Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά σκέφτομαι σοβαρά να πουλήσω το sole και να πάρω το 4x(μεταχειρισμένο και αν μπορείτε να μου βρείτε κάποιο γιατί όσο και αν ψάχνω δεν βρίσκω) αλλά έχω κάποιες απορίες...Η μπαταρία του βγάζει τη μέρα?Η κάμερα του έχει πολλούς κόκους?Τι είναι αυτό με τη σκόνη στην οθόνη?Η jb που έδωσε η lg αξίζει?root,cwm και unlock bootloader είναι εύκολα?Για lag και τέτοια δεν το συζητάμε καν έτσι?

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά σκέφτομαι σοβαρά να πουλήσω το sole και να πάρω το 4x(μεταχειρισμένο και αν μπορείτε να μου βρείτε κάποιο γιατί όσο και αν ψάχνω δεν βρίσκω) αλλά έχω κάποιες απορίες...Η μπαταρία του βγάζει τη μέρα?Η κάμερα του έχει πολλούς κόκους?Τι είναι αυτό με τη σκόνη στην οθόνη?Η jb που έδωσε η lg αξίζει?root,cwm και unlock bootloader είναι εύκολα?Για lag και τέτοια δεν το συζητάμε καν έτσι?

1) Aναλογως την χρηση βγαζει και 2 και βαλε

2) Η καμερα του προσωπικα με καλυπτει απολυτα στο φως.

3) Καμια φορα πισω απο το γυαλι για απροσδιοριστο λογο προκυπτουν καποιοι κοκκοι, το οποιο ομως ειναι καλυπτομενο απο το σερβις.

4) Η JB ειναι αψογη και το μονο της μελανο σημειο ειναι που δεν εχει δυνανατοτητες που εχει αποκτησει το L9 .

5) Με την σειρα που γινονται , το ρουτ ειναι πανευκολο , για CWM απαιτειται bootloader ξεκλειδωτος και ρουτ που το ζηταει ο rom manager.Μπορεις απλα να το ξεκλειδωσεις χωρις να πας παρακατω , μιας και δεν αξιζει κατι περα απο την zaiben που ειναι μονταρισμενη στοκ μεν αλλα με πολυ καλες κριτηκες , δε .

6) Τι ειναι Lag ; :lol:

Αυτο συμβαινει γιατι οσο ανεβαινει η συχνοτητα ,κοβονται οι πυρηνες ! Αυτος εινα ενας λογος που λαγκαρουν παιχνιδια στο κινητο ενω παιζουν αψογα σε αλλα μακραν υποδεεστερα. Πχ το τηλεφωνο με τον στοκ κερνελ δεν παει ΠΟΤΕ στο 1,5 με τους 4 πυρηνες. Οι 4 δουλευουν μεχρι το 1,3 αν θυμαμαι καλα.Στο 1,5 παιζει μονο ο ΕΝΑΣ !! Αυτο ειναι κατι γνωστο στην κοινοτητα και σε αρκετους , αν οχι ολους τους κερνελς που ετοιμαζονται , εχει γινει διορθωση ωστε να τρεχουν ολοι στο 1,5...

Τελος παντων....εβαλε η LG ενα κερνελ για τα σκουπιδια που με τοσους κοφτες που εχει ειναι αποριας αξιο πως η αυτονομια ειναι για σκουπιδια επισης. :blink:

Εμείς βάζοντας μαξ 1400 ή 1500 χρονιζουμε και τους 4 πυρήνες στη συγκεκριμένη συχνότητα; ή μόνο τον ένα; χαζές ερωτήσεις αλλά δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με αυτά.

When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me"

Τον τελευταίο καιρό ενώ είμαι δίπλα στο μόντεμ και έχω φουλ σήμα δεν μπορώ να συνδεθώ μέσω wifi και βγαίνει μήνυμα: αδυναμία λόγω κακής σύνδεσης. Μόλις κάνω επανεκκίνηση στο τηλέφωνο όλα μια χαρά. το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζεται καμμιά φορά και όταν προσπαθώ να συνδεθώ στο internet

μέσω δεδομένων από τον πάροχο. Καμμιά ιδέα τί μπορεί να φταίει και πώς διορθώνεται; παρεμπιπτόντως φοράω την επίσημη jb με αναβάθμιση από pc suite και έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά την αναβάθμιση.

1. Λεωνίδα μήπως έχεις καμμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω για αυτό;

2. Μέχρι να βγει σωστός kernel τι προτείνεις; Πάντως εμένα δε μου έχει κολήσει σε κανένα παιχνίδι - ούτε στο real racing 3.

Το πρώτο μου τηλέφωνο: ΝΟΚΙΑ 3110 (αυτό το τούβλο με το φιδάκι ντε...!) :lol:

Φίλε είχα το ίδιο πρόβλημα. Μετά από factory reset λύθηκε μια και καλή. Δεν το έκανα γι αυτό τον λόγο γιατί πίστευα πως είχαν πρόβλημα τα σημεία που είμαι και το router μου.. Αλλά μόλις το έκανα όλα ρολόι.

Εμείς βάζοντας μαξ 1400 ή 1500 χρονιζουμε και τους 4 πυρήνες στη συγκεκριμένη συχνότητα; ή μόνο τον ένα; χαζές ερωτήσεις αλλά δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με αυτά.
Εμεις θετουμε το καπελο της μεγιστης συχνοτητας , απο εκει και μετα ο κερνελ οριζει το ποσοι θα ειναι ονλαιν , λογικα βγαζοντας απο το παιχνιδι το 1,5 , στην ουσια αποτρεπεις το κινητο να παιξει με εναν πυρηνα.Ενας αλλος τροπος να οριοθετησεις τον επεξεργαστη κλπ ειναι μεσω του tegra overclock που σου δινει ομως την δυνατοτητα να επιλεξεις ποσους πυρηνες θες να εχεις ονλαιν , απο 1 μεχρι και τους 4 .

1. Λεωνίδα μήπως έχεις καμμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω για αυτό;

2. Μέχρι να βγει σωστός kernel τι προτείνεις; Πάντως εμένα δε μου έχει κολήσει σε κανένα παιχνίδι - ούτε στο real racing 3.

Για το πρωτο σου πε ο φιλος πιο πανω.Δεν ειχα παρομοιο προβλημα ποτε , οποτε δε θα ειχα κατι συγκεκριμενο να σε συμβουλεψω.

Οσο για το 2 , περιμενε οπως κανουμε ολοι .Μπορες να δοκιμασεις αυτον που ειναι βασισμενος στον στοκ με βελτιωσεις και ελαχιστα bugs http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2274651

Παρτε και ενα ακομα βιντεο που τραβηξα χτες με την "αθλια¨καμερα του κινητου. (στα 720ρ)

http://www.youtube.com/watch?v=SDqaOx_nCPU

Εχει γινει stabilization απο το youtube.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

1. Είχα κάνει factory reset μετά την αναβάθμιση σε jb. Θα ξαναδοκιμάσω και βλέπουμε. Απλά βαριέμαι να ξαναπερνάω πάλι την ίδια διαδικασία... :(

2. Για τον κερνελ προτιμώ να περιμένω μέχρι να βρούμε οριστική λύση όλοι μαζί, με το καλό...

Υ.Γ. Λεώ, γλύκας ο πιτσιρικάς σου. :)

Μήπως ώρες ώρες γινόμαστε και εμείς λίγο υπερβολικοί και ζητάμε από ένα κινητό να κάνει παπάδες; Στο τέλος τέλος, υπάρχουν και κάμερες για αυτή τη δουλειά.

Δε ζηταμε παπαδες πιστευω. Απλα να αναγνωριζεται απο ολους το υποτυπωδες και να μην κατακρινουν μερικοι χωρις να εχουν δει η διαβασει τις οποιες βελτιωσεις.

Η αλήθεια είναι ότι σε κάποια σημεία πιξελιάζει το βίντεο, αλλά αν βρει κάποιος σήμερα, κινητό σε αυτήν τη τιμή που να του προσφέρει περισσότερα από το 4Χ, να μας το σφυρίξει κι εμάς να πάμε να το χτυπήσουμε με κλειστά τα μάτια.

Εκτός κι αν του περισσεύουν και πάει για νεότερες και ακριβότερες συσκευές... για τις οποίες όμως δεν ξέρω αν τελικά αξίζουν τη διαφορά στην τιμή τους...

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

1. Είχα κάνει factory reset μετά την αναβάθμιση σε jb. Θα ξαναδοκιμάσω και βλέπουμε. Απλά βαριέμαι να ξαναπερνάω πάλι την ίδια διαδικασία... :(

2. Για τον κερνελ προτιμώ να περιμένω μέχρι να βρούμε οριστική λύση όλοι μαζί, με το καλό...

Υ.Γ. Λεώ, γλύκας ο πιτσιρικάς σου. :)

Μήπως ώρες ώρες γινόμαστε και εμείς λίγο υπερβολικοί και ζητάμε από ένα κινητό να κάνει παπάδες; Στο τέλος τέλος, υπάρχουν και κάμερες για αυτή τη δουλειά.

Φίλε για το 1 θα σου πω την γνώμη μου. τους τελευταίους 3-4 μήνες έχω φλασαρει πολλές φορές το κινητό και μετά έκανα και ένα φακτορι ρισετ. Έβαζα τις εφαρμογές μου, έκανα login, συγχρονισμό κτλ. Μιλάμε για κάνα δίωρο ενασχόλησης κάθε φορά. Και μετά δεν μου δούλευε το wifi και τα δεδομένα, την άλλη είχα πρόβλημα με το gps..

θα σου πρότεινα μετά το φακτορι ρισετ να ελέγξεις όλες τις λειτουργίες του τηλεφώνου. Να σιγουρευτεις ότι όλα τρέχουν ΟΚ και μετά να στήσεις το κινητό.

Η αλήθεια είναι ότι σε κάποια σημεία πιξελιάζει το βίντεο
Kαθε φορα θελω να το βαλω στα 1080ρ και ποτε δεν το κανω...:p

Eπισης κατι πρεπει να εχει κανει και το youtube στην ποιοτητα γιατι βλεπω τωρα πιο στρετσντ το βιντεο που εχω στον υπολογιστη και δεν εχει τετοιο θεμα.

Edited by Leolipop

Ακριβώς αυτό έκανα και εγώ. Είχα ελέγξει και τα πάντα πριν το ξαναστήσω και δούλευε ρολόι... Άσε που θα χάσω και τα σωσμένα παιχνίδια... δε θέλω να κάνω και backup στη google... Για αυτό και βαριέμαι... χεχε

κανε το με το titanium , μου εχει λυσει τα χερια γιατι κατι φλασαρω καθε τοσο και το θελω για να σωζω το CSR racing που κοντευω να παρω ολα τα upgrades για ολα τα αυτοκινητα που αγοραζονται ! Θα εσπαγα το κινητο αν γινοταν κατι τετοιο.

Kαθε φορα θελω να το βαλω στα 1080ρ και ποτε δεν το κανω...:p

Ντροπή σου. Εσύ τελικά σαμποτάρεις το κινητό μας και του βγάζεις άσχημη φήμη...:lol::lol::lol:

Αν συνεχίσει το πρόβλημα θα το κάνω ροοτ και θα την κάνω τη δουλειά με το titanium.

όταν κάνω backup στο titanium, αποθυκευει στην sdcard ή σε κάποιους servers δικούς του;

Στην sdcard δες μεσα απο την ρυθμισεις της εφαρμογης μπορεις να αποθηκευσης και στην εξωτερικη sd
Samsung Galaxy A50

To αποθηκευει σε φακελο titanium backup στην μνημη του τηλεφωνου αν δεν το ρυθμισεις πρωτα να το κανει αλλου. Edited by Leolipop

καλησπερα απο καινουργιο μελοσ του φορουμ !

θελω να αγορασω ενα κινητο γυρω στα 300 euro , μεχρι στιγμησ ειμαι αναμεσα στο 4χ και στο nexus .

πιο θα μου προτινατε ? η υπαρχει και καποιο αλλο αξιολογο σε αυτην την κατηγορια ?

η χριση που το θελω ειναι κυριωσ ιντερνετ και για μερικα games .

ευχαριστω εκ των προτερων!

εγκατέστησα και γω το setcpu και θα το παρακολουθήσω για να δω μπας και βελτιώσει τη μπαταρία. Υπάρχουν κάπου κάποια ενδεικτικά προφίλ για το κινητό μας ή κάποια που να έχετε βάλει εσείς και να βελτιώνουν την αυτονομία; Το scaling τι σημαίνει; είναι από προεπιλογή interactive αυτό να το πειράξω;

Τι προβλήματα είχες και γύρισες πίσω σε ics? Ρωτάω γιατί και γω έχω κάτι κολλήματα με jb

.το τηλ έγινε αργό(έκανα εγκατάσταση εφαρμογής κ μέχρι να εγκαταστίσει κ να σκαναρει το antivirus το τηλ παγωνε ...δεν μπορούσα να κάνω τίποτα)

. πήγαινα να ανοίξω κάποια εφαρμογή,το τηλ κολλούσε έβγαζε μαύρη οθόνη κ έπρεπε να το κάνω επανεκκίνηση

. μεγάλο πρόβλημα με την μπαταρία (το αφηνα το βραδυ με 80% κ το πρωι το έβρισκα με 50% κατι που στην 4.0.3 δεν γίνετε )

. μια φορά μου έκανε restart μόνο του (κάνω exit απο opera παω κεντρική οθόνη κ κάνει επανεκκίνηση μονο του . στην 4.0.3 65 μέρες το τηλ λειτουργούσε συνεχόμενα χωρίς να το κλείσω κ ΠΉΓΑΙΝΕ ΣΦΑΙΡΑ !!)

. είχα πολύ μικρή ram( επίπεδα 2Χ)

βέβαια ,όπως είπαν κ τα παιδιά του φόρουμ , μπορεί να μην έκατσε καλα η 4.1.2 στο κιν μου (κ είχαν δίκαιο...)αλλά η 4.0.3 μου έκατσε ακόμα καλύτερα που την έβαλα δευτερη φορά κ αν δεν φέρουν τα καλούδια του G σε επόμενη αναβάθμιση βλέπω να μένω με αυτήν ....:lol:

Scaling ειναι η μεταβλητοτητα του χρονισμου.interactive που εχει σημαινει οτι αναλογως τον φορτο του επεξεργαστη ανεβαζει πιο αμεσα την συχνοτητα και οσο πεφτει ο φορτος σιγα σιγα πεφτει . Αν θες να δοκιμασεις ρυθμισες ξεκινα και μεγιστη τα 1,0 και αντι για interactive διαλεγε conservative που κανει την ιδια δουλεια αλλα με αντιθετη προτεραιοτητα , δηλαδη σιγα σιγα ανεβαζει τις ταχυτητες οπου χρειαζεται και οταν δεν υπαρχει μεγαλος φορτος , γρηγορα κατεβαινει στην ελαχιστη δυνατη συχνοτητα.Αμφιβαλω αν θα δεις διαφορα στην λειτουργια αλλα λεγεται οτι ο conservative ειναι η οικονομικη απο πλευρα μπαταριας αποψη του interactive.

Μιλαω μονο για χρηση χωρις καθολου παιχνιδια , γιατι εκει εχει να κανει και με το ρολοι της gpu που μπορει να αλλαχτει μονο απο το tegra overclock , το οποιο εχει αποτελεσμα και στην μπαταρια αλλα και στην θερμοκρασια που εκλυει .

Παιχνίδια δεν παίζω πολύ οπότε δεν μ απασχολεί ιδιαίτερα. Έκανα κάποια προφίλ ( screen off, in call, time etc) και θα δω πως θα πάει. Τα έβαλα όλα στο conservative. Ευχαριστώ πολύ!

Κανε δοκιμες γιατι αν εχεις θεσει πολυ χαμηλα ορια στην κλειστη οθονη και σε κληση ,θα εχει ως αποτελεσμα να χτυπαει το τηλ και να μην ανοιγει αμεσως η οθονη και το ιδιο να συμβαινει οταν θα θες να τερματισεις την κληση .Σε ολες αυτες τις περιπτωσεις να εχεις και πολυ λαγκ.Οποτε αν εχει τετοιο θεμα συνιστω να εχεις μεγαλυτερη ταχυτητα σαν ελαχιστη εκει και οχι 51mhz πχ.

ναι αλλά αν θέσω πιο ψηλό όριο όταν η οθόνη είναι κλειστή πχ δεν θα ξοδεύει πιο πολύ μπαταρία; Και κάτι άλλο: πόση ώρα κάνει το τηλέφωνο να μπει σε κατάσταση deep sleep ; νόμιζα ότι εκεί δουλεύει στα 51 mhz αλλά το better battery stats έχει 2 κατηγορίες γι αυτά τα δυο

ΝΑ σου πω πως το εχω αντιληφθει εγω...Επειδη το τηλ μας ειναι 4+1 ενω αλλα οπως τα exynos η snapdragon δεν ειναι , καλο ειναι να μην ασχοληθεις καθολου με screen off γιατι εκει πιανουμε κορυφη...με τον οικονομικο πυρηνα και για αυτο δινει μεγαλο χρονο αναμονης.

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)