mol Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 με καποιόν file explorer θα ακολουθήσεις τη διαδρομη που βρίσκεται η εφαρμογη και θα την εγκαταστήσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Έχει file explorer προεγκατεστημένο ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 δε γνωρίζω. μπορεις όμως να κατεβασεις κάποιον από το μαρκετ, δωρεαν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Έχει file explorer προεγκατεστημένο ; Δεν εχει προεγκατεστημένο,κατεβασε τον astro file manager Sent from my MT11i using Tapatalk Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Δεν είχα δημιουργήσει ποτέ λογαριασμό gmail για να μπω market και έλεγα μήπως γινόταν διαφορετικά. Ευχαριστώ πάντως.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 στειλε τη με bluetooth αν υπάρχει στο pc/laptop σου μολις τη δεχτεις θα μπορέσεις να την κάνεις εγκατάσταση απευθείας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Εντυπωσεις 1ης μερας... Αντιθετα απ οτι ειπε φιλος πιο πανω σε δυσκολα σημεια πιανει πιο δυσκολα σημα.. 1ο μου android 2o touch και αρκετα χρονια ενασχολησης με pc εχασα λιγο τη μπαλα... ψιλοσπαστικο που ολα περνανε απο το "φανταστικο" account google. Eπομενο και σημαντικοτερο. Πειτε μου πως κλεινω τις εφαρμογες! Μετα που θα τις ανοιξω μενει ενα τικ αριστερα. 2η εφαρμογη 2ο βελακι κλπ... και κλεινουν μονο οταν κλεισω το κινητο. Κατεβασα τον File Manager (τι διαφορα εχει απο το αστρο αληθεια?) αλλα δεν βρισκω να κλεινει εφαρμογες. Επισης ειναι λιγο σπαστικο που πρεπει να απενεργοποιεις εντελως τη συνδεση (αν και εχω καμια free MB αλλα φοβαμαι το ποσα τρωει) και μετα να την ξανανοιγεις. Με το περασμα των επαφων ειχαμε θεμα (δεν πραγματοποιηθηκε) θα δω και τη σελιδα που παραπεμπει... Αληθεια μηπως εχετε ιδεα για το πως περναμε επαφες απο Νοκια? Μηνυματα δυσκολα.. Γενικα δεν εχω χρησιμοποιησει ξανα capacitive και πιστευα θα ειναι μερα με τη νυχτα... Μικρη διαφορα... Last και λιγοτερο σημαντικο... "y" αντι για "γ" ?? PS: H oθονη rules! PS2:To ασπρο rules αν και πρεπει να παρω θηκη αμεσα δειχνει να γρατζουνιεται και με τον αερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Ορίστε και η μπαταρία πόσο κράτησε με την πρώτη φορτιση και έχω ακόμα 17%.και το WiFi όταν είμαι σπίτι δεν το κλείνω καθολου :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Εντυπωσεις 1ης μερας... Αντιθετα απ οτι ειπε φιλος πιο πανω σε δυσκολα σημεια πιανει πιο δυσκολα σημα.. 1ο μου android 2o touch και αρκετα χρονια ενασχολησης με pc εχασα λιγο τη μπαλα... ψιλοσπαστικο που ολα περνανε απο το "φανταστικο" account google. Eπομενο και σημαντικοτερο. Πειτε μου πως κλεινω τις εφαρμογες! Μετα που θα τις ανοιξω μενει ενα τικ αριστερα. 2η εφαρμογη 2ο βελακι κλπ... και κλεινουν μονο οταν κλεισω το κινητο. Κατεβασα τον File Manager (τι διαφορα εχει απο το αστρο αληθεια?) αλλα δεν βρισκω να κλεινει εφαρμογες. Επισης ειναι λιγο σπαστικο που πρεπει να απενεργοποιεις εντελως τη συνδεση (αν και εχω καμια free MB αλλα φοβαμαι το ποσα τρωει) και μετα να την ξανανοιγεις. Με το περασμα των επαφων ειχαμε θεμα (δεν πραγματοποιηθηκε) θα δω και τη σελιδα που παραπεμπει... Αληθεια μηπως εχετε ιδεα για το πως περναμε επαφες απο Νοκια? Μηνυματα δυσκολα.. Γενικα δεν εχω χρησιμοποιησει ξανα capacitive και πιστευα θα ειναι μερα με τη νυχτα... Μικρη διαφορα... Last και λιγοτερο σημαντικο... "y" αντι για "γ" ?? PS: H oθονη rules! PS2:To ασπρο rules αν και πρεπει να παρω θηκη αμεσα δειχνει να γρατζουνιεται και με τον αερα Φίλε δεν χρειάζεται νΑ κλείνεις εφαρμογές χειροκίνητα.όταν Χρειάζεται μνήμη το κάνει μόνο του. :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Παρόλο που αυτό που λες είναι σωστό έχω μια μικρή ένσταση κατόπιν παρατήρησης και συμβίωσης με το κινητό. Έχω διαπιστώσει ότι μερικές φορές η ελεύθερη μνήμη του φτάνει να είναι στα 20-30ΜΒ. Κάπου εκεί το κινητό δείχνει σημάδια καθυστέρησης και αργής απόκρισης. Όταν τερματίζω εφαρμογές και ελευθερώνω μνήμη το κινητό παίρνει πάλι τα πάνω του. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Εγώ δεν κάνω τίποτα..ίσα ίσα τερματίζοντας όλες τις εφαρμογές με κάποιον taskbkiller χρησιμοποιείτεεπιπλέον μπαταρία για το άνοιγμα των ίδιων...είμαι πολύ ευχαριστημένος γενικΑ με την απόδοση του..κάνε και ένα reboot device την μέρα κι εισαι τζετ :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Ice Cream Sandwich coming to 2011 Xperia™ smartphones from end March/early April 2012 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 επισης οποιος νομιζει οτι η συσκευη του κολλαει δεν ειναι εξαιτιας των ανοιχτων app αλλα παιζουν μεγαλο ρολο και τα widget..πχ το timescape ο καιρος τρωνε αρκετη μνημη..προσωπικα αφησα μονο του καιρου και σχεδον εχω γεμισει ολες τις οθονες με apps widgets πχ για φακο κτλπ και ειναι μια χαρα.. :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Όποιος μπορεί να μπει στην σελίδα με το κινητό http://www.useragentstring.com/ Στην αρχή γράφει User Agent String explained από κάτω έχει ένα πεδίο που γράφει Π.Χ (Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/535.7 (KHTML, like Gecko) Chrome/16.0.912.63 Safari/535.7) σε αυτό το παράδειγμα είναι το user agent του Google Chrome. Κάντε αντιγραφή και post. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillevs Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Θελω να αγορασω μια γραφιδα για το κινητο. Η οθονη ειναι συμβατη με καποια γραφιδα; Εχει δοκιμασει καποιος; XPERIA NEO V SONY TIPO DUAL MOTOROLA XT311 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Θελω να αγορασω μια γραφιδα για το κινητο. Η οθονη ειναι συμβατη με καποια γραφιδα; Εχει δοκιμασει καποιος; ολες οι γραφιδες του εμποριου που ειναι για οθονες αφης ταιριαζουν.. :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Με το περασμα των επαφων ειχαμε θεμα (δεν πραγματοποιηθηκε) θα δω και τη σελιδα που παραπεμπει... Αληθεια μηπως εχετε ιδεα για το πως περναμε επαφες απο Νοκια? Εγώ από το N8 τις έστειλα με bluetooth και η μεταφορά τους έγινε αρκετά γρήγορα. Μια που το πρωτοπεριεργάστηκα στην δουλειά όπου δεν γινόταν να κάνω τίποτε μέσω pc, κατέφυγα σε αυτήν τη λύση...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisch Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Εγώ από το N8 τις έστειλα με bluetooth και η μεταφορά τους έγινε αρκετά γρήγορα. Μια που το πρωτοπεριεργάστηκα στην δουλειά όπου δεν γινόταν να κάνω τίποτε μέσω pc, κατέφυγα σε αυτήν τη λύση...;) απο sony ericsson τις εστειλα με bluetooth ολες μαζι και εγιναν ολες πολυ γρηγορα και χωρις κανενα προβλημα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 απο sony ericsson τις εστειλα με bluetooth ολες μαζι και εγιναν ολες πολυ γρηγορα και χωρις κανενα προβλημα... Ναι εννοείται όλες μαζί!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisch Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 καλησπέρα σας, θέλω να σας μεταφέρω την εμπειρία μου σχετικά με το νέο μου κινητό και το wifi της forthnet. Εδώ και καμιά εβδομάδα που χρησιμοποιώ το wifi του σπιτιού μου (thomson router άσπρο) μέσω του κινητού μου παρατήρησα ότι πέφτει η σύνδεση του internet. Κλείνω και ξανα ανοίγω το router και αν είμαι τυχαιρός επανέρχεται μετά από 2-3 restart. Το θεώρησα τυχαίο και πήρα την forthnet να δηλώσω βλάβη και μου είπανε ότι έχω κάποιο βραχυκύκλωμα και το δώσανε σαν βλάβη στον ΟΤΕ (τα γνωστά...). Μέχρι που πήγα στον κουμπάρο μου την Κυριακή και εκεί χρησιμοποίησα το wifi του (επίσης forthnet-thomson άσπρο) μέσω του xperia. Σε 10 λεπτά είχε πέσει το internet και μου είπε ότι δεν είχε ξανασυμβεί!!! τυχαίο??? δεν ξερω αν σου εχει απαντησει κανεις...πηρα την φορθνετ σημερα γιατι το ειχα και εγω...θα πας στην σελιδα του ρουτερ θα βαλεις τα καναλια να επιλεγονται manually και στην επιλογη security εκει που λεει new stations θα βαλεις να επιτρεπονται αυτοματα ....το εκανα και δουλεψε...και δοκιμασε και καποιο αλλο καναλι αλλα δεν χει τοσο σημασια...δουλευει κανονικοτατα τωρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Ορίστε και η μπαταρία πόσο κράτησε με την πρώτη φορτιση και έχω ακόμα 17%.και το WiFi όταν είμαι σπίτι δεν το κλείνω καθολου Εγω 2 μερες ανετα με μετρια χρηση ως σκληρη!!3 μερες με νόρμαλ χρηση πρεπει να βγαινει Sent from my MT11i using Tapatalk Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Όποιος μπορεί να μπει στην σελίδα με το κινητό http://www.useragentstring.com/ Στην αρχή γράφει User Agent String explained από κάτω έχει ένα πεδίο που γράφει Π.Χ (Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/535.7 (KHTML, like Gecko) Chrome/16.0.912.63 Safari/535.7) σε αυτό το παράδειγμα είναι το user agent του Google Chrome. Κάντε αντιγραφή και post. Ευχαριστώ. Ορίστε: Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 2.3.4; el-gr; SonyEricssonMT11i Build/4.0.2.A.0.42) AppleWebKit/533.1 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile Safari/533.1 Για ποιον λογο ήθελες να το δεις όμως; Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 (edited) Καλή περιπτώσει είναι το http://maps.google.com/ adslgr.com όπου η διεύθυνση δεν αλλάζει παραμένει. Ο server βλέπει το user agent και φορτώνει την κατάλληλη έκδοση Desktop, Tabled, Phone, Video Game Console. ScreenShot: http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=23086&stc=1&d=1324551665 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=23085&stc=1&d=1324551665 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=23084&stc=1&d=1324551572 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=23083&stc=1&d=1324551572 Firefox Browser Addon https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/user-agent-switcher/ Edited December 22, 2011 by maarinos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 στειλε τη με bluetooth αν υπάρχει στο pc/laptop σου μολις τη δεχτεις θα μπορέσεις να την κάνεις εγκατάσταση απευθείας Ευχαριστώ :) προσωπικα αφησα μονο του καιρου και σχεδον εχω γεμισει ολες τις οθονες με apps widgets πχ για φακο κτλπ και ειναι μια χαρα.. Μπορείς να μου δώσεις info τι έκανες για φακό ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Ευχαριστώ :) Μπορείς να μου δώσεις info τι έκανες για φακό ; κανε search στο μαρκετ για flashlight :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts