riquelme Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο. Σε περίπτωση που θέλουμε να πουλήσουμε το κινητό και ο αγοραστής το θέλει με στοκ ρομ χωρις ρουτ, όπως αγοράστηκε, πρέπει να κάνουμε ανρουτ ή απλά περνάμε την στοκ ρομ και είναι έτοιμα; Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) Αν εχεις κανει μονο ρουτ.Χωρις να βγαλεις κατι απο το συστημα τοτε μεσω του superuser αν θυμαμαι καλα , ειχε αναφερει καποιος οτι κανεις unroot. Επειδη ομως δεν ξερεις πως θα το θελει ο αλλος , καλο θα ναι να το παραδωσεις στην εργοστασιακη κατασταση οπως το πηραμε ολοι. Αν περασεις την στοκ ρομ φευγει το ρουτ αλλα οχι τα δεδομενα , κανεις πριν η μετα φακτορυ ρεσετ. Και επειδη μαλλον σε τρωει να το δωσεις (και αλλος σημερα :p ) για να το εχεις οσο πιο καθαρο γινεται , μεσω cwm , κανε factory reset , wipe cache , και απο mounts and storage κανε format system , internal SD και μετα απο ολα αυτα φλασαρε το σε στοκ ρομ. Edited May 24, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) Υπάρχει ο στοκ κερνελ έτοιμος σε αρχείο για να το περάσεις από cwm.Τον έχω πάντα περασμένο στο τηλ για ώρα ανάγκης .Επειδή είμαι έξω τώρα, όταν μπόρεσω θα στο στείλω εκτός αν το βρεις εύκολα. σε ευχαριστω πολυ! //θελω να ξαναστησω απο την αρχη το κινητο με φλασαρισμα κτλπ... τι πρεπει να κανω για το καθαρισω εντελως εκτος απο επαναφορα μονο?? (εχω περασει cmw) Edited May 24, 2013 by mobrol Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 σε ευχαριστω πολυ! //θελω να ξαναστησω απο την αρχη το κινητο με φλασαρισμα κτλπ... τι πρεπει να κανω για το καθαρισω εντελως εκτος απο επαναφορα μονο?? (εχω περασει cmw) Ωρες ωρες αναρωτιεμαι ρε παιδια :p :lol: ....Κοιτα πανω απο αυτο που μου εγραψες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikdeli Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 υπάρχει κανα link με την στοκ ν20α σε μορφη zip να την περασω μεσω cwm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Δεν νομιζω.Καλλιστα μπορεις να περασεις ετσι την Zaiben που ειναι μονταρισμενη στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikdeli Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Δεν νομιζω.Καλλιστα μπορεις να περασεις ετσι την Zaiben που ειναι μονταρισμενη στοκ. ειμαι σε zaiben και δεν μπορώ να περάσω τον EternityProject Kernel 3.4.37 for LG Optimus 4X HD για να τον δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) Ωρες ωρες αναρωτιεμαι ρε παιδια :p :lol: ....Κοιτα πανω απο αυτο που μου εγραψες.... ναι ρε συ το ειδα, αλλα ρωτουσα αμα υπαρχει πιο low level καθαρισμος της συσκευης... τεσπα εκανα wipe data/factory reset, wipe cache partition, wipe dalvik cache, format system Τιμη μου κυριοι που συνομιλουσα μαζι σας μισο χρονο περιπου στο εν λογω thread. Θα τα λεμε που και που ετσι για να μην ξεχνιομαστε! Φιλικα Κωστας για που το εβαλες?? ποιο το νεο αποκτημα?? Edited May 24, 2013 by mobrol Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 ειμαι σε zaiben και δεν μπορώ να περάσω τον EternityProject Kernel 3.4.37 for LG Optimus 4X HD για να τον δοκιμασωΠρεπει να το κανεις συμβατικα...KDZ Flash μετα root , cwm .... κλπ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Για note2 :) το εδωσα σημερα το 4Χ ανεβηκαμε κατηγορια ιντσων βλεπω! :p ποσο το εδωσες αν επιτρεπεται το 4χ?? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
El_Grego Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 komstantine73 καλορίζικο το noteii. γράψε μας εντυπώσεις... Λεωνίδα προτείνω αν μπορείς να φτιάξεις ένα συγκεντρωτικό οδηγό με παραπομπές και links για την κάθε περίπτωση παραμετροποίησης του κινητού Βήμα Βήμα, καθώς και επαναφορά του ώστε μην ρωτάμε όλο τα ίδια και τα ίδια και στη συνέχεια να γίνει sticky από κάποιον moderator όπως είναι στο optimus one: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=285683&page=1 . Έχω την εντύπωση ότι είσαι πιο ειδικός από όλους μας ώστε να τα έχουμε όλα μαζί όμορφα και νοικοκυρεμένα. Υ.Γ. Τελικά για τις καθυστερήσεις υπεύθυνος ήταν ο ΟΤΕ... Παράθεση Το πρώτο μου τηλέφωνο: ΝΟΚΙΑ 3110 (αυτό το τούβλο με το φιδάκι ντε...!) :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikdeli Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Πρεπει να το κανεις συμβατικα...KDZ Flash μετα root , cwm .... κλπ . εγώ έχω κατεβάσει το zip αρχείο που είναι για στοκ ρομ και μέσω recovery menu επιλέγω install zip file μου λέει στο τέλος ότι έγινε εγκατάσταση άλλα όταν κάνω reboot το τηλ. υπαρχει ο παλιος kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Δεν ξερω αν πιανεται σαν στοκ η Zaiben. Για αυτο μαλλον στο κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Στο καλο και να μας γραφεις!:ρ Δε θελουμε τις εντυπωσεις σου εδω , θα εισαι off topic και θα ζητησω να διαγραφουν τα μηνυματα σου.:offtopic: Να πας στην νεα σου παρεα να πεις οτι θες ! :lol: :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Πουλησες το κινητο και ο kholk βγαζει καθε μερα απο κανα 2 updates...τυχαιο ; Δε νομιζω ! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Αν θα πηγαινα στη δικη σου επιλογη , θα το εκανα μονο και μονο για την οθονη ( ηλικια βλεπεις).... Αντε και για την μπαταρια... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Δυστυχως ειναι σοβαροι λογοι , σου ευχομαι να το χαρεις για αρκετο καιρο.. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Βασικα εμενα που το δοκιμαζα , κατι πρεπει να επαιζε με την εφαρμογη gpsfix deluxe. Με αυτη που δοκιμαζα , τιποτα δεν εγινε , το εκανα με το sygic και στα 2 κινητα και σε μισο με 1 λεπτο επαιξαν και τα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Ξεκλείδωσα το bootloader σήμερα . Υπάρχει τρόπος που ΔΕΝ επιφέρει factory reset στη συσκευή. Τον παραθέτω εδώ για όποιον ενδιαφέρεται (και αν θέλετε ενημερώστε και τον οδηγό για το ξεκλείδωμα). http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=40577039&postcount=71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Βασικα εμενα που το δοκιμαζα , κατι πρεπει να επαιζε με την εφαρμογη gpsfix deluxe. Με αυτη που δοκιμαζα , τιποτα δεν εγινε , το εκανα με το sygic και στα 2 κινητα και σε μισο με 1 λεπτο επαιξαν και τα 2. Και σε μενα που το δοκιμασα φευγοντας δουλεψε κανονικα βρισκοντας αμεσα δορυφορους και κλειδωνοντας τους δε λιγοτερο απο 1 λεπτο. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 (edited) Ξεκλείδωσα το bootloader σήμερα . Υπάρχει τρόπος που ΔΕΝ επιφέρει factory reset στη συσκευή. Τον παραθέτω εδώ για όποιον ενδιαφέρεται (και αν θέλετε ενημερώστε και τον οδηγό για το ξεκλείδωμα). http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=40577039&postcount=71 Προστεθηκε στον οδηγο.Αν δουλευει για ολες τις εκδοσεις περα απο οτι δεν κανει ρεσετ , ειναι οτι πιο απλο υπαρχει για τον καθενα. :) Τσεκαρε το μιας και το εχεις κανει και αν εχεις καποια παρατηρηση ανεφερε το μου. Edited May 26, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 (edited) να προσθέσω τότε ότι έχω EUR-XXX συσκευή ελληνική. Αν και στο original thread λένε ότι ξεκλειδώνει όλες τις εκδόσεις. Επίσης τη διαδικασία την έκανα με terminal emulator ως root. (ορίζουμε αρχική εντολή su απ'τις ρυθμίσεις) Edited May 26, 2013 by tsakou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Έβαλα μέσω script manager γιατί το θεώρησα ευκολότερο.Αν θες να μου το πεις αναλυτικά τι έκανες με ΡΜ ,θα το προσθέσω και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 (edited) Leo εχω καποιο προβλημα στην συνομιλια , δεν εχω καλη ακουστικοτητα, σχεδον δεν ακουω.. Απο χθες αυτο συμβαινει.. Καμμια βοηθεια; Ταυτοχρονα δεν δουλευει η ανοιχτη ακροαση. Edited May 26, 2013 by aenaos15 Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Θα ακουστεί βλακώδες αλλά μήπως δεν έχεις δυνατά το ακουστικό; Μήπως ήρθε νωρίτερα η μαγνητική καταιγίδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts