thanos5692 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Και πως θα το κανουμε αυτο φιλε μου Leolipop;;; μπορεις να μας κατατοπισεις;;; γιατι ειναι πιλλες οι σελιδες αν εχει αναφερθει πιο πισω.. Σευχαριστω γι; το χρονο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Αν πας στην κατηγορία myguides και μετά στο φόρουμ lg θα βρεις εκεί τα ανάλογα θέματα..Θέλει κατά σειρα να έχεις επίσημη έκδοση , αλλά συγκεκριμένα την v20a να είναι root και μετά να προχωρήσεις σε ξεκλείδωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Σήμερα το απόγευμα θα πάρω και εγώ ένα που το βρήκα μεταχειρισμένο σε καλή τιμή :D Θα ήθελα να ρωτήσω σε ποιά έκδοση λειτουργικού σταμάτησε να αναβαθμίζεται? Επίσης αν κάποιος ξέρει , επειδή είμαι κάτοχος LG G2 to Flashtool που χρησιμοποιούμε για να φλασάρουμε τις επίσημες ρομ στο G2 κάνει για το Ρ880? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Σταματησε στην 4.1.2 , δεν κανει αυτο το εργαλειο . Στο LG , my guides υπαρχει αναλογο θεμα για το πως και με ποια εργαλεια γινεται. Αν εχει καστομ εκδοση αστο ετσι καλυτερα η δοκιμασε αλλη ρομ . Μην βαλεις μανισια , κριμα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Οκ φίλε ευχαριστώ:respect: Έριξα μία πρώτη ματιά στους οδηγούς και όντως έχει πολύ πράμα , μέχρι και lollipop 5,1 είδα :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Αυτήν έχω εγω : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2780274 και kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2328353 και με αυτές τις οδηγιες έκανα το FM radio να δουλεψει (εγω το βαλα να παιζει απ το ηχειο γιατι μ αρεσει να το χω το βραδυ να αποκοιμηθω) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2294008 Απλα προταση εκανα βεβαια , μιας και που ειδα οτι πηρες το κινητο ! Κ εγω ψηνομαι να το πουλησω αλλα με τη CM 11 τη παλευει ακομα ...! Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Ευχαριστώ για την πρότασή σου αλλά το κινητό το πήρε η γυναίκα οπότε θα μείνει στοκ με root όπως το παρέλαβα. To ''περιποιήθηκα'' βέβαια λίγο πριν της το δώσω σβήνοντας κάποια άχρηστα βάση αυτού (όχι όλα , όποια θεώρησα ότι δεν χρειάζομαι) και το κινητό πάει μιά χαρά...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Kαλα εκανες! Κ εγω μεχρι πριν κανα τριμηνο στοκ με ρουτ το ειχα , απλα πιο πολυ για πειραματισμο εβαλα CM και 4.4 ! Αν εξαιρεσεις την καμερα που δεν με ικανοποιει ,στα υπολοιπα ειμαι ευχαριστημενος ! Παντως αφου ειναι για τη γυναικα σου καλυτερα που το εκανες ετσι :happy: Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Παιδια, ξερετε μηπως αν υπαρχει ασφαλής τρόπος για να γυρίσω σε stock από τη cyanogen ?:worry: Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Πας στο πρώτο ποστ , κάνε κλικ το λινκ των faqs ,και στην δεύτερη ομάδα ερωτήσεων παίξε στο 5 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 (edited) Eυχαριστω Leolipop..! Πολύ κατατοπιστικος ο οδηγος..! Θα χαθει και το clockword mod ? Επίσης, πόσο πιάνει για να το πουλήσω ? (φιλολογικα ρωταω ειναι μια σκεψη που κανω ωστε να παω σε καποιο πιο συγχρονο κινητο ,να εχει τη τελευταια εκδοση ή στη χειροτερη την κιτκατ στοκ ) Edited June 14, 2015 by CHIEF Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Όλα φεύγουν με αυτή τη διαδικασία και γυρνάει σε κατάσταση πρώτης ενεργοποίησης. Σε τιμή το βλέπω να παίζει στα 80 , το πολυ 100.Γιατί κακα τα ψέματα ,με τόσα παίρνεις μακράν καλύτερες συσκευές , βλέπε το coolpad f1 που πήρα πρόσφατα με 90€ ενός μηνός και με 3 θήκες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
El_Grego Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Έχει τύχει σε κανέναν όταν πάει να κάνει κλήση να του εμφανίζει μήνυμα: "περιμένετε , γίνετε οργάνωση εσωτερικών λειτουργιών"; Μου το βγάζει τώρα τελευταία (όχι πάντα) 3 - 4 φορές πριν την κλήση για 2 με 3 δευτερόλεπτα. Το τηλέφωνο είναι ρουταρισμένο με μαμά κέρνελ και ρομ, με πολλές μαμίσιες εφαρμογές παγωμένες. Ίδιο πρόβλημα πρέπει να εμφάνιζε παλιά και το LG 3D με ό,τι rom και να φόραγε. Αν υπάρχει κανείς ακόμα εδω μέσα, ας ρίξει καμμιά ιδέα. Παράθεση Το πρώτο μου τηλέφωνο: ΝΟΚΙΑ 3110 (αυτό το τούβλο με το φιδάκι ντε...!) :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melpomina_1993 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 γεια σας παιδια δεν μπορω να ενεργοποιησω το 3g...με τιποτα..χρησιμοπιουσα το wifi και τωρα που χρειαζομαι το 3g δεν ξερω τι να κανω..το εχω πανω στην μπαρα το ενεργοποιω πρασινιζει αλλα η μικρη ενδειξη πανω διπλα απο το σημα δεν ενεργοποιηται με τπτ!!!γνωριζει κανεις κατι?μηπως ειναι θεμα cosmote..παρω ενα τηλ στην εταιρια να ενεργοποιησουν την συσκευη?αμα ξερει κανεις τπτ θα του ημουν ευγνωμων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Ειδες μεσα στις ρυθμισεις δικτυων κινητης μηπως ειναι σε "Μονο GSM" ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Είναι κολλητού κινητό και θέλω να του περάσω μια Lollipop που βρήκα (aosplp-20150625-p880.zip) μπας και το ξαναχρησιμοποιήσει. Κατεβάζεις την Rom συν τα GAPPS και στους οδηγούς δείχνει ότι τα περνάμε από την SD μνήμη μέσω της επιλογής install update from SD card η οποία στην stock που έχει επάνω v20b-EURxxx δεν υπάρχει. Φαντάζομαι ότι είναι custom recovery μετά από root το οποίο δεν έχουμε ποτέ κάνει. Για να μη ζαλίζω κάποιος εύκολος οδηγός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Ναι , θελεις custom recovery για να γινει η διαδικασια.Πηγαινε στο πρωτο ποστ και δες κατα σειρα. Φλασαρισμα stock V20A (οπωσδηποτε Α αλλιως δεν ξεκλειδωνει) Root της 20Α Ξεκλειδωμα bootloader και μετα εγκατασταση custom recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Ναι , θελεις custom recovery για να γινει η διαδικασια.Πηγαινε στο πρωτο ποστ και δες κατα σειρα. Φλασαρισμα stock V20A (οπωσδηποτε Α αλλιως δεν ξεκλειδωνει) Root της 20Α Ξεκλειδωμα bootloader και μετα εγκατασταση custom recovery. Φαντάζομαι από την 20Α αν κατεβάσω την Ελληνική ή την Europe Open δεν υπάρχει θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Στο θέμα το δικό μου έχω όλα τα απαιτούμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtapodina Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 (edited) Καλησπέρα, Θα μπορούσατε να με διαφωτίσετε για πού μπορώ να βρω μπαταρία (BL-53QH) για το κινητό; Αυθεντική και οικονομική. (Πριν λίγες ημέρες αγόρασα μία από γνωστό κατάστημα αλλά παρατήρησα ότι μου έδωσαν πολυκαιρισμένη και την επέστρεψα) Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited July 18, 2015 by xtapodina π Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Δοκιμασε απο αλλο καταστημα , ποσο πιθανο ειναι να ξανασυμβει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtapodina Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Μόλις παρήγγειλα (έλεγε κατόπιν παραγγελίας όμως, δεν είναι ετοιμοπαράδοτη) από ένα άλλο γνωστό κατάστημα, ελπίζω να βγει εντάξει. Παρεμπιπτόντως, τί ''παίζει'' με τα προϊόντα που είναι bulk (χωρίς συσκευασία); Τα εμπιστευόμαστε για τη γνησιότητα και την κατάστασή τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Τα πιο πολλα που εχω φερει απο εξωτερικο ειναι χωρις συσκευασια , μη σε ανησυχει , θα ειναι σε καποιου τυπου συσκευασια απλα δεν θα ειναι blistered υποθετω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtapodina Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Μάλιστα, ευχαριστώ. Η προηγούμενη μπαταρία για το LG μου που πήρα (αυτή που σας είπα ότι επέστρεψα) ήταν σε απλό διάφανο σακουλάκι, σφραγισμένο βέβαια, αλλά όχι σε καλή κατάσταση. Και η ημερομηνία λήξης της είχε παρέλθει. (Ήταν και made in China, όχι απαραίτητα κακό αυτό...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Ξερεις κατι που να μην ειναι απο κινα ; Απολυτως λογικο... Λιγο υπομονη και η επομενη θα ναι μια χαρα (ελπιΖω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts