samniotis Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 σκέφτομαι να βάλω την zaiben μιάς και ακούω καλά λόγια έχω ξεκλειδώσει bootloader και έχω κάνει και root 1 - στην σελίδα της ρομ λέει ότι πρέπει να έχεις μαμα 20Α - εγώ που έχω 20Β πειράζει? 2 - αναφέρει ότι πρέπει να περάσεις CWM 6.0.2.8 + unseccure boot - έχω κάνει κάτι απο αυτά με το root μήπως ή πρέπει να γίνουν όπως αναφέρεται εδώ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2180138 Αμα λείπεις καιρό απο το σπόρ......πάλι στα βασικά! Λεωνίδαααααα!!!! Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mctheos7 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 σκέφτομαι να βάλω την zaiben μιάς και ακούω καλά λόγια έχω ξεκλειδώσει bootloader και έχω κάνει και root 1 - στην σελίδα της ρομ λέει ότι πρέπει να έχεις μαμα 20Α - εγώ που έχω 20Β πειράζει? 2 - αναφέρει ότι πρέπει να περάσεις CWM 6.0.2.8 + unseccure boot - έχω κάνει κάτι απο αυτά με το root μήπως ή πρέπει να γίνουν όπως αναφέρεται εδώ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2180138 Αμα λείπεις καιρό απο το σπόρ......πάλι στα βασικά! Λεωνίδαααααα!!!! Ναι πρέπει να φλασάρεις άλλο recovery. Κατά τη γνώμη μου καλύτερα αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2321124 Μάλιστα το φλάσαρα με τον τρόπο που λέει στο post 4 χωρίς καν να συνδέσω με υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) αυτή τη στιγμή απ'ότι είδα έχω το CWM 6.0.3.1 γίνεται δουλειά μ'αυτό να μήν μπαίνω σε άλλες διαδικασίες? με μπερδεύει λίγο το unseccure boot... Επίσης στην Zaiben κατεβάζεις μόνο την RC6 ή πρέπει να περάσεις και τον Repacked KERNEL??? Edited November 15, 2013 by samniotis Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Χωρίς να είμαι εκατό στα εκατό σίγουρος και εγώ την ίδια ρεκοβερυ είχα και φλασαρα τα πάντα.αυτός ο κερνελ είχε και qslide αν σε ενδιαφέρει.την τελευταία φορά που φλασαρα ζαπεν έβαλα αυτόν.δεν είδα κάτι αρνητικό Αλλιως ιοντακ κερνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 σκέφτομαι να βάλω την zaiben μιάς και ακούω καλά λόγια έχω ξεκλειδώσει bootloader και έχω κάνει και root 1 - στην σελίδα της ρομ λέει ότι πρέπει να έχεις μαμα 20Α - εγώ που έχω 20Β πειράζει? 2 - αναφέρει ότι πρέπει να περάσεις CWM 6.0.2.8 + unseccure boot - έχω κάνει κάτι απο αυτά με το root μήπως ή πρέπει να γίνουν όπως αναφέρεται εδώ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2180138 Αμα λείπεις καιρό απο το σπόρ......πάλι στα βασικά! Λεωνίδαααααα!!!! Η μεθοδος ειναι απλη.Κατεβαζεις και τρεχεις rom manager απο playstore. Με τις οδηγιες που εχω γραψει (νομιζω) περνας την τελευταια CWM και απλα περνας το zip της rom , τωρα σε κατι "unsecure" κλπ ποτε δε χρειαστηκε να δωσω σημασια,. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Η μεθοδος ειναι απλη.Κατεβαζεις και τρεχεις rom manager απο playstore. Με τις οδηγιες που εχω γραψει (νομιζω) περνας την τελευταια CWM και απλα περνας το zip της rom , τωρα σε κατι "unsecure" κλπ ποτε δε χρειαστηκε να δωσω σημασια,. συμφωνω με τον λεωνιδα.. την ειχα περασει κι εγω (ZRC6) με cwm6.0.3.1 και ροοτ φυσικα :) και δουλευε μια χαρα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 όντως, τελικά δεν χρειάστηκε τίποτα άλλο απλά πέρασα με το cwm που είχα εγκαταστήσει (όταν ξεκλείδωσα bootloader και έκανα root) την zaiben και όλα καλά πολύ όμορφη rom - καθαρή και γρήγορη ερώτηση κρίσεως: το eco mode κάνει δουλειά? Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Σε εμένα όχι.είχα κάνει βέβαια underclock την cpu.νομίζω ότι και το Έκο Μοντ το ίδιο κάνει.τέλος πάντων.άμα θες να κερδίσεις περίπου 80 mb ram απενεφγοποιησε την αρχική οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos1111 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Δοκιμασε κανεις τον kitkat launcher? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Μηπως καποιος μπορει να υπολογισει στο περιπου θα βγει η σταθερη cyanogenmod 10.2 (android 4.3.1) ? Eλπιζω πριν τα Χριστουγεννα. Βαρεθηκα να βλεπω τις nightlies μερα παρα μερα, σταματησα τις αναβαθμισεις πλεον αφου το κινητο εχει καλο deep sleep και γενικα δουλευει καλα. Παντως λογικα πρεπει να ειμαστε κοντα σε μια σταθερη εκδοση. Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 με την zaiben βρήκα την υγειά μου!!! Τελειώνω την μέρα με 30-40% υπόλοιπο μπαταρίας! Υπ'όψιν ότι μιλάμε για συσκευή που την χρησιμοποιώ και για την δουλειά μου οπότε με αρκετά τηλέφωνα στην διάρκεια της ημέρας + 3G browsing για email κτλ η κάμερα δυστυχώς με απογοήτευσε για ακόμη μια φορά - περίμενα ότι θα μπορούσε να είχε βελτιωθεί λίγο - βλέπω τις φωτό που βγάζει το Note I που πήρα στην σύζυγο με την προσφορά του πλαίσιου και ......! Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Αχ....Αυτές οι γυναίκες μας τρώνε τα λεφτά!:lol: Που να δεις κι εγώ πλάκα που έπαθα που πήρα στην δικιά μου με την αναβάθμιση που είχα το LG L9 II.Φοβερό κινητάκι.Τα κάνει όλα τέλεια!Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι ο εσωτερικός χώρος.Φαντάσου το G2 τι θα κάνει αν αυτό είναι έτσι!Επειδή ζήλεψα και λίγο το qslide και την lockscreen τα έβαλα κι εγώ στο δικό μου:p Ορίστε και το link για όποιον ενδιαφέρεται:forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2231472 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gunner1014 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Καλημέρα παίδες, από προχθές στα καλά καθούμενα εμφανίζει μία κόκκινη γραμμή στη δεξιά πλευρά του τηλεφώνου, πολύ μικρή μεν αλλά ενοχλητική δε. Ξέρεις κανείς τι μπορεί να είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Καλημέρα παίδες, από προχθές στα καλά καθούμενα εμφανίζει μία κόκκινη γραμμή στη δεξιά πλευρά του τηλεφώνου, πολύ μικρή μεν αλλά ενοχλητική δε. Ξέρεις κανείς τι μπορεί να είναι; Μηπως πειραξες καμια ρυθμιση στις επιλογες για προγραμματιστες ; Μηπως εβαλες καμια sidebar εφαρμογη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gunner1014 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Μηπως πειραξες καμια ρυθμιση στις επιλογες για προγραμματιστες ; Μηπως εβαλες καμια sidebar εφαρμογη ; Δυστυχώς δεν έχω κάνει τίποτα από τα 2 που αναφέρεις........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 το ειδε καποιος αυτο?: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2535844 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 hristos279;5039746]το ειδε καποιος αυτο?: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2535844 Τι ειναι αυτο;και καλά λίστα να ζητήσουμε 4.4 αναβαθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 απο οτι καταλαβα κατι τετοιο.... για 4.3 ή 4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Εγω παντως δεν περιμενω καμια αναβαθμιση απο την μαμα.γιατι δεν προκειτε να βαλω στοκ ρομ και να μου εξαφανισει τη ραμ.μονο καστομ εχω απο τοτε που το πηρα σχεδον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Αν ενδιαφέρεται κάποιος υπάρχουν στο play247.gr 7 τελευταία τεμάχια σε λευκό χρώμα στα 196,90€!!! http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=49093 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 elthis που σου δειχνει ποσα εχει διαθεσιμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 (edited) elthis που σου δειχνει ποσα εχει διαθεσιμα? Είναι η δουλειά μου...;) Edit: εξαφανίστηκαν όλα...έχει πέραση ακόμα...;) Edited November 26, 2013 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bjj_p Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 ας μου πει καποιος που θα βρω την official rom 4.1.2? ο λογος ειναι οτι θα το φλασαρω με custom και σε περιπτωση που θελω να επιστρεψω να την εχω διαθεσιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mctheos7 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 ας μου πει καποιος που θα βρω την official rom 4.1.2? ο λογος ειναι οτι θα το φλασαρω με custom και σε περιπτωση που θελω να επιστρεψω να την εχω διαθεσιμη. http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferni Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Ξερει κανενας σας τι μπορω να κανω με τα redraws που εμφανιστηκαν τελευταια μετα απο σχετικα μικρο φορτωμα με εφαρμογες και παιχνιδια..η δε ραμ βαραει υπερωριες..υποψην οτι ειμαι σε καστομ και δεν θελω να αλλαξω πολλα..ξερω οτι μια λυση για τα redraws ειναι καποιο launcher αλλα δεν την θελω..και με την ραμ τι γινεται?ευχαριστω προκαταβολικα!δεν δικαιολογιται παντως ενα τετοιο μηχανιμα σε hardware να εχει τετοια προβληματα σε os και software..αχ αυτη η ραμ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts