optimus13_ Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Δεν καταλαβα τι ενοεις.βαζω το καλωδιο πατωντας το vol- τι ειναι το hub? Σορρυ για το πρηξιμο αλλα δεν τα ξερω ολα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Εννοώ να βάζεις το καλώδιο απευθειας σε υπολογιστή και όχι σε διακλαδωτη η συσκευή που βγάζει θύρες usb.εγώ για αυτό το λόγο πχ δεν μπορούσα να κάνω ρουτ το κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optimus13_ Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 ναι ετσι το κανω απευθειας.μπορει να φταιει το pc δεν ξερω τι να πω αλλο.ξερεις ποσο θα κοστισει αν το παω στην lg να το φτιαξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Koιτα , αν ειναι ανεπανορθωτη η ζημια τοτε θα κανουν καμια αλλαγη πλακετας που θα θελει 120-150 ευρω, μηνες πριν που κοιταγα το 4Χ ειχε φτασει να πωλειται 80-100 οποτε σκεψοτ τωρα ειδικα που με 150-170 βρισκεις G2 που ειναι αλλη κλαση μακραν.Αν δεις οτι δεν μπορεις να κανεις κατι , ρωτα την LG και αν ειναι ασυμφωρο αυτο που θα σου πουν τοτε βαλε το μια αγγελια για ανταλλακτικα (οθονη, ηχειο κλπ) και παρε με κανα 100αρικο κανενα κινεζικο (lenovo, coolpad ,Dogee κλπ) , θα ειναι σαφως καλυτερα απο το 4Χ σε ολους τους τομεις εκτος απο τον εσωτερικο χωρο που παιζει και στα 8GB. Eνδεικτικα σου λεω οτι πριν 2 μηνες πηρα της γυναικας μου coolpad F1 (8core , 2Gb ram ,8gb , dual sim ,13mpx, 5" 720p amoled) με 3 θηκες και 2 μπαταριες με 90€...Ψαξου και δε θα χασεις ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optimus13_ Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Θα κοιταξω να προσπαθησω και σε αλλο pc και μετα θα ρωτησω στην lg.τωρα για αλλο κινητο σκεφτομαι να μαζεψω τιποτα παραπανω λεφτα για να παρω κατι πιο καλο.για τα κινεζικα δεν ξερω τι παιζει απο σερβις και τετοια αλλα τα lenovo με ψησανε ειναι η αληθεια.θα δουμε.ευχαριστω και παλι θα επανερθω με λεπτομεριες καλο βραδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Μη το φοβασαι το κινεζικο ...και αν ειναι να παρεις κατι πολυ καλο με 100€ πχ , αμα μετα απο κανα χρονο σου χαλασει δε θα πολυ ασχοληθεις για αυτα τα 100.... "Ρισκαρε" το και δε θα χασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optimus13_ Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Δεν εχω προβλημα να το ρισκαρω απλα λεω να βαλω λιγα παραπανω,για να εχει λιγο παραπανω μνημη ραμ πχ.εξαλλου τωρα αρχιζουν να βγαινουν συσκευες με 4gb ram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Φιλε αυτα ειναι ανουσια πραγματα κατα τη γνωμη μου , στα 3 οκ αλλα τα 4 ειναι για να παιζουν με τους αριθμους ....Δε θα κανει καμια διαφορα απο τα 3 στα 4 για τον απλο χρηστη.Ισα ισα αμα εχεις 4 ραμ και την φουλαρεις με παρασκηνιακες διεργασιες τοτε θα σου πινει την μπαταρια. Βγαλε ακρη με το lg και βλεπουμε , αλλωστε οποιοδηποτε βημα κανεις θα ειναι μεγαλη προοδος απο εκει που εισαι τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optimus13_ Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Συμφωνω οτι ειναι θεμα μαρκετινγκ αυτο που γινεται δεν εχεις αδικο.τεσπα θα προσπαθησω να φτιαξω το lg και βλεπω.πρεπει να φυγω για δουλεια ευχαριστω και παλι καλο βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_dentist_V Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Τι μπορώ να κάνω για να ανασάνει λίγο το κινητό;; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Ας κάνουμε όλοι τον κόσμο λίγο καλύτερο!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Τι παραπονο εχεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_dentist_V Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Τι παραπονο εχεις ; Κολλάει συνεχώς, δεν μπορώ να κάνω απρόσκοπτη πλοήγηση όπως πριν, το fb δεν το ανοίγει καν, έχει φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να απαντάω σε κλείσεις! Δεν τρέχω καμία εφαρμογή, έχω κάνει μία φορά hard reset, χωρίς να δω προκοπή. Έχω τον CM Launcher και το Power Clean. Ακόμα και η κάμερα αργεί εκνευριστικά να ανοίξει.. Εάν υπάρχει κάποιος Θεσσαλονίκη το έδινα πολύ ευχαρίστως για ρουτάρισμα, για κάποια custom rom και ό,τι χρειαστεί για να ανασάνει, γιατί αλλιώς είναι για να το πετάω στον τοίχο!!!!! Ευχαριστώ.. Παράθεση Ας κάνουμε όλοι τον κόσμο λίγο καλύτερο!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Η κατασταση μπορει να βελτιωθει δραματικα.Αν θες να σου πω την διαδικασια επικοινωνησε μαζι μου στο leolipop@gmail.com να σου λεω κατι'διαν τις κινησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_dentist_V Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Η κατασταση μπορει να βελτιωθει δραματικα.Αν θες να σου πω την διαδικασια επικοινωνησε μαζι μου στο leolipop@gmail.com να σου λεω κατι'διαν τις κινησεις. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, θα χρειαστεί κάποια προεργασία και πόσο χρόνο περίπου θα μας πάρει; Παράθεση Ας κάνουμε όλοι τον κόσμο λίγο καλύτερο!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Αν δεν εχεις κανει καν ρουτ η προεργασια ειναι η μεγαλυτερη διαδικασια σε χρονο.Υπολογιζω αν ολα πανε καλα κατι λιγοτερο απο ωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Leolipop μπορεις να μου πεις σε pm τις κινησεις? (Εχω ρουτ) Εστω επιγραμματικα ? Επισης , κάποια μπαταρία που να πήρατε και να σας βγήκε καλή ; Απο το ebay uk σκεφτομαι να παρω (εαν βάλω λεφτα στο πειπαλ :lol:) Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Θες να πας σε custom ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Επισης , κάποια μπαταρία που να πήρατε και να σας βγήκε καλή ; Απο το ebay uk σκεφτομαι να παρω (εαν βάλω λεφτα στο πειπαλ :lol:) Μπαταρία πηρα πριν 10 μήνες απο e-click.gr Κανενα προβλημα μεχρι σημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
El_Grego Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Αν και όλο λέω να πάρω καινούριο, στο τέλος όλο και κάτι τυχαίνει και ξεμένω με δαύτο... :lol::lol::lol: Λεώ έχεις καμμιά ιδιαίτερη εκτίμηση σε κάποια custom; γιατί αν και έχω δοκιμάσει τις περισσότερες τελικά πάντα γυρνάω στη μαμίσια, η οποία έχει αρχίσει όμως και μου δίνει στα νεύρα με τα κολλήματα της. Παράθεση Το πρώτο μου τηλέφωνο: ΝΟΚΙΑ 3110 (αυτό το τούβλο με το φιδάκι ντε...!) :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Οταν λες οτι γυρνας σε μαμισια εννοεις της lg η την zaiben ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
El_Grego Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 την LG, περιποιημένη από έμένα, αφού έχω απενεργοποιήσει πολλές εφαρμογές της και έχω προσθέσει greenify, adfree, wakelock detector και πολλά άλλα... (παρεπιπτόντως, στο antutu είχα πιάσει υψηλότερο βαθμό απ' ότι με τη zaiben). Βέβαια η ταχύτερη όλων ήταν η LiquidSmooth optimized από τον Mourta, αλλά δε λειτουργούσε σχεδόν τίποτα από ό,τι είχα σώσει στο titanium... Παράθεση Το πρώτο μου τηλέφωνο: ΝΟΚΙΑ 3110 (αυτό το τούβλο με το φιδάκι ντε...!) :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Γιατι δεν βαζεις και να περιποιηθεις την zaiben ; Δυστυχως η βαζεις στοκ based για να μην χανεις λειτουργιες η πας σε aosp με οποια επακολουθα. Για να καταλαβω ειχες κανει backup με titanium και μετα την επαναφορα δεν επαιζαν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
El_Grego Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Αυτό ακριβώς. Τα θεωρούσε ασύμβατα. Παράθεση Το πρώτο μου τηλέφωνο: ΝΟΚΙΑ 3110 (αυτό το τούβλο με το φιδάκι ντε...!) :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Γιατι δεν τα περναγες εκ νεου αφου ηταν τοσο καλη η ρομ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
El_Grego Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Πολλά τα προγράμματα, οι ρυθμίσεις και τα σωσμένα παιχνίδια. :lol: Παράθεση Το πρώτο μου τηλέφωνο: ΝΟΚΙΑ 3110 (αυτό το τούβλο με το φιδάκι ντε...!) :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts