ipred Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Αν εχει καποιος κατι να προσθεσει στα παραπανω ας το αναφερει! 16) Δυνατότητα ορισμού κάθετου wallpaper για όσους χρησιμοποιούν τον default launcher.( πριν χρειαζόταν εφαρμογές όπως το wizardrii) 17) To sms εμφανίζεται πλέον όχι μόνο στη μπάρα ειδοποιήσεων αλλά και σε ένα πλαίσιο όπου δίνεται η δυνατότητα άμεσης απάντησης. Από όλες τις αλλαγές πάντως αυτές που θεωρώ ουσιώδεις είναι το ακόμα μεγαλύτερο smoothness,η καλύτερη κάμερα και η άυξηση ταχύτητας στο album.To wi-fi τουλάχιστον στο σπίτι μου κλείδωνε γρήγορα και με ICS.Όλες οι άλλες custoμιές είναι τίποτα μπροστά στις παραμετροποιήσεις που προσφέρουν οι launchers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Aυτο για τα sms εχεις δικιο....Εχω λαβει τοσα αλλα δε θυμαμαι να το προσθεσω. Τα εβαλα παραπανω ωστε να εχουμε ενα συνολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 βρήκα έναν τρόπο να το διορθώσω το πρόβλημα με τα ελληνικά τραγούδια με "κινέζικους χαρακτήρες " http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=2688 αλλά πως περνάμε στο κινητό αρχεία .patch ?? Τα .patch αρχεία έχουν αλλαγές σε κώδικα που πρέπει να γίνει compile προκειμένου το binary που θα παραχθεί να μην έχει το bug το οποίο το patch διόρθωσε. Θα πρέπει κάποιος να κάνει compile το application/kernel/whatever. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 ευχαριστω παιδια αυτο που θελω ειναι στον browser στο αοιγμα σελιδων και στο pinch zoom ναι ειναι τελειως ομαλο οπωσ στο s3,me ics ειχε σπασιματα στο pinch zoom.ta bitrate sto video record ανεβηκαν η ειναι στο 10mbps οπως με ics>? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palalos81 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 τελος καλο ολα καλα το τηλ λειτουργει με jb.ηταν τοσο απλο τελικα.στο kdz software update στην επιλογη phone mode επελεξα emergency αντι για diag.φλασαρε κανονικα εκανα και το ρουτακι μου και ετοιμος για jb fantime Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Σου ηρθε φλασια η στο σφυριξε κανενας ;:p .Aυτα ειναι , δεν πεθαινει ποτε το lg! Εχω μια ερωτηση , βασικα σε αυτους που εχουν jb αλλα χωρις root ακομα .Απο που βλεπετε τα περιεχομενα της καρτας μνημης ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palalos81 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 απλα το googlara. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) Και ποια σελιδα ηταν host της λυσης ; Αν ειναι να την συμπεριλαβουμε στον οδηγο μας για αποφυγη παρατραγουδων .Καλα δε θα ταν ; Edited March 9, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Εχω μια ερωτηση , βασικα σε αυτους που εχουν jb αλλα χωρις root ακομα .Απο που βλεπετε τα περιεχομενα της καρτας μνημης ; Της εσωτερικής μέσω του ES ή του Ofiice suite Pro.Εξωτερική δεν έχω.:) @palale πες κι ένα ευχαριστώ που σου είχα bold τη λέξη "emergency":p ( άσχετα με το αν ακολούθησες άλλη λύση σου έδωσα έμπνευση-post 2171:p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) To λεω για την καρτα μνημης γιατι με ics , ειχε στην εσωτερικη , φακελο "external_sd" ενω τωρα δεν εχει .Τελικα βρηκα την καρτα στον φακελο storage αλλα στους φακελους συστηματος που βλεπω μεσω root.Για αυτο αναρωτιεμαι πως φαινοταν πριν , αν φαινοταν. Κατι αλλο που ειδα , πως γινεται το τηλεφωνο να εχει παραπανω χρονο αναμονης σε 2G απο 3G (λογικο) αλλα σε 3G να εχει παραπανω χρονο ομιλιας απο 2G ; Stand-by Up to 730 h (2G) / Up to 686 h (3G) Talk time Up to 9 h 20 min (2G) / Up to 10 h 50 min (3G) Οποτε μηπως να εχουμε το τηλ σε 3G καλυτερα ; Edited March 9, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 παιδια δοκιμαστε να καλυψετε με το χερι σας το πισω μερος της συσκευης απο την μεση και κατω.. βλεπετε καποια πτωση σηματος?? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Στο σημα τηλεφωνου η wifi ; Το δοκιμασα και στα 2 και δεν ειδα κατι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Απολυτως καμμια αλλαγη ουτε στο ενα , ουτε στο αλλο. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 στο σημα τηλεφωνου.. για να το παρατηρησω κανω το εξης καλυπτω με το χερι μου την πισω πλευρα του κινητου απο την μεση και κατω κ επισης και το πλαινο μερος (απο την μεση και κατω παλι) Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Όχι ούτε εγώ βλέπω πτώση. Πάντως παιδιά στο δικό μου τηλέφωνο αν έχω 2G τότε έχω καλύτερο σήμα τηλεφώνου σε σχέση με το όταν έχω ενεργοποιημένο το 3G.Στην αρχή έλεγα ότι ήταν ιδέα μου αλλά ισχύει.Από ICS μου συνέβαινε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Ετσι ειναι τα δικτυα...Σε ολα τα τηλεφωνα συμβαινει αυτο.Το 3G δεν πιανει παντου το ιδιο καλα για αυτο κιολας αν καπου δεν πιανει το 3G γυρναει το καθε τηλεφωνο αυτοματα σε 2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 λοιπον εβγαλα ακρη.. αυτο με το σημα μου συνεβαινε με dual mode (2g-3g).. μαλλον το 3g εχανε λιγο γιατι οταν το εβαλα μονο 2g δεν ειχα τετοιο θεμα.. τωρα κατι ακομα: γινεται να εχουμε το σημα σε 2g αλλα οταν μπαινουμε ιντερνετ με δεδομενα να εχει ταχυτητες 3g?? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Δυστυχως οχι , η το εχεις σε αυτοματο οπου συμβαινει αυτο που ειπα και πιο πανω η αποκλειστικα σε 2G που μας εχει επιλογη το τηλεφωνο.Δεν ξερω αν υπαρχει καποια εφαρμογη για αυτο αλλα καθε φορα που θελω data αλλαζω και την μπαντα στο αυτοματο ωστε να εχει 3G , αλλιως με κλειστα δεδομενα μονο 2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 παιδες το κινητο ειναι απολαυση!! εδωσα ενα Ν9 64αρι και 20 ευρω και το πηρα 280 σφραγισμενο ουσιαστικα (ειχε ανοιχτει απλα για να δοκιμαστει απο μαγαζι γνωστου- ειχε ακομα την παρδαλη ζελατινα με τα χαρακτηριστικα του και ολα τα αξεσουαρ και ο φορτιστης ζελατινατα)! προς το παρων δεν εχω μετανοιωσει καθολου.. μια απορια εχω ακομα.. τρεχει κατι με την εξωτερικη καρτα?? εννοω οτι για καποιο λογο δεν μπορω να μεταφερω εφαρμογες εκει.. Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Δεν γινεται καθολου η μεταφορα εφαρμογων στην καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Τα widgetakia που στην ουσία είναι συντόμευση των ρυθμίσεων δικτύων κινητής τηλεφωνίας δεν μου δουλεύουν πλέον σε jb και από ότι διάβασα λιγάκι είναι γενικά θέμα ασυμβατότητας με τη jb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Πραγματι και εμενα με χαλασε λιγο αυτο και απορω γιατι κανενας δημιουργος αυτων των εφαρμογων δεν κοιταζει να το κανει συμβατο. Τουλαχιστον εχει στην μπαρα συντομευση για τις ρυθμισεις και δεν ειναι και τοσο κουραστικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Που το βρήκες στο notification bar ?:) Δεν πιστεύω να εννοείς το on/off δεδομένων? Εγώ λέω το on/off 2G/3G:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Μιας και τα widgets δεν παιζοιν μπαινω απο το γραναζι των ρυθμισεων στα δεδομενα και το αλλαζω.Τις ρυθμισεις εννοουσα σα συντομευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Nαι το κατάλαβα ότι εννοείς τις ρυθμίσεις αλλά τις έχεις στο notification???:) Πως λέγεται? "Ρυθμίσεις" ? Γιατί δεν το βλέπω?:this: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts