agrimis Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Καπου ειχε παρει το ματι μου σε αυτο το νημα,καποια διαδικασια εκανε καποιος και εξαφανιζοταν το redraw.δεν ειναι και πολυ κατατοπιστικη η απαντηση μου το ξερω.αλλα ενδεχομενα αμα το ψαξεις στο γοογλε να βρεις καποιον οδηγο.αλλιως πας σε ics που απο οτι ελεγαν δεν υπηρχε το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=23212755 Aυτο εννοεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=23212755 Aυτο εννοεις ; Νομιζω οτι καποιος στο νημα αυτο ειχε γραψει την διαδικασια.τελος παντων.εμενα δεν με απασχολει αυτο.ας εβγαζε πεντε ωρες οθονη και θα ειμουνα τρισευτυχησμενος:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα προβληματακι και προσπαθω να βγαλω ακρη. Οταν βιντεοσκοπω κλιπ σε περιβαλλον με δυνατη μουσικη, ο ηχος ειναι τοσο παραμορφωμενος που δεν ακουω τιποτα παρα μονο ενα εντονα ενοχλητικο βουητο. Υπαρχει τροπος να το διορθωσω? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Ξερει κανενας σας τι μπορω να κανω με τα redraws που εμφανιστηκαν τελευταια μετα απο σχετικα μικρο φορτωμα με εφαρμογες και παιχνιδια..η δε ραμ βαραει υπερωριες..υποψην οτι ειμαι σε καστομ και δεν θελω να αλλαξω πολλα..ξερω οτι μια λυση για τα redraws ειναι καποιο launcher αλλα δεν την θελω..και με την ραμ τι γινεται?ευχαριστω προκαταβολικα!δεν δικαιολογιται παντως ενα τετοιο μηχανιμα σε hardware να εχει τετοια προβληματα σε os και software..αχ αυτη η ραμ.. Στις αρχές του μήνα είχα συνεχή redraws (σε στοκ ics) και ταχύτατο άδειασμα μπαταρίας (σε 2 ώρες). Αφού είδα πως ότι και να έκανα δεν υπήρχε λύση, έκανα backup (με την στοκ εφαρμογή) και factory reset. Στη συνέχεια restore όλα εκτός από ρυθμίσεις συστήματος. Λοιπόν το τηλέφωνο έγινε τέλειο. Καλύτερο από καινούριο. Εδώ και 2 βδομάδες, σε αναμονή μηδενική κατανάλωση. Με κανονική για μένα χρήση (περίπου 3 με 4 ώρες ανοικτή οθόνη την ημέρα) κρατάει άνετα μιάμιση μέρα (όταν καινούριο με δυσκολία έφτανε την μια ημέρα). Και το κερασάκι στην τούρτα, το GPS, κλειδώνει σε λίγα δευτερόλεπτα ακόμη και σε κλειστό χώρο. Να σημειώσω πως στην συσκευή μου δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα με το GPS, απλά τώρα κλειδώνει ακόμη ταχύτερα και χωρίς να χρειάζονται τα γιατροσόφια που χρησιμοποιούσα παληότερα όταν μουλάρωνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferni Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Δεν εγινε τιποτα φιλε μου..νομιζω οτι σε μεγαλο βαθμο τα redraws οφειλονται στην περιορισμενη ελευθερη ram..και κατα ενα παραξενο λογο οφειλονται και στο φορτωμα με εφαρμογες,που σε ενα τετοιου ειδους μηχανιμα δεν θα επρεπε να το επιρεαζει...κριμα..και γιατρεια δεν μπορω να βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Τα redraws συμβαινουν επειδη ο lg launcher δεν ειναι "κλειδωμενος" στην ραμ.Στο nitro μου εκανε το ιδιο και δεν μιλαμε για κατι τρομερο σε δυναμη (1,5Ghz dual) και εβαλα holo launcher που για εμενα ειναι απο τους πιο ελαφριους και γρηγορους .Απο τοτε και η επιφανεια εργασιας αλλα και το συρταρι ανοιγει ακαριαια και ας εχω ondemand governor (δεν εχω καθολου interactive , που ειναι πιο "σπιρτο" )... Παντως ειμαι σε αναζητηση να ξανα αποκτησω 4Χ :D Εχετε διαβασει στο θεμα της Zaiben ; Διαβαζω για χρονο οθονης πανω απο 5 ωρες , ακομα και 6 !Και μιλαμε για πειραγμενη στοκ εκδοση με στοκ κερνελ ! εχει δοκιμασει κανεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagia1987 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 (edited) Γειά σας παιδιά.. Είμαι κάτοχος ενός 4Χ εδω και πολύ καιρό αλλά είμαι σχεδόν άσχετος με αυτά και θα ήθελα την βοήθεια σας.. Έχω ενα πρόβλημα, δεν μου κάνει update απο μόνο του και διάβασα οτι έχουν βγει καινούριες εκδόσεις απο την 4.0.3 που εχω εγω. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει αναλυτικά τι πρέπει να κάνω για να κάνω update γιατί κολλάει πάρα πολύ.. Edited December 2, 2013 by stagia1987 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagia1987 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 (edited) Γειά σας παιδιά.. Είμαι κάτοχος ενός 4Χ εδω και πολύ καιρό αλλά είμαι σχεδόν άσχετος με αυτά και θα ήθελα την βοήθεια σας.. Έχω ενα πρόβλημα, δεν μου κάνει απο μόνο του και διάβασα οτι έχουν βγει καινούριες εκδόσεις απο την 4.0.3 που εχω εγω. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει αναλυτικά τι πρέπει να κάνω για να κάνω update γιατί κολλάει πάρα πολύ.. Edited December 2, 2013 by stagia1987 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Τα redraws συμβαινουν επειδη ο lg launcher δεν ειναι "κλειδωμενος" στην ραμ.Στο nitro μου εκανε το ιδιο και δεν μιλαμε για κατι τρομερο σε δυναμη (1,5Ghz dual) και εβαλα holo launcher που για εμενα ειναι απο τους πιο ελαφριους και γρηγορους .Απο τοτε και η επιφανεια εργασιας αλλα και το συρταρι ανοιγει ακαριαια και ας εχω ondemand governor (δεν εχω καθολου interactive , που ειναι πιο "σπιρτο" )... Παντως ειμαι σε αναζητηση να ξανα αποκτησω 4Χ :D Εχετε διαβασει στο θεμα της Zaiben ; Διαβαζω για χρονο οθονης πανω απο 5 ωρες , ακομα και 6 !Και μιλαμε για πειραγμενη στοκ εκδοση με στοκ κερνελ ! εχει δοκιμασει κανεις ; την δοκιμασα προχθες.. ZRC7 οντως απο μπαταρια ειναι πιο καλυτερη αλλα εκεινα τα (wakelocks) με τρελανανε... αλλα τα ειχε ολα (qslide, lock screen απο lg g και διαφορα αλλα καλουδια.....) αλλα επειδη δεν μου αρεσει το qslide γυρισα σε στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Γιατι δεν το εβγαλες απλα απο το συστημα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Γιατι δεν το εβγαλες απλα απο το συστημα ; ειχα κανει πολλα ''πειραματα'' στο κινητο (μου φορτιζε μονο μεχρι 92%)και δεν ξερω τη''καταλοιπα'' αφηνει καθε ρομ το γυρισα μια και καλη σε στοκ:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 (edited) Ρε παίδες... μου είχε σπάσει τα νεύρα με κάτι βλακείες που του έκανα :D:D:D:D.... Φλασάρω 20Β ξανά και όταν πάω να το κάνω root, αναβοσβήνει στιγμιαία το παράθυρο του DOS και μένει στα κίτρινα γράμματα χωρίς να καταφέρνω τίποτα. Το είχα ξανακάνει root πριν 1 μήνα και όλα οκ τότε. Τι λέτε να φταίει; **edit** Λύθηκε το πρόβλημα με απεγκατάσταση drivers και.... ξανά-μανά... Όλα οκ! unlock να δω πως θα γίνει...;) Edited December 4, 2013 by skydiver Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Τα redraws συμβαινουν επειδη ο lg launcher δεν ειναι "κλειδωμενος" στην ραμ.Στο nitro μου εκανε το ιδιο και δεν μιλαμε για κατι τρομερο σε δυναμη (1,5Ghz dual) και εβαλα holo launcher που για εμενα ειναι απο τους πιο ελαφριους και γρηγορους .Απο τοτε και η επιφανεια εργασιας αλλα και το συρταρι ανοιγει ακαριαια και ας εχω ondemand governor (δεν εχω καθολου interactive , που ειναι πιο "σπιρτο" )... Παντως ειμαι σε αναζητηση να ξανα αποκτησω 4Χ :D Εχετε διαβασει στο θεμα της Zaiben ; Διαβαζω για χρονο οθονης πανω απο 5 ωρες , ακομα και 6 !Και μιλαμε για πειραγμενη στοκ εκδοση με στοκ κερνελ ! εχει δοκιμασει κανεις ; Εχω ζαιμπεν πολυ καιρο τωρα.εχω φλασαρει καμποσες ρομ.μονο η ζαιμπεν βγαζει τοσες ωρες οθονη.χθες με φωτεινοτητα 70-80 τοις εκατο μου εβγαλε 4:30.δεν εχω ξαναδει τετοιο νουμερο βεβαια.πιστευω οτι φταιει η φωτεινοτητα.λογο καιρου πλεον κανω την δουλεια μου μεχρι το 80 τοις εκατο.τι καλοκαιρι που το εχω στο 100 τα εκατο συνεχεια δεν βγαζει πανω απο τεσσερις ωρες.αλλα να σου πω κατι.χαλαλι του.ομοια φωτεινοτητα δεν εχω δει σε αλλο κινητο παρα μονο στο ονε και στο ιφον 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Γειά σας παιδιά.. Είμαι κάτοχος ενός 4Χ εδω και πολύ καιρό αλλά είμαι σχεδόν άσχετος με αυτά και θα ήθελα την βοήθεια σας.. Έχω ενα πρόβλημα, δεν μου κάνει απο μόνο του και διάβασα οτι έχουν βγει καινούριες εκδόσεις απο την 4.0.3 που εχω εγω. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει αναλυτικά τι πρέπει να κάνω για να κάνω update γιατί κολλάει πάρα πολύ.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357042 εδω εισαι φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bjj_p Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 πως μπορω να σιγουρευτω οτι ξεκλειδωσε ο bootlloader? εκανα την 2η γρηγορη διαδικασια με το αρχειο BL-unlock.bat που περιγραφεται στη αρχικη σελιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 πως μπορω να σιγουρευτω οτι ξεκλειδωσε ο bootlloader? εκανα την 2η γρηγορη διαδικασια με το αρχειο BL-unlock.bat που περιγραφεται στη αρχικη σελιδα. 3845#*880#πας στο bootloader unlock check και σου λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIESPI Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 έσβησα όλα τα τραγούδια απο την λίστα αναπαραγωγής και τώρα παρόλο που τα έχω και στην εσωτερική μνήμη και την κάρτα sd δεν μπορώ να τα προσθέσω.Δεν τα βρίσκω πουθενά.Καμιά βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Εχεις file manager? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIESPI Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 τον root explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 εδώ και 2-3 μέρες με την zaiben 6 αντιμετωπίζω λίγο θέμα με wakelocks και κόλλημα με το bt (δουλεύει όποτε θέλει το ακουστικό ενώ φαίνεται ενεργό) τί πρέπει να κάνω clean απο cwm για να έρθει στα ίσια της χωρίς να χάσω επαφές - αρχεία κτλ? Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 cache και dalvik δοκιμασε για αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 εχει τυχει σε καποιον να φορτιζει το τηλ με τον φορτιστη ρευματος (ολη νυχτα)και να μην φτανει στο 100%.? εμενα εδω και 4 μερες μου φτανει μονο στο 92% τη να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bjj_p Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 εχει τυχει σε καποιον να φορτιζει το τηλ με τον φορτιστη ρευματος (ολη νυχτα)και να μην φτανει στο 100%.? εμενα εδω και 4 μερες μου φτανει μονο στο 92% τη να φταιει? μου εχει τυχει και εμενα..μια φορα θυμαμαι. απο χθες με cyanogenmod 10.1.3 τιποτα το ιδιαιτερο...ουτε απο μπαταρια.πολυ αδειο μου φαινεται σε σχεση με 4.1 μαλλον θα δοκιμασω cyanogenmod 10.2 πως μπορω να πειραξω τις cpu σε 10.1.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 εχει τυχει σε καποιον να φορτιζει το τηλ με τον φορτιστη ρευματος (ολη νυχτα)και να μην φτανει στο 100%.? εμενα εδω και 4 μερες μου φτανει μονο στο 92% τη να φταιει? Και σε μενα συμβαινει παντα αυτο. Αναγκαζομαι το πρωι να το ανοιξω και να συνεχισω την φορτιση για 10'-15' μεχρι να φτασει στο 100%. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts