Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δικιο εχεις, αλλα γενικα τις φοβαμαι τις customιες.

Ξερεις ειναι και θεμα προσωπικων δεδομενων που εχεις μεσα στο κινητο.

Ασχετα αν ο λογαριασμος που εχω ειναι ψευτικος!

Εσυ εχεις βαλει και οντως δουλευει καλυτερα; αν ναι ποια;

Εχω αυτη της cyanogenmod 10.2 της υπογραφης μου. Και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

LG G4 H815

Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated

Kernel: LG stock

Recovery: Twrp 3.1.1.1

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπόν...Η ιστορία έχει κάπως έτσι...

Δοκίμαζα τα apps της espier,κάνω reboot και δεν μου βγάζει την οθόνη για το pin.Λέω...ok..φταίει το lockscreen.Τελικά δεν μου άρεσαν και πολύ τα apps και τα κάνω απεγκατάσταση.Reboot και ξαφνικά δεν μου βρίσκει την κάρτα sim.Έβγαλα την sim την έβαλα πάλι...τίποτα.Rebooting μερικές φορές ακόμα με αποτέλεσμα να μου την βρει.Μετά όμως από ένα τελευταίο όμως reboot...τέλος.Δεν την βρίσκει με τίποτα.Όταν πατάω για να πάρω τηλέφωνο μου πετάει ένα μήνυμα που λέει οργάνωση εσωτερικών λειτουργιών δοκιμάστε σε λίγο!!!

OK..λέω πάλι...θα φλασάρω πάλι να δούμε τι θα γίνει.Αρχίζω λοιπόν το φλασάριμα όπως πάντα και μου κολλάει κι αυτό.Παραθέτω και ένα log.

Όπως καταλάβατε χρειάζομαι βοήθεια...

Λοιπόν...Η ιστορία έχει κάπως έτσι...

Δοκίμαζα τα apps της espier,κάνω reboot και δεν μου βγάζει την οθόνη για το pin.Λέω...ok..φταίει το lockscreen.Τελικά δεν μου άρεσαν και πολύ τα apps και τα κάνω απεγκατάσταση.Reboot και ξαφνικά δεν μου βρίσκει την κάρτα sim.Έβγαλα την sim την έβαλα πάλι...τίποτα.Rebooting μερικές φορές ακόμα με αποτέλεσμα να μου την βρει.Μετά όμως από ένα τελευταίο όμως reboot...τέλος.Δεν την βρίσκει με τίποτα.Όταν πατάω για να πάρω τηλέφωνο μου πετάει ένα μήνυμα που λέει οργάνωση εσωτερικών λειτουργιών δοκιμάστε σε λίγο!!!

OK..λέω πάλι...θα φλασάρω πάλι να δούμε τι θα γίνει.Αρχίζω λοιπόν το φλασάριμα όπως πάντα και μου κολλάει κι αυτό.Παραθέτω και ένα log.

Όπως καταλάβατε χρειάζομαι βοήθεια...

για δοκιμασε αυτο:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357042 σε επαναφερει σε στοκ λειτουργια

----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

για δοκιμασε αυτο:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357042 σε επαναφερει σε στοκ λειτουργια
λαθος αυτο:http://www.lg-phones.org/how-to-return-unbrick-downgrade-lg-optimus-4x-hd-back-to-stock.html

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

λαθος αυτο:http://www.lg-phones.org/how-to-return-unbrick-downgrade-lg-optimus-4x-hd-back-to-stock.html

Δυστυχώς τίποτα:( Δεν μπορώ να φλασάρω με κανένα τρόπο.Το τηλέφωνο τώρα δεν συνδέεται ούτε στο ασύρματο internet.Το IMEI μου το βγαζει null.;Έχω μείνει ρουταρισμένος και δεν μπορώ να φλασάρω.Φοβάμαι ότι θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση αν το στείλω για επισκευή...

Καμιά βοήθεια ρε παιδιά;

Περιεργα πραγματα...Μπορεις να δοκιμασεις σε καποιον αλλο υπολογιστη ;

Επισης δοκιμασε να κανεις επιδιορθωση μεσω του προγραμματος αναβαθμισης της LG

Παιδιά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.Δοκίμασα τα πάντα με κανένα αποτέλεσμα.Την rom που έχω την έχω φλασάρει 5-6 φορές με επιτυχία στο παρελθόν,οπότε δεν παίζει να φταίει αυτό.Το τηλέφωνο πλέον δεν βλέπει την sim,δεν μπορεί να συνδεθεί με wifi και μετά από επανεκκίνηση χάνει κάποιες ρυθμίσεις όπως φωτεινότητα π.χ.Μπόρεσα ευτυχώς του περάσω τον root browser και να αφαιρέσω κάποια mods που είχαν μείνει μετά την επαναφορά σε εργοστασιακές και να κάνω unroot με μια εφαρμογή που λέγεται universal unroot.Οπότε θα το πάω για επισκευή και ελπίζω να είμαι κομπλέ με την εγγύηση.

ευτυχώς που έστω και έτσι έβγαλες κάποια άκρη γιατί μάλλον για πρόβλημα hardware μου κάνει η όλη ιστορία με imei,SIM κλπ.Δεν θα έχεις θέμα πιστεύω.

Το ροοτ χάνεται αν κάνω το επίσημο Update σε v20b? Επίσης θα πρέπει να κλειδώσω τον bootloader για να προσωρήσω ή δεν υπάρχει κίνδυνος να κολήσει; μετά το Update θα ειναι ακομα ξεκλείδωτος;
Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

Θα χαθει το ρουτ και θα το ξανακανεις με τον ιδιο τροπο.Ο bootloader , αν δεν τον ξανακλειδωσεις εσυ , δε θα ξανα κλειδωθει με κανενα τροπο.

To cwm ενοχλεί; Πρέπει να περάσω stock recovery για να μπορώ να κάνω τα επισημα Updates? Η δεν ενοχλεί; ΓΙατί το ο2χ έπρεπε να χεις stock rcovery γιατί αλλιώς κολούσε.

To cwm ενοχλεί; Πρέπει να περάσω stock recovery για να μπορώ να κάνω τα επισημα Updates? Η δεν ενοχλεί; ΓΙατί το ο2χ έπρεπε να χεις stock rcovery γιατί αλλιώς κολούσε.

για αναβαθμιση με ΟΤΑ πρεπει να εχεις στοκ recovery...

Ναι έχει βγει και μέσω ΟΤΑ και μέσω του lg support tool. Δηλαδή μέσω του lg support tool δε χρειάζεται να έχεις stock recovery?

Εγώ τελικά πέρασα μόνος μου όλη τη ρομ από πάνω με της οδηγίες που υπάρχουν εδώ μέσα και ησύχασα :PpP

Αλλά για πείτε. Υπάρχει τρόπος να βγάλεις το cwm recovery και να επιστρέψεις πίσω στο stock recovery χωρίς να πρέπει να περάσεις ρομ?

Στο lg 02x υπήρχε ένα αρχειάκι το περνούσες με το cwm και στο reboot είχες stock recovery

Παίδες ενώ για ένα τρίμηνο αυτό δε συνέβαινε...πλέον ,οταν φορτίζει πλήρως το κινητό ξεκινάει ένας ήχος και αναβοσβήνει κάθε 2 δευτερόλεπτα, το οποίο είναι αρκετά ενοχλητικό όταν το φορτίζουμε κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Ξέρουμε πως απενεργοποιείται;

Καλησπερα. Εδω και 5 μερες υπαρχουν φορες που δεν διαβαζει την Micro sd (32GB), την βγαζω την ξαναβαζω και μετα την διαβαζει. Επισης οταν παταω το κουμπι για να ξεκλειδωσει η οθονη αργει να αναξει. Αν το κλειδωσω και παω να το ξεκλειδωσω τοτε δεν αργει καθολου... stock rom, root και unlocked bootloader. Καμια ιδεα? Edited by nikopoup
stock rom εννοουσα...

Μπορει καποιος να μου συστησει καποια KitKat Rom που να την εχει δοκιμασει και να μου πει ναι αξιζει να την βαλεις??? Χωρις γενικα πολλα προβληματα....

Έχω αυτή κάνα δυό βδομάδες χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα...

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

εγω θα σου προτεινα αυτη:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2264616

Δεν ειναι KitKat αυτη που μου προτεινεις ;p

Δεν ειναι KitKat αυτη που μου προτεινεις ;p

για κοιτα καλυτερα...:p:p για πατα στο λινκ που σου δινει για download και θα καταλαβεις :)

και για gapps εδω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2397942

Edited by christos279

Καημερα παιδια, εχτες μ επεσε νερο στο κινητο κ αρχικα δεν αναβε η οθονη, στην συνεχεια λειτουργησε τελικα κ πλεον το μονο που παρατηρησα ειναι οτι δεν δουλευει η καμερα κ το φλας(δοκιμασα να το χρησιμοποιησω σα φακο, η εφαρμογη εδειχνε οτι αναβε αλλα το λεντακι σβηστο).. Ξερει κανεις αν το καλυπτει η εγγυηση κ αν οχι το κοστος επισκευης?

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)