Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω παιδιά με το πρόβλημα με το δεδομένα έβαλα τη κάρτα σιμ της γυναίκας μου και δουλεύουν κανονικά τα δεδομένα ενω τη δικιά μου την έβαλα στο παλιό κινητό και δουλεύει

δε ξέρω τι γίνεται

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για ηχο τηλεφωνου και μηνυματων , πηγαινε στις ρυθμισεις -> ηχος και αλλαξε τα.Για το ξυπνητηρι πας στην εφαρμογη του τηλεφωνου Αφυπνιση/Ρολοι και οταν κανεις ωρα για αφυπνιση θα σου βγαλει ρυθμισεις για τις μερες που το θες κλπ.Λιγο πιο κατω εχει για ορισμο ηχου.

Ο ήχος για τα μηνύματα είναι ο ήχος ειδοποιήσεων που λέει, έτσι; Δεν γίνεται να υπάρχει άλλος για μηνύματα και άλλος για ειδοποιήσεις; Γιατί ειδοποιήσεις έρχονται συνέχεια (facebook,mail κτλ) και θέλω να τα ξεχωρίζω. Αυτό με το ξυπνητήρι που μου είπες το βρήκα αλλά δεν έχει να επιλέξω από δικούς μου ήχους. Έχει του τηλεφώνου και αυτόν που έχω για ήχο κλήσεις.

When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me"

Εγω παιδιά με το πρόβλημα με το δεδομένα έβαλα τη κάρτα σιμ της γυναίκας μου και δουλεύουν κανονικά τα δεδομένα ενω τη δικιά μου την έβαλα στο παλιό κινητό και δουλεύει

δε ξέρω τι γίνεται

έβαλα τη καρτα σιμ μου στο κινητό της γυναίκας μου και ουτε και κεί έχει δεδομένα

άρα το πρόβλημα είναι της κάρτα σιμ που εχει δεδομέναμόνο στο παλιό κινητό μου.

πως γίνετε αυτό? έχει κανείς καμια ιδέα

Ο ήχος για τα μηνύματα είναι ο ήχος ειδοποιήσεων που λέει, έτσι; Δεν γίνεται να υπάρχει άλλος για μηνύματα και άλλος για ειδοποιήσεις; Γιατί ειδοποιήσεις έρχονται συνέχεια (facebook,mail κτλ) και θέλω να τα ξεχωρίζω. Αυτό με το ξυπνητήρι που μου είπες το βρήκα αλλά δεν έχει να επιλέξω από δικούς μου ήχους. Έχει του τηλεφώνου και αυτόν που έχω για ήχο κλήσεις.

Νομιζω για να μην το πολυ μπερδευουμε το πραγμα καλυτερα να βρεις μια εφαρμογη για ορισμο ηχων για ολα αυτα που θες...

Επισης σημερα δοκιμασα 2 προγραμματακια .Ενα sidebar και μια live ταπετσαρια με ζωντανη ωρα.

To sidebar οτι ετοιμαζομουν να το δοκιμασω κι εγω.

Εβαλα και ρο weather services pro το οποιο μπορω να πω ειναι αρκετα ικανοποιητικο.Αφου ψαχτηκα σε διαφορα (και εχοντας το γνωστο θεμα με το widget του μαμα καιρο και τους launcers περαν του lg), μπορω να πω οτι αυτο ειναι καλο.

Νομιζω για να μην το πολυ μπερδευουμε το πραγμα καλυτερα να βρεις μια εφαρμογη για ορισμο ηχων για ολα αυτα που θες...

Επισης σημερα δοκιμασα 2 προγραμματακια .Ενα sidebar και μια live ταπετσαρια με ζωντανη ωρα.

Το εικονιδιο leo με την επιλογη 2g-3g με πιο προγραμματακι το βαζουμε επιφανεια;

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Παιδιά προτείνω την εφαρμογή "floating banner" από play store. Την έχω εδώ και καιρό και είναι εξαιρετική. Κοιτάξτε την και θα με θυμηθείτε.

Έχει κανένας πρόβλημα με το wifi; Δείχνει να είναι συνδεδεμένο αλλά δεν ανοίγει τίποτα που να χρειάζεται internet. Το ίντερνετ δεν έχει πρόβλημα γιατί το λαπτοπ και το άλλο μου κινητό είναι ok.

Την παρασκευή το πήρα και συνδέθηκα μια χαρά. Μετά έκλεισε και το φόρτισα. Όταν το άνοιξα (Παρασκευή βράδυ) είχα πάλι το πρόβλημα. Βαρέθηκα και το άφησα στην άκρη. Χθες από το πρωί και όλη μέρα ήταν μια χαρά. Ακόμα και όταν το έκλεισα και το ξανάνοιξα. Σήμερα από το πρωί που το άνοιξα πάλι τα ίδια.

Edited by riquelme

ναι, ακριβώς. Το κλείνω (το wifi) ,το ξανανοιγω αλλά τίποτα. Κλείνω και ανοίγω και το κινητό αλλά και πάλι τίποτα.

Κάνε επαναφορά εργοστασιακων αν επιμείνει στειλτο για service .

Καμία θήκη της προκοπής έχει βρει κανείς ?

ναι, ακριβώς. Το κλείνω (το wifi) ,το ξανανοιγω αλλά τίποτα. Κλείνω και ανοίγω και το κινητό αλλά και πάλι τίποτα.

1 Μην βάλεις κωδικό στο router σου. Αν μπεις έτσι άλλαξε το από wep2 σε wep

2 Δοκίμασε σε άλλο router

3 Επιστροφή στο service

Κάνε επαναφορά εργοστασιακων αν επιμείνει στειλτο για service .

Καμία θήκη της προκοπής έχει βρει κανείς ?

Συμπαθητική και προστατεύει καλά. http://e-click.gr/index.php?target=products&product_id=55476

Καλησπέρα,

Δε με λέτε ρε παιδιά, μεταξύ SanDisk Ultra MicroSDHC Class 10 και Transcend MicroSDHC Class 10 ποια θα με συμβουλεύατε να επιλέξω;

Η τιμή τους είναι σχεδόν ίδια και αμφότερες έρχονται με SD adapter.

Μαϊμούδαρχος

Την sandisk ,ειδα οτι εχει αντοχη σε ακραιες συνθηκες και αναγνωση μεχρι 30ΜΒ αντι τα 20 της transcend.

Λοιπόν...Με το wifi μου το κάνει μερικές φορές κι εμένα.Η μόνη λύση που έχω βρει είναι να κλείσω το router και να το ανοίξω πάλι.

Με τα δεδομένα κινητής είχε φάει κι εμένα μια φρίκη και έλεγα πως δε γλίτωνα την επαναφορά.

Ως δια μαγείας όμως σώθηκα με restart.:)

:!:Όχι όμως κανονικό αλλά κρατώντας παρατεταμένα το κουμπί μέχρι να κάνει μόνο του!!!

Την sandisk ,ειδα οτι εχει αντοχη σε ακραιες συνθηκες και αναγνωση μεχρι 30ΜΒ αντι τα 20 της transcend.

Sold και αυτό για τα 30 έναντι 20. Δεδομένου ότι θα είναι μέσα στο κινητό μου δε σκοπεύω να την εκθέσω σε ακραίες συνθήκες, γιατί αυτή μπορεί να τις αντέξει το κινητό όχι :)

Άσχετο, έχετε παρατηρήσει ότι το topic της κινητάρας μας ανήκει στην κατηγορία των "ευτυχισμένων" threads?

Μαϊμούδαρχος

Άσχετο, έχετε παρατηρήσει ότι το topic της κινητάρας μας ανήκει στην κατηγορία των "ευτυχισμένων" threads?
Απο που το συμπεραινεις αυτο ;

Από το γεγονός ότι υπάρχουν λίγα σχετικά παράπονα και πολλοί ευχαριστημένοι κάτοχοι του κινητού. Κάτι σαν τα threads των galaxy note :) Edited by menes
Μαϊμούδαρχος

Συμπαθητική και προστατεύει καλά. http://e-click.gr/index.php?target=products&product_id=55476

Αυτη έχω δει κι εγω,δεν υπάρχει ποικιλία όμως γενικά στη αγορα

Από το γεγονός ότι υπάρχουν λίγα σχετικά παράπονα και πολλοί ευχαριστημένοι κάτοχοι του κινητού. Κάτι σαν τα threads των galaxy note :)

Λογικό είναι,δεν προλαβαινει να βγάλει προβλήματα,τελειώνει η μπαταρία!

LOL!!!Αν μη τι αλλο πετυχημενο!:lol:

Παντως γενικα η συσκευη αν εξαιρεσουμε το θεμα μπαταριας και σε ξενα thread τα παραπονα για την λειτουργια της ειναι πολυ λιγα.

Για καρτα μνημης εγω πηρα (ειμαι italia) την samsung plus class 10 32GB και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Και στην ανταποκριση της και στην ταχυτητα της.

Μην το λες. Έχω screenshot που το έβγαλα με μια φόρτιση 2 μέρες και 21 ώρες , με 10% υπόλοιπο. Πρόβλημα δεν είχα πάντως χαχαχαχα .

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)