Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε Έχω κάτι κακό να πω.Για μπαταρία δεν ξέρω ακόμα να πω Γιατι σε κάθε ευκαιρία παίζω το csr racing Αλλά Έχω την εντύπωση πως είναι ελαφρώς καλύτερα. Ζεστενεται ανάλογως την.συχνότητα. Αν το εχω στο 1.7 ζεσταίνεται αλλά επειδή συνήθως το ε χω στο 1,15 είναι πολύ καλύτερα. Για παιχνίδι μιλάω πάντα ...

Επειδή πριν λίγο το είδα να λέγεται, δεν ανοίγει το nfc

Μια χαρα λοιπον, ειδα οτι και ενας χρηστης στο xda μιλαει και για 3πλασιασμο της αυτονομια..

Αντε να ερθει και με το καλο και μια ανανεωμενη εκδοση

//btw, ο οδηγος σου για φλασαρισμα με εσωσε 2 φορες προχτες, πολυ καλη δουλεια

//hint για το φορουμ, ωραιο θα ηταν να εμπαινε ενα thanks button!

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

με τα παιχνιδια εχεις δει καποια διαφορα?εννοω με το γνωστο θεμα που προκαλει τα lagαρισματα?

Φίλε παίζω ένα παιχνίδι όλο και όλο...δεν μπορώ να απαντησω.

Μια χαρα λοιπον, ειδα οτι και ενας χρηστης στο xda μιλαει και για 3πλασιασμο της αυτονομια.

Θα έλεγα ότι αυτό το σχόλιο η ειρωνικό είναι η κακόγουστο αστείο.

Οποίος θέλει του δίνω τη συσκευή μου για 3 μέρες να δει αν υπάρχει τόση διάφορα. ..

Φίλε παίζω ένα παιχνίδι όλο και όλο...δεν μπορώ να απαντησω.

Θα έλεγα ότι αυτό το σχόλιο η ειρωνικό είναι η κακόγουστο αστείο.

Οποίος θέλει του δίνω τη συσκευή μου για 3 μέρες να δει αν υπάρχει τόση διάφορα. ..

να υποθεσω δεν εχεις βγαλει διπλωμα ακομα για κανα need for speed?(χιουμορ):p

Bασικα το nfs μου επαιζε και πριν καλα με στοκ ρομ και κερνελ.Το Real racing ειχε θεματα αλλα διαβασα απο εναν οτι ειναι playable , οτι και αν σημαινει αυτο.Πρεπει να ειχε cm εκεινος βεβαια .

Συνηθίζεται στο φόρουμ να δίνουμε μιά ένδειξη ότι διαβάσαμε και εκτιμήσαμε το γεγονός ότι κάποιος μπήκε στον κόπο να μας απαντήσει (μιλάω για το προηγούμενο ποστ) καθότι φαίνεται ότι έκτοτε έχουμε κάνει αρκετές φορές login!

Δικιο εχεις απλα επειδη ισως ειναι κουραστικο οι αλλοι να διαβαζουν ευχαριστιες το αποφευγω χωρις να σημαινει οτι δεν εκτιμω την βοηθεια.ευχαριστω οπως και να χει. :)

με τα παιχνιδια εχεις δει καποια διαφορα?εννοω με το γνωστο θεμα που προκαλει τα lagαρισματα?

Έχω όλα τα "βαριά" παιχνίδια και δεν είδα ποτέ lag στο κινητό μας ! :happy:

Ούτε για πλάκα δεν lagarei ! :cool:

Για παράδειγμα NFS Most Wanted και Nova 3 , παίζουν ομαλότατα ! :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

παιδια εχει δοκιμασει κανεις να δει ταινια στο κινητο?και αν ναι αντεχει ας πουμε να δεις δυο ταινιες στη σειρα(4 ωρες πχ)απο αποψη μπαταριας?η παραδιδει πνευμα?

αν παντως εχει κανεις καποια εμειρια θα βοηθουσε! :D

Έχω όλα τα "βαριά" παιχνίδια και δεν είδα ποτέ lag στο κινητό μας ! :happy:

Ούτε για πλάκα δεν lagarei ! :cool:

Για παράδειγμα NFS Most Wanted και Nova 3 , παίζουν ομαλότατα ! :happy:

το asphalt 7, αλλα ιδιως το real racing 3 και το hungry shark που τυγχανει να παιζω δεν παιζουν smoothly. τα υπολοιπα ειναι μια χαρα,χωρις ομως να φτανουν τα επιπεδα ενος πχ iphone 4s.

Εγω αφησα λιγο τον kernel του kholk επειδη παρατηρησα οτι δεν φορτωνει τα video απο youtube και γενικα δεν ανοιγει streaming videos. Για την ωρα εβαλα την Zaiben(moded stock) και ειναι αρκετα καλη. Ειχα βρεθει με τον unabomber και ηταν εμφανης η διαφορα στην κυλιση και το ανοιγμα των εφαρμογων .(επι τη ευκαιρια ,ξεκλειδωσα και το δικο του και του περασα την ιδια) .

Ελπιζω σε εξελιξεις συντομα και κυριως να υπαρξει ενας τροπος να ξεκλειδωσουν ολοι τις συσκευες τους.

το asphalt 7, αλλα ιδιως το real racing 3 και το hungry shark που τυγχανει να παιζω δεν παιζουν smoothly. τα υπολοιπα ειναι μια χαρα,χωρις ομως να φτανουν τα επιπεδα ενος πχ iphone 4s.

Το Asphalt 7 δεν είναι "βαρύ" παιχνίδι για το κινητό μας , παίζει ομαλότατα , μη σου πω και καλύτερα από το Nexus 7 (το έχω και εκεί) !

Και στα δύο έχω την version 1.0.5

Επίσης και το Real Racing 3 παίζει πολύ smooth , που έχεις δει lag ?

Καλά να μη σου πω τη γνώμη μου για τα iphone 4s και γενικά για τα iphone.... :lol:

Τα κορόϊδα πάντα θα υπάρχουν... :rolleyes:

Θα φάω BAN ! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όποιος θέλει να δοκιμάσει για ξεκλείδωμα Bootloader ΕΔΩ! απ οτι λένε ξεκλειδώνει 262 - 234 κτλ πλέον.
Perfection has no age.....

Δεν εχουμε καποιο αποτελεσμα ακομα....Θα δουμε τι θα γινει , αλλα δεν παιρνουμε αυτα που θα επρεπε...

Το NFS Most Wanted (version 1.0.47) που έχω στη Σουηδική συσκευή μου (Birdphone) δεν lagarei όταν προσπερνώ τα άλλα αμάξια !

Το μόνο ιχνοστοιχείο lag που μου έδωσε ελάχιστες φορές ήταν στα μπλόκα των μπατσικών , λίγο πριν τα φτάσω , εκείνη την στιγμή έχει στην οθόνη πάνω από 7-8 αμάξια....

Να πω επίσης πως η συσκευή μου δεν είναι root και πως φυσικά φοράει JellyBean 4.1.2

Πάντως παιδιά μη τα λέτε τόσο χοντροκομμένα τα πράγματα γιατί αυτοί που δεν έχουν το κινητό μας θα νομίζουν πως παίζει τα βαριά παιχνίδια με σπασίματα...

Ένα , δύο lags στο σύνολο 5-10 λεπτών παιχνιδιού δεν μετράνε... :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα με κάνετε να πληρώσω βαρύ παιχνίδι ( δεν παίζω παιχνίδια ) για να έχω άποψη κι εγώ.:pΜε έχετε μπερδέψει και δεν ξέρω τι να λέω στον κόσμο όταν ρωτά για το κινητό στον τομέα των παιχνιδιών.

Το NFS Most Wanted (version 1.0.47) που έχω στη Σουηδική συσκευή μου (Birdphone) δεν lagarei όταν προσπερνώ τα άλλα αμάξια !

Το μόνο ιχνοστοιχείο lag που μου έδωσε ελάχιστες φορές ήταν στα μπλόκα των μπατσικών , λίγο πριν τα φτάσω , εκείνη την στιγμή έχει στην οθόνη πάνω από 7-8 αμάξια....

Να πω επίσης πως η συσκευή μου δεν είναι root και πως φυσικά φοράει JellyBean 4.1.2

Πάντως παιδιά μη τα λέτε τόσο χοντροκομμένα τα πράγματα γιατί αυτοί που δεν έχουν το κινητό μας θα νομίζουν πως παίζει τα βαριά παιχνίδια με σπασίματα...

Ένα , δύο lags στο σύνολο 5-10 λεπτών παιχνιδιού δεν μετράνε... :)

σημερα το βραδυ δοκιμασα το real racing 3 στο 4χ και σε ενα iphone 4(συσκευη σχεδον 3 χρονων) και στο 4αρι το iphone ηταν πολυ πιο ομαλα τα πραγματα. φυσικα για αυτο φταιει η lg και οχι τα πολυ καλα specs του κινητου.

στοχος μου δεν ειναι να παραπλανω τον κοσμο αλλα μην γινομαστε και υποκειμενικοι. πολυ καλη συσκευη το 4x αλλα κατι τετοια ειναι που το κρατουν απο το να ειναι ισαξιο του s3. βεβαια στην τιμη που το βρισκεις ειναι τρελο vfm

Edited by mauro_pistoli

Να αναφέρω κι εγω την εμπειρία μου με τα "βαριά" παιχνίδια. Το Real Racing 3 μου έτρεχε άψογα και σε ΙCS και σε JB. Επειδή είχα δει πολλές αναφορές για lag απο περιέργεια έβαλα τα γραφικά να είναι αναγκαστικά xtrahigh και πάλι έτρεχε μια χαρά. Το Most Wanted λάγκαρε λίγο σε ics και αρκετά σε JB. Στην ουσία σε Jb ήταν unplayable. Έπαιξα λίγο με το setcpu και κάπως διορθονώταν η κατάσταση αλλά όχι τελείως. Η λύση για το most wanted είναι με ένα πολύ απλό Mod να κατεβάσεις λίγο τα γραφικά και μετά πάει τέλεια. Η μονη διαφορα που βλέπει το μάτι μου είναι το ότι πλέον δεν υπάρχει το θόλωμα οταν ανοίγεις το νίτρο.

σημερα το βραδυ δοκιμασα το real racing 3 στο 4χ και σε ενα iphone 4(συσκευη σχεδον 3 χρονων) και στο 4αρι το iphone ηταν πολυ πιο ομαλα τα πραγματα. φυσικα για αυτο φταιει η lg και οχι τα πολυ καλα specs του κινητου.

στοχος μου δεν ειναι να παραπλανω τον κοσμο αλλα μην γινομαστε και υποκειμενικοι. πολυ καλη συσκευη το 4x αλλα κατι τετοια ειναι που το κρατουν απο το να ειναι ισαξιο του s3. βεβαια στην τιμη που το βρισκεις ειναι τρελο vfm

Μια χαρά Lagαρει και το S3. Δε φταίει η LG, οποιοδήποτε Ανδροιδ κινητό έχει αυτά τα προβλήματα. Μη συγκρίνετε iOS με Android.

Μια χαρά Lagαρει και το S3. Δε φταίει η LG, οποιοδήποτε Ανδροιδ κινητό έχει αυτά τα προβλήματα. Μη συγκρίνετε iOS με Android.

Εγώ πάντως δεν είδα ούτε το παραμικρό lag σε note 2 και nexus 4. Οπότε δεν έχει οποιοδήποτε android κινητό αυτά τα προβλήματα.

Πάντως και με το Mod για low γραφικά δεν πάει καλύτερα.

Εγώ δεν πήρα το κινητό για τα λιγότερα χρήματα αλλά επειδή μου άρεσε περισσότερο από το σ3 και το θεωρούσα ισάξιο σε όλους τους τομείς. Η αλήθεια είναι ότι υστερούμε στις λεπτομέρειες και είναι ο μόνος λόγος που περιμένω το update. Έχω tablet με tegra και ξέρω τι μπορεί να κάνει το θηρίο και είμαι στενάχωρη μένος που πρέπει με πλαγιές μεθόδους και όχι από την αρχή ως όφειλε να το κάνω να δουλέψει σωστά.

Πάμε όλοι για το G να υσηχασουμε? Είναι κρίμα γιατί το γουστάρω το ρημάδι. Κάνε μας την χάρη ρε LG..

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)