Leolipop Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Ειδατε το εργαλειακι που εβγαλε ενα παληκαρι ; Ολες τις δυσκολες δουλειες τις αυτοματοποιει ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=40191242#post40191242 Οσο για τον φιλο που του κολησε η αναβαθμιση....Ειναι ενας ακομα απο τους πολλους. Ευτυχως ποτε δεν δοκιμασα να το κανω ετσι. Αλλα παντα ετσι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357042 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 εμένα πάντως όσο ήμουν με ics μου ζεσταινόταν αρκετά και έπεφτε και η φωτεινότητα ορισμένες φορές. Πάνω από 53% δεν μπορούσα να την πάω. Μπορεί να μην έχει καμιά σχέση αλλά τώρα με jb είναι μια χαρά. Πριν ήμουν έξω,είχα ανοιχτό το tapatalk,browser για livescoore και έπαιζα και ένα παιχνιδάκι + όλες τις εφαρμογές που έχει ανοιχτό από μόνο του (facebook κτλ) και πήγε μέχρι 31 βαθμούς. Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Εμένα πάλι, ποτέ δεν μου έχει ζεσταθεί τόσο πολύ το κινητό ώστε να πέσει η φωτεινότητα και να βγάλει κανά μήνυμα! Και έχω παίξει για ώρες Nova3 που είναι πραγματικά βαρύ παιχνίδι, με την ICS που είχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakd Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Γειά σε όλους, εβαλα την official jb πριν 1 βδομάδα όλα καλά αλλά μου βγάζει μαύρες οριζοντιες γραμμές στην οθόνη 1-2 φορές την ημέρα για μερικά δευτερόλεπτα:cry:.Με την ics δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.Έχει παρουσιαστεί σε άλλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 οταν το ξανα κανει παρε ενα screenshot να δουμε και εμεις...Reset το εκανες μετα την αναβαθμιση ; Στο 99% των περιπτωσεων διορθωνει το προβλημα που εχει ο καθενας. Επειδη δεν εχει ξανακουστει κατι τετοιο δειξε αν γινεται τι σου κανει μηπως ειναι θεμα της lcd . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakd Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Ναι έκανα reset αλλά δεν διόρθωσε το πρόβλημα,μολις μπορεσω θα ανεβάσω φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakd Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 [ATTACH]31663[/ATTACH] [ATTACH]31664[/ATTACH] Να με μερικα screenshots Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 [ATTACH]31663[/ATTACH] [ATTACH]31664[/ATTACH] Να με μερικα screenshots παρε τηλ στην lg αναφερε το και εφυγες για σερβις, αν εισαι τυχερος μπορει να σου πουν και εσενα να το πας απο εκει και να στο φτιαξουν επιτοπου Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Πηγαινε να σου αλλαξουν οθονη....δεν ειναι φυσιολογικο με την καμια αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Τα προβλήματα.. μέρα με την μέρα εμφανίζονται.. Πας καπάκι για σερβις. Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakd Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Ευχαριστώ για τις άμμεσες απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Έχει δοκιμάσει κανεις την εμφανιση χρήσης cpu από τις επιλογές προγραμματιστή στις ρυθμίσεις του κινητου; Πως ακριβώς τα δείχνει δε μπορω να καταλαβω. Πανω πανω εχει μονιμως 3 νουμερα τα οποια παιζουν και απο κάτω είναι οι διεργασίες που τρέχουν. Αλλά η χρήση cpu πως φαίνεται που λεει; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prakt0ras Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Οσο για τον φιλο που του κολησε η αναβαθμιση....Ειναι ενας ακομα απο τους πολλους. Ευτυχως ποτε δεν δοκιμασα να το κανω ετσι. Αλλα παντα ετσι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357042 Σε ευαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου. Δυστυχώς, φτάνοντας στο LG Mobile Support Tool δε βλέπει τη συσκευή μου -καθόλου-μέσω USB με αποτέλεσμα να μη μπορώ να προχωρήσω. Πολύ καλός και κατανοητός ο οδηγός αλλά προς το παρόν θα μείνω με το ics και βλέπουμε στη πορεία :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) Πολύ καλός και κατανοητός ο οδηγός αλλά προς το παρόν θα μείνω με το ics και βλέπουμε στη πορεία :( Mη σε φοβίζει το φλασάρισμα:) Έχει δοκιμάσει κανείς ρουταρισμένος αυτή την εφαρμογή : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tegraoverclock που λέει ότι λύνει το όποιο θέμα θερμότητας, το όποιο πρόβλημα lag σε βαριά παιχνίδια και την κατανάλωση μπαταρίας ? Ένας ξένος χρήστης με V20b έγραψε δοκιμάζοντάς την : SUCCESS !I'm now on v20B. I couldn't play GTA VC and GTA III, they both used only one core.. Now using tegra overclock app I forced all cores online and... BOOM Vice city play flawlessly on 100 % res and 80 % draw distance. Cores are used most of the time from 30 to 70 % . But when I enable only two it's 80 -100 % use. Same goes for Shadowgun THD, no lagging when enabled two cores, flawless on four cores.I have no time today and tommorrow to post screenshots and test FPSE and Real Racing 3. I will do it day after tommorrow , probably I'll start a new thread. Too bad this app is not so cheap. - UPDATE: FPSE uses two cores ! OpenGL still not enjoyable but I think it's due to GPU. With OpenGL disabled it gets constant 60 fps , it's butter smooth, music is finally not lagging ( even when I underclock to 1ghz). On only one core it lags on 1 GHz, and on 1,5 Ghz it's not buttery smooth, as it is with 1Ghz but two cores forced online. Edited April 15, 2013 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) Σε ευαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου. Δυστυχώς, φτάνοντας στο LG Mobile Support Tool δε βλέπει τη συσκευή μου -καθόλου-μέσω USB με αποτέλεσμα να μη μπορώ να προχωρήσω. Πολύ καλός και κατανοητός ο οδηγός αλλά προς το παρόν θα μείνω με το ics και βλέπουμε στη πορεία :( Το προγραμμα της LG χρειαζεται μονο για να περασεις τον τελευταιο οδηγο USB.Αν θες τον κατεβαζεις ξεχωριστα απο το site της LG , και πας παρακατω.Μην κολλας σε αυτα.Προχωρα πιο περα και αν δεν βλεπεις τα αντιστοιχα αποτελεσματα τοτε κανε παυση , αν ομως ολα πανε καλα δεν υπαρχει λογος να μην προχωρησεις. Mη σε φοβίζει το φλασάρισμα:) Έχει δοκιμάσει κανείς ρουταρισμένος αυτή την εφαρμογή : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tegraoverclock που λέει ότι λύνει το όποιο θέμα θερμότητας, το όποιο πρόβλημα lag σε βαριά παιχνίδια και την κατανάλωση μπαταρίας ? Θα το αγοραζα...αλλα μου λειπουν 0,35€ απο την καρτα :( Edited April 17, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Σε ευαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου. Δυστυχώς, φτάνοντας στο LG Mobile Support Tool δε βλέπει τη συσκευή μου -καθόλου-μέσω USB με αποτέλεσμα να μη μπορώ να προχωρήσω. Πολύ καλός και κατανοητός ο οδηγός αλλά προς το παρόν θα μείνω με το ics και βλέπουμε στη πορεία :( Άκου Leolipop... Ο τύπος είναι expert... Και εγώ με τις οδηγίες του το εγκατέστησα επιτυχημένα Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prakt0ras Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Θα δοκιμάσω αύριο που θα έχω χρόνο και καθαρότερο μυαλό την όλη διαδικασία φλασαρίσματος χρησιμοποιώντας όμως το μαμά LG Mobile Support Tool το οποίο και βλέπει κανονικά τη συσκευή. Και προς Θεού, το παλικάρι (ο Leolipop) όχι μόνο γνωρίζει το αντικέιμενο σε βάθος αλλά βοηθά αφάνταστα τους άλλους χρήστες χωρίς υπεροψίες και αφ'υψηλού αντιμετώπιση άσχετων με το αντικείμενο, όπως ο γραφών. :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Αν δε σου πετύχει πάλι δοκίμασε το σε διαδικασία επαναφοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Λοιπον εκανα το τεστ για τη θερμοκρασια. Στο 20λεπτο angry birds space η θερμοκρασια πηγε 35 βαθμους και στο 45λεπτο πηγε 44. Οσο το ειχα πανω στο μσξιλαρι πηγαινε 46. Οταν το επερνα στο χερι επεφτε 44. Και παραπανω να επαιζα νομιζω η θερμοκρασια δεν θα ανεβαινε καθ ειχε κανα 10λεπτο που ηταν στους 44. Ειναι φυσιολογικες τιμες; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 (edited) @Leolipop για να γίνει τέλειος ο οδηγός πρέπει να ζητήσεις από έναν mod να σε αφήσει να τον τροποποιήσεις λίγο στα παρακάτω σημεία (με έντονο βάζω τις φράσεις που πρέπει να συμπληρωθούν μέσα σε αυτά που έχεις γράψει ) : ----------------------------- "Κάνουμε restart τα windows.Επόμενη κίνηση είναι να φέρουμε τη συσκευή σε λειτουργία αναβάθμισης.Απενεργοποιούμε εντελώς τη συσκευή , βγάζουμε τη μπαταρία,κρατάμε πατημένο το πλήκτρο που χαμηλώνει τον ήχο και χωρίς να το αφήσουμε, συνδέουμε το καλώδιο usb μέχρι να ανάψει ώστε να βλέπουμε αυτό : (εικόνα ) Στη συνέχεια βάζουμε πίσω τη μπαταρία" ..."Ανοίγουμε σαν διαχειριστής το "2" όπως φαίνεται και πιο πάνω , το KDW_FW_UPG .Παρατηρήση: Σε περίπτωση που δεν σας εμφανίζεται με δεξί κλικ η επιλογή ανοίγματος ως διαχειριστής, τρέξτε το κανονικά με διπλό κλικ." ----------------------------------- Στο λέω αυτό γιατί σε δύο φίλους που έστειλα τον οδηγό κόλλησαν και οι 2 ( όπως είχα κολλήσει κι εγώ την 1η φορά ) στο θέμα με το disable του LG Modem.Αν δεν ξαναμπεί η μπαταρία δεν βλέπει ο υπολογιστής το τηλέφωνο ώστε να γίνει disabled ως modem.Αν από την άλλη είναι εξαρχής μέσα τότε θα εμφανιστεί λευκή οθόνη αντί για τη μαύρη με το "firmware upgrade/please wait". To αναφέρεις το θέμα με τη μπαταρία σε post πιο κάτω από τον οδηγό αλλά ο χρήστης τον οδηγό βλέπει και πρέπει να ξέρει βλέποντάς τον αν θα πρέπει να έχει έξω τη μπαταρία και πότε να τη ξαναβάλει. Όσο αφορά το 2ο σημείο,αυτό δλδ που σχετίζεται με το τρέξιμο του KDW_FW_UPG, ένας από τους δυο φίλους μου είπε ότι δεν του έβγαινε με δεξί κλικ η επιλογή να το τρέξει ως admin ( είχε μπει ως guest μάλλον σε άλλον υπολογιστή ) και δεν ήξερε αν ήταν σωστό να το τρέξει κανονικά.Του είπα να το τρέξει κανονικά και η διαδικασία κύλισε επιτυχώς μέχρι τέλους.Windows 8 Pro όπως κι εγώ είχε. Νομίζω πως αν συμπληρωθούν αυτά τα δύο στον ήδη πάρα πολύ καλό οδηγό σου θα αποφευχθούν τυχόν μελλοντικές απορίες και κολλήματα κατά τη διαδικασία.:) Edited April 16, 2013 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 (edited) Θα μιλήσω στον φίλο mod που βοήθησε στην υλοποίηση και θα τον στρωσουμε. ..άλλωστε λέω να αλλάξω και το λινκ που παίρνουμε την Ρομ. Δεν ξέρω αν με τι έχει να κάνει αλλά τα 2 τελευταία τηλέφωνα που αναβαθμισα αλλα και το δικό μου., για να βρει.το μόντεμ, έβγαλα μπαταρία., την ξανα έβαλα και το βρήκε με την μια. .. θα αλλάξω λίγο εκεί την διατύπωση για όλα τα ενδεχόμενα,. Edited April 16, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melpomina_1993 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 καλημερααααα!!!!θέλω να συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη για να παρω κατι παλιες φωτογραφιες μου και ενα δυο τραγουδακια!!οταν συνδεω το usb λεει τι τυπο συνδεσης να διαλεξω??MTP???η κατι αλλο απο τις επιλογες του κινητου??μετα συνεχιζω τον συχρονισμο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 αν πάμε στην διαχείριση συσκευών στα windows και κάνουμε ακριβώς ότι λέει ο οδηγός δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με win 7 64bit. Εγώ το έκανα ακριβώς έτσι και για την leaked και για την ics που ξαναπέρασα μετά και με την official jb που είμαι τώρα. Δεν λέω ότι πέτυχε σε όλους αλλά αν μπορείς όταν τον αλλάζεις μην σβήσεις τελείως τον τρόπο που έχεις τώρα. Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 καλημερααααα!!!!θέλω να συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη για να παρω κατι παλιες φωτογραφιες μου και ενα δυο τραγουδακια!!οταν συνδεω το usb λεει τι τυπο συνδεσης να διαλεξω??MTP???η κατι αλλο απο τις επιλογες του κινητου??μετα συνεχιζω τον συχρονισμο?? ΜΤΡ για να σου βγαλει στον υπολογιστη τις μνημες του τηλεφωνουν αλλιως λογισμικο LG αν το κανεις μεσω PC Suite αν πάμε στην διαχείριση συσκευών στα windows και κάνουμε ακριβώς ότι λέει ο οδηγός δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με win 7 64bit. Εγώ το έκανα ακριβώς έτσι και για την leaked και για την ics που ξαναπέρασα μετά και με την official jb που είμαι τώρα. Δεν λέω ότι πέτυχε σε όλους αλλά αν μπορείς όταν τον αλλάζεις μην σβήσεις τελείως τον τρόπο που έχεις τώρα. Βασικα θα βαλω direct links για την Euro open rom και τον United Usb driver ωστε να πακαραμπτει ο σαματας με το Update tool της LG . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Μιας και αναγκάστηκα να κλείσω το update και πλέον δε μπορώ να βάλω jb μέσω της εφαρμογής της LG, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει για τη σωστή εγκατάστασης της jb , είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτος :lol: Να πω πως η συσκευή μου είναι Ολλανδική, οπότε θα πρέπει να καθοδηγηθώ βήμα βήμα... Σας μερσώ :D Εχεις pm λοχια.... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts