mario_fit Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Κι εγώ GO LAUNCHER έχω και αν δεν παίξω κάτι βαρύ,η κάτι για πόλη ώρα,αν δεν δω ταινία, θερμοκρασία σημαντική δεν ανεβάζει. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Εγω οντας με zaiben , εχω θεσει με το nofrill cpu την μεγιστη συχνοτητα στα 860mhz και σε ενα παιχνιδι που παιζω ειναι αισθητα λιγοτερο ζεστο απο την κανονικη συχνοτητα. Σε οποιαδηποτε αλλη λειτουργιο , θερμοτητα αναξια αναφορας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Εγω οντας με zaiben , εχω θεσει με το nofrill cpu την μεγιστη συχνοτητα στα 860mhz και σε ενα παιχνιδι που παιζω ειναι αισθητα λιγοτερο ζεστο απο την κανονικη συχνοτητα. Σε οποιαδηποτε αλλη λειτουργιο , θερμοτητα αναξια αναφορας.. min frequency? Διαχειριστης? καμμια διαφορα σε επιδοσεις, μπαταρια κτλ? Δοκιμαστε το cpu spy. το δικο μου ανεβαζει 1,4-1,5ghz με το που το ακουμπαω και μετα πεφτει στα 760. θα το δοκιμασω λιγο ακομα ετσι και μετα θα του κανω underclock. Μετα το greenify δεν εχω κανενα θεμα με την μπαταρια. Οσο το δουλευεις πινει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Απάντηση από την lg για το θεμα της θερμοκρασίας έχουμε; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Εγώ που το πήγα μου είπανε ότι δεν βρέθηκε πρόβλημα υπερθερμανσης.. Αντε τώρα να βρεις άκρη. Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Το δικό σου πόσο ζεσταίνονταν; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 min frequency? Διαχειριστης?min 51 max 860 Interactive Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Για να μη νομίζετε ότι μόνο το δικό μας θερμαίνεται δείτε θερμοκρασίες στις ναυαρχίδες Optimus G και Xperia Z : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Με την θερμοκρασια που ανεβαζει μην ανχωνεστε δεν υπαρχει περιπτωση να δημιουργησει κανενα προβλημα ειναι οκ και στα ορια αν φτασει σε υψηλη.θερμοκρασια ολα ανεβαζουν. Με την μπαταρια και τον κερνελ να βρεθει καμια λυση. Με εχει σπασει τα νευρα αυτο το θεμα. Τοσο καλο κινητο και να λιωνει τοσο ευκολα τηνπαταρια. Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Θα βγάλουν ποτέ το νεο κέρνελ;;; Δεν παλευέυται άλλο πραγματικά και αναγκάζομαι να έχω 2 μπαταρίες για να βγάλω την μέρα.. Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Ο 3.4 είναι σχεδόν έτοιμος....λίγη υπομονή..... φίλε μου το θέμα είναι να ενδιαφερθεί λίγο παραπάνω και η επίσημη LG, δεν ''πειράζουν'' πολλοί το κινητό τους ή δεν θέλουν να το κάνουν και περνάνε μόνο επίσημο software. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Ο 3.4 είναι σχεδόν έτοιμος....λίγη υπομονή..... μολις εγραψαν το εξης: [O4X] The new kernel is almost ready. Few problems remaining, such as LP not working and unable to wake up device when receiving phone calls :D:D Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Αντε μπας και δούμε. Φως. Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Τους ρώτησα αν θα είναι βελτιωμένο στο θέμα της αυτονομίας που μας καίει όλους..... (Μέσω Twitter) και? Απάντησαν τίποτις??? Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Ευχαριστω τον φιλο leolipop για την βοηθεια,τελικα εφτεγε αυτη η εφαρμογη για το προβλημα που ειχα.Εγω εχω ακομη ics, ειχα βαλει την leaked και μετα απο μιση μερα χρησης ειδα οτι το κινητο ζεστενεται πολυ χωρις να προσφερει τιποτε παραπανω σε ταχυτητα και smoothness μαλλον χειροτερα,ετσι την εβγαλα και ξαναεβαλα ics με την βοηθεια ενος οδηγου απο το xda.Custom JB θα βαλω μονο αν μου προσφερει περισσοτερη ελευθερη μνημη και καλυτερη μπαταρια,προς το παρον δεν βλεπω τον λογο για αναβαθμηση(το google now προς το παρον δεν το χρειαζομαι).Παρακολουθω στενα τα τεκτενομενα στο xda και ενημερωνομαι τακτικα απο αυτο εδω το forum,το μονο που απομενει κατα την αποψη ειναι να περιμενουμε τις εξελιξεις απο τους dev Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Εγώ πάντως προτείνω να ανοίξουμε ένα θέμα ''Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις'' για το κινητό μας. Σιγά σιγά βγαίνουν νέες custom rom και θα ήταν καλό ένα τέτοιο thread. Έχω στα χέρια μου ένα S3 ενός φίλου που μου το έδωσε να του φλασάρω καμία καλή ρομ γιατί το κινητό (συνέχεια κολλούσε και το είχε παραφορτώσει με παιχνίδια και bloatware της Cosmo:dash:) και σχεδίαζω να κάνω μια σύγκριση φωτογραφίας του κινητού μας έναντι του S3 και γενικά μια σύγκριση σε browser κλπ. Αυτά:happy: Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Δικό σας... Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το LG Optimus 4X HD. Το θέμα του LG Optimus 4X HD έχει αρκετή κίνηση οπότε μπορείτε να έχετε και ένα θέμα με Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Τους ρώτησα αν θα είναι βελτιωμένο στο θέμα της αυτονομίας που μας καίει όλους..... (Μέσω Twitter) Μην περιμένετε καμία δραματική αλλαγή στο θέμα αυτονομίας με νέο κερνελ.Αν δεν σεταρει την ρομ σωστά η LG δεν πρόκειται να γίνει κάτι.Εκτός αυτού ο tegra όταν δίνει γκάζια καταπίνει την μπαταρία αμασητη.Στο θέμα της θερμοκρασίας υπάρχει όντως πρόβλημα, μόλις ζορισεις λίγο το κινητό παίρνει φωτιά, υπερβολικό ζέσταμα που όσο ζεσταίνει ο καιρός θα γίνεται όλο και πιο έντονο... απαράδεκτο!!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Μην περιμένετε καμία δραματική αλλαγή στο θέμα αυτονομίας με νέο κερνελ.Αν δεν σεταρει την ρομ σωστά η LG δεν πρόκειται να γίνει κάτι.Εκτός αυτού ο tegra όταν δίνει γκάζια καταπίνει την μπαταρία αμασητη.Στο θέμα της θερμοκρασίας υπάρχει όντως πρόβλημα, μόλις ζορισεις λίγο το κινητό παίρνει φωτιά, υπερβολικό ζέσταμα που όσο ζεσταίνει ο καιρός θα γίνεται όλο και πιο έντονο... απαράδεκτο!!! Δεν ειναι θεμα της ρομ αλλα του κερνελ .Αυτος εχει τις ρυθμισεις για τις συχνοτητες και το ποτε αυτες ανεβαινουν η κατεβαινουν...Δεν ειναι υπερβολικο οταν ανοιγεις το συρταρι εφαρμογων να πρεπει το τηλ να ανεβασει 1,3ghz για αυτο το απλο πραγμα ; Δεν γινοταν αυτο πχ με 500mhz ; Το scaling ειναι πολυ κακογραμμενο ετσι ωστε να εχει ενα super smooth κινητο η Lg του εχωσε τετοιους χρονισμους και μεγαλη μπαταρια για να μπαλωσει λαγκαρισματα και τετοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 τεράστια διαφορά πάντως στο θέμα της μπαταρίας βλέπω με τα δεδομένα ενεργά. Μόνο με 2g τελειώνω τη μέρα και έχω 25-30% μπαταρία, με 3g συνέχεια και την ίδια χρήση ιντερνετ έψαχνα φορτίστή στις 8 το βράδυ. Άρα μήπως έχει γίνει κάτι λάθος και στο modem της συσκευής από πλευράς διαχείρισης ενέργειας; Είπαμε να υπάρχει διαφορά αλλά όχι και τόσο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Δεν ειναι θεμα της ρομ αλλα του κερνελ .Αυτος εχει τις ρυθμισεις για τις συχνοτητες και το ποτε αυτες ανεβαινουν η κατεβαινουν...Δεν ειναι υπερβολικο οταν ανοιγεις το συρταρι εφαρμογων να πρεπει το τηλ να ανεβασει 1,3ghz για αυτο το απλο πραγμα ; Δεν γινοταν αυτο πχ με 500mhz ; Το scaling ειναι πολυ κακογραμμενο ετσι ωστε να εχει ενα super smooth κινητο η Lg του εχωσε τετοιους χρονισμους και μεγαλη μπαταρια για να μπαλωσει λαγκαρισματα και τετοια.Επειδη τυχαινει να γνωριζω καποια πραγματα παραπανω, πιστεψε με οτι βασικα φταιει η ρομ.Με την αλλαγη απλα και μονο του κερνελ διαφορα δεν προκειται να δειτε και αν δειτε θα εινσι ελαχιστη εως μηδαμινη.Και οσο για τους χρονισμους που λες, ετσι δουλευουν τα περισσοτερα smartphones.Αν κατεβαζε τη συχνοτητα στα 500mhz οπως λες για να ανοιξει το συρταρι εφαρμογων και τετοιες εργασιες, με την αναλυση οθονης που εχει, εκει θα το ελεγε!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 (edited) Aν φταιει rom oπως λες τοτε πως και με την cm10.1 που εχουν βαλει τοσοι και τοσοι στο xda , δεν εχει εμφανιστει ενα σχολιο που να λεει οτι ειδε 10% πχ καλυτερη καταναλωση ; Επισης εγω οταν για λιγες μερες ειχα περασει τον eternity kernel ,σε ελαφρια χρηση (browsing ,email , tapatalk) παρατηρησα και το ειχα αναφερει σε μερικους οτι η πτωση της μπαταριας ηταν μειωμενη και ας ηταν μεχρι 1,7ghz η cpu υπερχρονισμενη ; Δεχομαι οτι μπορει να ξερεις κατι παραπανω και να λες αυτο που ξερεις αλλα και εμεις δε φυτρωσαμε απο την γη...Τοσοι χρηστες αλλα και devs εχουν κατηγορισει τον κερνελ για την διαχειριση ενεργειας οποτε και εγω αλλα και οι αλλοι απο δω δεν τα βγαλαμε απο το μυαλο μας αυτα που λεμε και περιμενουμε.Αναπαραγωγη των οσων διαβαζουμε κανουμε συνηθως. Edited May 2, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Aν φταιει rom oπως λες τοτε πως και με την cm10.1 που εχουν βαλει τοσοι και τοσοι στο xda , δεν εχει εμφανιστει ενα σχολιο που να λεει οτι ειδε 10% πχ καλυτερη καταναλωση ; Επισης εγω οταν για λιγες μερες ειχα περασει τον eternity kernel ,σε ελαφρια χρηση (browsing ,email , tapatalk) παρατηρησα και το ειχα αναφερει σε μερικους οτι η πτωση της μπαταριας ηταν μειωμενη και ας ηταν μεχρι 1,7ghz η cpu υπερχρονισμενη ; Δεχομαι οτι μπορει να ξερεις κατι παραπανω και να λες αυτο που ξερεις αλλα και εμεις δε φυτρωσαμε απο την γη...Τοσοι χρηστες αλλα και devs εχουν κατηγορισει τον κερνελ για την διαχειριση ενεργειας οποτε και εγω αλλα και οι αλλοι απο δω δεν τα βγαλαμε απο το μυαλο μας αυτα που λεμε και περιμενουμε.Αναπαραγωγη των οσων διαβαζουμε κανουμε συνηθως.1).H cyanogen roms ποτε δεν φημιστηκαν για την αυτονομια τους,το εχουμε δει και το εχουμε διαπιστωσει. 2)Η cyanogen ειναι σε πρωιμο σταδιο ακομη,οποτε μην περιμενεις να ειναι και καλυτερη απο την στοκ. 3) φυσικα και παιζει και ο κερνελ ρολο αλλα εδω φταιει η ρομ και πολυ περισσοτερο ο tegra που ειναι ενεργοβορος. 4)το ελαφρια χρηση δεν λεει κατι,μπορει να ηταν και η ιδεα σου,μπορει και οχι.Για να δουμε τι παιζει με την καταναλωση πρεπει να περασουν καποιες μερες και να χρησιμοποιυμε το κινητο με την συνηθη χρηση για να διαπιστωσουμε τυχον αλλαγες.Με την αλλαγη του κερνελ που ειπες μην μου πεις οτι ειδες καποια μεγαλη διαφορα στην καταναλωση σε κανονικη χρηση γιατι δεν υπαρχει τετοια περιπτωση μονο και μονο απο τον κερνελ.Ειχα γραψει και στο προηγουμενο ποστ μου οτι με αλλον κερνελ ισως δειτε καποια διαφορα αλλα οχι αξιοσημειωτη!!! Και για να το κλεισω εδω,εγω ημουν αυτος που σας ξεσηκωσα για τον κερνελ αν θυμασαι.Σας ειπα οτι θα αυξηθουν οι επιδοσεις συν καποια αλλα πραγματα,αλλα ποτε δεν σας ειπα οτι θα αλλαξει δραματικα η αυτονομια της συσκευης γιατι κατι τετοιο δεν παιζει. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Τοτε ή η LG εχει κανει το ιδιο καλη δουλεια στην rom με την cyanogen απο πλευρα καταναλωσης και αν αναλογιστουμε και τις ελειψεις που εχει σε σχεση με την στοκ ρομ (πληκτρολογιο , qmemo , ραδιο) συν οποια bugs δεν καταλαβαινω τοτε γιατι καποιος να την περασει ή η cyanogen κανει τοσο κακη δουλεια σε ρομς και ειναι ενεργοβορες .Που φτιαχνονται βελτιστοποιημενες και χωρις bloat για αποδοση. Αφου φταιει ο Tegra γιατι δεν εχω δει αλλον να θαβει το One X η το nexus 7 απο πλευρα αυτονομιας ; Το λεω που πλεον μπορουμε να αλλαξουμε την υπευθυνη για καταναλωση , rom .Xωρις αυτο να σημαινει πως και οι αλλες tegra συσκευες ειναι τερατα αυτονομιας... Αναφερω πως ειδα διαφορα στην καταναλωση επειδη καθημερινα το βραδυ κανω το ιδιο πραγμα με το τηλεφωνο και απο εκει πχ που επεφτε η μπαταρια 1% ανα 2λεπτο , με την πρωιμη εκδοση του eternity επεφτε 1% στα 2,5 με 3 λεπτα. Αν με αλλαγη του κερνελ με prealpha εκδοση βλεπεις 20% αποδοση μετρημενη σε benchmark , δεν το λες αυτο "καποια διαφορα" αλλα "αξιοσημειωτη" . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Τοτε ή η LG εχει κανει το ιδιο καλη δουλεια στην rom με την cyanogen απο πλευρα καταναλωσης και αν αναλογιστουμε και τις ελειψεις που εχει σε σχεση με την στοκ ρομ (πληκτρολογιο , qmemo , ραδιο) συν οποια bugs δεν καταλαβαινω τοτε γιατι καποιος να την περασει ή η cyanogen κανει τοσο κακη δουλεια σε ρομς και ειναι ενεργοβορες .Που φτιαχνονται βελτιστοποιημενες και χωρις bloat για αποδοση. Αφου φταιει ο Tegra γιατι δεν εχω δει αλλον να θαβει το One X η το nexus 7 απο πλευρα αυτονομιας ; Το λεω που πλεον μπορουμε να αλλαξουμε την υπευθυνη για καταναλωση , rom .Xωρις αυτο να σημαινει πως και οι αλλες tegra συσκευες ειναι τερατα αυτονομιας... Αναφερω πως ειδα διαφορα στην καταναλωση επειδη καθημερινα το βραδυ κανω το ιδιο πραγμα με το τηλεφωνο και απο εκει πχ που επεφτε η μπαταρια 1% ανα 2λεπτο , με την πρωιμη εκδοση του eternity επεφτε 1% στα 2,5 με 3 λεπτα. Αν με αλλαγη του κερνελ με prealpha εκδοση βλεπεις 20% αποδοση μετρημενη σε benchmark , δεν το λες αυτο "καποια διαφορα" αλλα "αξιοσημειωτη" . :)Γι αυτο σου λεω οτι δεν γνωριζεις!!! Το one x ειναι χαλια απο αυτονομια, ειναι το μελανο του σημειο.Οσο για τα αλλα που εγραψες...ασυναρτησιες, δεν μπορω να καταλαβω τι θελεις να πεις και γιατι αντιδρας σε πραγματα που δεν γνωριζεις.Θυμαμαι και 1-2 ποστ σου που με ειχες ειρωνευτει οταν ανεβασα screenshot με benchs απο το hox και μετα απο λιγο σε επιασε η καψα για τις επιδοσεις του.Φυσικα θεωρησα οτι δεν επρεπε να ασχοληθω μαζι σου.Μαθε να ακους, να ρωτας και να συζητας...φιλικα αυτο. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts