JRT21 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Πήρα το lumia 630 αλλά δεν ήθελα να το σουτάρω το lg και επειδή δεν έβλεπα να μπαίνει η "κομμένη " sim εύκολα πήρα αντάπτορα για καλύτερα . Τώρα πότε ακριβώς έγινε δεν ξέρω το μόνο σίγουρο είναι πως όσες φορές είχα βάλει την sim με τον αντάπτορα έμπαινε κ έβγαινε δύσκολα . Δεν σκέφτηκα όμως πως θα ξύλωνε τις επάφες ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Eπικοινωνησε με αυτους : http://www.procordia.gr/ , δε θα πεις φυσικα τι πηγες να κανεις , πες οτι δεν μου αναγνωριζει καμια σιμ πχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JRT21 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) Καλημέρα παιδιά . Ευχαριστώ καταρχάς , Πήρα την LG τελικά κ απλά ανεφερα πως δεν διαβάζει καμια sim . Δευτερα θα έρθουν να το πάρουν κ βλέπουμε . Σε τέτοιες περιπτώσεις στο φτιάχνουν έτσι ή πληρώνεις ? Επίσης στο συγκεκριμένο κινητό είχα cm11. Είχα πάρει backup και το επανάφερα στο μαμά μενού κ του τράβηξα κ ένα hard reset και είναι λες βγήκε από το κουτί απλά έχει ακόμα ξεκλείδωτο boot και το cwm . Πρέπει να τα βγάλω κ αυτά κ πως ? Edited June 13, 2014 by JRT21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Καλημέρα παιδιά . Ευχαριστώ καταρχάς , Πήρα την LG τελικά κ απλά ανεφερα πως δεν διαβάζει καμια sim . Δευτερα θα έρθουν να το πάρουν κ βλέπουμε . Σε τέτοιες περιπτώσεις στο φτιάχνουν έτσι ή πληρώνεις ? Επίσης στο συγκεκριμένο κινητό είχα cm11. Είχα πάρει backup και το επανάφερα στο μαμά μενού κ του τράβηξα κ ένα hard reset και είναι λες βγήκε από το κουτί απλά έχει ακόμα ξεκλείδωτο boot και το cwm . Πρέπει να τα βγάλω κ αυτά κ πως ? o bootloader δεν εχει θεμα αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το recovery...αν ειναι λιγο ξυπνιοι θα καταλαβουν οτι για να βαλεις cwm το ειχες ρουτ κλπ κλπ .... Αν θες να το κανεις σαν να το αγορασες μολις κανε αυτο για να περασεις την v20A και μετα μεσω ΟΤΑ μπορεις να περασεις την V20B που σου κλειδωνει και τον bootloader. Διαλεγεις και παιρνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JRT21 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) Ευχαριστώ φίλε μου . Ακολούθησα τον οδηγό σου κ πλέον ειμαι μαμά κ από recovery ! Αλλά αν τώρα περάσω την 20b και μετα το service θελήσω να το ξαναξεκλειδωσω θα μπορώ ? Αν το στείλω έτσι θα έχω θέμα λες ? Κ τι λες θα μου πουν να πληρώσω αν δούμε σπασμένες τις επαφές στο σλοτ της sim έχεις ξανασυναντήσει παρόμοια περίπτωση ? Edited June 13, 2014 by JRT21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Αααα εχουν σπασει οι επαφες ; Δεν πιστευω να εχεις θεμα , κανε το κοροιδο και βλεπουμε μετα.Οταν το ξαναπαρεις με τον ιδιο τροπο που περασεις την εκδοση απο τον υπολογιστη , θα ξαναπερασεις την Α εκδοση και πανευκολα θα την ξαναξεκλειδωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JRT21 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) Ωραία. Ευχαριστώ φίλε :d Περνάω επι τόπου την b και όταν έχω νεωτερα θα επανέλθω :) Leo δυστυχώς παρόλο που έβαλα την 020b ακόμα είναι ξεκλείδωτο το boot ... Edited June 13, 2014 by JRT21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Δεν πειραζει φιλε...Απλα μου εκανε εντυπωση γιατι αλλα που το επαιρναν πισω απο το σερβις τα ειχαν με την Β εκδοση και ξανακλειδωμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JRT21 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Ίσως τα κλειδώναν επι τούτου ... Για να δούμε περιμένω να έρθει ο courier ακόμα . Ελπίζω να το φτιάξουν κ αν όχι τσάμπα μην ζητήσουν κανα χαμό λεφτά διότι δεν θα αξίζει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JRT21 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Καλησπέρα παιδιά . Τελικά θέλουν 39,56 για να το φτιάξουν κ φυσικά τους είπα να το προχωρήσουν . Αύριο που θα μάθω περισσότερα θα επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfilippas Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Τωρα μεταξυ μας αυτο για την εγγυηση ειναι κομματακι μουφα γιατι αμα σου βγει ελαττωματικό δεν στο κανουν αντικατασταση. Εμενα μου αλλαξαν δυο φορες την κεντρικη πλακετα την προσοψη και ενα σωρο ακομα πραγματα αλλα αντικατασταση δεν εγινε ποτε με την δικαιολογια οτι δεν εχει αγοραστει απο απο την LG Ελλας ακομα και και τωρα μετα απο τις τοσες φορες που το εστειλα στην LG ακομα εχω θεματα οχι πολλα αλλα εχω πλεον με την θερμοκρασια σηκωνει 42-43 βαθμους τρωει κατι φλασιες και κολληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1975 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Καλησπέρα είμαι κάτοχος του 4χ εδώ και 1,5 χρόνο τώρα τελευταία αντιμετωπίζω πρόβλημα με το GPS και με Accelerometer, gyro, proximity, compass δεν λειτουργεί τίποτα. Είχα root, rom Rom BeanStalk, Kernel Iodak v9,5 . Πέρασα Official rom 4.1.2 και μόνο root. Τα προβλήματα παραμένουν έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Παίδες, ποια είναι η καλύτερη custom rom για το κινητό? Σε cyanogen mod υπάρχει καμιά καλή ρομ? Κανένα εύκολο προγραμματάκι για root και εγκατάσταση recovery υπάρχει? Και ποιο kernel πριτιμάτε? Είμαι σίγουρος ότι έχουν ξανααπαντηθεί οι συγκεκριμένες ερωτήσεις, αλλά είναι πόλλες οι σελίδες για να το ψάξω. Αν δεν βαριέται κάποιος ας μου δώσει πληροφορίες. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Kανεις κατα σειρα αυτα τα βηματα : 1)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=356894 2)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=362683 (στο (3) ) και αυτα εαν εχεις V20A , αν εχεις περασει την 20Β τοτε με αυτον τον τροπο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357042 περνας την 20Α και κανεις τα παραπανω. Ξεκινα με αυτα και μετα μιλαμε για ρομ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Kανεις κατα σειρα αυτα τα βηματα : 1)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=356894 2)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=362683 (στο (3) ) και αυτα εαν εχεις V20A , αν εχεις περασει την 20Β τοτε με αυτον τον τροπο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357042 περνας την 20Α και κανεις τα παραπανω. Ξεκινα με αυτα και μετα μιλαμε για ρομ ... Έχω ένα θέμα με το ξεκλείδωμα του bootloader αλλά θα τα καταφέρω. Για προτείνετε καμιά ρομ εσείς οι γνώστες του κινητού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Αν δε σου πετυχαινει η διαδικασια τοτε εχεις V20B ρομ , στην οποια δεν γινεται.Πρεπει να περασεις την V20A για να ξεκλειδωσεις. Πολυ καλα σχολια ακουγονται για αυτην : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2585844 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Έκανα downgrade σε 20Α. Θα δοκιμάσω τους άλλους τρόπους που έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Που κολαει η υποθεση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 (edited) Συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή και τρέχω το BL-unlock.bat ή με cmd την εντολή adb reboot oem-unlock αλλά δε γίνεται τίποτα. Εντοπισμό σφαλμάτων και άγνωστες πηγές πρέπει να τα έχω τσεκαρισμένα ή όχι σε αυτή τη διαδικασία? Ok προχώρησε η διαδικασία, οπότε μάλλον τον ξεκλείδωσα και τον bootloader. Edited July 15, 2014 by kdami4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Φυσικα και πρεπει να εχεις τον εντοπισμο σφαλματων ενεργοποιημενο αλλιως δεν βλεπει μεσω adb τη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Φυσικα και πρεπει να εχεις τον εντοπισμο σφαλματων ενεργοποιημενο αλλιως δεν βλεπει μεσω adb τη συσκευη. Ναι αυτό πρέπει να έφταιγε. Το είχα ενεργοποιήσει αλλά με το downgrade ή το root πρέπει να απενεργοποιήθηκε... Από ρομ δηλαδή προτείνετε τιν Beanstalk? Και τι διαφορά έχουν οι δύο αυτές: - P880-devs (grouper blobs) και - CM based ROM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 (edited) Πλησιάζει η ώρα της αλλαγής... Σε καμμιά 20αριά μέρες θα έχω το Xiaomi Redmi Note. Ο father θα είναι ο τυχερός κάτοχος του lg :D . Η χρήση που θα του κάνει θα είναι .. τηλέφωνα, φωτο, καθόλου internet και καμμιά ταινιούλα. Νομίζω ότι με το τελευταίο setup θα είναι απόλυτα ικανοποιημένος!!! Mokee 4.4.2 @ iodakX3_V10_stock. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους με βοήθησαν στο thread!!!! Edited July 25, 2014 by skydiver Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Χαιρομαι φιλε που και εσυ διαλεγεις εναλλακτικες συσκευες εκτος συνορων , μπας και βαλουν λιγο μυαλο οι μεγαλοι . Εγω δυσκολα θα φυγω απο lenovo/jiayu μιας και δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν απο "επωνυμες" συσκευες. (οταν καποτε ξαναπαρω κατι τετοιο...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JRT21 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Καλημέρα παιδιά . Θα ήθελα την γνώμη σας : σκέφτομαι να πάρω το nexus 5 αλλά δεν ξέρω αν για την χρήση που κάνω αξίζει . Καταρχάς έχω το p880 με cm 11 και kitkat 444 , και η χρήση συνήθως που κάνω είναι serf , twitter , youtube και τηλεφώνα ,καθώς gaming το κινητό δεν με βολεύει και συν τις άλλης έχω το nexus 7 2013 για αυτό το σκοπό . Αξίζει για light χρήση ή να μείνω ως είμαι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Εγω θα σου συστηνα να φερεις κανα λενοβο απο εξωτερικο με κανα 100αρικο .Μια χαρα δουλεια θα κανεις με 2 καρτες κιολας και θα εντυπωσιαστεις απο την αποδοση της μπαταριας τους λογω mediatek. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts