Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά δεν μας είπες, λύθηκαν τα προβλήματα σου με τα wakelocks και το battery drain;

Αν ναι, Τι βοήθησε σε αυτό; Η αφαίρεση των χαρτών η το Greenify;

Βοηθησε

1)η απενεργοποιηση των χαρτων

2)η απενεργοποιηση του status bar του Facebook απο το notification bar(αλλα περισσοτερο η ολικη απεγκατασταση του Facebook)

μετα ειπα να κανω root να βαλω το πολυπενεμενο greenify ωστε να ξαναβαλω το facebook και τους χαρτες αλλα πατωντας greenify να ησυχάζει το κεφαλι μου.Με το fb επιασε,αλλα οι χαρτες αρνουντε πεισματικα να κλεισουν απο το παρασκηνιο,πραγμα που με εκανε να τους κανω και παλι off!

orestis1234

Τους χαρτες τουα απενεργοποιεις ως εξης:

εφαρμογες-ρυθμισεις-εφαρμογες-πας τερμα δεξια στα "ολα" τους βρίσκεις κανεις απεγκατασταση ενημερωσεων-μετα απενεργοποιηση και τελος υποχρεωτική διακοπη αν ειναι on μετα απο ολα αυτα!

Με τον ιδιο ακριβως τροπο ενεργοποιούνται και παλι ααααν σε περιπτωση τους χρειαστεις!

Ελπιζω να βοηθησα και να σωσεις καπως την κατασταση,εγω θεωρώ πως ειδα διαφορα..κυριως την καταλαβαινεις το βραδυ..(μου ετρωγε ενα 25-30% σε 6-7 ωρες)

Πες μας τα αποτελεσματα ετσι για πληροφοριακους λογους!

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βοηθησε

...

Με το fb επιασε,αλλα οι χαρτες αρνουντε πεισματικα να κλεισουν απο το παρασκηνιο,πραγμα που με εκανε να τους κανω και παλι off!

Οι χάρτες γίνονται hybernate κανονικά και δεν τρέχουν στο παρασκήνιο. Λογικά, κάποια άλλη εφαρμογή τους ξυπνάει: Μια τέτοια είναι το Google Now (περιέργως) και φαντάζομαι και άλλες. Ψάξτο αν θέλεις. Πάντως, εδώ και 5 μήνες ποτέ δεν είδα τους χάρτες να τρέχουν χωρίς να τους έχω ενεργοποιήσει εγώ.

τους χάρτες τους θέλω ενεργοποιημένους.... όλο και κάπου θα πρέπει να πάω και θα το ψάξω.... το google now πως να απενεργοποιώ; εάν δεν κάνω λάθος είναι ενσωματομένο στο google search...

Δεν είμαι σίγουρος αν παίζει ρόλο, πάντως στους Χάρτες > Ρυθμίσεις τοποθεσίας> την πρόσβαση τοποθεσίας και τα άλλα 2 τα έχω απενεργοποιημένα και ίσως γι'αυτό να μην ξυπνάνε χωρίς λόγο.

λοιπόν με ενεργοποιημένο fb και χάρτες και απενεργοποιημένο το google now πήγα από το 12,1%/h στο 9,1%/h. Τι άλλο μπορώ να αλλάξω; Εκτώς από χάρτες και fb...

λοιπόν με ενεργοποιημένο fb και χάρτες και απενεργοποιημένο το google now πήγα από το 12,1%/h στο 9,1%/h. Τι άλλο μπορώ να αλλάξω; Εκτώς από χάρτες και fb...

Κλείσε το 3G! Ή τουλάχιστον, όταν δεν το χρειάζεσαι κλείνε το!

Ίσως και ο αυτόματος συγχρονισμός (αν τον έχεις ενεργοποιημένο) να βοηθήσει αν τον κλείσεις!

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

το θέμα είναι ότι θέλω και αυτόματα συγχρονισμό και το 3g για καλύτερη ταχύτητα internet το ξέρω ότι ζητάω πολλά.... αλλά έχω ένα κηνιτό που θεωρείται ναυαρχίδα...

Ναι αλλά με τη χρήση που το κάνεις, οποιαδήποτε ναυαρχίδα και να χρησιμοποιείς την ίδια απόδοση θα έχεις στην μπαταρία!

Γίνε root και βάλε το greenify (εφόσον δεν τα έχεις κάνει ακόμη) μήπως και βελτιωθείς λιγάκι ακόμη.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

το είχα χρησιμοποιήσει παλαιότερα αλλά δεν είχα δει διαφορά.... δλδ στις 10 ώρες πάνε και τα άλλα; πφ..... κάτι πρέπει να κάνουν με αυτές τις μπαταρίες...

παιδιά εχτές χρησιμοποίησα τους χάρτες για να πάω κάπου και παρατήρησα 2 τεράστια προβλήματα. Η κατανάλωση της μπαταρίας είχε πάει στο 19,9%/h και το gps δεν δούλευε. Στο navigation έγραφε searching for gps location και στους κανονικούς χάρτες με έδειχνε κάπου και εάν πατούσα πάλι να βρει τη θέση μου με έδειχνε 2 τετράγωνα παραπέρα....

εγκατέστησα το better battery stats. σε 6 ώρες και 6 λεπτά έχω χάσει 76%(από 100% σε 24%). [12,4%/h]. Στις 6 αυτές ώρες τα 53 λεπτά είναι deep sleep και τις 5 ώερες και 12 λεπτά είναι awake. Στα wavelocks έχω το baseband_xnm_power στις 3μιση ώρες το powermanager service μία ώρα και 20 λεπτά ξαθ τι suspend_backoff στα 20 λεπτά. Και κάτι άλλα λιγότερα..... Τι ακριβώς γίνεται; Δλδ το alcatel one touch 995 που είχε έβγαζε την μέρα χαλαρά(από 8-9 το πρωί μέχρι 11-12 το βράδυ) με την ίδια χρήση.... Πως γίνεται αυτό το κινητό το οποίο ήταν ναβαρχίδα της lg να κρατάει γύρω στις 7-8 ώρες;

Υ.Γ. από τότε που άνοιξα το κινητό το μόνο που έκανα είναι να ακούω μουσική για καμιά ώρα(ίσως και λιγότερο) και να μπω facebook 5 λεπτά....

Το έγραψες και μόνος σου ΠΡΩΗΝ ναυαρχίδα, αυτό τα λέει όλα!!!!!!! εξάλλου ήταν (κατά τη γνώμη μου πάντα) αποτυχημένο ως ναυαρχίδα, καλό μεν ως smartphone με τα θετικά του και κυρίως την τιμή του άλλα όχι καλό ως ναυαρχίδα ιδίως για απαιτητικούς και hardcore χρήστες με τα γνωστά σε όλους μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα του.

Edited by frastgr
frastgr

πραγματικά έχω απογοητευτεί από την στιγμή που το alcatel που είχε έκανε τα πάντα μια χαρά....η συσκευή είναι απλά αίσχος.... βέβαια αυτά τα προβλήματα τα παρατηρώ τον τελευταίο μήνα. Όλο το καλοκαίρι ήταν όλα μια χαρά... Πριν κάνα μήνα έκανα ένα update(είχα το Jb απλώς μ έβγαλε ακόμη ένα update) και τότε άρχησαν όλα...

πραγματικά έχω απογοητευτεί από την στιγμή που το alcatel που είχε έκανε τα πάντα μια χαρά....η συσκευή είναι απλά αίσχος.... βέβαια αυτά τα προβλήματα τα παρατηρώ τον τελευταίο μήνα. Όλο το καλοκαίρι ήταν όλα μια χαρά... Πριν κάνα μήνα έκανα ένα update(είχα το Jb απλώς μ έβγαλε ακόμη ένα update) και τότε άρχησαν όλα...

Αισχος :lol:

αν θελεις να το....ξεφορτωθεις εδω ειμαι.....με τοσα προβληματα,αλλα ειμαι καλος ανθρωπος θα το αγαπησω.....:lol:

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Αν και δεν μετανιώνω την μετάβαση στη Jb (λόγω βελτιώσεων σε mail client/contacts) ώρες-ώρες μου λείπει η παντελώς απροβλημάτιστη παλαιότερη έκδοση. Στην Jb το τηλέφωνο ώρες-ώρες παρουσιάζει lags (που δεν έχουν να κάνουν μόνο με τα redraws του μαμίσιου launcher) που ποτέ δεν είχε παρουσιάσει η παλιότερη έκδοση.

Δυστυχώς η LG το πήγε στην 4.1.2 και το παράτησε, βγάζοντας μόνο μία βελτιωτική έκδοση ενώ χρειαζόταν τουλάχιστον άλλη μία. Από την άλλη υπάρχουν και άλλες επιλογές: Να γυρίσεις στην 4.0.3 ή να δοκιμάσεις άλλο kernel και/ή ROM. Ευτυχώς μας έδωσε το ξεκλείδωμα οπότε μας έδωσε την επιλογή.

Σε αυτά που αναφέρεις για το GPS, δοκίμασες τη συνταγή του ipred? Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το κλείδωμα δορυφόρου αλλά με τη "χακιά" που πρότεινε ο ipred το GPS έγινε ακόμα καλύτερο. Μιλάμε για κλείδωμα σε δευτερόλεπτα και να βλέπω δορυφόρους μέσα από το δωμάτιο, κάτι που προσωπικά δεν το είχα ξαναδεί. Είναι αλήθεια πάντως ότι το GPS του 4x δεν είναι και το δυνατότερό του σημείο οπότε για γρήγορα/καλά αποτελέσματα η υποβοήθηση είναι εκ των ων ουκ άνευ.

Μαϊμούδαρχος

Αν και δεν μετανιώνω την μετάβαση στη Jb (λόγω βελτιώσεων σε mail client/contacts) ώρες-ώρες μου λείπει η παντελώς απροβλημάτιστη παλαιότερη έκδοση. Στην Jb το τηλέφωνο ώρες-ώρες παρουσιάζει lags (που δεν έχουν να κάνουν μόνο με τα redraws του μαμίσιου launcher) που ποτέ δεν είχε παρουσιάσει η παλιότερη έκδοση.

Δυστυχώς η LG το πήγε στην 4.1.2 και το παράτησε, βγάζοντας μόνο μία βελτιωτική έκδοση ενώ χρειαζόταν τουλάχιστον άλλη μία. Από την άλλη υπάρχουν και άλλες επιλογές: Να γυρίσεις στην 4.0.3 ή να δοκιμάσεις άλλο kernel και/ή ROM. Ευτυχώς μας έδωσε το ξεκλείδωμα οπότε μας έδωσε την επιλογή.

Σε αυτά που αναφέρεις για το GPS, δοκίμασες τη συνταγή του ipred? Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το κλείδωμα δορυφόρου αλλά με τη "χακιά" που πρότεινε ο ipred το GPS έγινε ακόμα καλύτερο. Μιλάμε για κλείδωμα σε δευτερόλεπτα και να βλέπω δορυφόρους μέσα από το δωμάτιο, κάτι που προσωπικά δεν το είχα ξαναδεί. Είναι αλήθεια πάντως ότι το GPS του 4x δεν είναι και το δυνατότερό του σημείο οπότε για γρήγορα/καλά αποτελέσματα η υποβοήθηση είναι εκ των ων ουκ άνευ.

Σε αυτά που αναφέρεις για το GPS, δοκίμασες τη συνταγή του ipred ποια συνταγη?

Σε αυτά που αναφέρεις για το GPS, δοκίμασες τη συνταγή του ipred ποια συνταγη?

αυτή με το gps.conf

Δεν βρίσκω το αρχικό post οπότε δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4831780#post4831780

Μαϊμούδαρχος

Έχω έκδοση 20C λόγω του ότι το κινητό μου έχει προέλευση από UAE. Υπάρχει πρόβλημα αν φλασάρω την Euro Open 20B? Αν όχι με ποιόν τρόπο μπορώ να το κάνω και τι πρέπει να προσέξω (τι θα χάσω, τι πρέπει να πάρω backup κλπ.)?:worry:

Ο κύριος λόγος που θέλω να το κάνω είναι ότι το κινητό δεν έχει Ελληνικά ως περιβάλλον λειτουργίας, αν και μπορώ να γράψω.

καλησπέρα έχετε να προτείνετε κάποιον καλό custom kernel για stock rom JB ?

Δοκίμασε τον iodak. Σε στοκ εμφανίζει εξαιρετικές επιδόσεις.

Έχω έκδοση 20C λόγω του ότι το κινητό μου έχει προέλευση από UAE. Υπάρχει πρόβλημα αν φλασάρω την Euro Open 20B? Αν όχι με ποιόν τρόπο μπορώ να το κάνω και τι πρέπει να προσέξω (τι θα χάσω, τι πρέπει να πάρω backup κλπ.)?:worry:

Ο κύριος λόγος που θέλω να το κάνω είναι ότι το κινητό δεν έχει Ελληνικά ως περιβάλλον λειτουργίας, αν και μπορώ να γράψω.

Αν το πήρες από σκρουτζομάγαζο τώρα, τα λεφτά σου πίσω αμέσως... Αν όχι και απλά βρέθηκε στα χέρια σου κανονικά με τον οδηγό πέρασε την v20a.

των δοκίμασα και παρατήρησα οτι επέσε αρκετά η αυτονομία πλέον είμαι με warewolf και νομίζω πώς είναι καλύτερα τα πράγματα.. έχετε δοκιμάσει κάτι που να συνδιάζει αυτονομία και επιδόσεις ?

παιδιά εντελώς πληροφοριακά , έστησα το 4Χ με ένα xperia T στο AnTuTu και με πάτησε κάτω το διπύρηνο... το δικό μου έβγαλε score περίπου 14500 και το δικό του 16900 ............

Κατι κανεις λαθος.Εγω βγαζω 18400 με cm10.2 και iodak kernel και γενικα το τηλεφωνο παει σφαιρα σε οτι και να του βαλω.

Έχω βάλει στο δικό μου την micro sd kingston 16gb class 10 και την πρώτη φορά χάλασε μέσα σε 1 μήνα.

Την έστειλα Αθήνα και μου έδωσαν μια καινούρια (το ίδιο μοντέλο φυσικά) η οποία χάλασε πάλι 15 μέρες μετά.

Πείτε μου αν υπάρχει πιθανότητα να φταίει το κινητό ή η micro sd. :worry:

Αν το πήρες από σκρουτζομάγαζο τώρα, τα λεφτά σου πίσω αμέσως... Αν όχι και απλά βρέθηκε στα χέρια σου κανονικά με τον οδηγό πέρασε την v20a.

Την πέρασα χωρίς προβλήματα. Ευχαριστώ.:)

παιδιά ακολούθησα αυτόν τον οδηγό .... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357042 το θέμα είναι ότι το κινητό μου δεν ήταν ροοτ και δεν προχώρησα και τώρα μου βγάζει error !!! morningcall is empty. Τι να κάνω;

παιδιά ακολούθησα αυτόν τον οδηγό .... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357042 το θέμα είναι ότι το κινητό μου δεν ήταν ροοτ και δεν προχώρησα και τώρα μου βγάζει error !!! morningcall is empty. Τι να κάνω;

Ήθελες να του ξαναπερασεις το λογισμικό ; Δεν έχει σημασία το τι εχει το τηλέφωνο για αυτή την διαδικασία ,πάντα λειτουργεί.

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)