ipred Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 (edited) Πάντως μεσω του gps test κάνοντας πρώτα reset και μετά update a-gps state κλειδώνει ΜΕΣΑ στο σπίτι σε περίπου 1 λεπτό. Σε εξωτερικό χώρο μου κλειδώνει από 2-3 δευτερόλεπτα (αν έχει προηγθεί μέσα στην ημέρα κλείδωμα με gps test) έως και 1 λεπτό. :blink: Αν μπορείς εξήγησε μου τα έντονα μαύρα."Reset" εννοείς το "clear agps data" και update a-gps state" το "update a-gps" ( χωρίς "state" ) στις ρυθμίσεις του gps test? Αν εννοείς αυτά πάντως σε μένα μέσα στο σπίτι δίπλα σε μισάνοιχτο παράθυρο σε 4ο όροφο δεν κλειδώνει ποτέ και δείχνει 3 δορυφόρους in view με snr 17,18,35.Σε εξωτερικό χώρο χωρίς το clear agps data και το update agps που αναφέρεις, μου κλειδώνει σε 5 λεπτά συνήθως και κάποιες λίγες φορές σε 10 λεπτά.Παλιότερα μου κλείδωνε σε 30 δευτερόλεπτα έξω αλλά περασμένα μεγαλεία. @agrinio78 : 1) Δεν το έχω παρατηρήσει 2) Απάντησα παραπάνω 3) Έχω ποστάρει φωτό 2-3 σελίδες πριν και είναι μια χαρά.Video έχει ποστάρει ο Leolipop και είναι επίσης μια χαρά 4) 1 μέρα αν το έχεις στην ανάμονη τις υπόλοιπες ώρες που δεν το χρειάζεσαι και δεν το σκαλίζεις 5) έτσι λένε 6) πολύ καλύτερα σε σχέση με amoled οθόνες. @alethel , ναι χωρίς root και με jelly bean η διαθέσιμη ram ξεκινάει από 360 περίπου μετά από restart, πέφτει μετά γύρω στα 260 ( ακόμα και αν κλείσεις εφαρμογές που άνοιξες μετά το restart ) και παραμένει εκεί.Με ics το Android έτρωγε γύρω στα 150 mb λιγότερα.Μη σε προβληματίζει καθόλου, έτσι έχει φτιαχτεί το android και δεν θα έχεις κανένα θέμα με παιχνίδια ή άλλες βαριές εφαρμογές. Edited March 20, 2013 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 :blink: Αν μπορείς εξήγησε μου τα έντονα μαύρα."Reset" εννοείς το "clear agps data" και update a-gps state" το "update a-gps" ( χωρίς "state" ) στις ρυθμίσεις του gps test? Αν εννοείς αυτά πάντως σε μένα μέσα στο σπίτι δίπλα σε μισάνοιχτο παράθυρο σε 4ο όροφο δεν κλειδώνει ποτέ και δείχνει 3 δορυφόρους in view με snr 17,18,35.Σε εξωτερικό χώρο χωρίς το clear agps data και το update agps που αναφέρεις, μου κλειδώνει σε 5 λεπτά συνήθως και κάποιες λίγες φορές σε 10 λεπτά.Παλιότερα μου κλείδωνε σε 30 δευτερόλεπτα έξω αλλά περασμένα μεγαλεία. Ναι αυτά που κατάλαβες εννοώ. Δεν είχα μπροστά μου το τηλέφωνο οταν έγραφα, γι αυτό οι περιγραφές δεν είναι ακριβείς. Πράγματι κλειδώνει σε περιπου 1 λεπτό μέσα στο σπίτι και μάλιστα όχι κοντά στο παράθυρο. Εχοντας προηγούμενη κακή εμπειρία από το 2χ δεν το περίμενα. Βέβαια όπως έγραψα πιο πάνω είναι και φορές που μουλαρώνει και θέλει επανεκκίνηση (και ξανά την παραπάνω διαδικασία μέσω gps-test) για να στρώσει. Στις καλές του και σε εξωτερικό χώρο κλειδώνει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 :blink: Αν μπορείς εξήγησε μου τα έντονα μαύρα."Reset" εννοείς το "clear agps data" και update a-gps state" το "update a-gps" ( χωρίς "state" ) στις ρυθμίσεις του gps test? Αν εννοείς αυτά πάντως σε μένα μέσα στο σπίτι δίπλα σε μισάνοιχτο παράθυρο σε 4ο όροφο δεν κλειδώνει ποτέ και δείχνει 3 δορυφόρους in use με snr 17,18,35.Σε εξωτερικό χώρο χωρίς το clear agps data και το update agps που αναφέρεις, μου κλειδώνει σε 5 λεπτά συνήθως και κάποιες λίγες φορές σε 10 λεπτά.Παλιότερα μου κλείδωνε σε 30 δευτερόλεπτα έξω αλλά περασμένα μεγαλεία. @agrinio78 : 1) Δεν το έχω παρατηρήσει 2) Απάντησα παραπάνω 3) Έχω ποστάρει φωτό 2-3 σελίδες πριν και είναι μια χαρά.Video έχει ποστάρει ο Leolipop και είναι επίσης μια χαρά 4) 1 μέρα αν το έχεις στην ανάμονη τις υπόλοιπες ώρες που δεν το χρειάζεσαι και δεν το σκαλίζεις 5) έτσι λένε 6) πολύ καλύτερα σε σχέση με amoled οθόνες. @alethel , ναι χωρίς root και με jelly bean η διαθέσιμη ram ξεκινάει από 360 περίπου μετά από restart, πέφτει μετά γύρω στα 260 ( ακόμα και αν κλείσεις εφαρμογές που άνοιξες μετά το restart ) και παραμένει εκεί.Με ics το Android έτρωγε γύρω στα 150 mb λιγότερα.Μη σε προβληματίζει καθόλου, έτσι έχει φτιαχτεί το android και δεν θα έχεις κανένα θέμα με παιχνίδια ή άλλες βαριές εφαρμογές.Το πρωι το παρελαβε ο πιτσιρικας μου και ειμαστε στο σκαλισμα :) Το gps test μεσα στο σπιτι κλειδωσε σε 10 δευτερολεπτα.Οταν τωρα δεις οτι δεν...επειδη το εχω συναντησει σε ολες τις ναυαρχιδες,πας εφαρμογες και κανεις εκαθαριση της προσωρινης μνημης απο οτι εφαρμογες πλοηγησης εχεις συμπεριλαμβανομενου και του gps test.Αυτο συμβαινει γιατι αρκετες εφαρμογες βαζουν χερι στο.gps (εντοπισμος θεσης) και γινεται ενα ψιλομπαχαλο.Η οθονη του μου αρεσει,η φωτο εχουν ενα θεμα με την εστιαση,η λειτουργια του γενικα ειναι πολυ smooth αλλα αυτο.που με εχει παραξενεψει ειναι.οτι ειδα καποιους να μιλαν για τριαρι κερνελ αλλα ο υπαρχων ειναι ο 2.6.39 ο οποιος ειναι παλιος,γραμμενος βασικα για gingerbread και δεν υποστηριζει σωστα τον tegra (υπολειτουργει βασικα).Η nvidia εχει δωσει τους νεους drivers για τον tegra3 εδω κι αρκετο καιρο,πραγμα που το ειδαμε στο hox.Οταν δωθει το update σε jb πιστευω οτι θα ενσωματωθει και ο νεος κερνελ με ευχαριστες εκπληξεις για τους κατοχους του 4Χ. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Kαθάρισα την προσωρινή σε εφαρmογές που έχουν σχέση με gps ( google maps,street view κτλ ) αλλά δεν άλλαξε κάτι.3 δορυφόρους βλέπει μέσα από το σπίτι και τίποτα παραπάνω.Τέλος πάντων θα περιμένω την επίσημη jelly bean και πριν από αυτή θα κάνω και ένα factory reset.Oύτως ή άλλως το έξω με ενδιαφέρει και τα 5 λεπτά αναμονής δεν με πειράζουν τόσο. Τώρα που αναφέρθηκα σε factory reset ήθελα να ρωτήσω κάτι : Την προηγούμενη φορά που έβαλα τη beta jb άρχισαν μετά να κατεβαίνουν αυτόματα εφαρμογές που είχα εγκαταστήσει πριν.Χρήσιμο πράγμα αλλά αν εγώ δεν θελήσω να γίνει αυτό πως σταματιέται ή πως ορίζεται να μη γίνει αυτόματη εγκατάσταση των εφαρμογών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Kαθάρισα την προσωρινή σε εφαρmογές που έχουν σχέση με gps ( google maps,street view κτλ ) αλλά δεν άλλαξε κάτι.3 δορυφόρους βλέπει μέσα από το σπίτι και τίποτα παραπάνω.Τέλος πάντων θα περιμένω την επίσημη jelly bean και πριν από αυτή θα κάνω και ένα factory reset.Oύτως ή άλλως το έξω με ενδιαφέρει και τα 5 λεπτά αναμονής δεν με πειράζουν τόσο. Τώρα που αναφέρθηκα σε factory reset ήθελα να ρωτήσω κάτι : Την προηγούμενη φορά που έβαλα τη beta jb άρχισαν μετά να κατεβαίνουν αυτόματα εφαρμογές που είχα εγκαταστήσει πριν.Χρήσιμο πράγμα αλλά αν εγώ δεν θελήσω να γίνει αυτό πως σταματιέται ή πως ορίζεται να μη γίνει αυτόματη εγκατάσταση των εφαρμογών? πόσους θέλεις να βλέπει μέσα στο σπίτι??? για το δεύτερο όταν σετάρεις το κινητό σου σε ρωτάει αν θέλεις να γίνει επαναφορά των εφαρμογών Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Α ρε Leo, στα πρωτοσέλιδα είμαστε σήμερα!!! :lol: Άντε και σε ανώτερα!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 πόσους θέλεις να βλέπει μέσα στο σπίτι??? Αν διαβάσεις λίγο παραπάνω δύο φίλοι είπαν ότι βρίσκουν σήμα gps μέσα από το σπίτι τους και μάλιστα πολύ γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Α ρε Leo, στα πρωτοσέλιδα είμαστε σήμερα!!! :lol: Άντε και σε ανώτερα!!! :p Που ειμαστε ; Γιατι το λες αυτο ; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 (edited) Kαθάρισα την προσωρινή σε εφαρmογές που έχουν σχέση με gps ( google maps,street view κτλ ) αλλά δεν άλλαξε κάτι.3 δορυφόρους βλέπει μέσα από το σπίτι και τίποτα παραπάνω.Τέλος πάντων θα περιμένω την επίσημη jelly bean και πριν από αυτή θα κάνω και ένα factory reset.Oύτως ή άλλως το έξω με ενδιαφέρει και τα 5 λεπτά αναμονής δεν με πειράζουν τόσο. Εννοειται οτι πρεπει να εχουμε τουλαχιστον την πρωτη φορα ανοικτο wifi η data δικτυου για να κατεβασει την εφημεριδα.Ολα αυτα δουλευουν βασικα με a-gps support. @suspect Παντως Βασιλη ομολογω οτι δεν δεν το περιμενα με τετοια λειτουργια,παει πολυ καλα ως τωρα,με ωραια αισθηση αφης,η οθονη του οσο παει και με κερδιζει περισοτερο,smooth,γρηγορο χωρις κοληματα,η μπαταρια δεν ειναι τοσο χαλια οσο γραφεται,το wifi πολυ καλο,το ηχειο του επισης αρκετα δυνατο,σημα δικτυου σε πολυ καλα επιπεδα (καμια σχεση με samsung),ποιοτικη κατασκευη και τωρα το λιωνει ο μικρος με κατι αρκετα βαρια παιχνιδια χωρις κανενα προβλημα.Αν θα δωσουν και τον τριαρι κερνελ (του κερατα δηλαδη,αλλιως θα ειναι για πολλες σφαλιαρες) θα παει στην μια ροδα @ipred εξαρταται που ειναι το σπιτι καθενος.Εγω πχ ειμαι σε ρετιρε,καποιος ομως που ειναι στον τριτο η σε δυσκολη περιοχη δεν μπορει να περιμενει και πανω απο 3 δορυφορους edit: με προλαβε ο suspect.Ετσι εχουν τα πραγματα... Edited March 20, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Αν διαβάσεις λίγο παραπάνω δύο φίλοι είπαν ότι βρίσκουν σήμα gps μέσα από το σπίτι τους και μάλιστα πολύ γρήγορα. πρώτον προφανώς δεν μένετε στο ίδιο διαμέρισμα δεύτερον μπορεί να χρησιμοποιούν δεδομένα παράλληλα μαζί με το gps τρίτον μπορεί να είχε κλειδώσει το gps σχετικά πρόσφατα σε προηγούμενη χρήση και μετά στις επόμενες χρήσεις ασφαλώς κλειδώνει πολύ πιο γρήγορα Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Έχω ξανα-αναφερθεί στο πρόβλημα με το GPS που αντιμετωπίζω στο δικό μου τηλέφωνο. Ότι και να κάνω, από όσα έχετε προτείνει μέχρι τώρα (gps .config mod, gps test, erase cache etc.), δεν πιάνει σήμα ακόμα και αν το κοιτάω για 15 λεπτά στην ταράτσα! Δεν νομίζω να μην υπάρχουν δορυφόροι στα "Βόρεια Προάστια"! Ξεκινάει να πιάνει 1-3 φτάνει στους 5 και μετά αρχίζει να τους χάνει πάλι...! Τι να κάνω; Να έρθω φίλε Λεώ να σε βρώ μπας και το στρώσεις; Μήπως είναι ελαττωματικό και να καλέσω την LG για παραλαβή; Πρέπει να του κάνω hard-reset; Να φταίει το Route66; Αλλά δεν νομίζω γιατί με data ανοιχτό και gps κλειστό βρίσκει το στίγμα μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Αν θες μπορούμε.να το ψάξουμε. Και διάθεση και χρόνο έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Έχω ξανα-αναφερθεί στο πρόβλημα με το GPS που αντιμετωπίζω στο δικό μου τηλέφωνο. Ότι και να κάνω, από όσα έχετε προτείνει μέχρι τώρα (gps .config mod, gps test, erase cache etc.), δεν πιάνει σήμα ακόμα και αν το κοιτάω για 15 λεπτά στην ταράτσα! Δεν νομίζω να μην υπάρχουν δορυφόροι στα "Βόρεια Προάστια"! Ξεκινάει να πιάνει 1-3 φτάνει στους 5 και μετά αρχίζει να τους χάνει πάλι...! Τι να κάνω; Να έρθω φίλε Λεώ να σε βρώ μπας και το στρώσεις; Μήπως είναι ελαττωματικό και να καλέσω την LG για παραλαβή; Πρέπει να του κάνω hard-reset; Να φταίει το Route66; Αλλά δεν νομίζω γιατί με data ανοιχτό και gps κλειστό βρίσκει το στίγμα μου... Κοίτα μήπως έχεις απενεργοποιήσει μια εφαρμογή που λέγεται "street view".Tην είχα απεργοποιήσει μια εβδομάδα πριν νομίζοντας ότι δεν θα έχει να κάνει τίποτα με το πρόγραμμα πλοήγησής μου και όμως είχε να κάνει γιατί εκείνη τη μέρα δεν έπιασα ποτέ σήμα.Δεν νομίζω να ήταν σύμπτωση γιατί την άλλη μέρα την ενεργοποίησα και κλείδωσα κανονικά δορυφόρους.Εκτός αν ανάμεσα στις δύο μέρες έκανα κανένα restart ( δεν θυμάμαι ) και βοήθησε αυτό.Πάντως ένα hard reset ίσως να σε βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 (edited) Κοίτα μήπως έχεις απενεργοποιήσει μια εφαρμογή που λέγεται "street view".Tην είχα απεργοποιήσει μια εβδομάδα πριν νομίζοντας ότι δεν θα έχει να κάνει τίποτα με το πρόγραμμα πλοήγησής μου και όμως είχε να κάνει γιατί εκείνη τη μέρα δεν έπιασα ποτέ σήμα.Δεν νομίζω να ήταν σύμπτωση γιατί την άλλη μέρα την ενεργοποίησα και κλείδωσα κανονικά δορυφόρους.Εκτός αν ανάμεσα στις δύο μέρες έκανα κανένα restart ( δεν θυμάμαι ) και βοήθησε αυτό.Πάντως ένα hard reset ίσως να σε βοηθήσει. Δεν εχει καμια σχεση η εφαρμογη street view με ολα αυτα,απλη συμπτωση ηταν.Ειναι απο τις πρωτες που βγαζω παντα εκτος.Απενεργοποιημενη την εχω και στο Lg απο την αρχη και μολις περασει η βδομαδα και το ρουταρω θα την απεγκαταστησω εντελως.Τωρα,για το hard reset που ειπες στον φιλο πριν,ειναι το πιο σωστο που εχει να κανει αν δεν μπορεσε ως τωρα να το επαναφερει.Τυχαινει πολλες φορες καποια εφαρμογη που ζηταει προσβαση στο gps να ειναι κακογραμμενη και να του κανει ανεπανορθωτη ζημια με μονη λυση το hard reset Edited March 20, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Μακαρι να γινει αυτο με τον kernel που λες για να απογειωθει ακομη περισσοτερο η κινηταρα μας!! Παντως παιδια βαλτε το conduit hd απο το store. Ειναι tegra game και τα γραφικα ειναι απιστευτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Παμε για απριλιο τωρα. https://www.facebook.com/notes/lg-italia-lifes-good/lg-electronics-italia-annuncia-che-%C3%A8-al-lavoro-sugli-aggiornamenti-a-jelly-bean-/10151397478052585 . Πιθανον η καθηστερηση για να ενσωματωσει τους νεους drivers απο nvidia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Παμε για απριλιο τωρα. https://www.facebook.com/notes/lg-italia-lifes-good/lg-electronics-italia-annuncia-che-%C3%A8-al-lavoro-sugli-aggiornamenti-a-jelly-bean-/10151397478052585 . Πιθανον η καθηστερηση για να ενσωματωσει τους νεους drivers απο nvidiaΓι αυτον ακριβως το λογο εχει πιασει πατο η Lg.... Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis211 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 (edited) καλησπερα σε ολους,προχτες ειχα αναφερει οτι η οθονη του lg 4x παγωνει μετα την επιστροφη απο το market η τον browser,καποια παιδια μου δωσανε καποιες συμβουλες μεταξυ αυτων ηταν να κανω hard reset,το οποιο και εκανα στηνoντας απο την αρχη το κινητο.Το αποτελεσμα ομως παραμενει το ιδιο,οταν κατεβαζω καποια εφαρμογη απο το market μου παγωνει η οθονη,ιδιως κατα την εγκατασταση της εφαρμογης τρωει πολυ ασχημο κολλημα και κανει αρκετα δευτερολεπτα να ξεκολλησει,το ιδιο μου κανει και οταν κλεινω τον οποιοδηποτε browser,κατι που δεν μου εχει ξανασυμβει στο παρελθον με αλλες συσκευες που ειχα π.χ(galaxy s2,s3).Δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να συμβαινει και γινετε αυτο,κατα τα αλλα το κινητο ειναι απιστευτα γρηγορο και δεν εχω αλλο παραπονο.Περιμενω με ανυπομονησια καποια γνωμη μπας και λυθει το προβλημα γιατι οσο και καλο να ειναι το κινητο δεν θα μπορεσω να το κρατησω για πολυ με τετοια κολληματα.. Edited March 20, 2013 by kostakis211 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 καλησπερα σε ολους,προχτες ειχα αναφερει οτι η οθονη του lg 4x παγωνει μετα την επιστροφη απο το market η τον browser,καποια παιδια μου δωσανε καποιες συμβουλες μεταξυ αυτων ηταν να κανω hard reset,το οποιο και εκανα στηνoντας απο την αρχη το κινητο.Το αποτελεσμα ομως παραμενει το ιδιο,οταν κατεβαζω καποια εφαρμογη απο το market μου παγωνει η οθονη,ιδιως κατα την εγκατασταση της εφαρμογης τρωει πολυ ασχημο κολλημα και κανει αρκετα δευτερολεπτα να ξεκολλησει,το ιδιο μου κανει και οταν κλεινω το οποιοδηποτε browser,κατι που δεν μου εχει ξανασυμβει στο παρελθον με αλλες συσκευες που ειχα π.χ(galaxy s2,s3).Δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να συμβαινει και γινετε αυτο,κατα τα αλλα το κινητο ειναι απιστευτα γρηγορο και δεν εχω αλλο παραπονο.Περιμενω με ανυπομονησια καποια γνωμη μπας και λυθει το προβλημα γιατι οσο και καλο να ειναι το κινητο δεν θα μπορεσω να το κρατησω για πολυ με τετοια κολληματα.. Καταρχην θελω να πιστευω οτι εισαι με στοκ rom και οχι καποια leaked.Αν εισαι λοιπον εντελως στοκ κανε παλι hard reset φορμαρωντας και την εσωτερικη μνημη και χωρις να βαλεις καμια εφαρμογη μετα το boot δες αν σου κανει τα ιδια.Αν δεν σου κανει προβλημα,προφανως καποια εφαρμογη σου κανει νερα οποτε τις βαζεις μια μια και το παρακολουθεις για να βρεις ποια ειναι.Στην περιπτωση τωρα που δεις παλι προβληματα μετα το πρωτο boot χωρις να εχεις βαλει καμια εφαρμογη,το διωχνεις για arvato Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis211 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 σε ευχαριστω για την βοηθεια σου,ειμαι με 4.1.2, εκδοση kernel 3.1.10, εκδοση λογισμικου P88020a-232-10. Αυτα μου γραφει στις πληροφοριες λογισμικου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis211 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Ακριβώς τα ίδια μου κάνει και σε μένα από τότε που πέρασα την 4.1.2, έκανα hard reset αλλά πάλι τα ίδια. Μιλάμε πάντα για τον μανισιο launcher. Εγώ δουλεύω αυτήν την στιγμή τον launcher 8 και εκεί δεν μου το κάνει.... Με ics δεν το έκανε μπορουμε να γυρισουμε στην προηγουμενη εκδοση λογισμικου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 σε ευχαριστω για την βοηθεια σου,ειμαι με 4.1.2, εκδοση kernel 3.1.10, εκδοση λογισμικου P88020a-232-10. Αυτα μου γραφει στις πληροφοριες λογισμικου Ακριβώς τα ίδια μου κάνει και σε μένα από τότε που πέρασα την 4.1.2, έκανα hard reset αλλά πάλι τα ίδια. Μιλάμε πάντα για τον μανισιο launcher. Εγώ δουλεύω αυτήν την στιγμή τον launcher 8 και εκεί δεν μου το κάνει.... Με ics δεν το έκανεΟριστε,λυθηκε το μυστηριο.Ειναι bug της leaked που εχετε και οι δυο Κωστηδες.Δοκιμασε εναν αλλο launcher αφου λεει ο δευτερος Κωστης οτι ετσι παρακαμπτει το προβλημα,ειδαλως ξαναπερνας την στοκ 4.0.3 και ησυχσζεις μεχρι να δεηση η Lg να δωσει την jb official.Απ οτι φανηκε η leaked jb που φορατε δεν ηταν ακομη στο τελικο σταδιο Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis211 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Οριστε,λυθηκε το μυστηριο.Ειναι bug της leaked που εχετε και οι δυο Κωστηδες.Δοκιμασε εναν αλλο launcher αφου λεει ο δευτερος Κωστης οτι ετσι παρακαμπτει το προβλημα,ειδαλως ξαναπερνας την στοκ 4.0.3 και ησυχσζεις μεχρι να δεηση η Lg να δωσει την jb official.Απ οτι φανηκε η leaked jb που φορατε δεν ηταν ακομη στο τελικο σταδιο πως μπορω να περασω ξανα την 4.0.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 πως μπορω να περασω ξανα την 4.0.3? Εδω εισαι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2179126 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 πως μπορω να περασω ξανα την 4.0.3? Θες να μπεις σε διαδικασία 5 μέρες πριν την επίσημη ενημέρωση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts