Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε Λεώ, το εικονίδιο στη μπάρα δείχνει σήμα wifi φουλ, αλλά με τον μαμίσιο browser για να αλλάξει σελίδα στο φορουμ θέλει σχεδόν 30 δευτερόλεπτα. To ίδιο σέρνεται και το play store ή βγάζει μήνυμα ότι τελείωσε το χρονικό όριο της σύνδεσης. Όταν μπάινει στην ιστοσελίδα μετά πετάει... μέχρι όμως να την εμφανίσει μου βγάζει την ψυχή. Το ίδιο αργεί και η google εφαρμογή. Αντίθετα η σύνδεση wifi στο λαπτοπ πάει σφαίρα. Μήπως τώρα έχεις καμμιά άλλη ιδέα εκτός από factory restore;

Οκ. μόλις έχασε το σήμα... έβγαλε μήνυμα προσωρινή παράκαμψη λόγω κακού σήματος... μετά από λίγο ξανασυνδέθηκε και τώρα πάει σφαίρα...

Μήπως μπορεί να μου πει κανείς τι στο κέρατο μπορεί να φταίει;

Edited by El_Grego
Το πρώτο μου τηλέφωνο: ΝΟΚΙΑ 3110 (αυτό το τούβλο με το φιδάκι ντε...!) :lol:

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Iσως περιοδικα slowdowns στο router ; Για να σαι σιγουρος , κανε και εκει κανα ρεσετ.Τετοια περιεργα και εμενα μου εκανε αλλα με ευθυνη της γραμμης και οχι του τηλεφωνο.

Μάλλον πρέπει να φταίει το ρουτερ. Έκανα επανεκκίνηση της γραμμής του τηλεφώνου με τηλέφωνο στη γραμμή εξυπηρέτησης στον ΟΤΕ και δεν άλλαξε τίποτα. Στη συνέχεια έκανα επανεκκίνηση και στο ρουτερ και το δοκίμασα με 2 συσκευές lg, με ένα tab2 Samsung και το λάπτοπ, ξεχωριστά και όλα μαζί. Σε όλες τις περιπτώσεις υπήρχαν πολύ μεγάλες καθυστερήσεις. Για την ιστορία, το λάπτοπ ήταν σαφώς πιο γρήγορο, αλλά εντύπωση μου έκανε ότι το tablet αν και έχει υποδεέστερα χαρακτηριστικά από το 4Χ τελικά ήταν λίγο πιο γρήγορο.

παρεμπιπτόντως το ρουτερ έπαιζε ασταμάτητα όλη μέρα και έχει ανεβάσει μεγάλη θερμοκρασία...

Edited by El_Grego

μπορείς να δεις το S/N ratio της γραμμής και να τσεκάρεις τα dbm που δίνει το router στη γραμμή; από εκεί θα καταλάβεις αν είναι πρόβλημα του router

μπορείς να δεις το S/N ratio της γραμμής και να τσεκάρεις τα dbm που δίνει το router στη γραμμή; από εκεί θα καταλάβεις αν είναι πρόβλημα του router

Δυστυχώς δεν το ξέρω αυτό πώς να το κάνω. Και δυστυχώς βγαίνουμε off topic. αν μπορείς να βοηθήσεις και μας κάνουν λίγο τα στραβά μάτια ίσως βρω τη λύση.

αυτό αν θυμάμαι καλά γιατί δεν μπαίνω μέσω ρούτερ για να το τσεκάρω τώρα, για να το δεις πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις του ρούτερ πληκτρολογώντας την ip του σ ένα browser. Οπως και να έχει θα πρέπει να μιλήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών του ΟΤΕ, το τεχνικό τμήμα όμως, γιατί οι άλλοι είναι άσχετοι και αυτοί μπορούν να μετρήσουν τη γραμμή σου και να σου πουν τι να κάνεις. Τουλάχιστον σ αυτά ο ΟΤΕ είναι καλός.

Σε ευχαριστώ πολύ. θα προσπαθήσω να το δω και αυτό και βλέπουμε. Πάντως απ ο,τι φαίνεται το τηλέφωνο δεν πρέπει να φταίει για τις καθυστερήσεις αυτές, γιατί τώρα που άφησα το ρουτερ να ξεκουραστεί και να παγώσει όλα πάνε σφαίρα.

Nαι αμε...Αν δεις ενα εφε που εχει αυτο που εχεις βαλει τωρα , που πατας την οθονη και απο το φοντο που εχεις εκει , μαυριζει και οσο το σερνεις βγαινει απο κατω το φοντο της αρχικης οθονης . Ειναι αυτο , αντιστροφα .Δηλαδη η οθονη μαυριζει σε κυκλο που μικραινει προς το κεντρο.

http://www.youtube.com/watch?v=GWb0uBjiFVk

Ολοι αυτο βαζουμε αν και εμενα μου αρεσε εξισου και το αλλο με τα χρωματιστα δαχτυλιδια.

Εχεις βαλει και ηχους , να ακους την σταγονα ;

Λοιπον εχω καλα νεα για αυτους που εχουν θεμα με την φωτεινοτητα...Εβαλα τον Iodak kernel V4 ετσι για δοκιμη επειδη βαριομουν.Παρατηρησα τυχαια πως ενω το τηλ καιει στο χερι μου εξω που καθομαι με φορεμενη θηκη κλπ εβαλα την φωτεινοτητα στο μεγιστο , και δεν εβγαλε τιποτα! Δεν εχω ρυθμισει τιποτα μεσω του tegra overclock πανω σε αυτο και παραμενει στο 100% παρολο που ο επεξεργαστης ειναι στους 54 βαθμους.

Edited by Leolipop

Ολοι αυτο βαζουμε αν και εμενα μου αρεσε εξισου και το αλλο με τα χρωματιστα δαχτυλιδια.

Εχεις βαλει και ηχους , να ακους την σταγονα ;

Λοιπον εχω καλα νεα για αυτους που εχουν θεμα με την φωτεινοτητα...Εβαλα τον Iodak kernel V4 ετσι για δοκιμη επειδη βαριομουν.Παρατηρησα τυχαια πως ενω το τηλ καιει στο χερι μου εξω που καθομαι με φορεμενη θηκη κλπ εβαλα την φωτεινοτητα στο μεγιστο , και δεν εβγαλε τιποτα! Δεν εχω ρυθμισει τιποτα μεσω του tegra overclock πανω σε αυτο και παραμενει στο 100% παρολο που ο επεξεργαστης ειναι στους 54 βαθμους.

Και άμα σου λιώσει, θα συνεχίσεις να το κρατάς και να πίνεις το καφέ σου; :p

Δεν λιωνει !:p λιγο πριν γινει θα κανει shutdown το κινητο ! Ειπαμε 54 βαθμους ρε συ...σιγα .Εδω το λαπτοπ που χα διπλα ετρεχε στους 64 και με ενεργη ψυξη , οχι πσθητικη.

Μια ακομα παρατηρηση.

Περασα με cwm το G lock και για 2η φορα που το επιχειρησα , οταν ανοιγε το τηλεφωνο , μου εβγαζε μονο την πανω μπαρα και την οθονη μαυρη , μεχρι να κανει ρεσετ απο μονο του....Με τα πολλα παω και φλασαρω απο cwm επισης την στοκ οθονη κλειδωματος .Ανοιγει το τηλ , ξεκλειδωνω και βλεπω ξεκλειδωμα σταγονας ! Οπως και να εχει την δουλεια μου την εκανα και να επισημανω πως οσες φορες την περναγα χειροκινητα ποτε δεν ειχα παρομοιο προβλημα.

Edited by Leolipop

σχετικά με τη Lockscreen του G εγώ προσπαθώ να αντιγράψω τα αρχεία ήχων στο φάκελο system/media/audio/ui και μου λέει access denied. Χρησιμοποιώ es file explorer και έχω κάνει μόνο root

Πρεπει πρωτα να επιλεξεις root browser στην πλαινη στηλη του es για να σε ρωτησει για δικαιωματα. Με ειχε εκνευρισει αυτο το πραγμα και ετσι πλεον εχω μονο root browser.

το βρήκα! για όποιον έχει το ίδιο πρόβλημα πάει: root explorer --> mount R/W και στο φάκελο system αλλάζει το RO σε RW. Όλα καλά με την εγκατάσταση πολύ καλύτερη η καινούρια οθόνη κλειδώματος απ΄την αρχική Edited by tsakou

Ναι αλλά και πάλι ο ΕS δεν μπορεί να κάνει edit & save σε αρχεία συστήματος.Για δουλειές root χρησιμοποιώ κι εγώ όπως ο Leolipop τον Root Browser Lite αλλά επειδή δεν μου αρέσει το interface του και επειδή δεν βρήκα ποτέ δυνατότητα "hide" στους φακέλους έχω κρατήσει και τον ES που είναι πιο όμορφος και έχει δυνατότητα hide σε folders.

@Leolipop,o Iodak Κernel V4 παρουσιάζει κανένα bug ?

Δεν εχω δει κατι .Battery Drain δεν εχει , wifi κλησεις κλπ ολα ενταξει . Τελος παντων δεν υπαρχει και λογος να εχει καποιο τρανταχτο bug γιατι οπως αναφερουν και εκει ειναι συναρμολογημενος με πορους απο την LG και παταει πανω στον στοκ.Δεν εχει δει κατι , ουτε εχω διαβασει ακομα.

Σε cm κατι ψιλοπαθαινουν μερικοι αλλα οχι στοκ.

Μετά την εγκατάσταση του setcpu το κινητό πάει πολύ πιο γρήγορα και ακόμα πιο ομαλά ΑΛΛΆ στα παιχνίδια η θερμοκρασία ανεβαίνει γρήγορα πάνω από 40 βαθμούς. Διορθώνεται με κάποιο τρόπο; με το tegra overclock θα γίνει τίποτα;
When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me"

Μπορει να γινει αν υποχρονισεις την GPU αλλα χωρις σημαντικη επιπτωση σε αποδοση γραφικων στο εκαστοτε παιχνιδι.Θελει πειραματισμο.

Ο kholk θα τρελανει κοσμο.Πρεπει να εχει ετοιμο το usb OTG ,Host οπως θελετε πειτε το. :drool: :w00t:

https://twitter.com/eternityprj/status/336835898631131136/photo/1

Edited by Leolipop

Εχει καμμια ωρα περιπου που εχω σε zaiben rom τον νεο kernel του laufersteppenwolf. Με βαση το tegra overclock το κινητο τρεχει στο 1,7 και η gpu στα 475. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχει καμμια απολυτως διαφορα στη χρηση με τον στοκ. Antutu δειχνει 10000. To εχει δοκιμασει κανενας αλλος? Με στοκ κερνελ ποσο παει περιπου το antutu (για να εχω μετρο συγκρισης).

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)