Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαιρετω την παρεα. Ψηνομαι και εγω για αυτο το κινητο ειδικα τωρα που ειναι και σε τοσο προσιτη τιμη για τα χαρακτηριστικα του. Οταν 'ξεφορτωθω' το xperia mini αυτο θα ειναι το επομενο κινητο μου!!

Βλεπω σε παλαιοτερα σχολια που μερικοι διαμαρτυρονται για την μπαταρια. Τοσο τραγικη ειναι? Ελπιζω πως οχι... τουλαχιστον ας ειναι καλυτερη απο το μινι (σχεδον διπλασια ειναι). Ζηταω πολλα? :cry:

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χαιρετω την παρεα. Ψηνομαι και εγω για αυτο το κινητο ειδικα τωρα που ειναι και σε τοσο προσιτη τιμη για τα χαρακτηριστικα του. Οταν 'ξεφορτωθω' το xperia mini αυτο θα ειναι το επομενο κινητο μου!!

Βλεπω σε παλαιοτερα σχολια που μερικοι διαμαρτυρονται για την μπαταρια. Τοσο τραγικη ειναι? Ελπιζω πως οχι... τουλαχιστον ας ειναι καλυτερη απο το μινι (σχεδον διπλασια ειναι). Ζηταω πολλα? :cry:

Φιλε μου μην ακους οτι ναναι εξαρταται την χρηση εγω προς το παρον ειμαι απολυτα ικανοποιημενος .

επειδη ειμαι ενα βημα πριν το αγορασω, μπορειτε να μου λυσετε 2 αποριες μοναχα:

1. η καμερα του ειναι καλη για 8mp?, ειχα το neo-v πριν ( τραβουσε ωραιες φωτο για τα δεδομενα του)

και

2. ο ηχος του για προσωπικη ακοροαση mp3 ειναι ικαναοποιητικος?

ευχαριστω:)

1.μέτρια θα έλεγα, αρκετά καλή τη μέρα αλλά θέλει σωστό ζουμ και χειροκίνητη ρύθμιση του λευκού για να αποδώσει σωστά, σε νυχτερινή λήψη υστερεί πολύ, αλλά με φλας εντυπωσιάστηκα ευχάριστα απ'το αποτέλεσμα.

2. πολύ καλός, με ακουστικά που προσωπικά με έχουν βολέψει πολύ γιατί αποκλείουν εντελώς εξωτερικούς θορύβους (λειτουργούν και σαν ωτοασπίδες άνετα :p)

Aπο την πισω πλευρα ; Η οθονη γλιτωσε ;

Ολα καλα! Εσκασε πρωτα με την πανω αριστερη γωνια, και μετα μπρουμυτα (οθονη στο δρομο), αλλα δεν επαθε ουτε γρατζουνια η οθονη.

Ευτυχως ειναι στιβαρο και οχι τοσο βαρυ.

Αλλα θα τσιμπησω καμια θηκη γιατι καποια στιγμη θα γινει η στραβη.

Επιβεβαιωνω και εγω οτι η καμερα ειναι αξιοπρεπεστατη (με λιγο θεμα στην εστιαση που τα ψιλοχανει ωρες ωρες) και ο ηχος ειναι καμπανα.

Επισης ο ηχος κατα την κληση ειναι κρυσταλλο και απο τις δυο μπαντες, που μερικες φορες δεν δινουμε σημασια.

Aξιζει καμια custom rom προς το παρον?

Δλδ να μπω στον κοπο να ξεκλειδωσω bootloader?

Ποια ρομ υπάρχει, και ποιες ειναι οι διαφορες της με την στοκ ρομ?

I am a traveler of both time and space

Όσον αφορά το ''κορυφαίο'' service της lg που έχει αναφερθεί πολλάκις εδώ μέσα. Έχω στείλει το 4Χ για το πρόβλημα της μπαταρίας εδώ και μία εβδομάδα και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Τους πήρα 2-3 φορές τηλέφωνο και δεν ξέρουν τίποτα (οι τηλεφωνητές-υπάλληλοι για να εξηγούμαι διότι οι τεχνικοί δεν μπαίνουν καν στον κόπο να σου μιλήσουν). Βέβαια όσοι είστε από Αθήνα και πήγατε οι ίδιοι προφανώς και εξυπηρετηθήκατε άμεσα εμείς που δεν είμαστε από Αθήνα είμαστε άλλο ''φρούτο'' για την lg. Για να δούμε πότε θα έχω ενημέρωση για την συσκευή και το κυριότερο πότε θα την έχω στα χέρια μου. Τα συμπεράσματα δικά σας !!!!!!!!!!!!
frastgr

Όσον αφορά το ''κορυφαίο'' service της lg που έχει αναφερθεί πολλάκις εδώ μέσα. Έχω στείλει το 4Χ για το πρόβλημα της μπαταρίας εδώ και μία εβδομάδα και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Τους πήρα 2-3 φορές τηλέφωνο και δεν ξέρουν τίποτα (οι τηλεφωνητές-υπάλληλοι για να εξηγούμαι διότι οι τεχνικοί δεν μπαίνουν καν στον κόπο να σου μιλήσουν). Βέβαια όσοι είστε από Αθήνα και πήγατε οι ίδιοι προφανώς και εξυπηρετηθήκατε άμεσα εμείς που δεν είμαστε από Αθήνα είμαστε άλλο ''φρούτο'' για την lg. Για να δούμε πότε θα έχω ενημέρωση για την συσκευή και το κυριότερο πότε θα την έχω στα χέρια μου. Τα συμπεράσματα δικά σας !!!!!!!!!!!!

Τι θεμα ειχες με την μπαταρια και το εστειλες?

Καλημέρα σε όλη την παρέα

Αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα το LG P880 με Ice Cream Sandwich 4.0.3 μέχρι εκεί καλά . Κάνω την αναβάθμιση σε Jelly Bean 4.1.2 και δεν μου αναγνωρίζει τις γραμματοσειρές στο Media Player ενώ στα ίδια τραγούδια με την Ice Cream Sandwich 4.0.3 όλα διαβαζόντουσαν φυσιολογικά , άλλαξα τις γραμματοσειρές μέσα από τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα . Από την Lg δηλώνουν άγνοια και μου είπαν ότι θα υποβάλουν το πρόβλημα και θα με ενημερώσουν , ακόμα τίποτα τους τηλεφώνησα και δεν ξέρουν ? Έκανα ερώτηση στην Lg και στο service ένα γίνετε να μου κάνουν επαναφορά στο τηλέφωνο στην αρχική έκδοση Ice cream 4.0.3 η Lg μου είπε ότι δεν γίνετε το δε service πρέπει λέει να πάρει άδεια για να το κάνει από την Lg ? Μήπως πρέπει να ζητήσω αλλαγή , ή εάν κάνω root θα μπορώ να προσθέσω γραμματοσειρές στο system / fonts ?

Σου απαντησα και στο techblog . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2179126 Εδω λεει πως γυριζεις πισω σε ICS .

Νομιζω οτι ο frastgr ειχε θεμα με τα wakes της baseband και η μπαταρια ηταν ως ενας απλο λογος να το στειλει για σερβις.

Με κλειστή οθόνη είτε σε αναμονή,είτε σε κλήσεις, είτε όταν ακούς μουσική θα σε εκπλήξει θετικά η μεγάλη της διάρκεια.Αντίθετα σε πράγματα που απαιτούν ανοιχτή οθόνη μαζί με wifi ή με gps ή παίζοντας παιχνίδι θα απογοητευτείς.Αν το πάρεις οι πρώτες σου κινήσεις θα πρέπει να είναι : 1) να βάλεις 2G αντί για 3G σήμα 2) να απενεργοποιήσεις το NFS και 3) να προσέξεις πολύ ποιες εφαρμογές θα κατεβάσεις από το Google Play γιατί πολλές από αυτές ρουφάνε τη μπαταρία ( ακόμα και κάποιες που φαίνονται απλές όπως πχ ρολογάκια ).

Να ξέρεις πάντως πως γενικά τα κινητά με μεγάλες οθόνες και πολλούς πυρήνες υστερούν σε μπαταρία ακόμα κι αν αυτή στα χαρτιά είναι μεγάλη.Διάβασε πχ αυτό το άρθρο για τα προβλήματα του Galaxy S3 μέσα στα οποία είναι και η μπαταρία:

http://www.digitaltrends.com/mobile/galaxy-s3-problems-what-users-complain-about-the-most/

Τι θεμα ειχες με την μπαταρια και το εστειλες?

με τη λέξη μπαταρία εννοώ τη γρήγορη, καλύτερα, αστραπιαία αποφόρτιση. Ο λόγος που έγραψε και ο υπάλληλος του service όταν το έστειλα ήταν αυτός ''γρήγορη αποφόρτιση''. Αφού του ανέφερα βέβαια τι πρόβλημα είχα δλδ μείωση της μπαταρίας κάθε βράδυ 25-30% σε κατάσταση πτήσης (εκτός δικτύου) που δεν δικαιολογείται με τίποτα όπως συμφώνησε και αυτός. Και να προλάβω μερικούς, το είχα δοκιμάσει και χωρίς καμία πρόσθετη εφαρμογή όλα pure εργοστάσιο. Τι factory reset, τι φλασαρίσματα τίποτα είχε μουλαρώσει το τηλέφωνο, να σημειώσω ότι μου το εμφάνησε εντελώς μα εντελώς ξαφνικά χωρίς να προσθέσω κάποια εφρμογή τίποτα. Αυτά......., θα δείξει τι θα γίνει, όταν έχω νεότερα θα ενημερώσω το φόρουμ.!!!!!!

frastgr

Μηπως ωφειλεται στις πολλες φορτισεις της μπαταριας που με τον χρονο αλλοιωνεται η αποδοση της?με αλλη μπαταρια δοκιμασες?
Samsung Galaxy A50

Μηπως ωφειλεται στις πολλες φορτισεις της μπαταριας που με τον χρονο αλλοιωνεται η αποδοση της?με αλλη μπαταρια δοκιμασες?

To κινητό είναι 3 μηνών δεν νομίζω να υπάρχει θέμα αλλοίωσης, εξάλλου το πρόβλημα αυτό αναφέρεται από χρήστες ευρέως στα διάφορα φόρουμ εδώ και καιρό. Είναι να μην είσαι ο ''τυχερός'' και σου χτυπήσει την πόρτα.

frastgr

Εδω εμενα που ειναι 10 μηνων δεν εχει πτωση ακομα , που εκτος σπανιων περιπτωσεων το φορτιζω καθημερινα .

Σου απαντησα και στο techblog . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2179126 Εδω λεει πως γυριζεις πισω σε ICS .

Νομιζω οτι ο frastgr ειχε θεμα με τα wakes της baseband και η μπαταρια ηταν ως ενας απλο λογος να το στειλει για σερβις.

Φίλε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά τον συγκεκριμένο τρόπο δεν τον είχες αναφέρει στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4722695&posted=1#post4722695 , ξέρεις όσο εύκολο νομίζεις ότι είναι για εσένα τόσο βουνό μας φαίνονται εμάς που δεν ασχολούμαστε τόσο πολύ με κινητά πάντως θα το προσπαθήσω . Το πρόβλημα το έφερα και εδώ μήπως βοηθήσουμε και κανέναν άλλο . Δώσε μου ακόμα μια απάντηση εάν κάνω root θα μπορώ να προσθέσω γραμματοσειρές στο system / fonts και θα τις αναγνωρίσει ?

Ειτε κανεις ρουτ ειτε οχι , ενδεχεται με καποια εφαρμογη απο το playstore να μπορεις να κανεις την δουλεια σου. Επισης σου ειπα , δοκιμασε καποιο αλλο music player να δεις μηπως τα αναγνωριζει και στην χειροτερη , μετονομασε σε greeklish αυτα που δεν αναγνωριζει .Εγω ετσι εκανα μιας και ειναι ελαχιστα τα ελληνικα που ειχα.

Οτιδηποτε δεν κατανοεις , πες μου με ΡΜ η μεσω social και im που εχω απο κατω... ;)

Ειτε κανεις ρουτ ειτε οχι , ενδεχεται με καποια εφαρμογη απο το playstore να μπορεις να κανεις την δουλεια σου. Επισης σου ειπα , δοκιμασε καποιο αλλο music player να δεις μηπως τα αναγνωριζει και στην χειροτερη , μετονομασε σε greeklish αυτα που δεν αναγνωριζει .Εγω ετσι εκανα μιας και ειναι ελαχιστα τα ελληνικα που ειχα.

Οτιδηποτε δεν κατανοεις , πες μου με ΡΜ η μεσω social και im που εχω απο κατω... ;)

ευχαριστώ θα το παλεψω και τα λεμε

Οσον αφορα για καποιον φιλο που ειπε οτι τα τηλ με μεγαλες οθονες ρουφανε μπαταρια ας δουν λιγο το αβαταρ μου να παρουν μια ιδεα πως ενα τηλ με μεγαλη οθονη εχει απιστευτη αυτονομια..

Aυτο που λες ειναι η εξαιρεση ομως και οχι ο κανονας...Αν ειχε και το 4Χ και τα αλλα τηλ των 4,5"-4,7" οθονων 3,1 αμπερ μπαταρια , οσο να ναι θα ταν πολυ καλυτερα γενικα.

Σκεψου ομως οτι μια amoled ειναι πολυ πιο οικονομικη σε καταναλωση απο τι μια ips....επισης ενας "κακος" κερνελ δυσκολευει πολυ τα πραγματα....μην συνεχισω....ξερεις οτι το 4Χ εχει πολλα κουσουρια....

Συμφωνοι , τα κουσουρια μπαλωνται με σχετικα αργους ρυθμους αλλα κατι παει να γινει...

δηλαδη το τηλεφωνο δεν εχει καλη υποστηριξη απο xda?

θυμαμαι στο neo-v βγαζανε συνεχεια νεες rom!

επισης κατι ασχετο...θηκη flip οριζοντια απο ελληνικο καταστημα δεν υπαρχει? μονο καποιες με καθετο ανοιγμα βρηκα!

H υποστηριξη τωρα "ζεστενεται" γιατι δυστυχως αργα ξεκινησε να υπαρχει. Εγω εχω περασμενο iodak v04 κερνελ περασμενο και παει καλα μεχρι στιγμης, κανενα προβλημα.

H υποστηριξη τωρα "ζεστενεται" γιατι δυστυχως αργα ξεκινησε να υπαρχει. Εγω εχω περασμενο iodak v04 κερνελ περασμενο και παει καλα μεχρι στιγμης, κανενα προβλημα.

Aπο θερμοκρασια σε ενα βαρυ παιχνιδι πως τα παει?

Οσον αφορα για καποιον φιλο που ειπε οτι τα τηλ με μεγαλες οθονες ρουφανε μπαταρια ας δουν λιγο το αβαταρ μου να παρουν μια ιδεα πως ενα τηλ με μεγαλη οθονη εχει απιστευτη αυτονομια....Μην πατε μερικοι να χρυσωσετε το (4Χ) χαπι. Ειναι φτηνο αλλα οχι για απαιτητικους users.....

http://www.phonearena.com/news/5-myths-about-improving-your-smartphone-battery-life_id33618

http://techland.time.com/2013/04/01/peak-battery-why-smartphone-battery-life-still-stinks-and-will-for-years/

http://www.howtogeek.com/147158/htg-explains-why-is-smartphone-battery-life-so-bad/

Αν θες κι άλλα googlαρε.Το κινητό σου δεν είναι ο κανόνας.Eπίσης το ρήμα "απογοητευτείς" που είπα στο φίλο όσο αφορά τη μπαταρία σε χρήση δεν ξέρω από πότε έγινε "χρυσωτικό".Aν πάλι έκανες το σχόλιο ως ευκαιρία για να πεις πόσο καλό είναι το Note II,πάω πάσο γιατί έχεις χαρά με την αγορά σου και είναι λογικό να θες να την εκφράσεις με οποιονδήποτε τρόπο.Κι εγώ μπορεί να το έκανα.

Ο "μερικός" :p

Edited by ipred

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)