orestis000 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Χρησιμοποιεις το Gps Fix? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidlab.gpsfix βαλτο και πες μας αποτελεσματα. Εγω μεσα σε 10 sec στο δρομο εξω πιανω 10-12 δορυφορους. το έχω κάνει 2 φορές μέχρι το τέλος(15 λεπτά) και στο τέλος μου βγάζει no fix... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belaki Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 το έχω κάνει 2 φορές μέχρι το τέλος(15 λεπτά) και στο τέλος μου βγάζει no fix... Εισαι μεσα σε σπιτι? Γιατι αμα εισαι δυσκολα θα πιασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferni Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Έχει ειπωθεί πολλές φορές, αλλά χρειάζεται άλλη μία: το root ΔΕΝ φεύγει με factory reset. Πρέπει να ξαναφλασάρεις την επίσημη Rom. Κατατοπιστικούς οδηγούς έχει ανεβάσει ο Leolipop εδώ. Εγω unroot το εκανα με αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.universal.unroot μπορεις να το βρεις και free.Google it &good luck! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Εγω unroot το εκανα με αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.universal.unroot μπορεις να το βρεις και free.Google it &good luck! Εγώ απάντησα στα αν αρκεί ένα hard reset για να φύγει το root (που δεν αρκεί). Το app που προτείνεις, ενδεικτικά έχει βαθμολογία 2,9 και 49/106 με 1 αστέρι. Προσωπικά, δεν θα το διακινδύνευα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Ειμαι με στοκ jelly bean V20A. Πως μπορω να κανω block καποια επαφη απο τον καταλογο μου? Αν δεν γινεται απ'ευθειας προτεινετε μου καποια εφαρμογη σας παρακαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Ειμαι με στοκ jelly bean V20A. Πως μπορω να κανω block καποια επαφη απο τον καταλογο μου? Αν δεν γινεται απ'ευθειας προτεινετε μου καποια εφαρμογη σας παρακαλω. πατα το πληκτρο του τηλεφωνου-- μενου-- ρυθμισεις κλησεων-- απορριψη κλησης-- απορριψη λιστας--πατας το συμβολο + και μετα επιλεγεις απο επαφες ποιον αριθμο θελεις να μπλοκαρεις.. οταν σε παιρνει αυτος που μπλοκαρες θα του χτυπαει μια φορα και θα κλεινει.. :D το μονο ''ελλατωμα'' ειναι οτι εσυ δεν ξερεις αν σε πηρε η οχι:( ενω με αυτη την εφαρμογη:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netqin.mm&hl=el σου το λεει την γραμμη ειδοποιησεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferni Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Εγώ απάντησα στα αν αρκεί ένα hard reset για να φύγει το root (που δεν αρκεί). Το app που προτείνεις, ενδεικτικά έχει βαθμολογία 2,9 και 49/106 με 1 αστέρι. Προσωπικά, δεν θα το διακινδύνευα. Εγω το προτεινω γιατι το δοκιμασα και ηθελα να το πω.Ενδεικτικα βρήκα πατημα στο σχολιο σου γιατι οταν ηθελα να κανω unroot δοκιμασα ασκοπα hard reset και τελικα με το universal unroot ησύχασα! Η βαθμολογια δεν ξερω για ποιο λόγο ειναι τοσο χαμηλη και ποσώς με ενδιαφερει κιολας!Εγω την δουλεια μου την εκανα! (προφανως η χαμηλη βαθμ. οφειλεται σε λάθος χρηστων,δεν διαβασαν τις πληροφοριες της εφαρμογης..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SED22 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Παιδια για να βαλω το gps fix πρεπει να κανω root ? Δεν υπαρχει τροπος χωρις root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 πατα το πληκτρο του τηλεφωνου-- μενου-- ρυθμισεις κλησεων-- απορριψη κλησης-- απορριψη λιστας--πατας το συμβολο + και μετα επιλεγεις απο επαφες ποιον αριθμο θελεις να μπλοκαρεις.. οταν σε παιρνει αυτος που μπλοκαρες θα του χτυπαει μια φορα και θα κλεινει.. :D το μονο ''ελλατωμα'' ειναι οτι εσυ δεν ξερεις αν σε πηρε η οχι:( ενω με αυτη την εφαρμογη:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netqin.mm&hl=el σου το λεει την γραμμη ειδοποιησεων Να σαι καλα φιλε! Θα το δοκιμασω πιο βραδυ και θα τσεκαρω και την εφαρμογη. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SED22 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Παιδια για να βαλω το gps fix πρεπει να κανω root ? Δεν υπαρχει τροπος χωρις root? Κανεις >? μολις το πηρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belaki Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Κανεις >? μολις το πηρα Δεν χρειαζεται Root :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Εχθές η Γυναίκα μου έκανε την αναβάθμιση του Gmail και το κινητό πέφτει σε bootloop. Υπάρχει τρόπος να συνέλθει χωρίς να κάνει επαναφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ege Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 το οτι οταν φορτιζω το κινητο ολη τη νυχτα κλειστο το ανοιγω και ειναι στο 97% και η μπαταρια 'εξατμιζεται'' πολυ γρηγορα ενω οταν το φορτιζω ανοιχτο ειναι στο 100% ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bells Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Καλημέρα Μετά από πτώση μου ράγισε το τζαμι που μπορώ να βρω ; Και όταν περνώ τηλέφωνο δεν δουλεύει ο σενσορας Τι μπορώ. Να κάνω; Ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Εχθές η Γυναίκα μου έκανε την αναβάθμιση του Gmail και το κινητό πέφτει σε bootloop. Υπάρχει τρόπος να συνέλθει χωρίς να κάνει επαναφορά; Δυστυχώς δεν νομίζω αλλά για περίμενε μήπως ξέρει κάποιος άλλον τρόπο. :/ Σε μένα πάντως έγινε μια χαρά το update του Gmail. το οτι οταν φορτιζω το κινητο ολη τη νυχτα κλειστο το ανοιγω και ειναι στο 97% και η μπαταρια 'εξατμιζεται'' πολυ γρηγορα ενω οταν το φορτιζω ανοιχτο ειναι στο 100% ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ? Σε αυτό θα μπορέσω να σου απαντήσω το Σάββατο γιατί πάντα τις καθημερινές φορτίζω ανοιχτό το τηλ.Αν με προλάβει άλλος ακόμα καλύτερα για να σου πει τι συμβαίνει στο δικό του κινητό.:) Καλημέρα Μετά από πτώση μου ράγισε το τζαμι που μπορώ να βρω ; Και όταν περνώ τηλέφωνο δεν δουλεύει ο σενσορας Τι μπορώ. Να κάνω; Ευχαριστω Απαντήσεις και στα δύο μπορείς να βρεις στο F.A.Q. ( πάτα το στην υπογραφή μου ) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferni Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 το οτι οταν φορτιζω το κινητο ολη τη νυχτα κλειστο το ανοιγω και ειναι στο 97% και η μπαταρια 'εξατμιζεται'' πολυ γρηγορα ενω οταν το φορτιζω ανοιχτο ειναι στο 100% ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ? Κι εγω το εχω παρατηρήσει..Μαλλον ειναι φυσιολογικο,τρωει κανα 3% στο ανοιγμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferni Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Καλημέρα Μετά από πτώση μου ράγισε το τζαμι που μπορώ να βρω ; Και όταν περνώ τηλέφωνο δεν δουλεύει ο σενσορας Τι μπορώ. Να κάνω; Ευχαριστω Περαστικα του.. Original με το Logo πανω: http://www.ebay.co.uk/itm/for-LG-P880-Optimus-4X-HD-Black-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Repair-Part-ZVLT568-/400532115886?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item5d419311ae http://www.ebay.co.uk/itm/DIGITIZER-TOUCH-SCREEN-LENS-GLASS-FOR-LG-OPTIMUS-P880-4X-HD-WHITE-OPTIMUS-P-880-/300921312518?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item46104ed506 Υπαρχουν και φθηνοτερα,ψαξτο περισσοτερο αναλόγως το badget σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 το οτι οταν φορτιζω το κινητο ολη τη νυχτα κλειστο το ανοιγω και ειναι στο 97% και η μπαταρια 'εξατμιζεται'' πολυ γρηγορα ενω οταν το φορτιζω ανοιχτο ειναι στο 100% ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ? οσο πιο πολλες ωρες το φορτιζεις,τοσο περισσοτερο θα σου κραταει η μπαταρια κ θα ειναι κ θα παραμενει στο 100%,αυτο τουλαχιστον εχω παρατηρησει,που το φορτιζω παντα κλειστο κ για τουλαχιστον 8 ωρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Περαστικα του.. Original με το Logo πανω: http://www.ebay.co.uk/itm/for-LG-P880-Optimus-4X-HD-Black-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Repair-Part-ZVLT568-/400532115886?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item5d419311ae http://www.ebay.co.uk/itm/DIGITIZER-TOUCH-SCREEN-LENS-GLASS-FOR-LG-OPTIMUS-P880-4X-HD-WHITE-OPTIMUS-P-880-/300921312518?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item46104ed506 Υπαρχουν και φθηνοτερα,ψαξτο περισσοτερο αναλόγως το badget σου Ας ρωτήσει πρώτα τιμή στο 2107777076 ( http://www.procordia.gr/ ) γιατί νομίζω ότι κοστίζει λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtapodina Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Δυστυχώς δεν νομίζω αλλά για περίμενε μήπως ξέρει κάποιος άλλον τρόπο. :/ Σε μένα πάντως έγινε μια χαρά το update του Gmail. Απαντήσεις και στα δύο μπορείς να βρεις στο F.A.Q. ( πάτα το στην υπογραφή μου ) :) Τελικά, προέβην αναγκαστικά σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. :mad: Ευχαριστώ. Εξοργιστικό αυτό το πράγμα... Από μία ενημέρωση να ''χάνεις'' το κινητό! Υγ. Χρησιμότατες οι faq στην υπογραφή σου, τώρα το είδα, ευχαριστούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Κι εγω το εχω παρατηρήσει..Μαλλον ειναι φυσιολογικο,τρωει κανα 3% στο ανοιγμα! Και σε μενα το ιδιο κανει, μενει στο 97-98% , το ανοιγω και το αφηνω 2-3 λεπτα στο φορτιστη και παει στο 100%. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak82 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Ξέρει μήπως κανείς, τι είναι το "wipe nv partition" στην εργοστασιακή recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos1111 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 εμένα αυτό το κάνει όταν κατα την φόρτιση το δουλεύω κιολας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Καλή σας μέρα! Πόση ram έχει ελεύθερη για τον χρήστη σε στοκ κατάσταση ; Ξέρει κανείς κάποιο κατάστημα με "καλή" τιμή; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Εκανα μια ανζητηση στο τοπικ και δε βρηκα καπου να λεει για android 4.3.Ειδα στο xda πολλες ρομ με 4.3 και σκεφτηκα μηπως εχει δοκιμασει κανενας καποια να μου προτεινει...Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts