Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα hd widgets για τον καιρό γιατί έχουν όμορφα και υψηλής ανάλυσης εικονίδια καιρού και παράλληλα σου δίνει πολλές επιλογές εμφάνισης :-)

Υπαρχει weather me hd widget?

Και μια ερώτηση για κάτι που τώρα είδα.

Στα SMS γιατί γράφω μονο με 70 χαρακτήρες?ειτε με μικρά η με κεφάλαια?(μέχρι τώρα έγραφα μονο ιταλικά και δεν το είχα προσέξει).Βασικά το "γιατι " το ψιλό καταλαβαίνω,πως το αλλά ζω είναι το θέμα.

Υπόψην έχω βάλει το jellybean πληκτρολόγιο αν και δεν νομιζω να παιζει λογο γιατί και με το άλλο το παθαινα.

Edited by mario_fit

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eιχα ενημερωσει σε προηγουμενο ποστ οτι μετατεθηκε το αλλο Σαββατο 26/01 λογω αδυναμιας για αυριο αρκετων φιλων.Οχι κυριακη γιατι τοτε ειναι μερα συναντησης myphone.

Οπως παντα αναμενω να με ενημερωσετε με ΡΜ για την συμμετοχη του ο καθενας.Αλλιως καντε με add στο fb η στο skype και τα λεμε και απο εκει.

Άμα το κινητό δεν είναι ελληνικό, κατέβασε το morelocale2 και βάλε την ελληνική γλώσσα. Ή δοκίμασε άλλη εφαρμογή για SMS.

@leolipop: Το άλλο Σάββατο νομίζω πως μπορώ. Θα σου στείλω μέσα στη βδομάδα πμ.

Υπαρχει weather me hd widget?

Και μια ερώτηση για κάτι που τώρα είδα.

Στα SMS γιατί γράφω μονο με 70 χαρακτήρες?ειτε με μικρά η με κεφάλαια?(μέχρι τώρα έγραφα μονο ιταλικά και δεν το είχα προσέξει).Βασικά το "γιατι " το ψιλό καταλαβαίνω,πως το αλλά ζω είναι το θέμα.

Υπόψην έχω βάλει το jellybean πληκτρολόγιο αν και δεν νομιζω να παιζει λογο γιατί και με το άλλο το παθαινα.

Το ιδιο αντιμετωπισα κι εγω και το ελυσα αντικαθιστωντας το μανισιο με το go sms..

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Eγω ευτυχως δεν εχω τετοιο θεμα , αλλα και να ειχα δε θα με απασχολουσε αφου εχω δωρεαν sms στο προγραμμα συμβολαιου μου.

Leo σε πιανω αδιαβαστο.... Ακομη προγραμμα συμβολαιου εχεις;

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Oύτε εγώ έχω θέμα με τα sms κι ας είναι ολλανδικό το κινητό.Μια χαρά 160 χαρακτήρες είτε μικρά είτε κεφαλαία.Δεν το ήξερα ότι μερικοί έχετε θέμα.Σίγουρα έχετε βάλει σωστές ρυθμίσεις?

Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που με στεναχώρησε κάτι αλλά δεν ξέρω αν φταίει το κινητό ή το σύστημα πλοήγησης ή οι δορυφόροι! Ενώ έχω δουλέψει το Sygic καμιά 10αριά φορές ως τώρα και μου κλείδωνε σήμα το κινητό στο 1 λεπτό κατά μέσο όρο ( άλλες φορές μισό λεπτό,άλλες 2 λεπτά), σήμερα σε διαδρομή μίας ολόκληρης ώρας πήγαινε-έλα βρήκα gps σήμα μόνο για 3 λεπτά!:( Το κινητό το είχα στη τσέπη του μπουφάν ( οδηγώ μηχανή) όπως πάντα.Δεν ξέρω αν κάτι έπαθε ο δέκτης του κινητού, αν έφαγε κόλλημα το Sygic ή αν είχαμε κανένα θέμα με το δορυφόρο γενικά σήμερα.Δεν μου έχει ξανατύχει κι ελπίζω να φτιάξει.Έκανα και restart το κινητό μήπως άλλαζε κάτι αλλά πάλι έβρισκε για λίγα δευτερόλεπτα σήμα και μετά το έχανε.

Leo σε πιανω αδιαβαστο.... Ακομη προγραμμα συμβολαιου εχεις;

Ειναι πολυ προνομιακο για αυτο το εχω ακομα (2 νουμερα με παγιο 105€ , δινω 37€ )

Εμενα δεν ξερω τι σκαλωμα εφαγε σημερα αλλα δεν εστελνε sms ! Μετα απο επανεκκινηση εβγαζε αναγκαστικο κλεισειμο στα μηνυματα.Ουτε με wipe εφτιαξε και ετσι το ξαναφλασαρα.Μιας και το ανεφερε και ο φιλος πιο πανω .Μου εκανε 65sec για να κλειδωσει 10 δορυφορους με το gpsfix .

Edited by Leolipop

παιδια καλησπερα, σε γενικες γραμμες με τη μπαταρια πως τα πατε? την ημερα τη βγαζει το κινητο ή μπα? ρωταω γιατι απο το ψαξιμο που εκανα ακρη δεν εβγαλα, πολυ αντιφατικες γνωμες.
All it takes is a swipe...

Tελικα οσον αφορα τα sms-εσια και τους 70χαρακτηρες, κατεβασα το προγραμμα που μου προτεινε ο φιλος Feregorn, αλλα αλλαξα και την "κωδικοποιηση αλφαβητου" απο "αυτοματο" σε "προεπιλεγμενο" και τωρα ολα ειναι οκ.(δεν ξερω αν χρειαζοταν οντως το morelocale2 παντως το κατεβασα και το εγκατεστησα)

Κανονικα το sms και με μικρα και με κεφαλαια.;)

Και μιας και γινεται πολυς λογος για την μπαταρια, προσωπικα ναι μεν θα ηθελά να κρατουσε οσο περισσοτερο δυνατον (χαιρω πολυ), αλλα αν αναλογιστουμε την οθοναρα, τους πυρηνες και το οτι το σκαλιζω ολη την ωρα το να μου κραταει πουχου μιαμιση μερα προσωπικα με αφηνει σε γενικες γραμμες ικανοποιημενο.

Tελικα οσον αφορα τα sms-εσια και τους 70χαρακτηρες, κατεβασα το προγραμμα που μου προτεινε ο φιλος Feregorn, αλλα αλλαξα και την "κωδικοποιηση αλφαβητου" απο "αυτοματο" σε "προεπιλεγμενο" και τωρα ολα ειναι οκ.(δεν ξερω αν χρειαζοταν οντως το morelocale2 παντως το κατεβασα και το εγκατεστησα)

Κανονικα το sms και με μικρα και με κεφαλαια.;)

Και μιας και γινεται πολυς λογος για την μπαταρια, προσωπικα ναι μεν θα ηθελά να κρατουσε οσο περισσοτερο δυνατον (χαιρω πολυ), αλλα αν αναλογιστουμε την οθοναρα, τους πυρηνες και το οτι το σκαλιζω ολη την ωρα το να μου κραταει πουχου μιαμιση μερα προσωπικα με αφηνει σε γενικες γραμμες ικανοποιημενο.

μιαμιση μερα ειναι πανω απο το μεσο ορο, σχεδον ικανοποιητικα. Εχεις push notifications (gmail/FB/twitter?)

Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που με στεναχώρησε κάτι αλλά δεν ξέρω αν φταίει το κινητό ή το σύστημα πλοήγησης ή οι δορυφόροι! Ενώ έχω δουλέψει το Sygic καμιά 10αριά φορές ως τώρα και μου κλείδωνε σήμα το κινητό στο 1 λεπτό κατά μέσο όρο ( άλλες φορές μισό λεπτό,άλλες 2 λεπτά), σήμερα σε διαδρομή μίας ολόκληρης ώρας πήγαινε-έλα βρήκα gps σήμα μόνο για 3 λεπτά!:( Το κινητό το είχα στη τσέπη του μπουφάν ( οδηγώ μηχανή) όπως πάντα.Δεν ξέρω αν κάτι έπαθε ο δέκτης του κινητού, αν έφαγε κόλλημα το Sygic ή αν είχαμε κανένα θέμα με το δορυφόρο γενικά σήμερα.Δεν μου έχει ξανατύχει κι ελπίζω να φτιάξει.Έκανα και restart το κινητό μήπως άλλαζε κάτι αλλά πάλι έβρισκε για λίγα δευτερόλεπτα σήμα και μετά το έχανε.

Εχω παθει το ιδιο και εγω με αποτελεσμα να αφησω στην ακρη το κινητο και δουλευω με το εφεδρικο (S2).......

NFC tags original 13 units τα πηρα με 15.5 Ε απο εδω

http://www.ebay.com/itm/170860261109?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Edited by alexanesta

μιαμιση μερα ειναι πανω απο το μεσο ορο, σχεδον ικανοποιητικα. Εχεις push notifications (gmail/FB/twitter?)

Τα παντα εκτος τουιτερ.

Δωσε rom, ρυθμισεις και σε ποιον αγιο εκανες ταμα. Και δωσε και καμμια φοτο στο λαο με τα battery stats γιατι το περιμενω την δευτερα και το μονο μου αγχος ειναι η διαρκεια της μπαταριας...! Ειδα κατι νουμερα για 18 ωρες max με "moderate" use. Βεβαια το "moderate" ειναι υποκειμενικο οποτεθελω να εχω μετρο συγκρισης.

Tελικα οσον αφορα τα sms-εσια και τους 70χαρακτηρες, κατεβασα το προγραμμα που μου προτεινε ο φιλος Feregorn, αλλα αλλαξα και την "κωδικοποιηση αλφαβητου" απο "αυτοματο" σε "προεπιλεγμενο" και τωρα ολα ειναι οκ.(δεν ξερω αν χρειαζοταν οντως το morelocale2 παντως το κατεβασα και το εγκατεστησα)Κανονικα το sms και με μικρα και με κεφαλαια.;)

Βγάλε το άλλο πρόγραμμα,δεν το χρειάζεσαι.:) Ήθελα να σου γράψω στο προηγούμενο ποστ να βάλεις τη ρύθμιση "προεπιλεγμένο" στο αλφάβητο αλλά πίστευα θα το είχες κάνει.:)

@Leolipop,τα προγράμματα gps στο market όπως αυτό που είπες δίνουν πραγματικά boost στο gps σήμα ή απλά σου δίνουν πληροφορίες?

Εγω αυτο που εχω βασικα κραταει τις θεσεις που εχει εντοπισει τους δορυφορους και ετσι οταν ανοιξω το sygic για παραδειγμα δεν θελει πανω απο 10 δευτερα βα βρει την θεση μου ,εχει απο πριν τις θεσεις οποτε μια μικρη μετατοπιση την παρατηρει αμεσως.

Τωρα το δοκιμασα με το sygic και σε 17 δευτερα βρηκε 8 δορυφορους και ημουν ετοιμος για πλοηγηση.

Προς ολους τους κατοχους Optimus 4X: ΜΗΝ δινετε προς πωληση τις συσκευες σας ! Δεν υπαρχει καμια συσκευη στην αγορα πολυ καλυτερη απο το 4Χ αυτη τη στιγμη.

Το αναφερω διοτι ειδα με εκπληξη στο buy&sell 3 αγγελιες προς πωληση και μου κανε εντυπωση. Επειδη τη συσκευη την δοκιμασα και τωρα εχω στα χερια μου τη ναυαρχιδα της Samsung, σας διαβεβαιω απο προσωπικη συγκριση πως το 4Χ ειναι πληρως ανταξιο του ανταγωνισμου, χανει στα σημεια και κερδιζει σε αλλα. Στην ποιοτητα κατασκευης ομως, δεν χανει απο κανεναν. Οσο για το περιφημο Jelly Bean, περα ορισμενων επιπλεον λειτουργιων, δεν το χρειαζεται σε θεματα smoothness και ταχυτητας. Ειναι υπεροχο smartphone και ειμαι περηφανος που το απεκτησα κι εγω :)

Φιλε , οπως ελεγα και μεσω FB στον Κonstantine73 μου περασε απο το μυαλο να δοκιμαζα κατι αλλο.Αλλα οταν ερχονταν η ερωτηση τι να παρω μετα , δεν εβρισκα απαντηση.Μεχρι πριν λιγο καιρο που δεν ειχαμε πολλες ανακοινωσεις για fullHD συσκευες κλπ , το εδινα μονο για Note 2 , το οποιο πλεον δεν αξιζει με τις επερχομενες συσκευες αλλα με πολλα λεφτα να χρειαζονται. Μενω ευχαριστημενος και ας ψαχνουν αλλοι για το κατι παραπανω...

Kαλησπέρα σε ολους του κατόχους του 4Χ

Είμαι σε δίλημμα ποιο τηλέφωνο να επιλέξω. Είμαι ανάμεσα στο 4X και στο SIII (Σιγά το νέο πείτε)

Υπάρχει κάποιος που να πέρασαν απο τα χέρια του και τα 2?

Η διαφορά στα καταστήματα ειναι 150 ευρώ περίπου. Αξίζει η αγορά του S3 ή με λιγοτερα χρηματα παίρνεις παρόμοια πράγματα?

Βοηθήστε, γιατι η αγορά θα είναι άμεση.

Ευχαριστώ

Κίμωνας

I am a traveler of both time and space

Προς ολους τους κατοχους Optimus 4X: ΜΗΝ δινετε προς πωληση τις συσκευες σας ! Δεν υπαρχει καμια συσκευη στην αγορα πολυ καλυτερη απο το 4Χ αυτη τη στιγμη.

Το αναφερω διοτι ειδα με εκπληξη στο buy&sell 3 αγγελιες προς πωληση και μου κανε εντυπωση. Επειδη τη συσκευη την δοκιμασα και τωρα εχω στα χερια μου τη ναυαρχιδα της Samsung, σας διαβεβαιω απο προσωπικη συγκριση πως το 4Χ ειναι πληρως ανταξιο του ανταγωνισμου, χανει στα σημεια και κερδιζει σε αλλα. Στην ποιοτητα κατασκευης ομως, δεν χανει απο κανεναν. Οσο για το περιφημο Jelly Bean, περα ορισμενων επιπλεον λειτουργιων, δεν το χρειαζεται σε θεματα smoothness και ταχυτητας. Ειναι υπεροχο smartphone και ειμαι περηφανος που το απεκτησα κι εγω :)

δεν ειναι μονο αυτοι οι λογοι που σε κανουν να αλλαξεις κινητο, μπορει καποιους να τους κουρασε το μεγεθος του πχ;)

Kαλησπέρα σε ολους του κατόχους του 4Χ

Είμαι σε δίλημμα ποιο τηλέφωνο να επιλέξω. Είμαι ανάμεσα στο 4X και στο SIII (Σιγά το νέο πείτε)

Υπάρχει κάποιος που να πέρασαν απο τα χέρια του και τα 2?

Η διαφορά στα καταστήματα ειναι 150 ευρώ περίπου. Αξίζει η αγορά του S3 ή με λιγοτερα χρηματα παίρνεις παρόμοια πράγματα?

Βοηθήστε, γιατι η αγορά θα είναι άμεση.

Ευχαριστώ

Κίμωνας

Πολλες φορες σκεφτομουν το S3 αλλα λιγο το.σουλουπι του ,λιγο η σαβουρα που εχει μεσα και η διαφορα χρηματων με αφηνουν αδιαφορο απεναντι του.Για εμενα καλυτερα το LG για τωρα...Αν σε αντιθεση με το S2 , μετα την κυκλοφορια του S4 γινει πιο προσιτο θα το συζηταγα.Αλλιως δεν εχει σε τιποτα να ζηλεψει εκτος απο κατι ακυρα εφε με την καμερα που κανει το s3 και τρωνε μπαταρια....

Ειπαμε δεν το δινω και θα φυγει μονο αν ερθει σε καλη τιμη το G.

Συμφωνω 100% πως αν ξεκλειδωσει και αρχισουν και οι καστομιες εχουμε πολλα να δουμε σαν χρηστες , αλλα θα κλεισουν και μερικα στοματα που κρινουν μια συσκευη απο τον αριθμο των ρομς που υπαρχουν να βαλεις οπως η κοινοτητα των i9300.

Edited by Leolipop

@Manhunter, εγώ ακόμα και στην ίδια τιμή να πουλιόταν το SIII δεν θα το έπαιρνα λόγω design ( σαν πατάτα κομμένη στη μέση) αλλά αυτό είναι θέμα γούστου.Επίσης το SIII είναι μακρύτερο και το πλαστικό του δεν μου αρέσει καθόλου γιατί μου φαίνεται πολύ ψεύτικο.

Όσο αφορά την οθόνη, εγώ προτιμώ τις Super Amoled οθόνες γιατί μου αρέσουν τα ψεύτικα πολύ έντονα χρώματα της αλλά και εκεί είναι θέμα γούστου. Tέλεια είναι και η οθόνη του 4X με πιο φυσιολογικά χρώματα για όσους είναι υπέρ αυτών και καλύτερη απόδοση σε φως ημέρας.

Για τους επεξεργαστές οι διαφορές είναι ελάχιστες οπότε δεν αποτελούν κριτήρια.Φοβεροί και οι δύο.

Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν το SIII έχει καλύτερη μπαταρία.Κάμερα έχει καλύτερη πάντως κατά τη γνώμη μου.Το άλλο που δεν γνωρίζω είναι αν το SIII παρουσιάζει σπάνια κολλήματα.To σίγουρο είναι πως το 4X είναι το 1ο κινητό που δεν μου έχει παρουσιάσει απολύτως κανένα κόλλημα.

Ωραια. Νομιζω οτι και οι τελευταιοι ενδιασμοί φευγουν σιγά σιγά...

Δεν ειχα ποτέ LG, για αυτό ίσως. Ίσως να έχω πέσει και θύμα του marketing.

Το μονο αρνητικό που ίσως έχει το 4X, είναι η μεταπωλητική του αξία. Αλλά, who gives a ****....

Θα το δώ και απο κοντά, και θα αποφασίσω.

Η πλάστιγα γέρνει προς το LG πάντως....

I am a traveler of both time and space

Ωραια. Νομιζω οτι και οι τελευταιοι ενδιασμοί φευγουν σιγά σιγά...

Δεν ειχα ποτέ LG, για αυτό ίσως. Ίσως να έχω πέσει και θύμα του marketing.

Το μονο αρνητικό που ίσως έχει το 4X, είναι η μεταπωλητική του αξία. Αλλά, who gives a ****....

Θα το δώ και απο κοντά, και θα αποφασίσω.

Η πλάστιγα γέρνει προς το LG πάντως....

Κοιτα να δεις , πριν 2 μηνες που το εβρισκες με 345 λογικο ηταν να μην συμφερει για αλλον να το δωσεις 300. Τωρα ομως που η χαμηλοτερη τιμη ειναι 385 και σε λιγο θα ειναι 400 και βαλε ,τα 300 μια.χαρα τιμη ειναι για 2ο χερι τετοιου τηλεφωνου.Οσο δεν ερχεται το G καλα.τα παει.

Αστειο ειναι να πουλιεται το S2 330 καινουργιο και να το βλεπεις μεταχειρισμενο ,πανω απο ετος αγορασμενο στα 270 και πανω.Τραγικο φαινομενο και για 1ο και 2ο χερι.

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)