gutis Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 EternityProject's CyanogenMod 10.1 for LG Optimus 4X HD Πως μπορουμε να το περασουμε αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Διαβαζω τον προβληματισμο πολλων στο xda το οτι δεν υπαρχει μεθοδος κλειδωματος του bootloader για λογους εγγυησης...Kατι τετοιο οπως ανεφερα και εκει δεν ισχυει , δεν χανεται η εγγυηση ουτε με root ουτε ακομα και με custom rom.Ανατρεξτε μερικα ποστ πισω να δειτε το αρθρο με την σχετικη οδηγια επ'αυτου. Απο οτι παρατηρησα , σε λειτουργια S/W upgrade mode , πανω στα αριστερα γραφει με μικρα γραμματα "bootloader unlock" Oσο για custom....Εγω ελπιζω σε ελληνικα μυαλα για κατι τετοιο....Η ρομ δε με χαλαει , κερνελ θελουμε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyrnin Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Διαβαζω τον προβληματισμο πολλων στο xda το οτι δεν υπαρχει μεθοδος κλειδωματος του bootloader για λογους εγγυησης...Kατι τετοιο οπως ανεφερα και εκει δεν ισχυει , δεν χανεται η εγγυηση ουτε με root ουτε ακομα και με custom rom.Ανατρεξτε μερικα ποστ πισω να δειτε το αρθρο με την σχετικη οδηγια επ'αυτου. Απο οτι παρατηρησα , σε λειτουργια S/W upgrade mode , πανω στα αριστερα γραφει με μικρα γραμματα "bootloader unlock" Oσο για custom....Εγω ελπιζω σε ελληνικα μυαλα για κατι τετοιο....Η ρομ δε με χαλαει , κερνελ θελουμε ;) Περίμενε εσύ τώρα από την LG να βγάλει κέρνελ..:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Δεν περιμενω απο LG , ελληνικα μυαλα ειπα και οποιος καταλαβε καταλαβε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyrnin Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Δεν περιμενω απο LG , ελληνικα μυαλα ειπα και οποιος καταλαβε καταλαβε ;) Κατάλαβα για ποιο πράμα μιλάς :D Μακάρι να το πετύχει..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 καποιος που να εχει δοκιμασει το xperia T σε σχεση με το 4x να μου πει καποια γνωμη? σε ομορφια μου αρεσει περισοτερο το 4x απλα κολαω στο θεμα της καμερας που διαβαζω εδω οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο. εχει πολυ καλυτερη καμερα το xperia T? η τιμη τους ειναι πλεον ιδια καινουργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 καποιος που να εχει δοκιμασει το xperia T σε σχεση με το 4x να μου πει καποια γνωμη? σε ομορφια μου αρεσει περισοτερο το 4x απλα κολαω στο θεμα της καμερας που διαβαζω εδω οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο. εχει πολυ καλυτερη καμερα το xperia T? η τιμη τους ειναι πλεον ιδια καινουργια. Σε ομορφιά είναι καλύτερο το T για εμένα.. Το T ναι έχει πολύ καλύτερη κάμερα αλλά του 4X με την JB είναι πολύ καλή;)Εκτός από την κάμερα που είναι το μελανό σημείο του 4X σε όλα τα άλλα είναι καλύτερο από το Xperia T. Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Μετά από παιχνίδι πόσο σας ζεσταίνεται το τηλεφωνο; Πόση ώρα παιχνιδι και πόση ζέστη; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Μετά από παιχνίδι πόσο σας ζεσταίνεται το τηλεφωνο; Πόση ώρα παιχνιδι και πόση ζέστη; Πως μετράμε την ζέστη; Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 (edited) Πως μετράμε την ζέστη; Χάχα χάχα 15 Αύγουστος η πρωτομαγιά? Sorry για το off topic.. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο αρχίζουν να ιδρώνουν τα χέρια μου. Και όχι μόνο σε Hard gaming αλλά και σε πολύωρο σερφαρισμα. Ics έχω ακόμα. Edited April 13, 2013 by leris2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Εντάξει δεν εννοώ ότι εσταζα κιόλας αλλά το έχω και με gel θήκη... Σε γενικές γραμμές ζεσταίνεται λίγο περισσότερο από το neo v που είχα πριν. Και πάλι η ζέστη όμως είναι υποκειμενική. Δεν φτάνεις σε σημείο να ανησυχείς μήπως πάθει κάτι πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Χάχα χάχα 15 Αύγουστος η πρωτομαγιά? Sorry για το off topic.. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο αρχίζουν να ιδρώνουν τα χέρια μου. Και όχι μόνο σε Hard gaming αλλά και σε πολύωρο σερφαρισμα. Ics έχω ακόμα. Και δε σαφηνει να ανεβασεις την φωτηνοτητα πανω απο 70%? Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Δεν το δοκίμασα να σου πω την αλήθεια αλλά και άλλοι είπαν ότι αντιμετώπισα το ίδιο θέμα όταν ζεσταίνεται το κινητό. Δεν το έχω πάει ποτέ εκεί πάνω μου φαίνεται πολύ φωτεινό. Αν το πρόβλημα είναι αυτό θα σου έλεγα να το αφήσεις κοντά στο 60 και στο auto και θα είσαι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Παιδιά έχετε βάλει ζελατίνα στο κινητό (screen protector); Χρειάζεται; Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Εγώ του φοράω η αλήθεια είναι. Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητη λόγο gorilla glass αλλά ήρθε δώρο μαζί με την θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Παιδιά έχετε βάλει ζελατίνα στο κινητό (screen protector); Χρειάζεται;Eμενα πριν καιρο με εσωσε...για την ωρα δεν εχω γιατι μου εσπασε τα νευρα κατα την τοποθετηση και την πεταξα τελικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Χθες με κανα 20λεπτο angry birds και 10 λεπτα τραγουδια στο youtube με 3g παντα ανοιχτο ζεσταθηκε στο πανω πισω μερος και ζεσταθηκε και η οθόνη λίγο σε κεινο σημειο στο πανω μερος. Παντως ζεσταθηκε περισσοτερο απο το 2χ που ειχα Ειναι φυσιολογικο; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Το update σε JB μέσω OTA πότε θα έρθει, ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Παιδιά έχετε βάλει ζελατίνα στο κινητό (screen protector); Χρειάζεται; Εγώ δεν βάζω ποτέ ζελατίνα στο κινητό μιας και οι Gorilla glass οθόνες δεν χαράσσονται.Ούτε το 4Χ μου έχει χαραχτεί και δεν το προσέχω γενικά.Κρίμα είναι να χάνεις την αίσθηση του γυαλιού και κρίμα είναι να διαστεβλώνεις ( αν δεν είναι super η ζελατίνα) τα pixels της οθόνης.Έχω δει Galaxy SIII με ζελατίνα κι έχω φρικάρει.Σαν να έβλεπα οθόνη 240Χ320 pixels ήταν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Εντάξει δεν εννοώ ότι εσταζα κιόλας αλλά το έχω και με gel θήκη... Σε γενικές γραμμές ζεσταίνεται λίγο περισσότερο από το neo v που είχα πριν. Και πάλι η ζέστη όμως είναι υποκειμενική. Δεν φτάνεις σε σημείο να ανησυχείς μήπως πάθει κάτι πάντως. Μήπως δεν νιώθεις τη ζέστη επειδή το έχεις σε θήκη και κραταει και η θηκη τη ζεστη; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Το θέμα με τη μπαταρία είναι τόσο σοβαρό όσο διαβάζω γενικά ? Είναι σε εξαιρετική τιμή πλέον το τηλέφωνο, αλλά εκτός από τη μπαταρία υπάρχουν άλλοι λόγοι για να μην το προτιμήσει κάποιος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Εξαρτάται από το τι χρήση κάνεις στο τηλέφωνο.Πάντως από όσο έχω συζητήσει με φίλους που έχουν άλλα κινητά στις ίδιες ίντσες περίπου η διάρκεια είναι ίδια πάνω κάτω : 1 μέρα με φυσιολογική χρήση, Μισή μέρα με παιχνίδια 1/3 μέρας με συνεχές παίξιμο παιχνιδιών και ανοιχτό wifi, 2 μέρες με χρήση μόνο για κλήσεις και sms 3-4 μέρες με αραιή χρήση . Παίζει μεγάλο ρόλο το πως χρησιμοποιείς το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Δεν παίζω παιχνίδια, αλλά μπορεί να χρειαστεί να κάνω αρκετές ώρες πλοήγηση (στο ιντερνετ, οχι gps), που επειδή τα τελευταία μου κινητά είναι με amoled οθόνες, η κατανάλωση της οθόνης είναι σχετικά μικρή. Και σκέφτομαι ότι αν θυσιασω την αυτονομία τουλάχιστον να μην προκύψουν και άλλα θέματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Τότε πες πόση ώρα/ώρες θέλεις να πλοηγείσαι στο internet ώστε να σου απαντήσει συγκεκριμένα κάποιος που κάνει τέτοια χρήση γιατί εγώ δεν πλοηγούμαι αρκετή ώρα.( έχω το laptop μου για το internet σε σπίτι-δουλειά και ΜΜΜ δεν χρησιμοποιώ => δεν χρειάζομαι το κινητό για το internet ) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 (edited) Στο xda υπάρχει ένα topic που αναφέρει τον επίσημο (από την LG!!!) τρόπο ξεκλειδώματος του κινητού. Χωρίς ταρζανιές και τραβήγματα μπαταρίας και άλλα τέτοια. Για περισσότερες λεπτομέρειες Official bootloader unlock procedure from LG Δεν καταλαβαίνω... ακολουθώ τα βήματα ακριβώς και δεν... 1. adb reboot oem-unlock - CHECK 2. If you press volume up key, handset is bootloader unlock status - CHECK Εδώ γίνονται δύο πράγματα: Μου γράφει: Download mode !!! με κόκκινα γράμματα. 3α. Το αφήνω κάμποση ώρα εκεί και μετά κάνω BOOT - από το κρυφό μενού μου λέει LOCKED 3β. Βγάζω το USB πριν πάω στο Download mode και μου λέει "Running Factory Reset for the first bootloader unlock :: please wait...". Το αφήνω κάμποση ώρα και δεν κάνει τίποτα, μετά το BOOT μου λέει LOCKED. Ξέρω ότι το τηλέφωνό μου είναι euro-open και ότι μπορεί να ξεκλειδωθεί ο bootloader. Απλά ακολουθώντας αυτά που λέει το παραπάνω post δεν κατάφερα να κάνω τίποτα. (UPDATE) Τελικά μετά από reboot μου είπε ότι κάνει reset, το έκανε και τώρα ο bootloader μου είναι ξεκλείδωτος. Άβυσσος... Edited April 13, 2013 by menes Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts