AKIS27M Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 τελικα γνψριζει κανεις αν μπορουμε να κλειδωσουμε το κινητο οπως την SIM με κωδικο χωρις να κατεβασουμε καποια εφαρμογη για αυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Αυτο που κανει σε μενα ειναι οτι κλεινει μονο του καμια φορα και μετα δεν ανοιγει οσο κι αν παταω το power button... Του βγαζω και του ξαναβαζω τη μπαταρια και μετα ανοιγει. Το κανει χωρις να ειναι χαμηλα η μπαταρια (την τελευταια φορα ηταν στο 40% περιπου) Πραγματικά κουλό... αντε τώρα να πεις στο service πότε το κάνει αυτό.. γενικώς δεν ειμαι ευχαριστημένος με το Neo V, τελικά οτι πληρώνεις παίρνεις.. Εχω βρεί ομως ενα κόλπο για να το κάνω να παίρνει μπρος ξανά. Βγάλε την μπαταρία. Κράτωντας το POWER ON κουμπί βάλε την μπαταρία και ωωωωωω... θαύμα... θα πάρει μπρός. κινεζιά του κεράτα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Είναι ειδική εφαρμογή; :O καθολου...υπαρχουν πολλες..εγω εχω τον astro ναι update εννοω εεε ναι μου βγαζει update καλημερα παιδες , γιατι δεν μου κανει update το makret ? ξερει κανεις ? και απο ροοτ τι παιζει με το κινητο ? ειναι ευκολο υπαρχει καπου τροπος να δω πως γινετε ? ουτε εγω το εχω ακομα..στο θεμα του μαρκετ υπαρχει τροπος Καλημέρα και από μένα. Όταν είναι γεμάτη η μπαταρία σας δείχνει 100%??? Γιατί εμένα δείχνει 95%... οταν φορτιζει..? Ωραίο το full screen, αλλά δεν το 'πα καλά! Οταν καλεί μια χαρά φαίνεται ποιος είναι. Οταν όμως βγάζω στην οθόνη ως συντόμευση την επαφή που θέλω, η φωτογραφία της επαφής βγαίνει ως ένα πολύ μικρό τετραγωνάκι. Γιατί τη μια οθόνη την έχω για τις καθημερινές κλήσεις κι έχω εκεί τις επαφές που καλώ καθημερινά. Υπάρχει κάτι που να μεγαλώνει αυτό το τετραγωνάκι ή να το βγάζει τελείως και να αναγράφεται μόνο το όνομα της επαφής; Οσο για το ξυπνητήρι, αφού είναι συνηθισμένο, όλα καλά :lol: εγω χρησημοποιω το widget που ειχε απο μονο του Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Καλησπέρα. Έχω βάλει στο Neo V μία κάρτα των 8GB class 6. Μπαίνοντας στο airdroid αλλά και στις ρυθμίσεις/αποθηκευτικός χώρος μου λέει πως διάφορα πράγματα πιάνουν 2.2GB στο κινητό εκτός βίντεο,μουσικής,φωτογραφιών. Τι γίνεται ρε παιδιά τι έχει το κινητό και γέμισε έτσι ξαφνικά η μνήμη? Εγώ πήρα 8άρα κάρτα και κατέληξα να έχω 5άρα! Καμία λύση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 μια ερώτηση για το otg usb, έχει ανακαλύψει κανένας πως θα συνδέσουμε ποντίκι στο κινητό αλλά να φορτίζει ταυτόχρονα? αυτό που εννοώ είναι αν μπορούμε να συνδέσουμε το ποντίκι και το καλώδιο ρεύματος σε ένα hub και το hub να το συνδέσουμε στο κινητό My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Καλησπέρα. Έχω βάλει στο Neo V μία κάρτα των 8GB class 6. Μπαίνοντας στο airdroid αλλά και στις ρυθμίσεις/αποθηκευτικός χώρος μου λέει πως διάφορα πράγματα πιάνουν 2.2GB στο κινητό εκτός βίντεο,μουσικής,φωτογραφιών. Τι γίνεται ρε παιδιά τι έχει το κινητό και γέμισε έτσι ξαφνικά η μνήμη? Εγώ πήρα 8άρα κάρτα και κατέληξα να έχω 5άρα! Καμία λύση? τι ειναι αυτα τα διαφορα που πιανουν τοσο δεν κοιταξες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Τα ψάχνω σε όλους τους φακέλους και δεν μπορώ να τα βρω! Μήπως υπάρχει κάποιο app για να δούμε τι ακριβώς τρώει πόσο χώρο στο κινητό? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Τα ψάχνω σε όλους τους φακέλους και δεν μπορώ να τα βρω! Μήπως υπάρχει κάποιο app για να δούμε τι ακριβώς τρώει πόσο χώρο στο κινητό? δεν ξερω εχεισ ς κανα προγραμμα πλογησης? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 δεν ξερω εχεισ ς κανα προγραμμα πλογησης? Όχι μόνο τους χάρτες κλπ που είχε από μόνο του! Υπάρχει κανείς που να ξέρει πρόγραμμα για να βλέπουμε τι πιάνει πόσο χώρο στην κάρτα μνήμης? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Όχι μόνο τους χάρτες κλπ που είχε από μόνο του! Υπάρχει κανείς που να ξέρει πρόγραμμα για να βλέπουμε τι πιάνει πόσο χώρο στην κάρτα μνήμης? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jzap.memorymap&feature=search_result https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.diskusage&feature=related_apps https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wemobs.android.diskspace&feature=also_installed https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nirb.bytemap&feature=also_installed https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whi.android.DiskView&feature=also_installed My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Όχι μόνο τους χάρτες κλπ που είχε από μόνο του! Υπάρχει κανείς που να ξέρει πρόγραμμα για να βλέπουμε τι πιάνει πόσο χώρο στην κάρτα μνήμης? Το es file explorer έχει αναλυτή κάρτας sd United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Εντάξει παιδιά το βρήκα ήταν 2 παιχνίδια που είχα που έπιαναν πάρα πολύ και τα έσβησα. Ευχαριστώ για την βοήθεια και για τα προτεινόμενα προγράμματα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Καλησπέρα. Αφού πλοηγήθηκα με Igomyway και με Sygic Aura, εναλλακτικά, για 1 εβδομάδα, διανύοντας καθημερινά 30 χιλιόμετρα, εντός λεκανοπεδίου, διαπίστωσα ο δέκτης GPS "χάνει" το σήμα, είτε λόγω μειωμένης ευαισθησίας είτε λόγω δυσλειτουργίας software ή δεν ξέρω και γω για ποιό άλλο λόγο. Κατέληξα στο συμπέρασμα αυτό, γιατί σε 4 διαφορετικά σημεία της διαδρομής, τα ίδια σημεία πάντοτε, ο cursor δεν μετακινείται ούτε στο igo ούτε στο aura ενώ τα προγράμματα δουλεύουν κανονικά. Το "φαινόμενο" διαρκεί περίπου 5 λεπτά και μετά ξεκολλάει από μόνο του. Όπως αντιλαμβάνεται κανένας, η πλοήγηση κάτω από τέτοιες συνθήκες πρακτικά αχρηστεύεται, οπότε, αναρωτιέμαι, κατά πόσο θα μπορούσε να εμπιστευθεί κανείς τη συσκευή σε πόλεις όπως η Αθήνα, όπου απαιτείται ακρίβεια στίγματος και γρήγορη ανταπόκριση για ελιγμούς στα ψηλά, στενά και μικρών διαστάσεων οικοδομικά τετράγωνα. Θεώρησα σκόπιμο να κοινοποιήσω αυτή τη "δυσάρεστη" εμπειρία και ίσως έτσι ακουστεί και καμμία άλλη άποψη για το θέμα. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Καλησπέρα. Αφού πλοηγήθηκα με Igomyway και με Sygic Aura, εναλλακτικά, για 1 εβδομάδα, διανύοντας καθημερινά 30 χιλιόμετρα, εντός λεκανοπεδίου, διαπίστωσα ο δέκτης GPS "χάνει" το σήμα, είτε λόγω μειωμένης ευαισθησίας είτε λόγω δυσλειτουργίας software ή δεν ξέρω και γω για ποιό άλλο λόγο. Κατέληξα στο συμπέρασμα αυτό, γιατί σε 4 διαφορετικά σημεία της διαδρομής, τα ίδια σημεία πάντοτε, ο cursor δεν μετακινείται ούτε στο igo ούτε στο aura ενώ τα προγράμματα δουλεύουν κανονικά. Το "φαινόμενο" διαρκεί περίπου 5 λεπτά και μετά ξεκολλάει από μόνο του. Όπως αντιλαμβάνεται κανένας, η πλοήγηση κάτω από τέτοιες συνθήκες πρακτικά αχρηστεύεται, οπότε, αναρωτιέμαι, κατά πόσο θα μπορούσε να εμπιστευθεί κανείς τη συσκευή σε πόλεις όπως η Αθήνα, όπου απαιτείται ακρίβεια στίγματος και γρήγορη ανταπόκριση για ελιγμούς στα ψηλά, στενά και μικρών διαστάσεων οικοδομικά τετράγωνα. Θεώρησα σκόπιμο να κοινοποιήσω αυτή τη "δυσάρεστη" εμπειρία και ίσως έτσι ακουστεί και καμμία άλλη άποψη για το θέμα. Ευχαριστώ. Με άλλη συσκευή στα εν λόγο σημεία έχεις σωστή πλοήγηση στα συγκεκριμένα σημεία; Ρωτώ πάντα για κινητό τηλέφωνο έτσι; Αν ναι ποια είναι αυτή που συγκρίνεις; Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros123 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 τελικα γνψριζει κανεις αν μπορουμε να κλειδωσουμε το κινητο οπως την SIM με κωδικο χωρις να κατεβασουμε καποια εφαρμογη για αυτο? στην beta εκδοση που χρησιμοποιω υπαρχει αυτη η επιλογη ρυθμισεις>ασφαλεια>κλειδωμα οθονης>κωδικος προσβασης και βαζεις τον κωδικο.δες λιγο στις ρυθμισεις σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Καλησπέρα. Αφού πλοηγήθηκα με Igomyway και με Sygic Aura, εναλλακτικά, για 1 εβδομάδα, διανύοντας καθημερινά 30 χιλιόμετρα, εντός λεκανοπεδίου, διαπίστωσα ο δέκτης GPS "χάνει" το σήμα, είτε λόγω μειωμένης ευαισθησίας είτε λόγω δυσλειτουργίας software ή δεν ξέρω και γω για ποιό άλλο λόγο. Κατέληξα στο συμπέρασμα αυτό, γιατί σε 4 διαφορετικά σημεία της διαδρομής, τα ίδια σημεία πάντοτε, ο cursor δεν μετακινείται ούτε στο igo ούτε στο aura ενώ τα προγράμματα δουλεύουν κανονικά. Το "φαινόμενο" διαρκεί περίπου 5 λεπτά και μετά ξεκολλάει από μόνο του. Όπως αντιλαμβάνεται κανένας, η πλοήγηση κάτω από τέτοιες συνθήκες πρακτικά αχρηστεύεται, οπότε, αναρωτιέμαι, κατά πόσο θα μπορούσε να εμπιστευθεί κανείς τη συσκευή σε πόλεις όπως η Αθήνα, όπου απαιτείται ακρίβεια στίγματος και γρήγορη ανταπόκριση για ελιγμούς στα ψηλά, στενά και μικρών διαστάσεων οικοδομικά τετράγωνα. Θεώρησα σκόπιμο να κοινοποιήσω αυτή τη "δυσάρεστη" εμπειρία και ίσως έτσι ακουστεί και καμμία άλλη άποψη για το θέμα. Ευχαριστώ. αυτο το εκανε και σε μενα και τελικα αλλαξα την καρτα sd και παει καλυτερα τωρα σε sygic και Ndrive παει μια χαρα ...λιγο σε copilot κολλαει αλλα οχι για πολυ ειχα μια team class 6 8αρα απο το ebay την πηρα και εβαλα την παλια μου μια toshiba class 4 4αρα δοκιμασε το αν εχεις καμια αλλη καρτα να δεις πως παει παντως να πω και κατι αλλο που παρατηρησα καμια φορα αν αλλαξεις διαδρομη ξεφυγεις δλδ απο την κλειδωμενη διαδρομη αργει καπως να κανει επαναπροσδιορισμο διαδρομης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vroom Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 Ρε παιδιά, μια ερώτηση. Έχω βάλει το Handcent, αλλά θέλω να μη μου πετάει popup. Προτιμώ όταν είναι σβηστή η οθόνη να έχω μόνο τις ειδοποιήσεις από το NoLed. To θέμα είναι ότι με τις ρυθμίσεις από το Handcent "ακυρώνονται" και οι ειδοποιήσεις του NoLed (για τα SMS, ενώ στις αναπάντητες δουλεύει κανονικά). Εννοώ ότι μένει σβηστή η οθόνη χωρίς ένδειξη, και μόνο το λαμπάκι αναβοσβήνει. Ξέρει κανείς τι κάνω λάθος; I (still) Sing the Body Electric: http://bodyelec.wix.com/restart Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 Ρε παιδιά, μια ερώτηση. Έχω βάλει το Handcent, αλλά θέλω να μη μου πετάει popup. Προτιμώ όταν είναι σβηστή η οθόνη να έχω μόνο τις ειδοποιήσεις από το NoLed. To θέμα είναι ότι με τις ρυθμίσεις από το Handcent "ακυρώνονται" και οι ειδοποιήσεις του NoLed (για τα SMS, ενώ στις αναπάντητες δουλεύει κανονικά). Εννοώ ότι μένει σβηστή η οθόνη χωρίς ένδειξη, και μόνο το λαμπάκι αναβοσβήνει. Ξέρει κανείς τι κάνω λάθος; Πήγαινε εναλλαγή ειδοποιήσεων->εποπτευομενα πργράμματα κ επέλεξε το handcent Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkat Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 καλημέρα, διάβασα οτι για να βάλουμε νέα κάρτα μνήμης κάνουμε ενα απλό copy-paste των αρχείων απο την παλιά κάρτα στην νέα... ισχύει αυτό? θα δουλέψουν κανονικα οι εφαρμογές αγορασμένες και μη?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AKIS27M Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 στην beta εκδοση που χρησιμοποιω υπαρχει αυτη η επιλογη ρυθμισεις>ασφαλεια>κλειδωμα οθονης>κωδικος προσβασης και βαζεις τον κωδικο.δες λιγο στις ρυθμισεις σου αυτο δεν ειναι ομως μονο για την οθονη??καθε φορα που την χρησιμοποιω θα πρεπει να περναω κωδικο..εγω λεω πχ,οπως οταν βαζαμε αλλη SIM επρεπε να περασουμε και τον κωδικο προστασιας συσκευης.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 καλημέρα, διάβασα οτι για να βάλουμε νέα κάρτα μνήμης κάνουμε ενα απλό copy-paste των αρχείων απο την παλιά κάρτα στην νέα... ισχύει αυτό? θα δουλέψουν κανονικα οι εφαρμογές αγορασμένες και μη?? Ναι, ισχύει. Ολα θα δουλέψουν κανονικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkat Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 Ναι, ισχύει. Ολα θα δουλέψουν κανονικά. ευχαριστώ φίλε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 Εκτός κ αν το έχεις κλειστό οπότε δε παίζει το ξυπνητήρι Πλάκα έκανα! Εννοούσα ότι είμαι υπναράς και δεν ακούω ποτέ το ξυπνητήρι! zxr μετά από απανωτούς ελέγχους και τσεκαρίσματα και μη βρίσκοντας λάθος, πριν λίγο, με διόρθωσαν κι επιτέλους κατάλαβα τι στο καλό συνέβαινε: όλη μέρα λειτουργούσα σε φάση Πέμπτης! Κι αν δε με διόρθωναν ούτε που θα το 'χα πάρει είδηση. Στην κοσμάρα μου κανονικά. Γι' αυτό δε χτύπησε τη συγκεκριμένη ειδοποίηση το ξυπνητήρι. Αυτό ήτανε σωστό, εγώ ήμουν λάθος :O Καλά το φαντάστηκα. Τα συνηθισμένα λάθη είναι αντί για παράδειγμα να βάλεις 08:20 πμ να επιλέγεις 08:20 μμ ή να θέτεις σωστά την ώρα αλλά να μην το ενεργοποιείς. Καλησπέρα. διαπίστωσα ο δέκτης GPS "χάνει" το σήμα, είτε λόγω μειωμένης ευαισθησίας είτε λόγω δυσλειτουργίας software ή δεν ξέρω και γω για ποιό άλλο λόγο. Κατέληξα στο συμπέρασμα αυτό, γιατί σε 4 διαφορετικά σημεία της διαδρομής, τα ίδια σημεία πάντοτε. Τι υπάρχει τριγύρω στα 4 σημεία που χάνει μονίμως το σήμα; Ρε παιδιά, μια ερώτηση. Έχω βάλει το Handcent, αλλά θέλω να μη μου πετάει popup. Προτιμώ όταν είναι σβηστή η οθόνη να έχω μόνο τις ειδοποιήσεις από το NoLed. To θέμα είναι ότι με τις ρυθμίσεις από το Handcent "ακυρώνονται" και οι ειδοποιήσεις του NoLed (για τα SMS, ενώ στις αναπάντητες δουλεύει κανονικά). Εννοώ ότι μένει σβηστή η οθόνη χωρίς ένδειξη, και μόνο το λαμπάκι αναβοσβήνει. Ξέρει κανείς τι κάνω λάθος; Υπάρχει σχετική επιλογή στο handcent να μην πετάει popup καλημέρα, διάβασα οτι για να βάλουμε νέα κάρτα μνήμης κάνουμε ενα απλό copy-paste των αρχείων απο την παλιά κάρτα στην νέα... ισχύει αυτό? θα δουλέψουν κανονικα οι εφαρμογές αγορασμένες και μη?? Οδηγός επιβίωσης για νέους χρήστες Android http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 παιδιά καλησπέρα, μιαν ερώτηση: έκανα φορτίσεις στο κινητό αφήνοντας το Να πάει στο 20 κ μετά το φορτίζά κλειστό. Τώρα όμως δε ξέρω τι έπαθε αλλά όταν πάει κάπου στο 40 μου διώξει ένδειξη ότι έχει 1 % κ μετά από λίγο κλείνει! εχω παρατηρήσει όμως ότι παλιότερα από το 100 στο 99 έπεφτε μεσα σε 4 ώρες ενώ τώρα πέφτει στις 8 με 10. να είναι λάθος ένδειξη της μπαταρίας? τι να φταίει? Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klit Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 παιδιά καλησπέρα, μιαν ερώτηση: έκανα φορτίσεις στο κινητό αφήνοντας το Να πάει στο 20 κ μετά το φορτίζά κλειστό. Τώρα όμως δε ξέρω τι έπαθε αλλά όταν πάει κάπου στο 40 μου διώξει ένδειξη ότι έχει 1 % κ μετά από λίγο κλείνει! εχω παρατηρήσει όμως ότι παλιότερα από το 100 στο 99 έπεφτε μεσα σε 4 ώρες ενώ τώρα πέφτει στις 8 με 10. να είναι λάθος ένδειξη της μπαταρίας? τι να φταίει? Αν είσαι RΟΟΤ δοκίμασε να κάνεις battery calibration θα το βρεις στο market free. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts