mfilippas Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ευχαριστω πολυ!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Καλημερα.με ακομα μεγαλυτερο underclock στα 760 απο 1150 εχω περιπου 40-45 λεπτα οθονη παραπανω χωρις καποια σημαντικη διαφορα σε broswing.παιχνιδια. δεν παιζω.νομιζω ειναι καλη περιπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos1111 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ποιον launcher να περασω;; παιζω αρκετι ωρα βαρια games και στοιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marios81 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Το κουμπι που χαμηλωνει την φωνη κ το power ταυτοχρονα για σκρινσοτ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ποιον launcher να περασω;; παιζω αρκετι ωρα βαρια games και στοιντερνετ Nova γιατί καταναλώνει ελάχιστη μπαταρία.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos1111 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Παιδια ποια εφαρμογη χρισημοποιητε για να το βαζετε να δουλευει διπυρηνο και τετραπυρηνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Εχει καποιο προβλημα το google play; δεν μου βγαζει στο τηλεφωνο τις εφαρμογες μου.Καποια βοηθεια; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Εχει καποιο προβλημα το google play; δεν μου βγαζει στο τηλεφωνο τις εφαρμογες μου.Καποια βοηθεια; ειναι το update... οι εφαρμογες σου ειναι αν πατησεις τις τρεις γραμμες αριστερα επανω διπλα απο το play store:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Παιδια ποια εφαρμογη χρισημοποιητε για να το βαζετε να δουλευει διπυρηνο και τετραπυρηνο; Tegra overclock.Είναι επί πληρωμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos1111 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Tegra overclock.Είναι επί πληρωμή. Και πως χρισημοποιητε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos1111 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Κατεβασα το tegra overclock αλλα οταν το ανοιγω οτι και να πατισω δεν γινετε τιποτα και μου γραφει : tegra overclock ελαβε δικεομα Superuser...τι παιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Έτσι κάνει το σπασμένο...Δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos1111 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Έτσι κάνει το σπασμένο...Δυστυχώς. Αρα πρακτικα ειναι αχριστο το σπασμενο;;; κανενα αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Κατεβασα το tegra overclock αλλα οταν το ανοιγω οτι και να πατισω δεν γινετε τιποτα και μου γραφει : tegra overclock ελαβε δικεομα Superuser...τι παιζει; εμενα αυτο το κανει κ πληρωμενο-αγορασμενο που το εχω. παταω να κανω το μινιμουμ του επεξεργαστη πχ 300 ΜΗ κ μου λεει οτι ελαβε δικαιωματα σουπεργιουζερ , στο πανω μερος της εφαρμογηςδ ειχνει να αλλαζει , αλλα οταν βγω κ ξαναμπω εχει κανει reset... Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos1111 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Κατεβασα το one power guard...καποιος που να ξερει ας μου πει ποσο να βαλο στο cpu frequency σε ολα τα mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Mέχρι πρότινος κάτοχος του 4x έχω να πω πως μπαταρία και κάμερα ήταν η αχίλλειος πτέρνα για μένα ενός από τα best vfm smartphones της αγοράς, εντούτοις αφού αναβάθμισα στην V20b και έκανα hard reset, η αυτονομία μεταμορφώθηκε,με μόνο rout, όλα παγωμένα σε greenify, καμία άλλη εφαρμογή μπατάριας.(πιο πολύ κακό κάνουν παρά καλό) κατάφερα να μην έχω κανένα wakelock, σε sleep mode καμία απώλεια με όλα κλειστά εννοείται και 2g, εύκολα έβγαζα όλη τη μέρα με 3-4 ώρες οθόνη, όπου έκανα χρήση data ή παιχνίδια κατά κύριο λόγο και γενικά τώρα στο τέλος ήταν αξιοπρεπέστατο όσον αφορά την αυτονομία του. Όσο για το tegra overclock προσφέρει τον πλήρη έλεγχο της Cpu αλλά προσωπικά δεν κατάφερα να το χρησιμοποιήσω σωστά, παρατήτησα δε και αρκετά χειρότερες επιδόσεις στην αυτονομία του, την αγορασμένη έκδοση είχα και δεν μπορώ να την πουλήσω κιόλας :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsinoni Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Παιδιά έχω μείνει από storage space και στα apps υπάρχει το com.lge.lockscreen που τρώει 1GB. Μπορώ να το σβήσω καμία άλλη ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Σήμερα πούλησα την κινητάρα που μόνο θετικές εντυπώσεις μου άφησε.Για 1η φορά είχα 1 χρόνο κινητό που ποτέ δεν πάγωσε και ποτέ δεν μου έκανε restart.Με 3rd party launcher το smoothness του ήταν πολύ καλό.Η οθόνη του μια χαρά.Η κάμερα πολύ καλή την ημέρα.Τα όποια μικροπροβλήματα παρουσιάστηκαν αρχικά ( κόφτης φωτεινότητας, proximity sensor. gps) λύθηκαν στη συνέχεια.Όντας μη εντατικός χρήστης internet μέσω κινητού και μη εντατικός χρήστης παιχνιδιών δεν είχα θέμα ποτέ με τη μπαταρία.Ο λόγος που το πούλησα ήταν καθαρά γιατί μου άρεσε πολύ ένα άλλο κινητό και γιατί ούτως ή άλλως μετά από 1 χρόνο πάντα βαριέμαι το κινητό που έχω και το αλλάζω.:) Ευχαριστώ τον Leolipop και όσα παιδιά με βοήθησαν όταν πρωτοπήρα το κινητό και ελπίζω να βοήθησα κι εγώ μέσω του faq και των απαντήσεων μου σε απορίες σας.Μιας και όσα γνωρίζω βρίσκονται στο f.a.q δεν θα συνεχίσω να συμμετέχω σε αυτό το thread μιας και οτιδήποτε θα απαντούσα βρίσκεται εκεί. Καλή συνέχεια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 ειναι το update... οι εφαρμογες σου ειναι αν πατησεις τις τρεις γραμμες αριστερα επανω διπλα απο το play store:p:p Thanks!!!! Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Σήμερα πούλησα την κινητάρα που μόνο θετικές εντυπώσεις μου άφησε.Για 1η φορά είχα 1 χρόνο κινητό που ποτέ δεν πάγωσε και ποτέ δεν μου έκανε restart.Με 3rd party launcher το smoothness του ήταν πολύ καλό.Η οθόνη του μια χαρά.Η κάμερα πολύ καλή την ημέρα.Τα όποια μικροπροβλήματα παρουσιάστηκαν αρχικά ( κόφτης φωτεινότητας, proximity sensor. gps) λύθηκαν στη συνέχεια.Όντας μη εντατικός χρήστης internet μέσω κινητού και μη εντατικός χρήστης παιχνιδιών δεν είχα θέμα ποτέ με τη μπαταρία.Ο λόγος που το πούλησα ήταν καθαρά γιατί μου άρεσε πολύ ένα άλλο κινητό και γιατί ούτως ή άλλως μετά από 1 χρόνο πάντα βαριέμαι το κινητό που έχω και το αλλάζω.:) Ευχαριστώ τον Leolipop και όσα παιδιά με βοήθησαν όταν πρωτοπήρα το κινητό και ελπίζω να βοήθησα κι εγώ μέσω του faq και των απαντήσεων μου σε απορίες σας.Μιας και όσα γνωρίζω βρίσκονται στο f.a.q δεν θα συνεχίσω να συμμετέχω σε αυτό το thread μιας και οτιδήποτε θα απαντούσα βρίσκεται εκεί. Καλή συνέχεια:)[/quote σε ευχαριστω για την βοηθεια σου ipred.τον χρειαστηκα τον οδηγο καμποσες φορες.καλοδουλευτο να ειναι το καινουριο σου τηλεφωνο.και εγω το γλυκοκοιταζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Τι πήρες τελικά ; καλορίζικο ότι και να είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Ένα μεγάλο ευχαριστώ ipred για όλη τη βοήθεια που μας έχεις προσφέρει!!! Ευτυχώς υπάρχουν άξιοι συνεχιστές και ... όποτε θες ξαναγυρνάς!!:D Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belaki Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Τι πήρες τελικά ; καλορίζικο ότι και να είναι. Πρεπει να πηρε το Ascend 6 αν καταλαβα καλα απο την υπογραφη του :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Ευχαριστώ παιδιά:) Το Huawei P6 πήρα Λεωνίδα λόγω design, λόγω κατασκευής και λόγω οθόνης η οποία είναι πραγματικά in-cell !:-) Θα το έχω στα χέρια μου τη Δευτέρα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belaki Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Ευχαριστώ παιδιά:) Το Huawei P6 πήρα Λεωνίδα λόγω design, λόγω κατασκευής και λόγω οθόνης η οποία είναι πραγματικά in-cell !:-) Θα το έχω στα χέρια μου τη Δευτέρα.:) Ποσο το εδωσες αν επιτρεπεται το 4x? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts