Jump to content

Huawei Ideos S7 tablet

xarisvectragts
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπων οπως αναφερω κ στον τιτλο σκεφτομαι να αγορασω ενα φθινο tablet που παιρνει κ τηλεφωνα. Δεν μπορουσε να ειναι αλλο απο το φθινο κ ποιοτικο Huawei. Ωστόσο υπαρχουν πολλες εκδοσεις του. Εγω ενδιαφερομαι για 2 βασικα Αρχικα ας πουμε πως αγοραζω το απλο S7 εχει την εκδοση android 2.1 Με αυτη την εκδοση λογισμικου υποστηρίζεται flash player 10.1 Πχ? δηλαδη να μπορω να δω βιντεο στο youtube ή να παιξω παιχνιδια του facebook ή να παιξω στο zoo? Στο ebay λεει οτι το αναβαθμιζει σε εκδοση 2.2 αν δν υποστιριζει η προηγουμενη εκδοση αυτα που ζηταω τα κανει αυτη η νεα εκδοση? Γενικα τη γνωμη εχετε γι αυτη την ταμπλετα με τιμη κοντα στα 160 ευρω που θα μου κοστισει με μεταφορικα και ολα? Σε αντιθετη περιπτωση θα παω για το s7 slim π ειναι λιγο ποιο ολοκληρωμενη προταση με 2 καμερες πιο γρηγορο επεξεργαστη κλπ με κατι λιγοτερο απο 200 ευρω. Ταινιες φανταζομαι παιζουν κ τα 2 μορφης avi με ξεχωριστο αρχειο υποτιτλων. Οποιος μπορει να βοηθησει. Ευχαριστω!

Για εμένα όπου βλέπεις "TFT resistive touchscreen" φύγε μακριά. Είναι χωρίς multitouch και παλαίας τεχνολογίας, τότε με τα πενάκια.

Το 2.1 Δεν υποστηρίζει flash και εγκατάσταση των εφαρμογών στην κάρτα μνήμης.

Το 2.2 τα υποστηρίζει.

Για τις ταινίες θα παίζουν μια χαρά. Τώρα με τον 1000αρι μη περιμένεις ότι θα παίζεις άνετα παιχνίδια στο facebook και σε συνδιασμό με την οθόνη θα είναι μια "δύσκολη" εμπειρία.

Kill with Power !!!

Για εμένα όπου βλέπεις "TFT resistive touchscreen" φύγε μακριά. Είναι χωρίς multitouch και παλαίας τεχνολογίας, τότε με τα πενάκια.

Το 2.1 Δεν υποστηρίζει flash και εγκατάσταση των εφαρμογών στην κάρτα μνήμης.

Το 2.2 τα υποστηρίζει.

Για τις ταινίες θα παίζουν μια χαρά. Τώρα με τον 1000αρι μη περιμένεις ότι θα παίζεις άνετα παιχνίδια στο facebook και σε συνδιασμό με την οθόνη θα είναι μια "δύσκολη" εμπειρία.

Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες σημερα επισκεπτικα τα multirama και το ειδα. Έχει ικανοποιητικο χειρισμό οθόνης και γενικα προσφέρει πολλά για την τιμη του 350 ευρω στν ελληνικη αγορα και χτυπαει ταμπλετες των 400 ευρω δυστυχως παραπανω χρηματα δν διαθέτω να δώσω εκει ειναι το μάξιμουμ οριο που μπορω να πληρωσω . Νομιζω πως μπορεις να παρεις τηλεφωνο κανονικα κ ολας οπως στα κινητα. Ενα πραγμα π δεν μπορω να καταλαβω αν γνωριζεις ενημερωσε με κατι δλδ που δν εχω καταλαβει οσο κ αν χαζο σου φανει το flash player πχ το 10.1 εχει να κανει αποκλειστικα κ μονο με την εκδοση android (2.2) και οχι με τη συσκευη γτ το απλο huawei s7 Κανονικα εχει εργοστασιακα android 2.1 που δν υποστιριζει full flash player ομως με την αναβαθμιση παει σε 2.2.2 FROYO δηλαδη με αυτη την αναβαθμιση τωρα υποστιριζει flash player? ευχαριστω για το χρονο σου

ασχετο ξεχασα να αναφερω πως το s7 slim ειναι capacitive και υποστηρίζει multi touch και ζουμαρει κ ξεζουμαρει οπως το iphone (σέρνοντας τα 2 δάχτυλα) το απλο s7 δν το κανει αυτο ομως

Edited by xarisvectragts

Εμένα πάντως η προσωπική μου άποψη είναι ότι ξεφεύγει σε τιμή για αυτό που είναι και μπορεί να κάνει. Μην Ξεχνάμε ότι και η Huawei μέχρι πριν κάνα χρόνο μία πανάγνωστη "κινεζιά" ήταν, η οποία μέσα σε μια νύχτα απέκτησε υπόσταση και status "επώνυμου" επειδή άρχισαν να το πουλάνε οι μεγάλοι.

Εμένα πάντως η προσωπική μου άποψη είναι ότι ξεφεύγει σε τιμή για αυτό που είναι και μπορεί να κάνει. Μην Ξεχνάμε ότι και η Huawei μέχρι πριν κάνα χρόνο μία πανάγνωστη "κινεζιά" ήταν, η οποία μέσα σε μια νύχτα απέκτησε υπόσταση και status "επώνυμου" επειδή άρχισαν να το πουλάνε οι μεγάλοι.

το γνωριζω αυτο ομως εχει κανει σημαντικα αλματα χωρις να θελω να εκθειάσω την εταιρία αλλα πιστευω εχει πολυ καλο συνδιασμο ποιοτητας - τιμης (αν το Ipad2 θα το χαρακτηριζες σαν Porsche το Huawei ειναι σαν να λεμε toyota ας πουμε)

εχεις να πρωτινεις κατι σε παραπλησια τιμη χωρις να ξεφεύγουμε απο 350 με 400 κ να εχει flash 10.1 κ 3g ενσωματωμένο (τηλεφωνα δν με πειραζει ας μη παιρνει)

το γνωριζω αυτο ομως εχει κανει σημαντικα αλματα χωρις να θελω να εκθειάσω την εταιρία αλλα πιστευω εχει πολυ καλο συνδιασμο ποιοτητας - τιμης (αν το Ipad2 θα το χαρακτηριζες σαν Porsche το Huawei ειναι σαν να λεμε toyota ας πουμε)

εχεις να πρωτινεις κατι σε παραπλησια τιμη χωρις να ξεφεύγουμε απο 350 με 400 κ να εχει flash 10.1 κ 3g ενσωματωμένο (τηλεφωνα δν με πειραζει ας μη παιρνει)

ας πεταχτώ κι εγώ :)

λοιπόν για μένα

1ον με 350-400 δεν θα έπρεπε καν να σκεφτώ αυτό το <πράγμα> που μόλις είδα (τώρα το έψαξα και ελπίζω ότι λέμε το ίδιο)

στα 400 μπορείς να βρεις (βέβαια και αυτό από ότι βλέπω μπορείς να το βρεις με 150) asus transformer και motorola xoom (το είχε στα mediamarkt μαζί και με το dock που κάνει άλλα 100+)

2ον ο μόνος λόγος για να πάρεις κάτι τέτοιο και με αυτά τα λεφτά (με 150 οκ αλλα με 350;) είναι ότι έχει gps

3ον αν λέμε το ίδιο βλέπω ότι έχει 256 ram και 2.1 οπότε μακρυά (σε σχέση με το τι μπορείς να βρεις με τα ίδια λεφτά πάντα λέω)

αν θες να το έχεις σαν gps συσκεύη , καλώς , γενικά δεν πιστεύω ότι αξίζει τα 350 που το έχει το κατάστημα

αν το ipad 2 είναι porche και το συγκεκριμένο toyota , είναι σαν να συγκρίνουμε ένα ακριβό μοντέλο porche του 2011 και ένα toyota ,πανάκριβο και χωρίς λόγο , του 1990

ας πεταχτώ κι εγώ :)

λοιπόν για μένα

1ον με 350-400 δεν θα έπρεπε καν να σκεφτώ αυτό το <πράγμα> που μόλις είδα (τώρα το έψαξα και ελπίζω ότι λέμε το ίδιο)

στα 400 μπορείς να βρεις (βέβαια και αυτό από ότι βλέπω μπορείς να το βρεις με 150) asus transformer και motorola xoom (το είχε στα mediamarkt μαζί και με το dock που κάνει άλλα 100+)

2ον ο μόνος λόγος για να πάρεις κάτι τέτοιο και με αυτά τα λεφτά (με 150 οκ αλλα με 350;) είναι ότι έχει gps

3ον αν λέμε το ίδιο βλέπω ότι έχει 256 ram και 2.1 οπότε μακρυά (σε σχέση με το τι μπορείς να βρεις με τα ίδια λεφτά πάντα λέω)

αν θες να το έχεις σαν gps συσκεύη , καλώς , γενικά δεν πιστεύω ότι αξίζει τα 350 που το έχει το κατάστημα

αν το ipad 2 είναι porche και το συγκεκριμένο toyota , είναι σαν να συγκρίνουμε ένα ακριβό μοντέλο porche του 2011 και ένα toyota ,πανάκριβο και χωρίς λόγο , του 1990

να σε διορθωσω 256mb ram και επεξεργαστη 800mhz εχει το απλο Huawei S7 το οποιο κοστολογειται γυρω στα 170-200 ευρω. Το s7 slim Που κοστιζει γυρω 250 - 350 ευρω εχει επεξεργαστη στα 1Ghz και ram 512mb. Και τα 2 διαθετουν gps αισθητηρα και παιρνουν κ τηλεφωνο σαν κινητο κ επισης εχουν κ 3G

τα asus Και Motorolla που παραθετεις ποιο πανω αναμφισβήτητα ειναι καλύτερα αλλα αρκετα ακριβα δυστυχως πρεπει να μεινω οπωσδήποτε κάτω απο τα 350

• 1 month later...

επειδη δεν βρισκω το αντιστοιχο ποστ..:wacko:. εχει βαλει κανεις απο εσας αλλο λειτουργικο στο ideos s7 slim?

Ευχαριστω εκ των προτερων... :) :) :)

επειδη δεν βρισκω το αντιστοιχο ποστ..:wacko:. εχει βαλει κανεις απο εσας αλλο λειτουργικο στο ideos s7 slim?

Ευχαριστω εκ των προτερων... :) :) :)

για ποιο λογο να βαλεις αλλο λειτουργικό αν εννοεις να περασεις αλλη εκδοση του android πχ το 2.3 ξεχασε το νομιζω δν εχει βγει για την συγκεκριμενη συσκευη επισημα τωρα αν το εχει περασει κανεις με καποιο προγραμμα η κατι τετοιο δν το γνωριζω παντως δν βρίσκω λόγο π να χρήζει αντικατάσταση το android 2.2.2 froyo μιας κ η huawei το εχει διαμορφωμενο ωστε να εχεις μεχρι κ 10 αρχικές σελίδες για να βάλεις εφαρμογές widget Κλπ το μονο που θα ηθελα να κανω θα ηταν ενα overclock μιας κ το 1Ghz δεν ενθουσιαζει ακομα κ με root τη συσκευη δν καταφερα με καποιο προγραμμα να τον ανεβασω πρεπει να τον εχουν κλειδωμένο στο 1ghz

για ποιο λογο να βαλεις αλλο λειτουργικό αν εννοεις να περασεις αλλη εκδοση του android πχ το 2.3 ξεχασε το νομιζω δν εχει βγει για την συγκεκριμενη συσκευη επισημα τωρα αν το εχει περασει κανεις με καποιο προγραμμα η κατι τετοιο δν το γνωριζω παντως δν βρίσκω λόγο π να χρήζει αντικατάσταση το android 2.2.2 froyo μιας κ η huawei το εχει διαμορφωμενο ωστε να εχεις μεχρι κ 10 αρχικές σελίδες για να βάλεις εφαρμογές widget Κλπ το μονο που θα ηθελα να κανω θα ηταν ενα overclock μιας κ το 1Ghz δεν ενθουσιαζει ακομα κ με root τη συσκευη δν καταφερα με καποιο προγραμμα να τον ανεβασω πρεπει να τον εχουν κλειδωμένο στο 1ghz

πριν ειχα το ideos x5 με το λειτουργικο oxygen 2.3.2 με ξεκλειδωτο επεξεργαστη πολυ καλυτερο γενικως απο το original android...

ο λογος ειναι οτι βρηκα ενα λειτουργικο αλλα δεν το εμπιστευομαι γι αυτο εκανα την ερωτηση....

PIRATE 1.0.0 (Android 2.2.3)

• 1 month later...
Καλησπερα.Εχω το συγκεκριμενο tablet και δεν ξερω αν γινεται να υποστηριζεται η εμπροσθια καμερα για βιντεοκληση?
The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE

• The title was changed to Huawei Ideos S7 tablet