aenaos15 Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 ΟΤΑ παντως δεν υπαρχει αναβαθμιση. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sodissey Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Καλημερα σας. Εχω περασει την ανεπισημη jb. Πρεπει να το παω πισω σε ics για ναπερασω την επισημη ή την περναω απο πανω? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Καλημερα σας. Εχω περασει την ανεπισημη jb. Πρεπει να το παω πισω σε ics για ναπερασω την επισημη ή την περναω απο πανω? Ευχαριστω Από πάνω και είσαι εντάξει. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Και εγω τωρα την κατεβαζω απο smartphenon γιατι δεν εχει βγει ακομα στην Ολλανδια και απο προημουμενη εμπειρια το κατεβασμα απο το προγραμμα ειναι απελπιστηκα αργο . Παντως ειναι 100% επισημη επειδη στο εργαλειο της LG , στα υποστηριζομενα μοντελα εχει πλεον V20a και στο Ρ880. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hulk1776 Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 τελικα ειναι ο bootloader ξεκλειδωτος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Αυτο θα δειξει πολλα που λεει ο φιλος....Μεσω Hidden menu ας μας πει καποιος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Παιδια εμενα μου τη βγαζει και μεσω το lg pc suite.πριν ξεκινησω τη διαδικασια πρεπει να κανω back up απο την επιλογη που βγαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosmidis Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Αυτο θα δειξει πολλα που λεει ο φιλος....Μεσω Hidden menu ας μας πει καποιος... Bootloader Lock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hulk1776 Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 οποτε δεν ειναι η επισημη υποτιθεται οτι στην επισημη θα ειναι ξεκλιδωτος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 παιδια δεν γινεται το L9 να πηρε αναβαθμιση με ξεκλειδωτο bootloader πιο καινουριο κernel και qslide και εμεις οχι... ειδικα το θεμα του ξεκλειδωματος μας κανει να πιστευουμε οτι θα βγει και κατι ακομα.. Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 παιδια δεν γινεται το L9 να πηρε αναβαθμιση με ξεκλειδωτο bootloader πιο καινουριο κernel και qslide και εμεις οχι... ειδικα το θεμα του ξεκλειδωματος μας κανει να πιστευουμε οτι θα βγει και κατι ακομα.. Οτι θα βγει θα βγει.μπορει να τη βγαλαν γρηγορα για να γλυτωσουν το κραξιμο.το θεμα ειναι να μη μας γκαστρωσουν παλι..τζαμπα χαρηκαμε δηλαδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sodissey Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 εμενα το lg mobile support tool μου λεει: Το τηλέφωνο έχει την νεότερη διαθέσιμη έκδοση λογισμικού. Επομένως δεν χρειάζεται αναβάθμιση. Χώρα : Greece Μοντέλο : LGP880 Έκδοση : V20A Βλέπει την ανεπίσημη και δεν μου δίνει update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 οποτε δεν ειναι η επισημη υποτιθεται οτι στην επισημη θα ειναι ξεκλιδωτος Τι θα πει δεν ειναι επισημη??Απο την στιγμη που την δινει κανονικα για αναβαθμιση,ειναι και παραειναι.Δεν νομιζω να δωσει κατι αλλο Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Από ότι έχω δει μέχρι στιγμής είναι διορθωμένα όλα τα bugs της προηγούμενης έκδοσης.:)Όλα ανοίγουν πιο γρήγορα (dial,contacts,sms κτλ και το notification bar κυλά κανονικά πλέον κάτω και πάνω.:)Ελπίζω να έχει διορθωθεί και το θέμα της φωτεινότητας στις κλήσεις που είχε τύχει σε κάποιους από εμάς και ήταν το σοβαρότερο bug.Kάμερα δεν έχω ελέγξει ακόμα και μπαταρία μετά από μερικές μέρες. Τώρα για όλες τις μεγάλες αλλαγές που περιμένατε πιστεύω θα τις δώσουν σε μελλοντικό update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Η μπαταρία αμέσως θα δείξει,τι να περιμένετε λίγες μέρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hulk1776 Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Απο οτι εχω καταλαβει οσο καιρο παρακολουθω το θεμα στην επισημη 1) θα ειναι ξεκλιδωτος ο bootloader 2) θα εχει karnel 3.4 ( αν δεν κανω λαθος) 3) και αν + ακομα οτι δεν το βγαζει το LG support Tool. Y.Γ: πηρα τηλ την LG και της ειπα οτι ειδα στην http://www.smartphenom.com οτι εχει βγει η επισημη αναβαθμιση (γιατι νομιζα οτι ειναι η επισημη σελιδα της LG για να βλεπεις της αναβαθμισεις ) και ο υπαλληλος μου ειπε οτι ουτε την σελιδα εχει ξανα ακουσει ουτε εχει καμια ενημερωση για το ποτε θα βγει η επισημη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Απο οτι εχω καταλαβει οσο καιρο παρακολουθω το θεμα στην επισημη 1) θα ειναι ξεκλιδωτος ο bootloader 2) θα εχει karnel 3.4 ( αν δεν κανω λαθος) 3) και αν + ακομα οτι δεν το βγαζει το LG support Tool. Y.Γ: πηρα τηλ την LG και της ειπα οτι ειδα στην http://www.smartphenom.com οτι εχει βγει η επισημη αναβαθμιση (γιατι νομιζα οτι ειναι η επισημη σελιδα της LG για να βλεπεις της αναβαθμισεις ) και ο υπαλληλος μου ειπε οτι ουτε την σελιδα εχει ξανα ακουσει ουτε εχει καμια ενημερωση για το ποτε θα βγει η επισημη... η αναβαθμιση εχει βγει και στο pc suite που ειναι οτι πιο επισημο... Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efo Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 η αναβαθμιση εχει βγει και στο pc suite που ειναι οτι πιο επισημο... Το Pc suite δεν μου βγάζει αναβάθμιση, είμαι στην v10h Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 εμενα το lg mobile support tool μου λεει: Το τηλέφωνο έχει την νεότερη διαθέσιμη έκδοση λογισμικού. Επομένως δεν χρειάζεται αναβάθμιση. Χώρα : Greece Μοντέλο : LGP880 Έκδοση : V20A Βλέπει την ανεπίσημη και δεν μου δίνει update? Φλάσαρέ την και μην ασχολείσαι με το tool.Oύτε σε μένα έδειχνε που είχα την επίσημη ICS.Επίσημη ή ανεπίσημη η σημερινή,αυτό που βλέπω όση ώρα επεξεργάζομαι το κινητό είναι ότι τρέχει πολύ όμορφα χωρίς bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Το Pc suite δεν μου βγάζει αναβάθμιση, είμαι στην v10h εγω με ελληνικο κινητο παω εκει που λεει check for upgrades και μου λεει οτι ειμαι στην v10h και εχει βγει η v20a Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efo Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 εγω με ελληνικο κινητο παω εκει που λεει check for upgrades και μου λεει οτι ειμαι στην v10h και εχει βγει η v20a και εγώ το ίδιο κάνω αλλά έχω γερμανικό κινητό και από ότι διαβάζω και στο xda για Γερμανία ακόμα τίποτα:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Εκανα update απο το pc suite και μου φανηκε σουπερ η αναβαθμιση.στο quadrant απο 5000 μου εδωσε τωρα 5170 και στο 3dmark απο 3300 πηγε 3500.επισης να σημειωσω οτι στις πληροφοριες μου λεει kernel 3.1.10 ! Αρα αναβαθμιστηκε και ο kerne!!.παντως ολα μου φαινονται πολυ πιο γρηγορα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Εκανα update απο το pc suite και μου φανηκε σουπερ η αναβαθμιση.στο quadrant απο 5000 μου εδωσε τωρα 5170 και στο 3dmark απο 3300 πηγε 3500.επισης να σημειωσω οτι στις πληροφοριες μου λεει kernel 3.1.10 ! Αρα αναβαθμιστηκε και ο kerne!!.παντως ολα μου φαινονται πολυ πιο γρηγορα!!! Απ οτι φαινεται,optimize o tegra δεν εγινε,τελος παντων,να κανετε κι ενα hard reset,επιβαλεται ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Πριν λιγο ειδα οτι η οθονη μου απο πισω εβγαλε ασπρακια, οπως την εχουν παθει και αλλοι.Μιλησα με LG και μου ειπαν αν μπορω να το παω στην Σταση Μετρο Κατεχακη στο σερβις τους οπου θα το κοιταξουν επιτοπου και αν χρειαζεται επισκευη , θα μου δωσουν συσκευη αντικαταστασης.Αλλιως αμα εκλεινα ραντεβου θα το επαιρνα την αλλη Πεμπτη. Επισης επειδη δεν ειχαν ιδεα και εκεινοι τους ενημερωσα πως εχει βγει επισημα η εκδοση. Συμφωνω και εγω και πιστευω πως ετσι βιαστικα κυκλοφορησαν επισημα οτι ειχαν για να μην τους κραζουμε.Δεν αποκλειω μια V20c με οσο γινεται περισσοτερα απο αυτα που ζηταμε ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Δεν εχω δει μεχρι τωρα κατι κραυγαλεο εν σχεση με την v20a leak που ειχα... Ο kernel ειναι ο ιδιος....optimization οπως του one X δεν εχουμε.....:mad: Πως ειναι ιδιος? Αφου πριν 2.6 κατι ειχαμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts