Leolipop Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Δεν θα το μπερδευεις με τηλεκοντρολ! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponis Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Δεν θα το μπερδευεις με τηλεκοντρολ! :lol: σωστό. αν και έχω ζήσει με το απόλυτο τηλεκοντρόλ (δες άβαταρ, δηλαδή lg bl40 chocolate), και πραγματικά από κάποιο σημείο και μετά το απολάμβανα το δούλεμα! νομίζω ότι το άσπρο χρώμα πάντως είναι πραγματικά πιο στυλάτο. άσε που κρύβει καλύτερα τις όποιες γρατσουνιές και ζημιές. το μαύρο Galaxy S που έχω τώρα, (λόγω άθλιας κατ' εμέ ποιότητας) έχει ξεφλουδίσει παντού στο πλάι και φαίνεται χάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
El_Grego Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Πάρε το άσπρο, να γίνουμε 3... :lol::lol::lol: Παράθεση Το πρώτο μου τηλέφωνο: ΝΟΚΙΑ 3110 (αυτό το τούβλο με το φιδάκι ντε...!) :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Παιδια η εφαρμογη tegra overclock σκεφτομαι να την αγορασω κανει και για ICS ετσι? Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Λογικα ναι , πρεπει να το αναφερει αλλα να μην κανει νομιζω εχεις 15 λεπτα χρονο για αμεση αποζημιωση χωρις πολλα πολλα. Αλλα γιατι ακομα ics ; Μιας και ανεφερες και την εφαρμογη , απο χτες εχω ρυθμισει μεσω του Nofrill cpu, μεγιστη συχνοτητα τα 1000Mhz και απο το tegra overclock την GPU στα 225mhz.Παρατηρησα παιζοντας συνεχεια το csr racing , πως το τηλεφωνο ειναι αισθητα πιο δροσερο και χωρις διακριτη διαφορα σε επιδοσεις .Το λεω γιατι περα απο την θερμοκρασια ειναι και σχετικα αισθητη η διαφορα στην αυτονομια προς το καλυτερο.Θα ανεβασω και εικονες συντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Πάρε το άσπρο, να γίνουμε 3... :lol::lol::lol: Και βαλε.... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Λογικα ναι , πρεπει να το αναφερει αλλα να μην κανει νομιζω εχεις 15 λεπτα χρονο για αμεση αποζημιωση χωρις πολλα πολλα. Αλλα γιατι ακομα ics ; Ειληκρινα δεν θελω να μπω στην διαδικασια να ξαναφλασαρω περιμεμω να μου ερθει το update μεσω OTA, ειναι απο γερμανια το κινητο, ειχα περασει την leaked και οταν καναπερασα την ICS περασα την euro open Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Τσαμπα περιμενεις.Δεν θα ερθει ΟΤΑ η ενημερωση. Αλλωστε αν φλασαρεις χειροκινητα με KDZ δε θα αλλαξει ουτε θα χασεις τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 ασχετο αλλα ελπιζω ο νεος κερνελ που ετοιμαζεται και ηταν να βγει χτες αλλα χωρις wifi & bt να μην βγηκε γιατι καταλαβαν ποσο χαζο ειναι αυτο που πηγαιναν να κυκλοφορησουν και να περιμενουν να δωσουν κατι ολοκληρωμενο! αλλιως μαλλον απλα τρολαρουν και προσπαθουν να μαζεψουν προσοχη Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Δεν νομιζω να ειναι ασχημα τα πραγματα. Εκει δινω βαρος και εγω στο οτι θα ηταν ηλιθιο να δωσουν κατι τοσο δυσλειτουργικο , παλι καλα που δουλευει και το τηλεφωνο δηλαδη ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Πάρε το άσπρο, να γίνουμε 3... :lol::lol::lol: 4 θα γίνουμε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Ποιοι ειναι οι 3 η 4 μεχρι τωρα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 καθως χαζευα στο antutu στα scores ειδα οτι υπαρχουν χρηστες με P880 (δικο μας) με κατι τρελα score 15000++!! ηταν και Οverclocked στα 1700! τι εχουν κανει αυτοι?? γινεται να ειναι ψευτικα ή ειναι κανας kholk που κανει τις δοκιμες του με τον νεο κερνελ?? :p Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Πιο παλια στο antutu υπηρχε ενα bug που διπλασιαζε το σκορ της GPU και καποιοι εβγαζαν 18000+ ,Δεν πιστευω να ειναι ετσι. Πιο πιθανον να ειναι ο κερνελ του kholk που δοκιμαζουν γιατι με την ηδη υπαρχουσα εκδοση ενω στο quadrant βγαζεις ανετα +900 σε σκορ (6300-6400) το antutu κολλαγε κατα την μετρηση ετσι δεν μαθαμε ποτε ποσο θα εβγαζε εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
El_Grego Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Ποιοι ειναι οι 3 η 4 μεχρι τωρα ; 1 Εγώ, 2 εσύ, 3 ο la_tribut_de_dan, 4 ο aenaos15... Και 5 ο zamponis μόλις το πάρει... :lol: Παράθεση Το πρώτο μου τηλέφωνο: ΝΟΚΙΑ 3110 (αυτό το τούβλο με το φιδάκι ντε...!) :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Ειμαστε τοσο λιγοι που πρεπει να γινει στικυ στο πρωτο μηνυμα! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Και γω σε άσπρο το. Και αυτό και το 2χ. Μαρέσουν ποιο πολυ σε ασπρο ειδικά το 4χ. Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marios81 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Λευκο ειναι κ το δικο μου ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Σε εμένα λειτουργεί χωρίς πρόβλημα Nαι το έφτιαξε αμέσως αλλά ουσιαστική προκοπή δεν έχω δει.Υποτίθεται ότι μπαίνοντας στο "EXTRA" , και κάνοντας enable τη brightness μπάρα η εφαρμογή κάνει override τη φωτεινότητα του συστήματος ώστε και να πέφτει στο 87% εσύ να τη θέτεις στο 100%.Δεν το κάνει.Ο developer μου είπε ότι το νέο update 1.5.4 λύνει το θέμα αλλά εγώ στο Google Play μέχρι αυτή την ώρα ( 18:20 ) βλέπω μόνο την 1.5.3 η οποία μάλιστα στο about λέει 1.5.2. Να σε ρωτήσω κάτι άλλο άσχετο : Μέσω του ΕS 3 μπορείς να κάνεις save όταν κάνεις edit ένα αρχείο συστήματος όπως πχ το tegra throttle? Eγώ εξαρχής δεν μπορούσα και γι' αυτό έχω αναγκαστεί να βάλω τον Root Browser ο οποίος μου κάνει save μια χαρά.Να σημειώσω ότι έχω δώσει superuser access στον ES 3 και στο mount έχω τσεκάρει τα πάντα σε r/w.Εντάξει δεν μου είναι πρόβλημα να έχω και έναν 2ο root browser για να κάνω τη δουλειά μου αλλά θα ήθελα να κάνω τα πάντα με το ES 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 To ιδιο εκανα και εγω . Εβαλα root browser γιατι με τον ES δεν γινοταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Α κρίμα και νόμιζα ότι κάτι θα είχα παραλείψει.Να ήταν κι αυτός ο Root browser λίγο πιο εμφανίσημος ρε παιδί μου...άσε που δεν έχει κι επιλογή hide στους φακέλους που δεν θέλω να βλέπω μπροστά μου.Τουλάχιστον κάνει ουσιαστική δουλειά στο edit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 (edited) εχει δοκιμασει κανεις την πολυχρωμη statusbar που κυκλοφορει στο xda?? εχει κανενα προβλημα?? //την δοκιμασα εγω! κανενα προβλημα! Edited May 13, 2013 by mobrol Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Λες το πακετο με τα περιεργα εικονιδια ; Το εχω περασει μερες τωρα αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο. Πολυ παρδαλα και μικρα , ειδικα στο wifi δεν βλεπεις ποσο σημα εχεις . Ειδα οτι σε λιγες ωρες θα κυκλοφορησει ο κερνελ 3.4.... με λειτουργικο wifi και ΒΤ. Αντε να δουμε και απο αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Λες το πακετο με τα περιεργα εικονιδια ; Το εχω περασει μερες τωρα αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο. Πολυ παρδαλα και μικρα , ειδικα στο wifi δεν βλεπεις ποσο σημα εχεις . Ειδα οτι σε λιγες ωρες θα κυκλοφορησει ο κερνελ 3.4.... με λειτουργικο wifi και ΒΤ. Αντε να δουμε και απο αυτο... ναι αυτο εννοω! Ομολογω πως μου αρεσει αλλα μαλλον επειδη ειναι κατι καινουριο!! αντε να δουμε με τον 3.4.. το nfc προς το παρον δεν με νοιαζει (λενε οτι δεν θα δουλευει) Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Γυρναει στο μυαλο μου να το βγαλω εντελως γιατι αν και εχω ενα tag τοποθετημενο καπου , δε το χρησιμοποιω ποτε.Και στην προηγουμενη εκδοση δεν ανοιγε αλλα αυτο που με χαλασε ηταν οτι δεν επαιζε streaming videos και youtube . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts