papg Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 καλησπέρα συμforumites. Μια ερώτηση για αρχή η ηχογράφηση που είναι γιατί δεν μπορώ να την βρω ή ίσως να μη μπορώ να την δω...:rolleyes: Ευχαριστώ... Βάλε αυτό https://market.android.com/details?id=de.softxperience.android.noteeverything&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiZGUuc29mdHhwZXJpZW5jZS5hbmRyb2lkLm5vdGVldmVyeXRoaW5nIl0. έχει και ηχογράφηση πολύ καλό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amanteous Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Βάλε αυτό https://market.android.com/details?id=de.softxperience.android.noteeverything&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiZGUuc29mdHhwZXJpZW5jZS5hbmRyb2lkLm5vdGVldmVyeXRoaW5nIl0. έχει και ηχογράφηση πολύ καλό Λες ε; Θα το δοκιμάσω. Πιστεύω πως αυτό δεν μπορεί να κάνει εγγραφή ενω μιλάω στο τηλέφωνο ε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Πρωτη επαφη και ασχετη smartphone.Πανικος. Ερωτησεις πολλες και μαλλον απλες για εσας. Διαβαζω φια ροοτ ......τρομος.Ποια ειναι τα βασικα που πρεπει να κανει ενας ασχετος....χωρις ροοτ(μπορει να τα κανει ?) Βασικο -Μεγαλυτερα γραμματα .Κατεβασα μια εφαρμογη (bif font) αλλα δεν μ αρεσε το αποτελεσμα.Υπαρχει καλιτερη ? Πως γραφω κειμενο και σημειωσεις ? Πως βαζω μια ταινια στο τηλ ?Πρεπει να κατεβασω εφαρμογη για να την βλεπω και ποια ? Καταρχήν καλώς ήρθες! Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω κι αν δεν λυθούν οι απορίες σου εδώ είμαστε: Οδηγός επιβίωσης για νέους χρήστες Android Ορολογία Android Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android SE X10 / X10 mini / X10 mini pro FAQ @zxr Τι samsung απο που την πήρες και πόσο??? 27 ευρώ από κατάστημα του κέντρου. Αν σε ενδιαφέρει (διαβάζω ότι δεν θα την πάρεις τελικά) στείλε μου πμ να σου πω το όνομα. Λες ε; Θα το δοκιμάσω. Πιστεύω πως αυτό δεν μπορεί να κάνει εγγραφή ενω μιλάω στο τηλέφωνο ε; Υπάρχουν τέτοιες εφαρμογές γενικά αλλά δεν δουλεύουν και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mparkoulis Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Καλησπέρα σας! Εχω ρουταρισμενο το σονυ με την 0.42. Ηθελα να σας ρωτησω με ποιον τροπο μπορουμε να του κανουμε φορματ και να επανελθει στην αρχικη κατασταση, χωρις να αναβαθμιστει στην νεα εκδοση! Αντιμετωπιζω ενα προβλημα και δεν ξερω πως να το επιλυσω.. Αραια και που εξαφανιζει τις συντομευσεις, και μου ανακατευει τα εικονιδια βαζοντας τα οπου να ναι! Φοβαμαι μηπως το εχω παραφορτωσει με εφαρμογες. Παρολα αυτα το εχω ξεφορτωσει αρκετα με το root uninstaller και τις συμβουλες του zxr. Δειχνει 170μβ ελευθερης μνημης. Φανταζομαι πως με το SEUS θα αναβαθμιστει κατευθειαν ε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1982 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Καλησπέρα σας! Εχω ρουταρισμενο το σονυ με την 0.42. Ηθελα να σας ρωτησω με ποιον τροπο μπορουμε να του κανουμε φορματ και να επανελθει στην αρχικη κατασταση, χωρις να αναβαθμιστει στην νεα εκδοση! Αντιμετωπιζω ενα προβλημα και δεν ξερω πως να το επιλυσω.. Αραια και που εξαφανιζει τις συντομευσεις, και μου ανακατευει τα εικονιδια βαζοντας τα οπου να ναι! Φοβαμαι μηπως το εχω παραφορτωσει με εφαρμογες. Παρολα αυτα το εχω ξεφορτωσει αρκετα με το root uninstaller και τις συμβουλες του zxr. Δειχνει 170μβ ελευθερης μνημης. Φανταζομαι πως με το SEUS θα αναβαθμιστει κατευθειαν ε? Με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,μεσα απο τις ρυθμισεις της συσκευης.Πιστευω οτι ετσι θα κρατησει το .42,γιατι λογικα απο seus θα σου περασει την νεα εκδοση. ericsson t39m-nokia 3230-sony ericsson xperia neo v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Λες ε; Θα το δοκιμάσω. Πιστεύω πως αυτό δεν μπορεί να κάνει εγγραφή ενω μιλάω στο τηλέφωνο ε; για εγγραφή αυτό πολύ καλό https://market.android.com/details?id=com.dsoft.android.callrecorders#?t=W251bGwsMSwxLDUwMSwiY29tLmRzb2Z0LmFuZHJvaWQuY2FsbHJlY29yZGVycyJd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maril Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια! Το mx video το κατεβασα και τωρα προσπαθω να βαλω μια ταινια απο το pc για να δω αν θα δουλεψει. Φυσικα ανακαλυψα οτι πρεπει να αλλαξω καρτα.Ποια ειναι τα βασικα στοιχεια που πρεπει να προσεξω ? Υπαρχει κατι καλο στο εβαυ ? Οσο για τα αλλα εχω πολυ μελετη. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyle4 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Καλησπερα παιδια.. Πριν λιγες ωρες το πηρα κι εγω το κινητο και μεχρι στιγμης ειμαι ικανοποιημενος πολυ. Ηθελα να ρωτησω κατι..Πως κανουμε επανεκκινηση σε αυτο το κινητο; Another day in paradise... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 (edited) Τελικά θα εχω την Πέμπτη στα χέρια μου την 16gb sd καρτα οπότε θα την αντικαταστήσω άμεσα! Περί αντικατάστασης πείτε μου αν τα γράφω καλά: -βγάζω την παλιά κάρτα απο το κινητό -με τον αντάπτορα μεταφέρω το περιεχόμενο της σε ένα φάκελο στο πισι - μεταφέρω το περιεχομενο του φακέλου στην νέα κάρτα - την τοποθετώ στο κινητό και επανεκκινώ την συσκευή. -------------------------------- Αν μεταφέρω με το pccompanion τα περιεχόμενα της κάρτας στο πισι δίχως να την βγάλω και τα εγγράψω μετά στην νέα θα υπάρξει πρόβλημα; Καλησπερα παιδια.. Πριν λιγες ωρες το πηρα κι εγω το κινητο και μεχρι στιγμης ειμαι ικανοποιημενος πολυ. Ηθελα να ρωτησω κατι..Πως κανουμε επανεκκινηση σε αυτο το κινητο; δεν υπάρχει τέτοια επιλογή για την ώρα...απλά πατάς το κουμπί που κλείνει επιλέγεις το μενού απενεργοποίηση και στην συνέχεια επανεκκινείς την συσκευή σου. Edited January 24, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyle4 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Α δεν εχει.. ειχα συνηθισει με το μινι και νομιζα οτι και αυτο θαχει.. στο μινι ομως η μπαταρια δεν εβγαινε.. τεσπα παντως ειναι πολυ καλο κινητο. Δεν περιμενα να μεινω τοσο ευχαριστημενος Another day in paradise... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 για εγγραφή αυτό πολύ καλό https://market.android.com/details?id=com.dsoft.android.callrecorders#?t=W251bGwsMSwxLDUwMSwiY29tLmRzb2Z0LmFuZHJvaWQuY2FsbHJlY29yZGVycyJd Εγώ δουλεύω με αυτό record my call Είναι πάρα πολύ καλό και δωρεάν. Με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,μεσα απο τις ρυθμισεις της συσκευης.Πιστευω οτι ετσι θα κρατησει το .42,γιατι λογικα απο seus θα σου περασει την νεα εκδοση. Αν το έχεις κάνει root και έχεις αφαιρέσει πχ εφαρμογές συστήματος δε θα διορθωθεί με επαναφορά. Ψάξε σε προηγούμενο πόστ μου έχω διαδικασία flash της original με το flashtool. Απλό και εύκολο. Επαναλαμβανόμαστε βλέπω... Για το απλό original Sound Recorder μερικές σελίδες πίσω σε πόστ μου έχω δωσει την εφαρμογή από την Cyanogen σε attachment για εγκατάσταση. Για την αναφορά παράδοσης στα sms κοιτάξτε στο handcent sms ή καποιο δικό μου πόστ όπου έχω οδηγίες για να εγκαταστήσετε την Messaging εφαρμογή της Cyanogen με υποστήριξη 160 στα ελληνικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourkofagos90 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 εχω μια ερωτηση,που πιστευω θα ενδιαφερει αρκετους εδω μεσα... υπαρχει καποια εφαρμογη ή ρυθμιση ετσι ωστε οταν μας ερχεται μηνυμα να αναβει, εκτος το λαμπακι,η οθονη???? οπως στα παλιοτερα,μη 'εξυπνα' κινητα..... Nokia 3310,Nokia 3510i,Nokia 6820,SE K700,Motorola SLVR L7,SE W700,SE K770,LG GT505,HTC Wildfire,SE Xperia neo V,LG Optimus L9 II,Samsung Galaxy S3 Neo,Xiaomi Redmi 4X,Honor Play,Xiaomi Redmi Note 9 Pro,Apple iPhone 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 εχω μια ερωτηση,που πιστευω θα ενδιαφερει αρκετους εδω μεσα... υπαρχει καποια εφαρμογη ή ρυθμιση ετσι ωστε οταν μας ερχεται μηνυμα να αναβει, εκτος το λαμπακι,η οθονη???? οπως στα παλιοτερα,μη 'εξυπνα' κινητα..... το handcent sms εχει τετοια ρυθμιση φιλε μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 No LED https://market.android.com/details?id=com.led.notify&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5sZWQubm90aWZ5Il0. ξερεισ κανεισ αν μπορουμε να περασουμε δικα μασ forum στο Tapatalk Forum App v1.13.5 και αν ναι πως γινεται? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Πως γραφω κειμενο και σημειωσεις ? κειμενο με το πληκτρολογιο και σημειωσεις με εφαρμογη δεν εχει δικια του μεσα..συνιστω colornote Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 No LED https://market.android.com/details?id=com.led.notify&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5sZWQubm90aWZ5Il0. ξερεισ κανεισ αν μπορουμε να περασουμε δικα μασ forum στο Tapatalk Forum App v1.13.5 και αν ναι πως γινεται? Πηγαίνεις στο search βάζεις τη σελίδα κ αν υπάρχει απλά τη προσθέτεις Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Κάποιες φορές όταν μπαίνω στο ίντερνετ μου βγαίνουν ειδοποιήσεις για iPad και τέτοια σήμερα μου έβαλε και κινέζικα από εφαρμογή είναι ??:( Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 (edited) Κάποιες φορές όταν μπαίνω στο ίντερνετ μου βγαίνουν ειδοποιήσεις για iPad και τέτοια σήμερα μου έβαλε και κινέζικα από εφαρμογή είναι ??:( Αυτό το κάνουν οι εφαρμογές που κατεβάζουμε από το market και είναι ΔΩΡΕΑΝ έκδοση, βλέπεις αυτό είναι το τίμημα του τζαμπέ. Αυτό να σημειώσω (το να βλέπεις διαφημίσεις) γίνεται μόνο όταν είσαι συνδεδεμένος στο Ίντερνετ . Τέλος πάντων κατέβασε το AdFree Android και θα είσαι οκ. Edited January 24, 2012 by duc Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Περί αντικατάστασης πείτε μου αν τα γράφω καλά: -βγάζω την παλιά κάρτα απο το κινητό -με τον αντάπτορα μεταφέρω το περιεχόμενο της σε ένα φάκελο στο πισι - μεταφέρω το περιεχομενο του φακέλου στην νέα κάρτα - την τοποθετώ στο κινητό και επανεκκινώ την συσκευή. Οδηγός επιβίωσης για νέους χρήστες Android Γράφω τα βήματα. εχω μια ερωτηση,που πιστευω θα ενδιαφερει αρκετους εδω μεσα... υπαρχει καποια εφαρμογη ή ρυθμιση ετσι ωστε οταν μας ερχεται μηνυμα να αναβει, εκτος το λαμπακι,η οθονη???? οπως στα παλιοτερα,μη 'εξυπνα' κινητα..... NoLeds όπως ειπώθηκε ήδη http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 (edited) εχω μια ερωτηση,που πιστευω θα ενδιαφερει αρκετους εδω μεσα... υπαρχει καποια εφαρμογη ή ρυθμιση ετσι ωστε οταν μας ερχεται μηνυμα να αναβει, εκτος το λαμπακι,η οθονη???? οπως στα παλιοτερα,μη 'εξυπνα' κινητα..... Δοκιμασε το πολυ ωραιο και free, bubblebuzz Εμένα που μου το παρουσίαζε παλιότερα αυτό "έφταιγε" το Go Locker που είχα! Και φαντάζομαι πως παρουσιάζεται τέτοιο θέμα με όλες τις custom unlock screen apps. Και για αυτό επέστρεψα στη stock unlock screen της SE. Εσύ χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα για να ξεκλειδώνεις το κινητό; Εννοείς αυτό το πρόγραμμα; https://market.android.com/details?id=com.seltzer.browser_launcher&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zZWx0emVyLmJyb3dzZXJfbGF1bmNoZXIiXQ.. Από ό,τι βλέπω, αυτό το πρόγραμμα ΔΕΝ είναι ο Google Chrome για τα Android κινητά μας! Ουσιαστικά είναι μια συντόμευση για το stock browser του Android, απλώς με το εικονίδιο του Chrome! Τίποτα ουσιαστικό δηλαδή, η περιήγηση γίνεται με τον κανονικό browser! Ο Chrome δεν έχει βγει ακόμα για Android, αλλά η Google τον ετοιμάζει και τον προορίζει να είναι ο stock browser του Android στις επόμενες εκδόσεις Android! Φιλε μου εxεις απολυτο δικιο, δεν ειναι προγραμμα chrome αυτο αλλα συντομευση για να ανοιξει τον browser του κινητου. Edited January 24, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Καλημέρα,όσοι είναι root ακόμα στην 0.42.ΠΜ Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupusunicus Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 (edited) Ενώ απενεργοποιώ, από τις κεντρικές ρυθμίσεις, την κίνηση δεδομένων, συγχρονισμοί όλοι στο "manual",WiFi-off, wireless networks off, βλέπω ότι ανοίγει μόνη της η κίνηση δεδομένων και μάλιστα τρώει και κάνα MB από το πακέτο που έχω ενεργοποιημένο. Αυτό σημαίνει ότι κάποια εφαρμογή παραβλέπει τις βασικές ρυθμίσεις της συσκευής; Είναι συνηθισμένο αυτό στα android; Υπάρχει κάποιος τρόπος που να μου δείχνει ποια εφαρμογή είναι αυτή που το κάνει; Είπαμε smartphone αλλά όχι κι έτσι!!!:mad: Τελικά μια έμμεση λύση είναι η ρύθμιση του Easy Battery σε SuperMode, απενεργοποιείς από εκεί όλες τις εφαρμογές που συνδέονται με το δίκτυο και το αναγκάζεις έτσι να σε ρωτάει κάθε φορά. Αλλά όπως είπα αυτό είναι έμμεση λύση. Το λειτουργικό θα έπρεπε να υπακούει ρητά στις βασικές ρυθμίσεις της συσκευής. Είναι σαν να έχεις το WiFi κλειστό στο laptop, και όποτε γουστάρει μια εφαρμογή να το ανοίγει χωρίς να ξέρεις και μάλιστα να σε χρεώνει!!! --Δεν πάμε καλά... Το "keypad" γιατί χρειάζεται να συνδεθεί με το "network" μετά από μία κλήση???!!! Edited January 25, 2012 by lupusunicus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Ενώ απενεργοποιώ, από τις κεντρικές ρυθμίσεις, την κίνηση δεδομένων, συγχρονισμοί όλοι στο "manual",WiFi-off, wireless networks off, βλέπω ότι ανοίγει μόνη της η κίνηση δεδομένων και μάλιστα τρώει και κάνα MB από το πακέτο που έχω ενεργοποιημένο. Αυτό σημαίνει ότι κάποια εφαρμογή παραβλέπει τις βασικές ρυθμίσεις της συσκευής; Είναι συνηθισμένο αυτό στα android; Υπάρχει κάποιος τρόπος που να μου δείχνει ποια εφαρμογή είναι αυτή που το κάνει; Είπαμε smartphone αλλά όχι κι έτσι!!!:mad: Τελικά μια έμμεση λύση είναι η ρύθμιση του Easy Battery σε SuperMode, απενεργοποιείς από εκεί όλες τις εφαρμογές που συνδέονται με το δίκτυο και το αναγκάζεις έτσι να σε ρωτάει κάθε φορά. Αλλά όπως είπα αυτό είναι έμμεση λύση. Το λειτουργικό θα έπρεπε να υπακούει ρητά στις βασικές ρυθμίσεις της συσκευής. Είναι σαν να έχεις το WiFi κλειστό στο laptop, και όποτε γουστάρει μια εφαρμογή να το ανοίγει χωρίς να ξέρεις και μάλιστα να σε χρεώνει!!! --Δεν πάμε καλά... Το "keypad" γιατί χρειάζεται να συνδεθεί με το "network" μετά από μία κλήση???!!! Περίεργο , εγώ με απενεργοποιημένη την κίνηση δεδομένων, update οι εγκατεστημένες εφαρμογές κάνουν μόνο αν ανοίξω Wi-fi και όχι αυτόματα αλλά μετά από ερώτηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupusunicus Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Περίεργο , εγώ με απενεργοποιημένη την κίνηση δεδομένων, update οι εγκατεστημένες εφαρμογές κάνουν μόνο αν ανοίξω Wi-fi και όχι αυτόματα αλλά μετά από ερώτηση. Εδώ λέμε συνδέεται το keypad!!! και τα "contacts", μετά από κλήση!!!. Δεν μιλάω για updates εφαρμογών, εννοώ "κρυφές" συνδέσεις στο παρασκήνιο, το πρόσεξα βλέποντας το εικονίδιο data traffic να ενεργοποιείται, ξαφνικά, στην μπάρα! Μετά από σχετικό ψάξιμο βρήκα ότι όντως υπάρχει θέμα με το android και τις κατά βούληση συνδέσεις των εφαρμογών παρά τις βασικές ρυθμίσεις της συσκευής. Δες εδώ . Συνδέεται η "gallery" κάθε φορά που πας να δεις μια φωτογραφία, συνδέονται σχεδόν τα πάντα κρυφά!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 καλημέρα παιδιά. Η οθόνη μου κάποιες φορές όταν κρατάω το κινητό στο χέρι μου φαίνεται ότι κάπως σαν να τρεμοπαίζει, το κάνει κι εσάς? να είναι λόγω αισθητηρα η να έχει πρόβλημα? Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts