Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι σίγουρο αυτό?

Δε μου φαίνεται λογικό.:blink:

Και όμως!!! Σίγουρο!:D

Το παρήγγειλα προχθές και σήμερα στις 10.00 το είχα στα χέρια μου!:up:

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια δεν μπορω να εγκαταστησω το clockworkmod..εχω βρει τον οδηγο απο το xda αλλα κανω οτι λεει και στο μαυρο παραθυρο μου λεει

-charger exist

-cleaning up

γνωριζε κανενας τιποτα..?

:thanks:

Ίντερνετ ειναι!!

Ρυθμίσεις->ασυρματα κ δικτυα->δικτυα κινητης τηλεφωνιας κ ξετικαρε τα δεδομένα

Sent from my MT11i using Tapatalk

Αυτό το E σημαίνει οτι έχεις συνδεθεί στο internet μέσω του παρόχου σου και αν δεν έχεις σύνδεση με free mb's τρέχα να κλείσεις τα δεδομένα από τις ρυθμίσεις ασύρματο και δίκτυα, δίκτυα κινητής γιατι χρεωνεσαι...

σας ευχαριστώ και τους 2 για την άμεση απάντηση. το έκανα αυτό που είπατε και τώρα στο τέρμα αριστερό άκρο της πάνω μπάρας έχω 2 κουτάκια που σαν να συνδέονται με ένα κόκκινο Χ στην άκρη. μπορώ κάπως να αποκρύψω αυτό το εικονίδιο? εννοώ πριν είχα πάνω στη μπάρα ώρα και μπαταρία και τίποτα άλλο πριν βγει εκείνο το Ε με τα 2 βελάκια και θα ηθελα παλι ώρα και και μπαταρία μόνο

σας ευχαριστώ πολυ

Μπες στα menu του router μέσω pc και δες για το wifi σε ποιό channel είναι ρυθμιζμένο το router. Αν είναι πάνω από 10 βάλε μια τιμή από 1 μέχρι και 10 και θα το βλέπει.

φίλε είσαι πρώτος !!

όντως ήταν σε channel > 10 .

το έβαλε σε channel από 1- 10 και το είδε και συνδέθηκε κανονικά ....

σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

παιδια..εκανα *******..

ηθελα να βγαλω το νεο μαρκετ και εξαφανισα το μαρκετ...εκανα restore αλλα δεν υπαρχει καν..

το clockworkmod σε εμενα δεν μπαινει...γνωριζει κανενας πως θα το βαλω..

αυτο εκανα και πριν και δεν το εβγαζε,αλλα για καποιο λογο αφου εκανα restart το pc τωρα ειναι οκ.thanks

Mηπως μπορεισ να μ πεις πως να κανω backup τις επαφες?

Επεισης για να μπορω να ενεργοποιω/απενεργοποιο το 3g για το ιντερνετ το APN widget ή το Data Enabler Widget ή ξερεις καποιο καλυτερο?

Κατεβασε μια εφαρμογη π.χ. .contacts to sim για να αντιγραψεις τις επαφες στη σιμ . Εγω ετσι τις εχω κανει backup

παιδια..εκανα *******..

ηθελα να βγαλω το νεο μαρκετ και εξαφανισα το μαρκετ...εκανα restore αλλα δεν υπαρχει καν..

το clockworkmod σε εμενα δεν μπαινει...γνωριζει κανενας πως θα το βαλω..

Aν εισαι ροοτ κατεβασε το market.apk και μεσω φιλε μανατζερ περνατο στο system/app. Αν εχεις μπερδευτει με τα back up κανε επιδιορθωση με .SEUS

Το Neo έχει 8άρα κάμερα και νομίζω 8GB SD. Κατά τα άλλα αν δεν κάνω λάθος είναι ίδιο (επεξεργαστή, ram, εσωτερική μνήμη κλπ).

btw, για κάποιον ανεξήγητο λόγο η υπογραφή από το tapatalk δεν εμφανίζεται. Σε άλλα 2 forum που έχω δοκιμάσει μου την εμφανίζει κανονικά, εδώ όμως όχι! wtf?!

Βασικα εγω εχω το tapatalk 1.8.4 γι αυτο

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
Just in love with my Sole :)

root ειμαι..το .seus απο που το κατεβαζω και πως το βαζω.?χρειαζεται clockworkmod..?

το πρωτο που μου ειπες το εχω κανει αλλα μου λεει com.vending.android σταματησε να λειτουργει και με πετα..

παω να βαλω το clockworkkmod στο κινητο με τον οδηγο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1364509

και δεν μπαινει...κανω οτι μου λεει και στο τελος γραφει αυτο http://twitpic.com/7w8yb2 και δεν εχει γκατασταθει...

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

παω να βαλω το clockworkkmod στο κινητο με τον οδηγο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1364509

και δεν μπαινει...κανω οτι μου λεει και στο τελος γραφει αυτο http://twitpic.com/7w8yb2 και δεν εχει γκατασταθει...

Μπορεις να μου πεις το λογο για να βαλεις clockwork? Τι θα κερδισεις ; για νεες ρομ , οι οποιες προσωπικα πιστευω οτι δεν προσφερουν τιποτα , (κατι miui εχω δει ) Ασε που θελουν και ξεκλειδωτο bootloader...

Περιμενε λιγο να ερθει η επισημη ics... Εκτος αν θες να κανεις τιποτα backup , ή κατι με την sd καρτα , που παω πάσο...Αλλιως γιατι ;

ΕDIT:

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1450 αυτη την κατηγορια κοιτα καλυτερα , ειναι για ΝΕΟ V

Αλλοι θελουν να πουλησουν και το vivaz και δεν μπορουν ..:rolleyes: γγκκρρ , αντε ρε παιδια , μπας και παρω το neo..:P

Edited by takisss

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

σας ευχαριστώ και τους 2 για την άμεση απάντηση. το έκανα αυτό που είπατε και τώρα στο τέρμα αριστερό άκρο της πάνω μπάρας έχω 2 κουτάκια που σαν να συνδέονται με ένα κόκκινο Χ στην άκρη. μπορώ κάπως να αποκρύψω αυτό το εικονίδιο? εννοώ πριν είχα πάνω στη μπάρα ώρα και μπαταρία και τίποτα άλλο πριν βγει εκείνο το Ε με τα 2 βελάκια και θα ηθελα παλι ώρα και και μπαταρία μόνο

σας ευχαριστώ πολυ

Κατεβάζεις την notification bar από ψηλά και κάνεις εκκαθάριση. Ετσι θα φύγει. Και ετσι θα φεύγουν οι οποιεσδήποτε ειδοποιήσεις που θα βγαίνουν. Θα κατεβάζεις τη μπάρα και θα πατάς εκκαθάριση.

.

Asteroshouse.gr ...................

root ειμαι..το .seus απο που το κατεβαζω και πως το βαζω.?χρειαζεται clockworkmod..?

το πρωτο που μου ειπες το εχω κανει αλλα μου λεει com.vending.android σταματησε να λειτουργει και με πετα..

Ειναι το Προγραμμα για το PC Sony ericsson update service. θα το βρεις εδω : SEUS

Κατεβάζεις την notification bar από ψηλά και κάνεις εκκαθάριση. Ετσι θα φύγει. Και ετσι θα φεύγουν οι οποιεσδήποτε ειδοποιήσεις που θα βγαίνουν. Θα κατεβάζεις τη μπάρα και θα πατάς εκκαθάριση.

σε ευχαριστώ πολύ kooky για τον χρόνο σου.

δούλεψε μια χαρά.

Μπορεις να μου πεις το λογο για να βαλεις clockwork? Τι θα κερδισεις ; για νεες ρομ , οι οποιες προσωπικα πιστευω οτι δεν προσφερουν τιποτα , (κατι miui εχω δει ) Ασε που θελουν και ξεκλειδωτο bootloader...

Περιμενε λιγο να ερθει η επισημη ics... Εκτος αν θες να κανεις τιποτα backup , ή κατι με την sd καρτα , που παω πάσο...Αλλιως γιατι ;

ΕDIT:

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1450 αυτη την κατηγορια κοιτα καλυτερα , ειναι για ΝΕΟ V

Αλλοι θελουν να πουλησουν και το vivaz και δεν μπορουν ..:rolleyes: γγκκρρ , αντε ρε παιδια , μπας και παρω το neo..:P

εχω εξαφανισει το market...δεν υπαρχει καν..το κανω εγκατασταση και το ανοιγω και μου λεει "Υπηρξε αναγκαστικη διακοπη του vending.market.android..ξερεις πως να κανω το κινητο να ερθει στην αρχικη του κατασταση..?δοκιμασα μεσα απο το κινητο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλαπαλι δεν υπαρχει

Ειναι το Προγραμμα για το PC Sony ericsson update service. θα το βρεις εδω : SEUS

φιλε μου δεν κατεβαινει..γνωριζεις γιατι..?με πεταει στην ιδια σελιδα

Αυτό το E σημαίνει οτι έχεις συνδεθεί στο internet μέσω του παρόχου σου και αν δεν έχεις σύνδεση με free mb's τρέχα να κλείσεις τα δεδομένα από τις ρυθμίσεις ασύρματο και δίκτυα, δίκτυα κινητής γιατι χρεωνεσαι...

αμα βγαλω τις ρυθμισεις θα μου βγαινει η ενδειξη ομως οτι εχω σημα 3g+?

τι τυπους καρτα μνημης παιρνει το κινητο?

αυριο θα το εχω στα χερια μου

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Κάποιος είπε ότι δεν κάνει το mini hdmi γιατί έχει υποδοχή micro hdmi. Είναι σίγουρο αυτό? Γιατί εχω παραγγείλει ένα mini hdmi αν είναι να ακυρώσω την παραγγελία!

Δεν ξερω , εγω θα ελεγα ,να φλασαρεις με το SEUS.. Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο..

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

ναι δεν μου κατεβαινει αυτο απο το link που μου εδωσες,,μου λεει οτι εχω κατεβασει αρκετα σημερα...

φιλε μου δεν κατεβαινει..γνωριζεις γιατι..?με πεταει στην ιδια σελιδα

Μπες εδω. πηγαινε κατω κατω λεει "Ληψη τωρα. ειναι απο αλλο κινητο , αλλα δεν εχει σημασια το Update Service ειναι για ολα τα κινητα.

SEUS

Κάποιος είπε ότι δεν κάνει το mini hdmi γιατί έχει υποδοχή micro hdmi. Είναι σίγουρο αυτό? Γιατί εχω παραγγείλει ένα mini hdmi αν είναι να ακυρώσω την παραγγελία!

Εγώ πήρα αυτό και είναι microhdmi.

παιδια μηπως οταν βγαζετε βιντεο εχει ασπρακια?? οπως οταν δεν εχει σημα η τηλεοραση..??

Όχι, κομπλέ μου είναι εμένα.

Edited by exelix

θα δείξει σε λίγο που θα ξεπακετάρω

*Παίδες ΜΗΝ περιμένετε να το πάρετε από καταστήματα.Παραγγείλτε το από το site της Vodafone και σε 1-2 μέρες είναι σπίτι σας*

παιδια μηπως οταν βγαζετε βιντεο εχει ασπρακια?? οπως οταν δεν εχει σημα η τηλεοραση..??

Ουτε εμενα κανονικα δουλευει..

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...