matersci Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Για καινούργια πάντως, από Αμερική, μπαίνουν μέσα έξοδα εισαγωγής που είναι πολλά, υψηλό κόστος μεταφορικών συνήθως και φυσικά αν και καινούργιο, δεν ισχύει η εγγύηση στην Ευρώπη. Οπότε την πάτησες... Καλύτερα από Ευρώπη, εκτός κι αν ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα για τα αμερικάνικα, όπως IMEI, κλείδωμα, ακριβές τελικό κόστος κλπ... Αυτό που πόσταρα είναι αμερικάνικο αλλά έρχεται από Αγγλία με 14€ μεταφορικά και χωρίς τελωνείο. Εγγύηση δεν νομίζω να έχουν έτσι και αλλιώς τώρα πια. Και από ποιον να ζητήσεις εγγύηση, από την microsoft; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Σιγουρεψου τι δικτυα κινητης μπορει να υποστηριξει, αν παρεις αμερικανικο... Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Μιας και λέτε για αμερικάνικα http://www.ebay.com/itm/New-Nokia-808-PureView-Unlocked-GSM-Nokia-Belle-OS-Phone-w-41MP-Camera-Black-/251976935253?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3aaafee755 Παρόλα αυτά είναι όλα αυτά τα αρνητικά για αμερικάνικα μοντέλα. Από την όποια εγγύηση θα είχαν τα ευρωπαικά, στα λίγα Nokia Care που έμειναν Ελλάδα, μέχρι δίκτυα, κλείδωμα, IMEI, κόστος εισαγωγής κλπ. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Αυτό είναι από Αμερική, αυτά που ανέβασα είναι Αμερικάνικα που τα πουλάει ένας από Αγγλία. Από Αμερική δεν θα έπαιρνα ποτέ γιατί είναι πάρα πολύ πιθανό να σε περιλάβει το τελωνείο. Αυτό από την Αγγλία θα το έπαιρνα αν ήξερα σίγουρα τι παίζει με το debrand του και αν παίζει στα δίκτυα της Ευρώπης. Αν και νομίζω παίζει κανονικά σε Ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Πήρα σε Nokia care και ρώτησα για αλλαγή usb και μου είπαν 70 ευρώ. Είναι δύσκολο γενικά, θέλει κολλητηρη κτλ? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Λογικά το κολλάς πάνω στην μητρική. Θέλει προσοχή και καλό κολλητήρι γιατί πρέπει να μην κάνεις ζημιά γύρω ,και να βγάλεις όμορφα και το προηγούμενο. Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Λογικά το κολλάς πάνω στην μητρική. Θέλει προσοχή και καλό κολλητήρι γιατί πρέπει να μην κάνεις ζημιά γύρω ,και να βγάλεις όμορφα και το προηγούμενο. Έχω και το παλιό μου που παρέδωσε το πνεύμα η μνήμη e:/ και μου περισσεύει. Μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο τμήμα του και να κάνω την αλλαγή στο άλλο χωρίς κολλητήρια κτλ? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 (edited) Οπως το είδα ειναι πάνω στην μητρική πάνω απο την κάμερα χρειάζεται ξεκολλημα κόλλημα. Το ξεκολλημα γίνεται και με πιστόλι θερμού αέρα , το κόλλημα ομως ;... Σε ενα n8... Edited July 29, 2015 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Πήρα σε Nokia care και ρώτησα για αλλαγή usb και μου είπαν 70 ευρώ. Είναι δύσκολο γενικά, θέλει κολλητηρη κτλ? Είχα το ίδιο θέμα με το Ε7 πριν το δώσω... Το δάνεισα κάπου και μου χάλασαν το USB! Τελικά πήγα σε service και μου λένε 10 ευρώ το εξάρτημα και γύρω στο 20άρι τα περαστικά. Αν μπορούσα να αγοράσω από ebay, θα έπαιρνα με 2 ευρώ βέβαια, να ρίξω το κόστος κάτω από τα 30, αλλά τι να κάνεις... 70 ευρώ για την ίδια δουλειά πάντως μου φαίνονται πολλά... Ρώτα και σε άλλο service... Και δώσε την παλιά μητρική, μήπως ξεκολλήσουν από εκεί και το βάλουν στο καινούργιο, να γλιτώσεις το νέο εξάρτημα... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Δε θυμάμαι καλά ή όντως το camera pro γράφει μέχρι 720p video? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Δε θυμάμαι καλά ή όντως το camera pro γράφει μέχρι 720p video? Μόλις το δοκίμασα. Όχι, κανονικά FHD στα 30 fps, όπως κι η κάμερα του κινητού. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Επειδη χρειαστηκε να βαλω το viber στο 808 το οποιο εχω πλεον για κυριο επαγγελματικο τηλεφωνο, ειχα θεμα με την εφαμογη της ΝΟΚΙΑ για συνδεση σε λογαριασμο στους σερβερ της . Ως γνωστο , τους εχει σφαξει η μικρομαλακη και οποτε ξεκινουσε το viber εμφανιζοταν και η οθονη του login της νοκια. Λυση βρεθηκε με αλλαγη ονομασιας σε καποια αρχεια της ρομ που περιειχαν το ονομα nokiaaccountview. Το αναφερω σε περιπτωση που προκυψει παρομοιο θεμα σε καποιον απο τους δεκα περιπου που χρησιμοποιουμε ακομα το θρυλικο ΝΟΚΙΑ 808 PureView... Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Επειδη χρειαστηκε να βαλω το viber στο 808 το οποιο εχω πλεον για κυριο επαγγελματικο τηλεφωνο, ειχα θεμα με την εφαμογη της ΝΟΚΙΑ για συνδεση σε λογαριασμο στους σερβερ της . Ως γνωστο , τους εχει σφαξει η μικρομαλακη και οποτε ξεκινουσε το viber εμφανιζοταν και η οθονη του login της νοκια. Λυση βρεθηκε με αλλαγη ονομασιας σε καποια αρχεια της ρομ που περιειχαν το ονομα nokiaaccountview. Το αναφερω σε περιπτωση που προκυψει παρομοιο θεμα σε καποιον απο τους δεκα περιπου που χρησιμοποιουμε ακομα το θρυλικο ΝΟΚΙΑ 808 PureView... Αυτό μπορεί να γίνει σε κάθε συσκευή που έχει ήδη pureSlim ή πρέπει να γίνει φλασάρισμα με διορθωμένη έκδοση; (Υπάρχει π.χ. έκδοση 3.1 μετά τις αλλαγές?) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Σε καθε συσκευη που εχει pureslim με file manager (xplore) και patch open4all για να φαινονται τα σχετικα αρχεια. Δε χρειαζεται φλασαρισμα. Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 (edited) Έκανα μια αναζήτηση με αυτό το όνομα στη C αλλά τίποτα... :( Πάντως δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα, Viber δεν λειτουργώ και δεν μου εμφανίστηκε πουθενά αλλού... Edited August 27, 2015 by Mivas Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Πιθανόν να βγάζει παρόμοια προβλήματα σε φρέσκο τηλέφωνο, μετά από φλασάρισμα. Εκεί που ζητάει να κάνεις log in. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Και ναι επιτελους,μετα απο πολυ κοπο,ψαξιμο και την αμεριστη συμπαρασταση-βοηθεια του φιλου Mivas,εγινα κι εγω μελος της οικογενειας του 808!Αν και ημουν πολυ κοντα στην αγορα android,ακουσα τη καρδια που σε καθε χτυπο ελεγε NOKIA...:happy: Tωρα αρχιζουν τα πειραματα και γενικοτερα το ψαξιμο για χρησημες εφαρμογες... Καλως σας βρηκα λοιπον παιδια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Και ναι επιτελους,μετα απο πολυ κοπο,ψαξιμο και την αμεριστη συμπαρασταση-βοηθεια του φιλου Mivas,εγινα κι εγω μελος της οικογενειας του 808!Αν και ημουν πολυ κοντα στην αγορα android,ακουσα τη καρδια που σε καθε χτυπο ελεγε NOKIA...:happy: Tωρα αρχιζουν τα πειραματα και γενικοτερα το ψαξιμο για χρησημες εφαρμογες... Καλως σας βρηκα λοιπον παιδια:) Τελευταίος των Nokiaνών. :D Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Και ναι επιτελους,μετα απο πολυ κοπο,ψαξιμο και την αμεριστη συμπαρασταση-βοηθεια του φιλου Mivas,εγινα κι εγω μελος της οικογενειας του 808!Αν και ημουν πολυ κοντα στην αγορα android,ακουσα τη καρδια που σε καθε χτυπο ελεγε NOKIA...:happy: Tωρα αρχιζουν τα πειραματα και γενικοτερα το ψαξιμο για χρησημες εφαρμογες... Καλως σας βρηκα λοιπον παιδια:) Να σαι καλά φίλε Δημήτρη! Καλώς ήρθες στην παρέα! :) Μην ξεχάσεις να βάλεις και το 808 στο avatar. ;) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Να ειστε καλα βρε παιδια!Δε μπορω να βρω την εικονα του 808 για να αλλαξω τo avatar.Μπηκα στις ρυθμισεις του λογαριασμου μου και στις συσκευες που μου εμφανιζει για να ορισω avatar δεν εχει το 808.Τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Καλως ηρθες στην παρεα μας Δημητρη! Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) Ακομα δε ξεκινησα και αρχισαν οι ερωτησεις...:) Πηγα να περασω το φοινικα στον υπολογιστη του αδελφου μου που χρειαστηκε να φλασαρω το 808 και μολις ξεκινησε η εγκατασταση μου πεταξε μηνυμα σφαλματος που λεει Please resolve the following: A newer version of Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable has been detected on the machine. Πρεπει να κατεβασω καποια εκδοση του Microsoft Visual C++ 2010? Μου κανει εντυπωση γιατι ενω εχω εγκαταστησει ξανα στο παρελθον το φοινικα,δεν υπηρχε κανενα προβλημα:worry: Edited September 16, 2015 by mitsoschios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Καλως ηρθες στην παρεα μας Δημητρη! Καλως σας βρηκα φιλε natna!Απο οτι βλεπω κι εσυ (οπως κι εγω) ειχες το πατερα του 808 (το πολυ καλο Ν8):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Να ειστε καλα βρε παιδια!Δε μπορω να βρω την εικονα του 808 για να αλλαξω τo avatar.Μπηκα στις ρυθμισεις του λογαριασμου μου και στις συσκευες που μου εμφανιζει για να ορισω avatar δεν εχει το 808.Τι μπορω να κανω? Όντως, κι εγώ το έψαξα δεν υπάρχει πουθενά στις συσκευές Nokia... Μέχρι και το σπάνιο Ν950 υπάρχει (αναμνήσεις...), αλλά το 808 δεν το βλέπω... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακομα δε ξεκινησα και αρχισαν οι ερωτησεις...:) Πηγα να περασω το φοινικα στον υπολογιστη του αδελφου μου που χρειαστηκε να φλασαρω το 808 και μολις ξεκινησε η εγκατασταση μου πεταξε μηνυμα σφαλματος που λεει Please resolve the following: A newer version of Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable has been detected on the machine. Πρεπει να κατεβασω καποια εκδοση του Microsoft Visual C++ 2010? Μου κανει εντυπωση γιατι ενω εχω εγκαταστησει ξανα στο παρελθον το φοινικα,δεν υπηρχε κανενα προβλημα:worry: Ποια έκδοση πήγες να βάλεις; Το δικό μου π.χ. είναι Phoenix Service Software 2012.16.004.48159 Λειτουργεί για 808 και για πολλά άλλα παλαιότερα... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Όντως, κι εγώ το έψαξα δεν υπάρχει πουθενά στις συσκευές Nokia... Μέχρι και το σπάνιο Ν950 υπάρχει (αναμνήσεις...), αλλά το 808 δεν το βλέπω... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποια έκδοση πήγες να βάλεις; Το δικό μου π.χ. είναι Phoenix Service Software 2012.16.004.48159 Λειτουργεί για 808 και για πολλά άλλα παλαιότερα... Ναι εχει δικαιο φιλε Mivas.Η εκδοση που ειχα ηταν παλια.Οταν εβαλα την ιδια με τη δικιά σου,ολα ηταν ΟΚ. Ενα αλλο θεμα που με απασχολει και δε μπορω να το λυσω (σα γκαβονεος που ειμαι σε αυτο το τομεα:lol:) ειναι οτι δε μπορω να ενεργοποιησω τα δεδομενα (3G).Εστειλα μηνυμα "INTERNET" στο 1333 αλλα μου ζηταει κωδικο και δε μπορω να τον βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts