Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την καμερα την ανοιξα στο βιντεο παραλληλα με 4Χ με v10h και τουλαχιστον στον φωτισμο δεν ειδα ουσιαστικη διαφορα...Βολικες οι λειτουργια που θετεις τις συντομευσεις που θες εκει να υπαρχουν.

Γενικα δεν εχω ασχοληθει με την καμερα ακομα αλλα αυτη και η μπαταρια ηταν οι μεγαλυτερες προσδοκιες μου , δεν μπορω να πω οτι με καλυψαν μεχρι τωρα.

Μπορεις να ανεβασεις 1-2 φωτογραφιες για να δω πως ειναι γτ μαλλον σε καμια βδομαδα θα το παραγκηλω ! :cool::rolleyes:

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Oμορφα...

Αλλά, από οτι βλέπω, το update δεν έχει βγεί ακομα επίσημα, σωστά?

Κάποιος οδηγός για να κατεβάσουμε τα σωστά αρχεία και να κάνουμε το update υπάρχει?

Πιο πανω ΕΓΩ εχω βαλει 4 Link που εχω ανεβασει την rom. Απο εκει και μετα υπαρχει οδηγος για αναβαθμιση στο xda μεσω pc suite αλλα και μεσω kdz.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357042

Ξεκινησα να το κανω. Σε αυτο με το ΙΜΕΙ, κατι δεν πάει καλά. Βαζω την διευθυνση στον Chrome, με το ΙΜΕΙ απο πίσω, βγάζει ένα μνμ σαν και αυτο στο θρεντ σου, αλλά λινκ για download rom δεν βγάζει...
I am a traveler of both time and space

Αυτος ειναι ο επισημος σερβερ οποτε εκει ειναι ακομα η τελευταια ics ετσι και αλλιως.(Στην ουσια βγαζει ενεργο συνδεσμο μπλε υπογραμμισμενα γραμματα, δε λεει καπου να κατεβασεις.) Στο μελλον θα περασει αλλη οταν κυκλοφορησει.

Εδω η ρομ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4581694#post4581694

Αν κολησεις καπου στειλε μου ΡΜ.

H κατά 250mb περίπου μεγαλύτερη κατανάλωση μνήμης οφείλεται στο jelly bean ή στο ότι υπάρχει memory leak στη συγκεκριμένη έκδοση άραγε?

Πιο γρήγορη πάντως είναι η jelly bean όταν έχεις ανοίξει ήδη μια εφαρμογή κατά τη γνώμη μου και όχι όταν ξεκινά αρχικά.Πχ το dial αν το ξεκινήσεις μετά από restart έχει μια καθυστέρηση και γίνεται super γρήγορο τη 2η φορά.Το ίδιο για τις επαφές,sms κτλ.

Ο καιρός της LG είναι πραγματικά πανέμορφος που είπε και ένας φίλος πιο πάνω:)

Στη μπαταρία καμία διαφορά.

Γενικά είμαι ικανοποιημένος από τη jellybean λόγω του smoothness.Στα υπόλοιπα μη σας πω ότι προτιμούσα το ics.Για να το πω καλύτερα ο ιδανικός συνδυασμός για μένα θα ήταν ICS με smoothness και καιρό jelly bean :happy:

Εγω εχω απενεργοποιησει οτι μπορω απο αυτα που εχει μεσα...η ραμ παιζει ανετα πανω απο τα 320ΜΒ.

Για την ωρα εχω καποιου τυπου drain αλλα δε με ανησυχει μιας και μια στο τοσο το παθαινε αυτο το τηλ ειδικα αν το φορτιζα αποσπασματικα και οχι μεχρι να γεμισει.

Edited by Leolipop

Μπορείς να εγκαταστάσεις εφαρμογές στην SD?με το τσιγκελι σας τα βγάζω τα βασικα κι εσείς ασχολησε με τα widgets χαχαχαχαχα!!!και ευχαριστω για τις φωτογραφίες!

Οχι δεν γινεται.Επειδη δεν εχουμε ολοι τις ιδιες απαιτησεις και αποριες , αν δεν κανω αναφορα σε κατι ειναι επειδη δε με ενδιαφερει τοσο.

Μην κολλατε , ρωτηστε οτι σας απασχολει να το ψαξω.

Με την βοήθεια του Λεωνίδα, και εγώ τρέχω Jelly Bean, εδώ και .....10 λεπτά :)

Εντυπώσεις σε λίγο.

(ΥΓ : Πολύ LG σαβούρα θα έχουμε μέχρι να το ρουτάρουμε)

Πρώτη εντύπωση : Πολύ καλύτερο γραφικό περιβάλλον, με γραμματοσειρές, wallpapers κλπ κλπ...

I am a traveler of both time and space

Δεν κάνω παρατήρηση χαχαχα .Παντός μόνο για τα γραφικά δεν βρίσκω λογο να πάω στο jb ακόμα,τουλάχιστον μέχρι να σπασει ο bootlader γιατί αν κατάλαβα καλά,τραβάει περισσότερη μνήμη από το ics.

Τραβαει μνημη ναι αλλα δεν υπαρχει κατι που να σε κανει να νομιζεις οτι δεν εχει αρκετη.Τρεχει μια χαρα και οσο να ναι αυτο με την μνημη πιο πολυ ψυχολογικο το χαρακτηριζω γιατι πρακτικα δεν εχει σημασια.

Αν εχεις υπομονη...περιμενε , εγω δεν ειχα ποτε για κατι τετοια...

Καλησπέρα, δυό ερωτησούλες θέλω να κάνω.

Πάνω κάτω πόσο screen time βγάζει το 4x , χωρίς παιχνίδια μέσα και πως είναι η ευκρίνεια της οθόνης κάτω από τον ήλιο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Εχει παρατηρηθει κατι για τον ηχο του βιντεο και της ηχογραφησης;;

Μου κανει ενα μπουκωμα και λιγα παρασιτα..δεν το εκανε πριν.

Για το πρωτο δεν μπορω να πω κατι αλλα για την ευκρινια σε εντονο φωτισμο ειναι οτι καλυτερο εχω δει..

Επικοινωνησα για αλλη μια φορα μεσω chat με ατομο της LG...Εχω να πω οτι ειτε ειναι ασχετοι ειτε το παιζουν ασχετοι και μας δουλευουν...Δεν εχουν ιδεα τι εστι KDZ σαν προγραμμα και θα ξερουν ποτε θα ερθει η ενημερωση οταν θα τους το πει το προγραμμα του υπολογιστη που εχουμε και εμεις....Μολις του ειπα οτι εχω περασμενη μεσα την V20 , αρχισε διαφορα περι γνησιου λογισμικου και εγγυησης...Ετσι σκεφτηκα να δοκιμασω κατι...

Λετε να ειχα αυτη την εικονα αν δεν ειχα επισημη εκδοση ;; Ακυκλοφορητη ναι , αλλο οχι και ανεπισημη...η custom...

http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/1_zpsbae30225.jpg

Edited by Leolipop

Τραβαει μνημη ναι αλλα δεν υπαρχει κατι που να σε κανει να νομιζεις οτι δεν εχει αρκετη.Τρεχει μια χαρα και οσο να ναι αυτο με την μνημη πιο πολυ ψυχολογικο το χαρακτηριζω γιατι πρακτικα δεν εχει σημασια.

Έχεις κανένα φίλο με jellybean και 1 giga RAM σε άλλο κινητό ώστε να κάνουμε σύγκριση με το δικό μας? Επίσης επειδή δεν έχω εγκατεστημένο κανένα βαρύ παιχνίδι μπορείς αν έχεις να το τρέξεις και να μου πεις πόσο ελεύθερη μνήμη σου βγάζει? Εκεί θα φανεί το αν είναι ή όχι πρόβλημα η μεγάλη μείωση της RAM.:)

Flash στις ιστοσελίδες υποστηρίζει η jelly bean ?

Αν βάλεις στο κινητό σου τον adobe flash player για android (googlare τον ) τότε θα έχεις full υποστήριξη.:)

Δεν ειναι αυτη η τελικη εκδοση Jelly Bean για το Optimus 4X θα προστεθουν κι αλλες διορθωσεις βελτιωσεις και προγραμματα. Οσοι δεν το κατεχουν το αθλημα του φλασαρισματος καλο ειναι να περιμενουν να κυκλοφορησει η τελικη εκδοση. Για ολους τους αλλους που φλασαρουν συχνα οκ ας δοκιμαστει, αλλα το επαναλαμβανω δεν ειναι η τελικη εκδοση. Δεν μπορω να πω ακριβης πηγη αλλα ειναι απο ατομο αξιοπιστο μεσα απο την LG. Δε θ αργησει παντως να κυκλοφορησει η τελικη εκδοση με βελτιωσεις και προσθηκες

Εχεις δικιο σε αυτο που λες γιατι πρωτο και κυριοτερο ειναι οτι σε αυτη την εκδοση ειναι ακομα κλειδωμενος ο bootloader.

Δεν εχω μετανοιωσει που την εβαλα και αν αυτη ειναι τοσο καλη , θελω να δω ποσο πιο καλη θα ειναι η τελικη εκδοση. Μονο ελπιδοφορο ειναι κατι τετοιο.Το μονο που με χαλαει μεχρι στιγμης ειναι οτι δεν διαπιστωνω (ακομα) βελιτωση αυτονομιας...Ας ελπισουμε οτι θα ερθει και αυτο με την τελικη μορφη.Καλα παντως που βγηκε ωστε να υπαρξει και προετοιμασια για την κοινοτητα (root Κλπ).

Ας πει τουλαχιστον αυτο το ατομο στην LG οτι δε θα χαλασει ο κοσμος να μας πουνε και εμας μια φορα οτι το αργοτερο τοτε πχ θα κυκλοφορησει....Σημερα μιλησα με εναν και δεν εχουν ιδεα!! Δεν γινεται τωρα εσυ και λιγες μερες πριν ο haki να μας λετε οτι αναμενεται συντομα και αν επικοινωνησει ενας απλος ανθρωπος μαζι τους να του λενε με ωραιο τροπο οτι δεν ξερουν καθολου....Δεν κανουν τον κοπο να αναπαραγουν τις ανακοινωσεις της μαμας LG που ειχε πει τον Δεκεμβρη για το 4Χ , οτι αναμενεται το Q1 του 2013...Μα ουτε αυτο ;

Παλι καλα που δε λενε οτι δεν θα υπαρξει jellybean ...

Edited by Leolipop

ρε παιδια οταν λεει χωρις μπαταρια κραταω το κουμπι του ηχου κατω και συνδεω το usb με το πληκτρο πατημενο, μετα το αφηνω ταν εμφανιστει το συμβολο του s/w upgrade η το αφηνω?

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)