menes Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Ενημερωτικά πάντως, στο xposed υπάρχει εδώ και 4-5 μέρες ένα module που διορθώνει το πρόβλημα στο Play Store. Πώς λέγεται το module? Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Πώς λέγεται το module? LG Optimus Jelly Bean Play Store fix. http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/lg-optimus-jelly-bean-play-store-fix-t2852146 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 (edited) Από περιέργεια , πόσο θα πιανε το κινητό για πώληση ; θεωρείται παλιό πλεον ε? :p επίσης , σκεφτομαι να βαλω μια cyanogen 4.4 ωστε να χω kitkat , αλλα να μη την αναβαθμιζω συνεχεια [βαριεμαι το wipe συνεχεια]. Τι αποψη εχετε? αυτη τη στιγμη ειμαι με V20a root (συμφωνα με οδηγο του φορουμ) και greenify πολλες εφαρμογες.. γενικα εχω συνηθως 200 μβ ελευθερα ram , δεν εχω καποιο ιδιαιτερο θεμα..Αξιζει ο κοπος για την cyanogen ή δε θα κερδισω κατι; ευχαριστω :D Edited September 6, 2014 by CHIEF Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 (edited) Θα χάσεις το ράδιο αλλά υπάρχει λύση και για αυτό.Γενικά από φίλους που έχουν περάσει την 4.4.4 είναι άκρως ικανοποιημένοι και δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις, αν θες και τις καθημερινές δοκιμαστικές ενημερώσεις δεν χρειάζεται να κάνεις wipe κάθε φορά μιας και γίνονται ΟΤΑ , αλλιώς περιμένεις για stable εκδόσεις. Φυσικά αν θες κάτι σε στοκ έκδοση, υπάρχει και η zaiben , κατά τα άλλα χαμός από ρόμς να δοκιμάσεις.Όσο για πώληση θεωρώ ότι περισσότερα από 120 θα ήταν υπερβολικά... Edited September 8, 2014 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Σ ευχαριστω! στοκ εκδοση; αφου η Λγ δεν εβγαλε για το τηλεφωνο μας.. :confused: Το ραδιο δε με νοιαζει , ακουω απο το greek radio οοοοποτε ειναι ,μεσω νετ οποτε νο προμπλεμ. Θα βγει αραγε stable εκδοση ή μπα ? Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Στοκ 4.1.2 εννοώ.Φυσικά και υπάρχει σταθερή έκδοση από τον Ιούλιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 σταθερη 4.4 ? οκ:X απλα εχω μεινει πισω :P :lol: ελεγα να βαλω καποια nightly ( http://download.cyanogenmod.org/?device=p880&type=nightly ) απο εδω, λογικα την πιο τελευταια , γιατι ειναι cm11 ,ενω η stable ειναι 10.1 και νομιζω ειναι jellybean? ή οχι? sorry απλα εχω μεινει πισω απο roms κλπ :worry: ευχαριστω που βοηθεις με τις απαντησεις σου :!: Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 σταθερη 4.4 ? οκ:X απλα εχω μεινει πισω :P :lol: ελεγα να βαλω καποια nightly ( http://download.cyanogenmod.org/?device=p880&type=nightly ) απο εδω, λογικα την πιο τελευταια , γιατι ειναι cm11 ,ενω η stable ειναι 10.1 και νομιζω ειναι jellybean? ή οχι? sorry απλα εχω μεινει πισω απο roms κλπ :worry: ευχαριστω που βοηθεις με τις απαντησεις σου :!: η τελευταία stable είναι η cm10.1.3 η οποία είναι 4.2.2. Την πέρασα σήμερα αλλά γενικά δν είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις cm κολλάνε πολύ και γίνεται πιο αργό το κινητό. Αυτή με την οποία είμαι πολύ ικανοποιημένος είναι η zaiben RC16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Ρε σεις έχετε και σεις το ίδιο πρόβλημα με μένα ή μόνο εγώ το έχω? Πριν κανα μήνα άρχισε η στοκ 4.1.2 να μου κάνει κάτι περίεργα. Το βράδυ που επεφτα για υπνο μου ετρωγε 40-45% μπαταρια και οποτε ξυπνούσα το κινητό ήταν ζεστο. Αν έκλεινα τα παντα έτρωγε 20%. Το πρωί βέβαια σταματούσε ναναι ζεστό το κινητό χωρίς να κάνω κάτι. Και όλα αυτά χωρίς να αλλάξω κάτι στο κινητό ίδιες εφαρμογές είχα μέσα ίδια διατήματα συγχρονισμού και παλιά έτρωγε με wifi 8% ενώ με δεδομένα 13-15% Δοκίμασα hard reset πάλι τα ίδια. Και μετά λέω δε γίνεται θα βάλω καμια custom. Δοκίμασα την beanstalk 2-3 μέρες ήταν πολύ καλά αλλά την επόμενη έκανε τα ίδια Δοκίμασα την liquidsmooth με τον mourta kernel αυτή μπορώ να πω την κράτησα 1,5 βδομάδα περίπου. Ήτανε πολύ καλή μπορώ να πω. είχα ρίξει και την cpu στα 1,3 και είχα πειράξει και το governor σε abyssplug2 και ηταν πολύ καλα. είχε διαφορά το governor. προχθές όμως μου έκανε και αυτή τα ίδια οπότε χθες ξαναγύρισα στην beanstalk αλλά με τον mourta's kernel. Ρύθμισα πάλι στα 1,3 και τον governor και πήγα για ύπνο. Εφαγα 50% σχεδόν μπαταρία και κατα διαστήματα που ξυπνούσα ήταν ζεστό πάλι. Το gsam battery σε όλες τις περιπτώσεις έδειχνε πρωτο πρωτο τον kernel, μετα το συστημα android και μετά το υπηρεσίες google.Είναι φυσιολογικό αυτο; Ουφ τα χω παίξει και δεν ξέρω τι να κάνω Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Μήπως είναι κάποια εφαρμογή που περναγες σε όλες τις Ρομ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Τουλαχιστον στις customs εκτός από τους λογαριασμούς mail Που έβαζα πάντα έβαζα και cpu spy και gsam battery. Οι υπόλοιπες ήτανε το πακέτο με τις google εφαρμογες Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Θα σου πω τι έχω διαβάσει και παρατηρήσει για εφαρμογές που λαμβάνουν στατιστικά μπαταρίας , τρώνε πολύ μπαταρία για να το κάνουν αυτό ! βγάλε για λίγο το gsam και δες τι συμπεριφορά θα έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 ok θα το δοκιμάσω σήμερα το βράδυ. Αλλά μου φαίνεται λίγο περίεργο που ζεσταίνεται και το κινητό. η cpu δουλεύει από ότι είδα στα 475mhz για 3-4 ώρες κατά τη διάρκεια της νύχτας. Δεν είναι περίεργο που το κάνει μόνο το βράδυ αυτό; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Προφανώς κάτι το κανει για να δουλεύει εκεί συνεχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 μπορεί να είναι πρόβλημα του κέρνελ. Είχα κάτι παρόμοιο, όταν στη zaiben είχα περάσει τον κέρνελ του iodak και το κινητό δεν έμπαινε ποτέ σε sleep mode, λειτουργούσε πάντα στα 102 Mhz. Δοκίμασε να περάσεις άλλο κερνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Έχετε να προτείνεται κάποιον άλλο κέρνελ? Το ίδιο έκανα και με τον στοκ κέρνελ.. Γιατί είμαι τόσο γκαντέμης; :p:p Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 εγώ είμαι με τον στοκ της zaiben RC16 πλέον και δεν έχω κανένα πρόβλημα με wakelocks. Είναι βασισμένος σε κάποια έκδοση του Original λογικά αλλά δεν γνωρίζω σε ποια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Πάλι τα ίδια. Εβγαλα και την gsambattery και την cpy spy και πάλι 50% μπαταρία σε 8 ώρες. Το κινητό πάλι ζεστό το βράδυ. Εντωμεταξύ μετά τις 7 σταματάει να ναι ζεστο. Δε ξέρω τι γίνεται. Έχει αρχίσει και με νευριαζει και θα το πετάξω από το παράθυρο. Τελευταία δοκιμή σήμερα full reset και μόνο το gmail πάνω να δούμε τι θα κάνει.... Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Παιδιά νομίζω ότι βρήκα λύση. Πρέπει να έφταιγε ο governor που έβαζα στην cpu. Χθες πέρασα άλλη ρομ kit kat και ο κέρνελ δεν είχε τον governor Που έβαζα οπότε διάλεξα ondemand. Στον άλλο κέρνελ έβαζα abyssplugv2 όπως πρότεινε και αυτός που έκανε τον κέρνελ αλλά από ότι φαίνεται δεν είναι καλογραμμένος ακόμα. Με ondemand επιστρέψαμε στις παλιές αποδεκτές απώλειες μπαταρίας . Θα φανεί βέβαια τις επόμενες μέρες αν όντως ήταν αυτό. Και θα δοκιμάσω με τον παλιό κέρνελ με ondemand να δω τι κατανάλωση θα έχει. Εχει καταλάβει κανένας την διαφορά ondemand με interactive σε θέμα μπαταρίας; Νομίζω ότι ο ondemand είναι λίγο πιο οικονομικος γιατί από ότι κατάλαβα ανεβάζει σταδιακά απόδοση όσο ζητάς παραπάνω και πέφτει μετά ενώ ο interactive ανεβάζει αμέσως στο τέρμα και πέφτει αργά. Κάνω κάτι λάθος;; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Όπως τα λες είναι φιλέ...Αν είχε conservative θα ηταν ακόμα καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Έχει. Θα πηγαίνει καλά; το χεις δοκιμάσει; γιατί αυτός δουλεύει στην χαμηλότερη δυνατή συχνότητα. Μην αρχίσει τα κολλήματα Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 (edited) ο conservative έχει ανάποδη λογική από τον interactive. Ανεβαίνει σε συχνότητα αργά και κατεβαίνει γρήγορα για καλύτερη οικονομία της μπαταρίας. Όσες φορές τον χρησιμοποίησα είχα πρόβλημα, καθώς η συσκευή αργούσε να ανταποκριθεί από κατάσταση sleep, και κολλούσε κατά την αναπαραγωγή μουσικής όταν είχα την οθόνη κλειδωμένη. Υ.Γ θέλω να δοκιμάσω μια ρομ βασισμένη σε stock Android. Έχετε καμία σταθερή να προτείνετε εκτός από beanstalk που την είχα και κολλούσε άπειρα Edited September 18, 2014 by tsakou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 η beanstalk σου κολούσε? Για 4.4 λές ή και πιο παλιά; Γιατί εγώ που την δοκίμασα την 4.4.4 πήγαινε πάρα πολύ καλά. Όσον αφορά τον conservative τον δοκίμασα αλλά πρέπει ναναι κακογραμμένος στον κερνελ που εχω. Έπιασα το κινητό να δουλεύει επί 2 ώρες στο full και όταν μπήκα να δω τρέχουσα κατάσταση cpu δούλευε μονίμως στο full σαν να είχε κολήσει εκεί ένα πράμα. Οπότε γύρισα σε on demand και μέχρι τώρα είμαι πολύ καλά. Θα τον δοκιμάσω και με τον άλλον κέρνελ που έβαζα για να δω αν όντως ήταν πρόβλημα governor αυτό που είχα Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 η beanstalk 4.4.2 κολλούσε, έκανε επανεκκινήσεις με πετούσε έξω απο εφαρμογές, ένα δράμα γενικά. Και είχα κάνει κ full wipe και τα πάντα. Tώρα πέρασα Omni Rom nightly την τελευταία και είμαι πολύ ευχαριστημένος προς το παρόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Περίεργο. Εμένα καλά έπαιζε εκτός από το γεγονός ότι είχε θέμα με το σήμα του κινητού Κάποιες φορές έκλεινε και ξαναάνοιγε μόνο του Τώρα είμαι και mahdi rom και παίζει και αυτή πολύ καλά Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts