Leolipop Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Επισημα 4.1.2 , ανεπισημα , μεχρι εκει που προγραμματιστες φτιαχνουν ρομς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elina_17 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 leolipop,υπαρχουν τετοια καταστηματα,τα οποια θα το κανουν στο τσακ μπαμ?Στην αττικη εννοω,δεν κανουμε διαφημηση,αλλα πρεπει να δινουμε απτες,πραγματικες λυσεις στα προβληματα των μελων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Ο καθενας το κανει μονος του για τον απλο λογο οτι σε θεωρητικο επιπεδο θετει σε κινδυνο τη συσκευη (πλεον σχεδον απιθανο μιας και εχει γινει απο πολυ κοσμο χωρις προβληματα) τα οποια προβληματα προκαλουνται απο τον ιδιο το χρηστη που συνηθως δεν ακολουθει σωστα τη διαδικασια.Εχω γραψει εγω θεματα εδω σχετικα με τη διαδικασια που ειναι απαραιτητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elina_17 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 το ειδα τον αναλυτικο σου οδηγο,ομως εγω δεν ξερω να το κανω!Εστειλα mail σε ενα μαγαζι του ειπα εαν γινεται και μου απαντησε οτι απο την στιγμη που δεν εχει στειλει την αναβαθμιση η εταιρεια δεν την σηκωνει η συσκευη μου!!!Εγω ειχα αγορασει το κινητο απο καποιο παιδι,δεν το αγορασα απο μαγαζι,(δεν ξερω εαν παιζει καποιο ρολο) και πρεπει να εχει ics ή και κατι αρχαιοτερο.Γινεται να το κανει καποιος επαγγελματιας ή ειναι χαμενος χρονο?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 To τηλεφωνο μπορει να σηκωσει και εχουν βγαλει για αυτο χρηστες , μεχρι 5.1.1 https://forum.xda-developers.com/optimus-4x-hd/development/rom-resurrectionremix-5-4-0-t3070656 η θα το κανεις μονη/μονος η θα βρεις καποιον με μετριες γνωσεις να το κανει.Ειναι πολυ πιο ευκολο απο οτι περιμενει ο καθενας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elina_17 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 θα βρω καποιον με μετριες γνωσεις για αυτο αφου το λες.Ομως τι ακριβως να του ζητησω(εσυ καταλαβες) ωστε να καταλαβει και εκεινος τι ζηταω??Επισης ποιον browser?? θα μου συστηνες αντι του chrome google,που ειναι λιγο βαρυς για την συσκευη μου...Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Να του ζητησεις να σου πει αν καταλαβαινει τις οδηγιες που εχω γραψει.Για browser δοκιμασε doplhin mini η opera mini. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Eβαλα την euphoria 5.1 αλλα δεν λειτουργεί το wifi hotspot. Εχει βγει aosp εκδοση 6 και 7 αλλα δεν το εχω δοκιμασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melpomina_1993 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 ΠΑΙΔΙΑΑΑ,το αγαπημενο μου lg 4x νομιζω με αφησε...ενω φορτιζει,ανοιγει,βγαζει την ενδειξη του wifi κανονικα....γ@μωτο η οθονη δεν ανταποκρινεται σε τπτ ουτε στα χαδια ουτε σε πιο δυνατες επαφες...νεκρωσε η αφη....υπενθυμιζω ειδικα σε σενα leolipop οτι οταν σου ειχα πει καποτε για το λειτουργικο αναφωνησες ο χριστος και η μανα του..ειναι τοσο παλιο...Υπαρχει κατι που μπορω να κανω,κατι που κανει την καρδουλα να χτυπησει..η πρεπει να το θαψω στο συρταρι μια για παντα!Please help me! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Κανεις full επαναφορα μεσω recovery μηπως μια στο εκατομμυριο ειναι θεμα λογισμικου.Αν μετα την επαναφορα δεν αλλαξει κατι τοτε ειναι θεμα υλικου και δεν αξιζει να ασχοληθεις για κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melpomina_1993 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 θεμα λογισμικου θα ειναι,πως κανει full recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 θεμα λογισμικου θα ειναι,πως κανει full recovery? Δες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melpomina_1993 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts