δεν ειναι η επισημη ελληνικη... το συνεδεσα με τον υπολογιστη και μου λεει οτι ειναι ενημερωμενο... τι πρεπει να κανω για να παρω την ελληνικη ενημερωση.... κανε επαναφορα με seus και θα σου περασει την ελληνικη αφου πλεον βγηκε οπως λενε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Επιλογή σου είναι. Περίμενε να ακούσεις τι θα πουν οι πρώτοι και αμα θες μετά πέρνα τη.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Εμεις που περασαμε πιο μπροστα το παγωτο και εχουμε ροοτ,cwm κτλ , χρειαζεται να φλασαρουμε την ελληνικη επισημη; οχι...αλλα δεν νομιζω να εχει καμια διαφορα με την ελληνικη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 οχι...αλλα δεν νομιζω να εχει καμια διαφορα με την ελληνικη ενδεχομενως ελληνικη αναζητηση στο smart dial... phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 μου την εβγαλε παω να την δοκιμασω http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 πως μπορουμε να ξερουμε οτι ειναι η ελληνικη; μολις τωρα την εβαλα και πηγα στις ρυθμισεις μηνυματων αλλα δεν μου εχει την ρυθμιση για τους 160 χαρακτηρες... My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Tα ίδια και σε μένα: ακομα και εγω :mad::mad::mad::mad: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts