GIESPI Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 (edited) Θα ήθελα τις γνώσεις όποιου γνωρίζει.Ενδιαφέρομαι για ψηφιακή τηλεόραση στο κινητό με δέκτη tιvizen pico.Αυτός λειτουργεί μόνο σε συσκευές με usb otg και το p880 δεν διαθέτει.Ξέρω ότι το g2 έχει και βρήκα αυτό το site http://www.eternityproject.eu/topic/1101415-kernel-eternityproject-kernel-3437-for-lg-optimus-4x-hd/ που λέει ότι αυτός ο kernel μπορεί να υποστηρίξει usb Host Mode στο p880.Το έχει δοκιμάσει κανείς;Eυχαριστώ. Edited March 24, 2014 by GIESPI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 για κοιτα εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370543 εγω δεν το εχω κανει γιατι δεν χρησιμοποιω καθολου gps Τα εχω κάνει ολα αυταααααα,πρέπει να κανω hard reset και να το στήσω ολο απο την αρχή το τηλεφωνο.το εχω κάνει μια φορα,δούλεψε για λιγο αλλα μετα πάλι τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Παιδια απο βδομαδα θα το πουλησω να παω σε note 3.Το εχω απο τον Ιουλιο 2013 8 μηνες περιπου.Μπορω να το πουλησω σε ενα φιλαρακι 160 ακομα και σημερα.Πιστευετε ειναι καλη τιμη η το δινω φθηνα?Δεν εχει γρατζουνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Καλα το δινεις.Σκεψου οτι με 203 καποιος παιρνει s3 του κουτιου πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Καλα το δινεις.Σκεψου οτι με 203 καποιος παιρνει s3 του κουτιου πλεον. Αυτο σκεφτομε και εγω.Σκεψου οτι με μια μπαταρια στα 10 ευρο το κινητο γινετε καινουργιο μιας και αλλες φθορες δεν εχει.Αλλα παραπανω δεν παιζει να το δωσω οποτε καλα και τα 160.240 το ειχα παρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Τα εχω κάνει ολα αυταααααα,πρέπει να κανω hard reset και να το στήσω ολο απο την αρχή το τηλεφωνο.το εχω κάνει μια φορα,δούλεψε για λιγο αλλα μετα πάλι τα ίδια Πριν αρκετούς μήνες χρειάστηκε να κάνω hard reset (για λόγο άσχετο με το gps). Πριν το reset πηρα backup με την μαμά εφαρμογή και το επανέφερα μετά το reset, οπότε δεν χρειάστηκα στήσιμο από την αρχή, παρά μόνο 2,3 διορθωτικές κινήσεις. Από τότε το gps κλειδώνει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και όποτε δυστροπεί χρησιμοποιώ τις εφαρμογές gps status και gps test και που και που επανεκκίνηση της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ege Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 γεια σας παιδια...εβαλα καποιες φορε ξυπνητηρι και μπηκε αυτοματα στην αναβολη χωρις να χτυπησει...εχει συμβει και σε κανεναν αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Πριν αρκετούς μήνες χρειάστηκε να κάνω hard reset (για λόγο άσχετο με το gps). Πριν το reset πηρα backup με την μαμά εφαρμογή και το επανέφερα μετά το reset, οπότε δεν χρειάστηκα στήσιμο από την αρχή, παρά μόνο 2,3 διορθωτικές κινήσεις. Από τότε το gps κλειδώνει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και όποτε δυστροπεί χρησιμοποιώ τις εφαρμογές gps status και gps test και που και που επανεκκίνηση της συσκευής. Αυτο δεν το εχω κάνει αλλα δεν εχω το σθένος να το κάνω πλέον.Κάπου εδω θα τελειώσει μάλλον η πολυ όμορφη διαδρομή που ειχα με το τηλέφωνο ενα χρόνο τωρα και θα μπει σε αγγελία σύντομα ,μεχρι να καταλήξω ποιος θα ειναι ο αντικαταστάτης του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Και εγω 15 Απριλιου κλεινω χρονο με το πρωτο μου smartphone και σκεφτομαι σοβαρα να το πουλησω. 350 ευρω για το 32αρι G2 απο το ebay ειναι δελεαστικοτατη τιμη. Δε ξερω ομως ισως το κρατησω και το 4x πραγματικα αυτο το τηλεφωνο το εχω αγαπησει μετα τις καστομιες. Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis_pq Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Βρε παιδιά κανένα free πρόγραμμα GPS μαζί με χάρτες που να δουλεύει και offline....? Παράθεση Xiaomi Poco X3 NFC (128GB) Official Android 11 | MIUI 12.0.6.0 (RJGEUXM) Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Πολλα δε ζητας ; Δεν υπαρχουν δωρεαν τετοια πραγματα.Μαλλον υπαρχει αν εχεις nokia lumia :p Κατι τετοιο μπορω να στειλω σε οποιον θελει παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis_pq Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Πολλα δε ζητας ; Δεν υπαρχουν δωρεαν τετοια πραγματα.Μαλλον υπαρχει αν εχεις nokia lumia :p Κατι τετοιο μπορω να στειλω σε οποιον θελει παντως. :( Φίλε Leolipop 1 free προγραμματάκι ζήτησα κι εγώ για το Android κινητάκι μου και εσύ μου μιλάς για Nokia Lumia και Windows Phone.....? Μου έθιξες το τετραπύρηνό μου θηρίο και νομίζω ότι αγρίεψε....!:p:lol::) Παράθεση Xiaomi Poco X3 NFC (128GB) Official Android 11 | MIUI 12.0.6.0 (RJGEUXM) Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 To προγραμμα που ειπα για αντροιντ ειναι οχι για wp γιατι τα wp εχουν τους χαρτες της νοκια , αν αναφερομουν σε αυτο δεν θα το εγραφα σε αυτο το θεμα και σε εσενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis_pq Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 To προγραμμα που ειπα για αντροιντ ειναι οχι για wp γιατι τα wp εχουν τους χαρτες της νοκια , αν αναφερομουν σε αυτο δεν θα το εγραφα σε αυτο το θεμα και σε εσενα. Ναι βρε οκ κατάλαβα τι εννοείς...Πλάκα σου κάνω....! Οπότε τι πρόγραμμα προτείνεις η προσφέρεις....? :) Παράθεση Xiaomi Poco X3 NFC (128GB) Official Android 11 | MIUI 12.0.6.0 (RJGEUXM) Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoslekkas Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ναι βρε οκ κατάλαβα τι εννοείς...Πλάκα σου κάνω....! Οπότε τι πρόγραμμα προτείνεις η προσφέρεις....? :) kat.to the way to Solve your Problems Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis_pq Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι εννοείς φίλε μου....? Παράθεση Xiaomi Poco X3 NFC (128GB) Official Android 11 | MIUI 12.0.6.0 (RJGEUXM) Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Βρε παιδιά κανένα free πρόγραμμα GPS μαζί με χάρτες που να δουλεύει και offline....? Ορίστε φίλε μου ένα:GPS Navigation BE-ON-ROAD:) Για περισσότερα ακολουθεί p.m.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis_pq Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Ορίστε φίλε μου ένα:GPS Navigation BE-ON-ROAD:) Για περισσότερα ακολουθεί p.m.;) Σε ευχαριστώ πολύ φίλε, μου έστειλε ο συμφορίτης Leolipop το iGO μαζί με χάρτες.... Να είσαι καλά.... Παράθεση Xiaomi Poco X3 NFC (128GB) Official Android 11 | MIUI 12.0.6.0 (RJGEUXM) Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis_pq Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 (edited) Έβαλα στο τηλ custom ROM (Beanstalk 4.4.2 KITKAT) πριν από 2 εβδομάδες περίπου, και μέχρι χτες η εφαρμογή του facebook δούλευε κανονικά χωρίς προβλήματα ενώ σήμερα δεν ανοίγει καθόλου.Την έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση από το Play Store και μου εμφανίζει κατά την εγκατάσταση το μήνυμα : Δεν υπάρχει αρκετός χώρος για να γίνει η εγκατάσταση, απελευθερώστε χώρο και ξανά δοκιμάστε. Τι μπορεί να φταίει, μήπως γνωρίζει κάποιος? Τι προτείνετε να κάνω....? http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=43231&d=1396188677 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=43242&stc=1&d=1396202574 Edited March 31, 2014 by telis_pq Παράθεση Xiaomi Poco X3 NFC (128GB) Official Android 11 | MIUI 12.0.6.0 (RJGEUXM) Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Καλημερα παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια και την υποστηριξη ολοκληρο αυτο το χρονο. Με πονο ψυχης και μεχρι να βγει το G3 με επεκτασιμη καρτα μνημης σας ανακοινωνω οτι περασα στο αντιπαλο στρατοπεδο. Ναι δυστυχως παραγγειλα πριν μια ωρα το samsung galaxy s4 απο το καιζερσοπ. Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris25 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Καλημερα παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια και την υποστηριξη ολοκληρο αυτο το χρονο. Με πονο ψυχης και μεχρι να βγει το G3 με επεκτασιμη καρτα μνημης σας ανακοινωνω οτι περασα στο αντιπαλο στρατοπεδο. Ναι δυστυχως παραγγειλα πριν μια ωρα το samsung galaxy s4 απο το καιζερσοπ. Παλι με χρονια με καιρους, παλι δικο σου θα΄ναι :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Μεγιες Παράθεση Kala pas kala????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Μπα , δε θα κανει το λαθος 2η φορα (λογω s4 θα διαπιστωσει πως κατι τετοιο θα ηταν). :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris25 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Μπα , δε θα κανει το λαθος 2η φορα (λογω s4 θα διαπιστωσει πως κατι τετοιο θα ηταν). :p Ποσο δικιο εχεις..Η αρραβωνιαστικια μου εχει το S2 1.5 χρονο τωρα. Εχει κανει μονο την μια firmware αναβαθμιση που ειχε και το κινητο πεταει, πιο γρηγορο κι απο το 4Χ πρωτη μερα... Παράθεση Kala pas kala????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis_pq Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Έβαλα στο τηλ custom ROM (Beanstalk 4.4.2 KITKAT) πριν από 2 εβδομάδες περίπου, και μέχρι χτες η εφαρμογή του facebook δούλευε κανονικά χωρίς προβλήματα ενώ σήμερα δεν ανοίγει καθόλου.Την έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση από το Play Store και μου εμφανίζει κατά την εγκατάσταση το μήνυμα : Δεν υπάρχει αρκετός χώρος για να γίνει η εγκατάσταση, απελευθερώστε χώρο και ξανά δοκιμάστε. Τι μπορεί να φταίει, μήπως γνωρίζει κάποιος? Τι προτείνετε να κάνω....? http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=43231&d=1396188677 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=43242&stc=1&d=1396202574 Tελικά έκανα επαναφορά τηλεφώνου και μπόρεσα να κάνω εγκατάσταση την εφαρμογή του facebook..... Όλα καλά...! Παράθεση Xiaomi Poco X3 NFC (128GB) Official Android 11 | MIUI 12.0.6.0 (RJGEUXM) Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Το αποχωριστηκα και εγω παιδια σημερα στα 160 9 μηνες το ειχα ξεσκησει με φλασαρισματα και λιωσιμο με παιχνιδια και δεν καταλαβαινε τιποτα.Κορυφαια οθονη αλλα εχει ξεπεραστει πια και μου φαινετε μικρη η οθονη του. Θα παω στο νοτε 3 μιας και ειναι vfm αυτη τη στιγμη να το λιωσω και εκεινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts