Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση, και μια 2η ερώτηση:

κάπου είχε πάρει το μάτι μου (ίσως και σε άλλο σαϊτ) για ένα νούμερο στο κουτί του κινητού που δείχνει πότε έχει κατασκευαστεί (μήνας και έτος) άρα και από πότε ξεκινάει η εγγύηση. Επειδή έχω σκοπό να το αγοράσω από διαδικτυακό κατάστημα και δεν θέλω να έχω πρόβλημα με την εγγύηση, ξέρει κανείς ποιο είναι αυτό το νούμερο?

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

απο τον σειριακο αριθμο τα 3 πρωτα νουμερα..

πχ εμενα ειναι 212 που σημαινει 2 και 12 οπου το 2=2012 και και το 12=δεκεμβρης

αρα δεκεμβρης του 2012

δηλαδη το 1ο ψηφιο ειναι το τελευταιο ψηφιο ετους και τα αλλα 2 ψηφια δειχνουν τον μηνα

τα ετη ξεκινουν απο 2010

αμα ηταν

302 τοτε 302=3-02=2013-02=φλεβαρης του 2013

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra

Έχει στείλει κανείς το κινητό για service με αιτιολογία υπερθέρμανσης και έβγαλε άκρη;

Εγώ. Το έστειλα και μου λένε ότι δεν βρέθηκε πρόβλημα υπερθέρμανσης. Άντε τώρα να τους καταλάβεις.

Φιλικά, Κύρος.:)

Αστειο επιχειρημα ! Τι θα πει κατασκευαστικο ; Το μονο που εχει παρατηρηθει ελαχιστα σε μερικους , με εμενα μεσα , ειναι κατι σαν σκονη που εμφανιζοταν πισω απο το γυαλι.Το οποιο εγω τουλαχιστον εντος εγγυησης , πηγα και μεσα σε 1 ωρα το πηρα με καινουργιο μπροστινο γυαλι.

Και το πρόβλημα της υπερθέρμανσης...

Και το πρόβλημα της υπερθέρμανσης...

ρε παιδια μηπως η υπερθερμανση ειναι ιδεα σας??

αν θελετε δοκιμαστε κατι...

κατεβαστε το gsam battery monitor και ανοιξτε το, μετα καντε την χρηση που κανετε και υπερθερμενεται και μολις αρχισει να "καιει" πηγαινετε στο gsam, πατειστε το βελακι διπλα στη μπαταρια με τις πληροφοριες και θα εμφανιστουν αλλες πληροφοριες που θα δειχνουν και την θερμοκρασια

και πειτε μας εδω τι θερμοκρασια ανεβασε η μπαταρια (και τι χρηση κανετε για να γινει αυτο)

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra

κατεβαστε το gsam battery monitor και ανοιξτε το, μετα καντε την χρηση που κανετε και υπερθερμενεται και μολις αρχισει να "καιει" πηγαινετε στο gsam, πατειστε το βελακι διπλα στη μπαταρια με τις πληροφοριες και θα εμφανιστουν αλλες πληροφοριες που θα δειχνουν και την θερμοκρασια

και πειτε μας εδω τι θερμοκρασια ανεβασε η μπαταρια (και τι χρηση κανετε για να γινει αυτο)

Θα το δοκιμάσω και θα σε ενημερώσω.

Πόσο σου κόστισε σε ευρώ και τα μεταφορικά; Επίσης σε πόσες μέρες το παρέλαβες;

Εγώ. Το έστειλα και μου λένε ότι δεν βρέθηκε πρόβλημα υπερθέρμανσης. Άντε τώρα να τους καταλάβεις.

ζεσταίνονταν πολύ το δικό σου; με τι χρήση;

Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

ζεσταίνονταν πολύ το δικό σου; με τι χρήση;

Κανονική χρήση, λίγο ιντερνετ, fb.. όχι κάτι ιδιαίτερο.. Εσένα με τι χρήση σου ζεσταίνεται;

Ρε παιδια μην λετε απλα ζεσταινοταν κτλπ..

Δωστε θερμοκρασιες..

Το "ζεσταινεται" ειναι πολυ υποκειμενικο

γιατί η μπαταρία ζεσταίνεται; δε ζεσταίνεται η cpu;

Αυτο που λεω δειχνει την γενικη θερμοκρασια.. εγω ας πουμε τωρα ειμαι με wifi&tapatalk και ειμαι στους 27°C

//ενημερωτικα το xperia z & nexus 4 me krait cpu βαρανε κατι 56αρια βαθμους, και ναι, αυτο ειναι υπερθερμανση

Edited by mobrol

Κανονική χρήση, λίγο ιντερνετ, fb.. όχι κάτι ιδιαίτερο.. Εσένα με τι χρήση σου ζεσταίνεται;

Αρχίζει και ζεσταίνεται στο 10λεπτο angry birds και μετά. Σε 40 λεπτά συνεχομενου παιχνιδιου έχει ζεσταθει πολυ. Θερμοκρασίες δε ξέρω. θα το ξαναδοκιμασω. Στην αρχη ζεσταινεται στο πανω μερος στην καμερα και απο το πισω μερος και απο το μπροστα μερος στην οθονη και μετά ζεσταινεται και λιγο προς τα κατω

Τωρα για τη χρηση που λες εσυ δε το χω δοκιμασει και πολυ σε τετοια χρηση αλλα με 10 λεπτα σερφαρισμα με 3g πολυ λιγο ζεσταθηκε

Αυτο που λεω δειχνει την γενικη θερμοκρασια.. εγω ας πουμε τωρα ειμαι με wifi&tapatalk και ειμαι στους 27°C

Εμένα 28 λεει και το εχω συνδεμένο με usb στον υπολογιστή και τρέχω το πρόγραμμα που κάνω στην πτυχιακή μου.

Στους 28 το κινητο δεν ειναι ζεστο.

Αν δεν σας έβγαινε το μήνυμα περί υπερθέρμανσης θα ασχολούσασταν ? Αν αγχώνεστε για το μήνυμα μην αγχώνεστε.Η LG έχει θέσει ένα όριο για καλύτερη προστασία του κινητού.Δεν σημαίνει ότι θα σας καταστραφεί το τηλέφωνο.Μόνο ενοχλητικό είναι αυτό το μήνυμα γιατί ρίχνει στο 70% τη φωτεινότητα.Εμένα μου το κάνει όταν ξεχνώ το κινητό δίπλα στο ανεμιστηράκι του laptop όπως έχω πει.Ε,το παίρνω από εκεί και μετά από 1 λεπτό περίπου η φωτεινότητα επανέρχεται στο 100%.

Βρε φιλε τοσο κοπο σου κανει να κατεβασεις μια χρησιμη εφαρμογουλα (αυτη που ειπα πριν) να μας δωσεις νουμερα?

Ναι θα κατεβασω εφαρμογή και θα το δοκιμασω το βράδυ να δω θερμοκρασίες.

Το krait cpu τί είναι που ειπες;

Πάντως για την φωτεινότητα που λες στο 70%. Μετά από 40-45 λεπτά angry birds το όριο πέφτει στο 53% max

@Unabomber το όριο της φωτεινότητας πόσο πέφτει;

Edited by georkouk

Ειναι ο επεξεργαστης τους που ειναι πολυ καλος μεν αλλα καιει..

Στους 28 με τρεξιμο εφαρμογης και συνδεση μου φαινεται φυσιολογικο..

Εγω οταν παιζω κανα τεταρτο manuganu που εχει και καλα γραφικα με αυτοματη φωτεινοτητα στο 40% μου ανεβαζει σχεδον 40βαθμους και μου φαινεται φυσιολογικο..

Απλά επειδη είναι λεπτό το κινητό και είχα συνηθησει με το 2χ που δεν ζεσταίνονταν τόσο γιατί ήταν και πιο χοντρό μου φαίνεται ότι παραζεσταίνεται χαχα.

Το βράδυ έχει testing και βλέπουμε

Εντωμεταξύ η qualcom δεν ειχε βγάλει βιντεακια που έδειχνε συγκρητικα τεστ θερμοκρασίας απο διάφορους επεξεργαστες και ελεγε οτι οι δικοί της πιάνουν πιο χαμηλη θερμοκρασια;

Και πριν περάσεις τη jb μπορείς να λύσεις το θέμα με 3 διαφορετικούς τρόπους :

1) Να κατεβάσεις την εφαρμογή wallpaper wizardrii

2) Nα κατεβάσεις την εφαρμογή image2wallpaper

3) Nα βάλεις έναν launcher που να υποστηρίζει portrait wallpaper όπως ο Nova,o Αtom,o Holo,o Apex και λοιποί launchers.

Σε ευχαριστώ πολύ γιατί παραείμαι άσχετος :lol:

Πόσο σου κόστισε σε ευρώ και τα μεταφορικά; Επίσης σε πόσες μέρες το παρέλαβες;
Σε 10-12 μέρες έφτασε. Όπως βλέπεις τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Για τελική τιμή κάνε αναγωγή τη λίρα Αγγλίας σε Ευρώ.

Εκτός του ότι μοιράζει σε 7 οθόνες την εικόνα, όταν επιλέξω οποιαδήποτε εικόνα ή φώτο (που δεν υπήρχε στη συσκευή κατά την αγορά της), μου βγάζει ένα πεδίο το οποίο ποτέ δε χωράει πραγματικά την εικόνα για να τη σετάρω ως φόντο.

Είναι φανερό πως η μέγιστη οριοθέτηση της εικόνας είναι πάντα μικρότερη αυτής και ψάχνω λύση στο να την εμφανίζει ολόκληρη και σωστά. Καμμιά ιδέα;

Έχω την 4.0.3...αναβαθμίζοντας σε jb θα λυθεί λέτε;

Μην ασχολεισαι με προγραμματα crop.Βαλε απευθειας την jb και θα ηρεμησεις.Στο ειχα πει οτι εχει πολλα καλουδια σε σχεση με την ice.

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

@Unabomber το όριο της φωτεινότητας πόσο πέφτει;

87-70% πιο κάτω σπάνια.

Σε 10-12 μέρες έφτασε. Όπως βλέπεις τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Για τελική τιμή κάνε αναγωγή τη λίρα Αγγλίας σε Ευρώ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Μην ασχολεισαι με προγραμματα crop.Βαλε απευθειας την jb και θα ηρεμησεις.Στο ειχα πει οτι εχει πολλα καλουδια σε σχεση με την ice.

:lol: αυτό προσπαθώ να κάνω εδώ και καμιά ώρα φίλε Αέναε. Έχει περίπου 20 λεπτά που είναι κολλημένο στο 1% το update μέσω του LG Mobile Support Tool και δε λέει να προχωρήσει...εμφανίζεται και Not Responding στο status του Windows Task manager. Και σκέφτομαι τώρα: το "σκοτώνεις" ή το αφήνεις μπας και συνέλθει;

Kαι φίλος μου που προσπάθησε με το LG mobile support tool του κόλλησε και τελικά έκανε αυτό που είχα κάνει εγώ = Τη φλάσαρε και όλα πήγαν μια χαρά.:) Μην κάθεστε να ασχολείστε με το support tool.

Μιας και αναγκάστηκα να κλείσω το update και πλέον δε μπορώ να βάλω jb μέσω της εφαρμογής της LG, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει για τη σωστή εγκατάστασης της jb , είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτος :lol:

Να πω πως η συσκευή μου είναι Ολλανδική, οπότε θα πρέπει να καθοδηγηθώ βήμα βήμα...

Σας μερσώ :D

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)