Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πέρα απο τη πλακα,η μπαταρία θέλει μόνο λίγο προσοχή,αν ξέρεις ότι όλη μέρα δε θα έχεις πρόσβαση σε φόρτιστη,δεν θα κάτσεις να παίζεις need for speed.θεωρω ότι είναι πολυ καλη συσκευή,τρέχει τις εφαρμογές απροβληματιστα και αερα.Το μόνο αρνητικό που έχει για μένα είναι αυτη η ασαφής αίσθηση που έχει στο κρατημα,νιώθω λες και θα μου φύγει απο τα χέρια χωρις θηκη αλλα αυτο πάλι είναι υποκειμενικό.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτη έχω δει κι εγω,δεν υπάρχει ποικιλία όμως γενικά στη αγορα

Ε...Όχι και δεν υπάρχει ποικιλία!!!Μόνο από ebay κοίτα τι παίζει:

Αγγλία

Αμερική

Κίνα

Χονγκ Κονγκ

Γερμανία

Λογικό είναι,δεν προλαβαινει να βγάλει προβλήματα,τελειώνει η μπαταρία!

:lol::lol::lol:

Μαϊμούδαρχος

Εγω παιδιά με το πρόβλημα με το δεδομένα έβαλα τη κάρτα σιμ της γυναίκας μου και δουλεύουν κανονικά τα δεδομένα ενω τη δικιά μου την έβαλα στο παλιό κινητό και δουλεύει

δε ξέρω τι γίνεται

τελικ ήθελε αλλαγή η καρτ σιμ.

Έχουμε μπλέξει με τα widget καιρού και για να γίνω πιο σαφής το καθένα λέει και τη δική του θερμοκρασία ! :confused:

Δεν μας φθάνουν τα προβλήματά μας έχουμε και αυτές τις μαλ#%^#@ς ! :mad:

Παράδειγμα για την πόλη της Δράμας :

. Weather Channel : 11

. Google Weather : 10

. Weather Bug : 15

. YR.no : 10

Ξέρει κανείς περισσότερα για το θέμα , να μας πει ποιό weather provider να προτιμούμε ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

Έχουμε μπλέξει με τα widget καιρού και για να γίνω πιο σαφής το καθένα λέει και τη δική του θερμοκρασία ! :confused:

Ξέρει κανείς περισσότερα για το θέμα , να μας πει ποιό weather provider να προτιμούμε ;

Από τη δική μου εμπειρία σου συνιστώ το Accuweather, εκτός των άλλων έχει και οποιαδήποτε περιοχή στην Ελλάδα πράγμα που τα παραπάνω δεν έχουν.

frastgr

Μερικες μερες τωρα δουλευω το weather Services pro με πολλες λεπτομεριες και πολλα γραφικα στοιχεια.Τωρα το κατα ποσο ακριβες ειναι δεν ξερω...

Σε αλλο θεμα : Με χρηση , πολυ λιγο παιξιμο παιχνιδιων , κλησεις , wifi για tapatalk και ενημερωσεις και εγκατασταση και δοκιμη προγραμματων (τα εστειλα με email στο κινητο για να μην το συνδεσω με καλωδιο) πηρα αυτες τις εικονες.

Εκει που πεφτει αποτομα η μπαρα ηταν τα παιχνιδια.

Δεν ξερω αν παιζει ρολο παντως ειμαι root και τρεχω nova launcher με android tweaker pro για διαφορα hacks και antutu battery saver στο μεγιστο save Προφιλ.

Edited by Leolipop

Eχω βαλει μετα απο δοκιμες με διαφορα εβαλα το weather services pro και κρατησα.

Κανοντας συγκριση τις τιμες που δινει για θερμοκρασια ενα site για την πολη που ειμαι στην Ιταλια και διαφορα οπως το meteo.gr για να δω τις τιμες που δινει για την πολη μου στην Ελλαδα ή την Πατρα που με ενδιαφερει οι τιμες του ειναι μια χαρα.Αντα να εχει μια μοναδα καθε τοσο διαφορα.

Να μου λεει οτι εχει 11 βαθμους και να δειχνει το site το Ιtaliko π.χ. 12.

Που δεν μου λεει κατι προσωπικα.

Ειναι ομορφο, διακριτικο το widget του αν θες και δουλευει και καλα.

παίδες ο άνθρωπος δεν ρώτησε για εφαρμογές καιρού άλλα για provider καιρού. Μία εφαρμογή μπορεί να παίρνει από έναν ή πολλούς provider. π.χ. το Beautiful widget που αναφέρθηκε παραπάνω έχει 3-4 providers και ένας εξ' αυτών είναι ο Accuweather που πρότεινα εγώ. Συνεπώς προτείνω provider Accuweather με οποιαδήποτε εφαρμογή τον χρησιμοποιεί, δεν έχει να κάνει η πρόγνωση με την εφαρμογή αυτή καθαυτή άλλα με τον provider που χρησιμοποιεί.
frastgr

Από το xda

JB update is on their server, they have promoted V18d to V20A so probably this will be released next week or maybe sooner.

Λέτε ρε παιδιά;

Μαϊμούδαρχος

Από το xda

Λέτε ρε παιδιά;

εγώ λέω....άλλωστε έχουμε και μαρτυρια από τον haki ότι μετράμε μέρες για την αναβάθμιση...

OΛΕΣ αυτές οι εφαρμογές καιρού είναι ανακριβέστατες γιατί κάνoυν extrapolation με βάση τους ελάχιστους, απαρχαιωμένους σταθμούς της κηφηνοειδούς Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας! Ούτε καν τους άφθονους σταθμούς του meteo.gr δε χρησιμοποιούν. Αυτήν τη στιγμή το Accuweather μου δείχνει εξωτερική θερμοκρασία 3.5 βαθμούς πάνω από την κανονική! Αυτό είναι πολύ μεγάλη μετεωρολογική ανακρίβεια! Βάλτε το meteo.gr για να έχετε μια τουλάχιστον υποτυπωδώς πραγματική εικόνα.

Oποιος δοκιμάσει το poseidon δεν το αλάζει με τίποτα....

παίδες ο άνθρωπος δεν ρώτησε για εφαρμογές καιρού άλλα για provider καιρού. Μία εφαρμογή μπορεί να παίρνει από έναν ή πολλούς provider. π.χ. το Beautiful widget που αναφέρθηκε παραπάνω έχει 3-4 providers και ένας εξ' αυτών είναι ο Accuweather που πρότεινα εγώ. Συνεπώς προτείνω provider Accuweather με οποιαδήποτε εφαρμογή τον χρησιμοποιεί, δεν έχει να κάνει η πρόγνωση με την εφαρμογή αυτή καθαυτή άλλα με τον provider που χρησιμοποιεί.

Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου...κοιταξα στο weather services και εχει να διαλεξεις αναμεσα σε ΥR.no , weatherbug και GoogleWeather.

Απο την μανα του ειχε.το πρωτο παντως.

Το poseidon τι ειναι?

Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου...κοιταξα στο weather services και εχει να διαλεξεις αναμεσα σε ΥR.no , weatherbug και GoogleWeather.

Απο την μανα του ειχε.το πρωτο παντως.

Το poseidon τι ειναι?

Μετεωρολογια , κλασεις ανωτερη απο τις συνηθισμενες.. .

Μ' έφαγες ρε Λεωνίδα.... :lol::lol:

πήγα για το κινητό και είναι σε έλλειψη... Θα το φέρουν από εβδομάδα και σε άσπρο παρακαλώ :p

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Πως μπορω να εχω δονηση στο κινητο,οταν παταω τα γραμματα για να γραψω μυνηματα?Υπαρχει τετοια επιλογη?να παταω καθε γραμματακι και να δονειται το κινητο?

Πας στις ρυθμίσεις , γλώσσα και εισαγωγή ,μετά στο γρανάζι του πληκτρολογίου LG ,στην επιλογή "πατήστε σχολια" και έχει τη δόνηση εκεί .

Guys, έχω ψηθεί για αγορά του 4X θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά για το κινητό γιατί έχω ακούσει οτι η υποστήριξη της LG στα Updates είναι χάλια....

Στο Xda δεν βλέπω πολλές Custom Roms, Kernels και τα σχετικά καθώς ούτε να πολύ ασχολούνται με το κινητό (εκτός αν κάνω λάθος).

Τι έκδοση υπάρχει στο κινητό αυτό ?

Στο gmsarena γράφει οτι στα ευρωπαϊκά μοντέλα (η και γενικώς) στην επόμενη αναβάθμιση JellyBean θα υπάρχει και ξεκλείδωτο Bootloader κάτι που πιστεύω οτι είναι Θετικό!

Εσείς πως το βλέπετε αυτό το θέμα με τις αναβαθμίσεις ? Θα πάρει αρκετές Custom Roms, Kernels ?

Η επόμενη έκδοση (π.χ. Android 4.2.2+) λέτε να έρθει στο 4X, η θα το παρατήσει στην τύχη του όπως έκανε πάλι η LG με το 2X ?

Έρευνα σχετικά με το ξεκλείδωτο Bootloader από το GSMArena: http://www.phonearena.com/news/LG-Optimus-4X-HD-getting-Jelly-Bean-update-in-Q1-2013_id39381

Έρευνα στο Xda-Developers στο Topic Android Development: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1653

Edited by manos20082

Καλημέρα! Μια ερώτηση, είμαι μεταξύ L9 και x4, τί προτείνετε? Απ'ότι καταλαβαίνω αφού διάβασα τα αντίστοιχα θρεντ το x4 είναι λίγο παλιό αλλά με πιο δυνατά χαρακτηριστικά (πλην μπαταρίας), ενώ το L9 πιο καινούριο αλλά πιο "δεύτερο" κινητό? Διαβάζοντάς σας θα έλεγα ότι είμαι ...noob, μπαίνω εδώ και διαβάζω λίγο μόνο όταν είναι να αγοράσω κινητό, γι'αυτό και ζητάω την άποψή σας, ευχαριστώ.

Guys, έχω ψηθεί για αγορά του 4X θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά για το κινητό γιατί έχω ακούσει οτι η υποστήριξη της LG στα Updates είναι χάλια....

Στο Xda δεν βλέπω πολλές Custom Roms, Kernels και τα σχετικά καθώς ούτε να πολύ ασχολούνται με το κινητό (εκτός αν κάνω λάθος).

Τι έκδοση υπάρχει στο κινητό αυτό ?

Στο gmsarena γράφει οτι στα ευρωπαϊκά μοντέλα (η και γενικώς) στην επόμενη αναβάθμιση JellyBean θα υπάρχει και ξεκλείδωτο Bootloader κάτι που πιστεύω οτι είναι Θετικό!

Εσείς πως το βλέπετε αυτό το θέμα με τις αναβαθμίσεις ? Θα πάρει αρκετές Custom Roms, Kernels ?

Η επόμενη έκδοση (π.χ. Android 4.2.2+) λέτε να έρθει στο 4X, η θα το παρατήσει στην τύχη του όπως έκανε πάλι η LG με το 2X?

Στο να φερει νεα εκδοση στα κινητα της ειναι κατι λιγοτερο απο απαραδεκτη , στο να κανει διορθωσεις στα τυχον προβληματα των εκδοσεων που τρεχουν τα τηλεφωνα ειναι πολυ καλη.Εβγαζε ενημερωση που αναλογουσε 1 ανα 1 μηνα σχεδον.

Βλεπεις οτι δεν υπαρχει "δραση" στο xda απο custom πραγματα ειναι λογω του κλειδωμενου bootloader , που οταν ανοιξει θα εχουμε να δουμε πολλα κατα τη γνωμη μου. Η εκδοση που τρεχει τωρα ειναι 4.0.3 (V10h) .Λογικα το τηλεφωνο τωρα θα αναβαθμιστει στην 4.1.2 , απο εκει και μετα μην περιμενει κανεις νεοτερη επισημη εκδοση , μονο custom που μαλλον θετικο το βλεπω...Αν δεις και το 2Χ (το ειχα πριν καιρο και τωρα το εχει η γυναικα μου) με το που πηρε Ics , εχει γινει χαμος στο xda απο custom ics + JB σε σχεση με τις 2-3 καλες gingerbread που υπηρχαν πριν. Οποτε ας περιμενουμε κατι αναλογο.

Καλημέρα! Μια ερώτηση, είμαι μεταξύ L9 και x4, τί προτείνετε? Απ'ότι καταλαβαίνω αφού διάβασα τα αντίστοιχα θρεντ το x4 είναι λίγο παλιό αλλά με πιο δυνατά χαρακτηριστικά (πλην μπαταρίας), ενώ το L9 πιο καινούριο αλλά πιο "δεύτερο" κινητό? Διαβάζοντάς σας θα έλεγα ότι είμαι ...noob, μπαίνω εδώ και διαβάζω λίγο μόνο όταν είναι να αγοράσω κινητό, γι'αυτό και ζητάω την άποψή σας, ευχαριστώ.

Μην κανεις καμια βλακεια να παρεις L9...Δεν λεω οτι ειναι κακο αλλα αν αντεχεις οικονομικα , ειναι σε αλλη κατηγορια το 4Χ.

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)