SaintPetrouil Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 μπορεί να μου δώσει κάποιος τις ρυθμίσεις για το hotmail ? googlara αλλά δεν βρήκα τίποτα. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 ρυθμ. εισερχ. διακ. εισερχομενων e-mail: pop3.lice.com ασφάλεια: ενεργοπ. (ssl/tls) θυρα: προεπιλογή ασφαλής σύνδεση apop (απενεργοποιημενη) ρυθμ. εξερχ. έλεγχος ταυτότητας χρήστη: ίδιες ρυθμίσεις με εισερχομενες διακ. Εξερχομενων e-mail: smtp.live.com ασφάλεια: ενεργοπ. (start tls) θύρα: 587 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 ρυθμ. εισερχ. διακ. εισερχομενων e-mail: pop3.lice.com ασφάλεια: ενεργοπ. (ssl/tls) θυρα: προεπιλογή ασφαλής σύνδεση apop (απενεργοποιημενη) ρυθμ. εξερχ. έλεγχος ταυτότητας χρήστη: ίδιες ρυθμίσεις με εισερχομενες διακ. Εξερχομενων e-mail: smtp.live.com ασφάλεια: ενεργοπ. (start tls) θύρα: 587 από default αυτά μου βγάζει. Έλεγα μήπως ήθελε κάποιες αλλαγές.. Ευχαριστώ :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Φωτογραφίες με " ανοιχτό κανιστρο" ( ελπίζω να το λέω σωστά) , πως βγάζουμε; εννοώ αυτες που τα φώτα από τα κινούμενα αυτοκίνητα για παράδειγμα, φαίνονται σαν μια συνεχόμενη γραμμή. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Φωτογραφίες με " ανοιχτό κανιστρο" ( ελπίζω να το λέω σωστά) , πως βγάζουμε; εννοώ αυτες που τα φώτα από τα κινούμενα αυτοκίνητα για παράδειγμα, φαίνονται σαν μια συνεχόμενη γραμμή. Ανέβασε iso φουλ και κάνε δοκιμές πως το θέλεις, χωρίς να έχεις σταθερό χέρι. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 ακριβώς το αντίθετο...iso 50 η 100 και τριποδακι.... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 εχεις επιλεξει ποση ωρα θα μενει ανοιχτο το κλειστρο? (νομιζω δε γινεται στο 808.) ή οι φωτο αυτες ειναι απο ψηφιακη? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 ακριβώς το αντίθετο...iso 50 η 100 και τριποδακι.... καταπληκτικές!!! πέρα απο το iso είχες τίποτα night mode και flash off? πες μου λίγο τις ρυθμίσεις για αυτές.. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Μάλλον έπρεπε να πω όσο πιο μεγάλο iso, τόσο πιο πολύ "παραμόρφωση".....?:O Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 πήγα σε φωτογράφο σήμερα να πάρω κάτι φωτογραφίες για διαβατήριο, και ρώτησα επί την ευκαιρία και την γνώμη του. Μου πε χαμηλό iso και ανοιχτό για καμιά 20αριά δευτερόλεπτα. Βέβαια δεν έχω ιδέα πως το κρατάω ανοιχτό για 20 δευτερόλεπτα :lol: :p όπως και να έχει αναμένω (και οι υπόλοιποι πιστεύω :D ) τις ρυθμίσεις και τον τρόπο που την έβγαλε ο συμφορουμυτης. Τρίποδα έχω παραγγείλει ήδη Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 επειδη δεν μπορουμε να ρυθμισουμε ταχύτητα κλειστου,για αυτο και ρίχνουμε iso για να ριξει την ταχύτητα κλειστου...επισης δινουμε λιγο αντισταθμιση +1.0 το πολυ,εστιαση στο hyperfocal και τριποδο και κανείς κλιλ καλύτερα απο το κουμπί της οθόνης και καλο είναι και χρονοδιακοπτη για να μην υπάρχει καθολου κουνημα... Η φωτο είναι απο το 808 pureview Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 επειδη δεν μπορουμε να ρυθμισουμε ταχύτητα κλειστου,για αυτο και ρίχνουμε iso για να ριξει την ταχύτητα κλειστου...επισης δινουμε λιγο αντισταθμιση +1.0 το πολυ,εστιαση στο hyperfocal και τριποδο και κανείς κλιλ καλύτερα απο το κουμπί της οθόνης και καλο είναι και χρονοδιακοπτη για να μην υπάρχει καθολου κουνημα... Άρα ανάποδα τα είπα, τρομάρα μου... Η φωτο είναι απο το 808 pureview Τρομερές και οι δύο. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Τρομερές.. θα κάνω πολλές δοκιμές και ελλάδα και αγγλία! thanks :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 επειδη δεν μπορουμε να ρυθμισουμε ταχύτητα κλειστου,για αυτο και ρίχνουμε iso για να ριξει την ταχύτητα κλειστου...επισης δινουμε λιγο αντισταθμιση +1.0 το πολυ,εστιαση στο hyperfocal και τριποδο και κανείς κλιλ καλύτερα απο το κουμπί της οθόνης και καλο είναι και χρονοδιακοπτη για να μην υπάρχει καθολου κουνημα... Η φωτο είναι απο το 808 pureview Με τις γνώσεις που έχεις περιμένουμε να είσαι ο νικητής του καλοκαιρινού διαγωνισμού φωτογραφίας :) Πραγματικά οι φωτογραφίες που έβγαλες είναι φοβερές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 χαχαχαχαχα το ειχα ξεχάσει....θα επισκεπτω το τοπικ άμεσα....ευχαριστώ πολυ Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 επειδη δεν μπορουμε να ρυθμισουμε ταχύτητα κλειστου,για αυτο και ρίχνουμε iso για να ριξει την ταχύτητα κλειστου...επισης δινουμε λιγο αντισταθμιση +1.0 το πολυ,εστιαση στο hyperfocal και τριποδο και κανείς κλιλ καλύτερα απο το κουμπί της οθόνης και καλο είναι και χρονοδιακοπτη για να μην υπάρχει καθολου κουνημα... Η φωτο είναι απο το 808 pureview η αντιστάθμιση είναι αυτό κάτω απο το flash με το (+/-) ? Φλας χρησιμοποιήσες ? αν θέλω να βγάλω κάποιο πρόσωπο και απο πίσω τα φώτα των αυτοκινήτων όπως εσύ, με φλας γίνεται? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 η αντιστάθμιση είναι αυτό κάτω απο το flash με το (+/-) ? Φλας χρησιμοποιήσες ? αν θέλω να βγάλω κάποιο πρόσωπο και απο πίσω τα φώτα των αυτοκινήτων όπως εσύ, με φλας γίνεται? Νομίζω αυτή τη φορά θα είμαι σωστός αν σου πω όχι, χωρίς φλας. Αρκεί να είναι ακίνητο το πρόσωπο που θέλεις να βγάλεις. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Νομίζω αυτή τη φορά θα είμαι σωστός αν σου πω όχι, χωρίς φλας. Αρκεί να είναι ακίνητο το πρόσωπο που θέλεις να βγάλεις. Το blur effect απο τα φωτα το πετυχα παντως. Κάνω κάτι δοκιμές τώρα απο το μπαλκόνι :p Μένει να μαθω για το φλας 100% και για την αντισταθμιση . Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Πολύ ωραίες. Τα 2,7 sec μπορεί να φαίνονται λίγα για τέλεια light trails αλλά σε μια καλή στροφή και με γρήγορα περάσματα αυτοκινήτων, την κάνουν την δουλειά τους... ktlk ανάρτησέ τες και στο θέμα για τις φωτό από symbian συσκευές Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Legendace Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε να μου πείτε... Έστειλα απο το κινητό μου (Galaxy) μέσω Bluetooth κάποιες φωτογραφίες σε 808 και από portait που ήταν στο 808 πήγαν σε landscape. Και δεν φτάνει αυτό, κάνοντας περιστροφή και αποθήκευση τις έκανε save τις ίδιες :wacko: Καμια ιδέα πως λύνεται αυτό. Και παρεπιπτόντος κάποιο app που να κάνει π.χ το rotation σε 90 μοιρες αυτόματα(διότι από το τηλέφωνο το κάνει συνεχόμενο με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να πετύχεις το κάθετο!:O) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε να μου πείτε... Έστειλα απο το κινητό μου (Galaxy) μέσω Bluetooth κάποιες φωτογραφίες σε 808 και από portait που ήταν στο 808 πήγαν σε landscape. Και δεν φτάνει αυτό, κάνοντας περιστροφή και αποθήκευση τις έκανε save τις ίδιες :wacko: Καμια ιδέα πως λύνεται αυτό. Και παρεπιπτόντος κάποιο app που να κάνει π.χ το rotation σε 90 μοιρες αυτόματα(διότι από το τηλέφωνο το κάνει συνεχόμενο με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να πετύχεις το κάθετο!:O) Υπάρχει και η εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφίας του Ν8 να το βάλεις σαν επιπλέον εφαρμογή. Αλλά περίεργο που δε σου δουλέυει η ενσωματομένη. Το δέυτερο που ζητάς δεν κατάλαβα τι είναι ακριβώς, αλλά υπάρχει το rotation widget της nokia που ήρθε με update. Εγώ χρησιμοποιώ και το belle extra buttons που έχει μέσα και αυτή τη λειτουργία και το κλειδώνω κάθε φορά όπως θέλω. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Υπάρχει και η εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφίας του Ν8 να το βάλεις σαν επιπλέον εφαρμογή. Αλλά περίεργο που δε σου δουλέυει η ενσωματομένη. Το δέυτερο που ζητάς δεν κατάλαβα τι είναι ακριβώς, αλλά υπάρχει το rotation widget της nokia που ήρθε με update. Εγώ χρησιμοποιώ και το belle extra buttons που έχει μέσα και αυτή τη λειτουργία και το κλειδώνω κάθε φορά όπως θέλω. rotation widget??? δεν μου έχει έρθει εμένα τέτοιο. Μόνο stop watch, torch, web view , mirror. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Υπάρχει και η εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφίας του Ν8 να το βάλεις σαν επιπλέον εφαρμογή. Αλλά περίεργο που δε σου δουλέυει η ενσωματομένη. Το δέυτερο που ζητάς δεν κατάλαβα τι είναι ακριβώς, αλλά υπάρχει το rotation widget της nokia που ήρθε με update. Εγώ χρησιμοποιώ και το belle extra buttons που έχει μέσα και αυτή τη λειτουργία και το κλειδώνω κάθε φορά όπως θέλω. Όπως επίσης το εξαιρετικό και δωρεάν photproc! Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Legendace Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Αυτό που λέω είναι όπως στα photo viewer των windows με πάτημα ενός κουμπιού περιστρέφει την φωτογραφία κατα 90 μοιρες δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα. Τώρα μέσο update που λες, επειδή δεν έχω κάνει το τελευταίο update για belle, αν το κάνω μέσω wifi θα επηρεαστούν τα δεδομένα του κινητού (επαφές, φωτο, βιντεο κλπ); Ξέρει όμως κανείς γιατί ενώ η φωτογραφία είναι τραβηγμένη και την στέλλω μεσω bluetooth σαν portrait καταλήγει landscape??? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Αυτό γίνεται γτ τι 808 κρατάει στο exif του πληροφορίες για το οως τραβήχτηκε η φωτο ,οριζόντια η καθετα...προφανώς θα υπάρχει πρόβλημα απο το galaxy νσ διαβάσει αυτή την πληροφορία Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts