trelos8 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 //επισης οσοι εχετε την 4.1 εχετε δει βελτιωση στην αυτονομια κατα την χρηση? Αυτό μάλλον θα βελτιωθεί με την επίσημη αναβάθμιση της LG ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 επισης οσοι εχετε την 4.1 εχετε δει βελτιωση στην αυτονομια κατα την χρηση? Υπομονη , μια με 2 μερες να δωσουμε σε ενα φιλο χρονο να προβει σε καποια κινηση σχετικα με το τηλεφωνο και μερικους drivers και μετα βλεπουμε και σε αυτο το κομματι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason1992 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Αυτό μάλλον θα βελτιωθεί με την επίσημη αναβάθμιση της LG ;) παιδια δεν ξερω για εσας χτες το ειχα ολη μερα στο fb και το εψαχνα σχεδον ολο το απογευμα απο ενα φιλο και εχει καλη αυτονομια για μενα . τωρα αν εσεις παιζεται games 24 ωρες χωρις να το ακουμπατε κατω λογικο ειναι ! (δεν εχει και την καλητερη αλλα για μενα ειναι υπερ αρκετη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Μαλλον δεν με παρακολουθεις..... Παιχνιδια καταρχας δεν παιζω..... Το galaxy s2 που κολαει??? εντελως αστοχο το παραδειγμα σου.... Δεν αντιλαμβανομαι ποιες εφαρμογες θεωρεις "σαβουρες".....το viber? που ειναι νουμερο 1 στο play store? το im+pro που ειναι ενα απο τα κορυφαια αν οχι το κορυφαιο στο ειδος του....? Δεν μπορω να σε αντιληφθω..... Μηλας για μια εφαρμογή που ξεκίνησε να είναι νούμερο ένα σε Πακιστάν και Μπαγκλαντές και σε τέτοιου ειδους χώρες και αν το τοπ 100 του market είναι για σενα οι "αξιόλογες" εφαρμογές τότε χάνεις πολλά από το android.Για im+pro δεν είπα κάτι,μια χαρά είναι.To galaxy το ανέφερα σαν μέτρο ενεργειακής σύγκρισης οτι σχεδόν όλα τα smartphones έχουν θέμα με την αυτονομία .Τι δεν καταλαβαίνεις ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelos8 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Παιδιά κάτι μου λέει πως σύντομα έρχεται η επίσημη αναβάθμιση της LG! Υπομονή λίγο ακόμη.. Θα βελτιώσει πιστεύω και την μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Παιδιά κάτι μου λέει πως σύντομα έρχεται η επίσημη αναβάθμιση της LG! Υπομονή λίγο ακόμη.. Θα βελτιώσει πιστεύω και την μπαταρία! Μακάρι αλλά έχουμε ρουφιχτρα τηλέφωνο,δεν θα κάνει και πολλα πράγματα.το σπαστικό της υπόθεσης για μένα είναι όταν γράφω που πάω να πατήσω space και πατάω το home :banghead: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Δε θα σε χαλασει αν βελτιωθει κατα σχεδον 50% ετσι ; Τοσα εχουμ τραβηξει μηνες τωρα .Αφου βγηκε για το L9 , ας ελπισουμε οτι ειμαστε κοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Eγώ 3 πολύ μικρές λεπτομέρειες θέλω να διορθωθούν και ένα μεγάλο θέμα : Οι λεπτομέρειες : 1)Να κατεβαίνει το notification bar το ίδιο γρήγορα κάτω όπως κατέβαινε στην ICS. 2)Nα γίνεται γρηγορότερη εκκίνηση του dialer και των contacts 3)Να γίνει πιο ομαλό το σύρσιμο στο album ( όχι στους φακέλους αλλά όταν εναλλάσσουμε ανοιχτές φωτό) Το μεγάλο θέμα : 1) Δεν ξέρω αν φταίει το hardware ή το software του κινητού αλλά υπάρχουν φορές που αντιμετωπίζω θέμα με το GPS.Παλιά κλείδωνε στο 1 λεπτό, μετά κλείδωνε στα 3-5 λεπτά και τώρα τελευταία έχει τύχει 2 φορές να χρειαστεί να περάσουν 20 λεπτά! Συνήθως πάντως κλειδώνει στα 5 λεπτά. Η μπαταρία δεν με απασχολεί γιατί ούτε παιχνίδια παίζω,ούτε ασχολούμαι με social media και όταν είμαι σπίτι σερφάρω από το laptop μου στο internet και όχι από το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Φιλε εγω δεν μπορω να πω....Τωρα τελευταια το χω λιωσει το κινητο ειδικα με το real boxing !! Πλεον και με το Real Racing. Εχω παρατηρησει οτι τρωει 1% ανα λεπτο οποτε απο γεμισμα καθαρη ωρα παιχνιδιου 90 λεπτα. Δοκιμασα και επαιξα το παιχνιδι με 860mhz μεγιστη συχνοτητα και conservative χρονισμο.Αποτελεσμα ; ΚΑΝΕΝΑ οποτε κατι αλλο φταει στη συσκευη και στη διαχειριση της cpu.Ακομα και τοτε μετα απο 5 λεπτα το τηλεφωνο εκαιγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Δε θα σε χαλασει αν βελτιωθει κατα σχεδον 50% ετσι ;. Μακάρι να γίνει αλλά δεν το βλέπω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Αν υπηρχε μια μπαταρια 3 αμπερ σε κανονικο μεγεθος λιγο θα μας ενοιαζει ...αλλα δυστυχως μεχρι και η 2,8 ειναι φουσκωτη ..και τα 2,4 η 2,7 δεν κανουν την τρομερη διαφορα και οχι παντα προς το καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 @la_tribut_de_dan.... αποφασισε τελικα...ειναι ρουφηχτρα το τηλ ή εχει καλη αυτονομια....? για ονομα...... Δες σε παρακαλω λιγο το note2 να δεις τι εστι αυτονομια μιας που μιλας για smartphones.... αφου αποκαλεις το viber σαβουρα νομιζω οτι δεν εχω να πω κατι αλλο μαζι σου....τελος απο μενα.... Θεωρεις το note 2 smartphone ...ok ....δεν σου του λέω αλλά μάλλον κατι δεν λες σωστά .Κουβέντα κάνουμε αλλά εσύ για κάποιο λογο είσαι επιθετικός.Ναι εμένα δεν μου κάνει το viber ,προτιμώ Skype,και σε αλλά τηλέφωνα που είχα το viber μου τσακίζε τη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 λυση υπαρχει και το ξερεις.....:XTo ξερω ....με 20-25€ εξωτερικη 20.000 mah ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelos8 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Παιδιά όταν κάνετε έντονη χρήση πως θέλετε να κρατήσει; Η λύση είναι να χρησιμοποιηθεί ο πέμπτος πυρήνας που έχει και έτσι θα έχει λιγότερη κατανάλωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) Προφανως ομως ουτε και αυτος παιζει καλα η δεν υπαρχει καν γιατι και σε πλοηγηση σε μενου, σελιδες , καμερα κλπ η καταναλωση παραμενει τραγικα υπαρβολικη , μην ξεχναμε οτι εχουμε μπαταρια 2150mah και στο τερμα να λειτουργει η cpu 90 λεπτα και κατι ειναι λιγο για εμενα... Για να παιξεις κατι δηλαδη πρεπει να εισαι σπιτι ωστε να το φοστισεις γιατι εξω θα μεινεις χωρις τηλεφωνο. Φυσικα ειναι αναλογως το παιχνιδι γιατι οταν επαιζα fifa 12 εκανα πανω απο 3+ ωρες μεχρι να το ξαναφορτισω απο γεμισμα . Edited March 16, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palalos81 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 καλημερα.θα μπορουσε καποιος να μου στειλει το αρκ hidden menu γιατι το εσβησα καταλαθος? email: tsiomprasgiorgos@gmail.com pleaase help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) pleaase help Αυτό σου κάνει? http://www.freeware4android.net/lg-p880g-optimus-4x-hd-lg-x3-device-2868/system-utilities-tag/android-secret-codes-download-172201.html --edit -- Όχι δεν σου κάνει,δεν έχω ρουταρει ακόμα αλλιώς θα στο έστελνα. Edited March 16, 2013 by la_tribut_de_dan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί το έχω σβήσει επίτηδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikdeli Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 παιδιά οπότε πληκτρολογώ ακούγεται και ο ήχος του γράμματος η του αριθμού ξέρουμε πως να το απενεργοποιησω:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Στις ρυθμισεις πληκτρολογιου πας στις επιλογες αναδρασης πληκτρων και διαλεγεις αναδραση ηχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 παιδιά οπότε πληκτρολογώ ακούγεται και ο ήχος του γράμματος η του αριθμού ξέρουμε πως να το απενεργοποιησω:blink: Ρυθμίσεις /Ήχος /ένταση και χαμήλωσε το σύστημα ανάδρασης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Twinpower Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 καλημερα παιδια. Λοιπον σκεφτομαι να το τσιμπησω ,ειναι το μοναδικο απο τα τερατα που δεν αγορασα. Ερωτηση... ΤΙ andoid φοραει αυτη τη στιγμη το μηχανακι ; Στο gmarena ειδα 4.0.4 ισχυει ; Τωρα για την μπαταρια,κραταει με ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ 10 ωρες Η θα ψαχνω φορτιστη ; περιμενω αμεση απαντηση. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 καλημερα παιδια. Λοιπον σκεφτομαι να το τσιμπησω ,ειναι το μοναδικο απο τα τερατα που δεν αγορασα. Ερωτηση... ΤΙ andoid φοραει αυτη τη στιγμη το μηχανακι ; Στο gmarena ειδα 4.0.4 ισχυει ; Τωρα για την μπαταρια,κραταει με ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ 10 ωρες Η θα ψαχνω φορτιστη ;Όλα είναι γραμμένα σε αυτό το νήμα,διάβασε το και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. περιμενω αμεση απαντηση. Ευχαριστω. Υπάρχει jelly bean beta και σύντομα έρχεται η επίσημη.10 ώρες με τα πάντα όλα ανοιχτά βγάζει ανετα αρκει να έχεις ...αρκετά μεγάλη μπαλαντεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Twinpower Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Υπάρχει jelly bean beta και σύντομα έρχεται η επίσημη.10 ώρες με τα πάντα όλα ανοιχτά βγάζει ανετα αρκει να έχεις ...αρκετά μεγάλη μπαλαντεζα. Δεν θελω να το κανω ΡΟΟΤ για το μανισιο μιλαω. Οποτε να υποθεσω κανα 3ωρο κραταει η μπαταρια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Aν το παιζεις ασταματητα μιλαμε για 3-4 ωρο. Επισης η επισημη ειναι 4.0.3 και οχι 4.0.4 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts